PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέου τύπου διαβατήρια


Fairytale
12-02-06, 13:15
Επειδή προσπάθησα να βγάλω το νέο διαβατήριο (υποχρεωτική αλλαγή από 01/01/2007) και έφαγα "πόρτα" 2 φορές:smashtard σας δίνω με το .doc ότι πληροφορία χρειάζεστε για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία. Περιλαμβάνει:
16 ερωτήσεις και απαντήσεις
Σημεία Παραλαβής Δικαιολογητικών – Επίδοσης Διαβατηρίων των γραφείων διαβατηρίων σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τεχνικές προδιαγραφές φωτογραφίας (αυτές να τις εκτυπώσετε και να τις πάτε πακέτο στον φωτογράφο που θα σας βγάλει τις φωτογραφίες, γιατί δεν έχει κανείς τους ιδέα για το τι φωτογραφίες χρειάζονται:loser: ). Όταν κάλεσαν τους προέδρους των ενώσεών τους για να τους ενημερώσουν πήγε μόλις 1 από όλη την Ελλάδα :shakehead. Υποπτεύομαι ότι υπολογίζουν να βγάλουν το κόστος αλλαγών ή μετατροπών στα μηχανήματά τους από τις τρί2πλες φωτογραφίες που θα μας βγάλουν μέχρι να γίνουν αποδεκτές από το σύστημα.:icon18:
C U out there

Fairytale
16-03-06, 04:28
Και μια νέα πληροφορία:
Από το Β' εξάμηνο του '06 τα νέου τύπου διαβατήρια θα περιλαμβάνουν και... chip (με σωματομετρικά χαρακτηριστικά κατά την ανακοίνωση). Η πραγματικότητα είναι όπως φαντάζεστε λίγο διαφορετική, αφού η χωρητικότητα του chip είναι πολύ μεγαλύτερη τέτοιων πληροφοριών (τσεκαρισμένο μέσα από την εταιρεία που τους τα προμηθεύει). Οπότε σπεύσατε μέσα στο α' εξάμηνο!!!
Βρε πως σας προσέχω!!! :nod: Μην ακούσω παράπονο... Μη!!
C U out there