PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E36 318is (chiped)Vs E36 318 is


splitapsou
13-01-06, 18:27
Για αρχη θα ηθελα να πω πως εχω βαλει εναν εγκεφαλο προσωρινα με τσιπακι αγνωστων στοιχειων σε εμενα λογω προβληματος στον δικο μου εγκεφαλο μεχρι να βρω αλλον. Συμφωνα με τον ανθρωπο που μου τον δανεισε εχω 10 με 12 αλογα παραπανω απο της μαμας (δεν εχω ουτε φιλτρο ουτε εξατμιση)...

Γυριζοντας σπιτι την κοπελα μου μπηκα στην Περιφεριακη Υμηττου. Την ωρα που περναγα απο τα διοδια, περναγε 4 λωριδες αριστερα μου ενα Ε36 κουπε ιδιο με το δικο μου. Μιας και δεν το εχω ανοιξει ξανα με αυτον τον εγκεφαλο ειπα να το δοκιμασω. Ανοιγω 2α και πλησιαζω, κοιταμε ο ενας τον αλλο και αμεσως καταλαβαμε τι εννοουσαμε, party time!!

Δευτερα λοιπον απο 4500 ανοιγμα μεχρι και 5500 μαζι σχεδον με εμενα να ριχνω λιιιιιιιγο, και απο εκει, μεχρι τις 7000 που εχω κοφτη ειμαι μπροστα ενα φτερο. Τριτες και η διαφορα ανοιγει μεχρι να βρεθω ολο το αμαξι μπροστα. Δυστυχως μας εκοψε η κινηση.

Ανοιξαμε ξανα κανα δυο φορες 4η και 5η αλλα λογω κινησης δεν αξιζε τιποτα.

Το μονο που μου την εσπασε ηταν πως ενω πηγαιναμε νορμαλ για αρκετη ωρα μετα μπηκα στην μεσαια λωριδα να μιλησω με τον τυπο και ενω ειμασταν αρκετη ωρα διπλα διπλα, με αγνοουσε κανονικα... sorry for the cold tea mate!:gaysex:

Baggelis Mpower
15-01-06, 17:26
Ε και συ τι ηθελες να του μιλησεις τα καλαντα θα του λεγες...πικραμενος οπως θα ηταν...:)....ωραιος παντως κ η διαφορα λογικοτατη για μονο τσιπακι....