PDA

Επιστροφή στο Forum : Aristotle Racing Team (ART)


BMW Power
19-09-16, 16:24
Έλαβα την παρακάτω πρόσκληση και την κοινοποιώ μήπως ενδιαφέρει κάποιους από Θεσσαλονίκη.

Σας στέλνω εκ μέρους της Aristotle Racing Team (ART), της ομάδας φόρμουλα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση «Roll Out» που πραγματοποιεί η ομάδα μας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αίθουσα ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ, στο ισόγειο του κτηρίου Μ2.

Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να δείτε από κοντά το νέο μονοθέσιο της ομάδας, ART16, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή μας στους διεθνείς διαγωνισμούς της Γερμανίας και της Ουγγαρίας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας και τους ανθρώπους που μας στήριξαν καθΆ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, καθώς και να πληροφορηθείτε για την κατασκευή, τους αγώνες και τις νέες διακρίσεις που λάβαμε φέτος. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί έξω από το Μέγαρο, όπου θα ακολουθήσουν φωτογραφήσεις με το μονοθέσιο και διανομή ποτών και αναψυκτικών συνοδεία μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην πρόσκληση και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που επισυνάπτονται στο παρόν mail.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Με μεγάλη μας χαρά προσκαλούμε, επίσης, την οικογένεια σας, φίλους και συνεργάτες σας που θα επιθυμούσαν να δώσουν το παρόν και να απολαύσουν την εκδήλωσή μας.