PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομαχίες με αθλητές ή Μ3 Ε46 vs 996 325Hp!


Strax
23-09-04, 08:52
Εχθές το βράδυ ανέβαινα την Κηφισίας και δυστυχώς με πιάνει φανάρι πρώτος στο ΚΑΤ. Είχε κίνηση και δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου σε αυτό που επρόκειται να ακολουθήσει. Κοιτάω αφηρημένα δεξιά μου και βλέπω γνωστό ποδοσφαιριστή, από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας που σήκωσε το Euro το καλοκαίρι, αλλά και του Παναθηναϊκού!! Ξεπερνώντας την έκπληξη βλέπω ότι οδηγεί καινούριο 996 με τα 325 άλογα και συνειδητοποιώ ότι πρέπει να ετοιμαστώ για όλα! Στα χαρτιά είναι ίσως λίγο πιο γρήγορος και φοβάμαι πολύ τις καταπληκτικές εκκινήσεις του 911. Θα το πατήσει σκέφτομαι??? Ανάβει πράσινο και ξεκινάει σβέλτα! Τσιμπάω και εγώ. Μου φεύγει μισό αμάξι στην πρώτη, αλλά τον μαζεύω με τη δευτέρα και νιώθω ότι αρχίζω να ξεκολλάω. Τρίτες έχω συνεχώς την αίσθηση ότι πάω να του ξεκολλήσω, αλλά πηγαίνουμε ακριβώς μαζί!!! Ούτε εκατοστό διαφορά! Ακόμα και επίτηδες να το κάναμε αποκλείεται να τα καταφέρναμε!! Ίσα ίσα βάζω τετάρτη και πέφτουμε στα φρένα γιατί πετυχαμε πάλι την κίνηση. Εγώ έχω λίγο χώρο παραπάνω αλλά φρενάρω έντονα για να του δώσω χώρο να μπει στη λουρίδα μου. Είναι οριακά και προτιμάει να φύγει δεξιά για Κηφισιά. Ελπίζω εκεί να ήθελε να πάει, αλλά στεναχωρήθηκα που δεν μπορέσαμε να γελάσουμε με το αποτέλεσμα. Συμπέρασμα: Ο καθένας πλήρωσε το δικό του τσάι και μείναμε όλοι ευχαριστημένοι!

S38B38 Monsta
23-09-04, 10:16
Strax> Ωραία μονομαχία, από μέσα του σίγουρα θα λεγε: 'Γαμ** έπρεπε να πάρω τη Turbo' χι χι χι :)

Avog> Τι αμάξι έχεις?

M5-Matzos
23-09-04, 10:48
Kατατροπόστε τους όλους ! :mad:

M3MAN
06-10-04, 13:38
Strax γεια χαρά,

Κατα' ρχας μας έκανες όλους περήφανους.

Μερικές ερωτήσεις:
Ξεκίνησες ομαλά ή από 2,500-3,000 rpm και με χειρόφρενο.
Είχες πρόβλημα με σπινάρισμα;
H Porsche σπίναρε καθόλου; (έχει πισω κινητήρα και άρα περισσότερο βάρος στους πίσω τροχούς)
Να ρωτήσω αν έχεις πρόβλημα γενικά με γρηγορες εκκινησεις λόγω σπιναρίσματος; (δεκτά σχόλια και από αλλους κατόχους Μ3)

S38B38 Monsta
06-10-04, 13:46
Μπορώ να απαντήσω και εγώ με Μ5?

Λοιπόν σπινάρισμα είπες? Χμμμ για να δω δε νομίζω ότι τη γνωρίζω αυτή τη λέξη...

Και βέβαια έχω πρόβλημα με σπινάρισμα σε γρήγορες εκκινήσεις ακόμα και σε καλή άσφαλτο.....α και τα λάστιχά μου είναι καινούρια :)

STAIO-CI
06-10-04, 13:51
Μπραβο ρε Strax . Χαιρομαι τους ανθρωπους που εχουν καλο , ακριβο και δυνατο αυτοκινητο , ιδιος BMW M3 , ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΕΤΣΙ !!!
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ !!

Strax
06-10-04, 14:21
Δεν ξεκίνησα με στροφές, απλά σβέλτα γιατί δεν ήξερα αν θα το πατήσει. Όταν είδα ότι το πατάει και πάτησα και εγώ τέρμα, σπίνιαρα, αλλά ευτυχώς όχι ανεξέλεγκτα! Το 996 πάτησε καλύτερα και για αυτό μου έκανε και τη μικρή διαφορά με την πρώτη.

DUKE
08-10-04, 23:36
Μπορώ να απαντήσω και εγώ με Μ5?

Λοιπόν σπινάρισμα είπες? Χμμμ για να δω δε νομίζω ότι τη γνωρίζω αυτή τη λέξη...

Και βέβαια έχω πρόβλημα με σπινάρισμα σε γρήγορες εκκινήσεις ακόμα και σε καλή άσφαλτο.....α και τα λάστιχά μου είναι καινούρια :)


Ela re filaraki antimetopizeis problhma... Dysthxhs eisai...

Ela na se kanw mia bolta egw a deis kati xekollhmata. Kai na fandasteis oti oyte slik den exw....