PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε36 328 Cabrio Vs Rx 8


E36M3ZF
16-02-06, 23:01
Ετοιμο λοιπόν το αυτοκίνητό μου σε όλους τους τομείς όπως οι περισσότεροι ξέρετε. Ήταν καιρός απόψε 16/02 να το βγάλω και μόνος μου στην εθνική να δώ πως πάει και δράττοντας την ευκαιρία πως επρεπε να πεταχτώ μέχρι την Πάχη Μεγάρων κατα τις 19,30 , καβάλησα την όμορφη μου και πήγαααααα......Τόσες μέρες που το ειχα πάρει απο το συνεργείο το αυτοκίνητο δούλεψε μόνο μεσα στην πόλη και όσο το δυνατόν χαλαρότερα εκτος απο την Δευτέρα το βράδυ που έγινε μια ενδωκλαμπικη με τον Makman και μετα ένα ψηλό ανοιγματάκι στην εθνική αλλά με χαλαρό ρυθμό γιατί ακολουθούσε το τέρας του Νικου Ζ3 Snit......και δεν έλεγε να ξεφτυλιστούμε έτσι όπως ακολουθούσε.
Βρεθηκε λοιπόν η ευκαιρία αποψε να μεταβώ στα Μέγαρααααα.....Κατέβηκα Κηφισίας λοιπόν να μπω Αττική οδό γιατί πάντα στις 19,00μμ η εθνική στην Φαγε είναι πηχτρα και δεν λέει. Μπήκα λοιπόν Αττική και πλακωθηκα να φτάσω στα Μέγαρα. Ενιωσα στον δρόμο τι παει να πει...." πίνει πολύ το αμάξι " αλλά το φχαριστήθηκα. Αφού τελίωσα την δουλειά μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής αλλά πριν επρεπε να περάσω απο την Καβάλας για μπουγάτσα της κόρης...( λέμε τώρα ....δηλαδή εγώ δεν έπρεπε να φάω μία ? ) Στην γέφυρα λοιπόν του Ασπροπύργου επάνω πετυχαίνω ανθρακί Rx 8 δεν ξέρω όμως πιό...Cosmo ή Challenge τον οποίο πέρασα κανονικά και όχι προκλητικά καθώς δεν τον είχα προσέξει. Φτάνοντας λοιπόν στα φανάρια των Ε.Λ.Δ.Α και καθώς έβλεπα το Rx 8 να ακολουθεί κατα πόδας , έκοψα ενώ μπορούσα να περάσω με πορτοκαλί μπας και ο τύπος ψάχνει κατι και με όσα έχω ακούσει εδω μέσα...εεεε ήθελα να δώ αν είναι αλήθεια...Πραγματι λοιπόν ο τύπος πήρε θέση δίπλα μου αλλά έκανε πως δεν ήηηηηηθελε...πως δεν με είιιιιιιιιδε.....Εντάξει λέω...ώρα καλή....απλά εγώ θα ανοίξω και άμα θέλει ακολουθεί. Για καλή μου τύχη δεν έπαιζε μουσική δευτερολεπτα πριν αναψει το φανάρι και άκουσα το καημένο το Mazda α ουρλιάζει στα κόκκινα. Οπότε το ίδιο έπραξα ομοίως και ξαφνικά το φανάρι άναψε....Τελεια εκκίνηση 1η σχεδόν μαζί, 2α εχω αρχίσει να κανω την διαφορά , 3 εχουμε μισό αμάξι 4η 5η και μέχρι την μεγάλη στροφή στου Σκαραμαγκά του έχω φύγει τουλάχιστον 1 με 1,5 αμαξι μπροστα αλλά ο ^%#$@#%$$^&% ο νταλικέρης ενώ του αν'αβω φώτα και ενώ δεν υπήρχε λόγος μπήκε απότομα μπροστά μου στην αριστερή με αποτέλεσμα να κόψω και ο φίλτατος με το Rx 8 να προσπεράσει κακήν κακώς απο τερμα δεξια και να φύγειιιιιιιι.....Μπράααααβο μπραααααβο....με τα πολλά λοιπόν ο νταλικέρης έκανε παλι δεξια και εφυγα σφεντόνα να ξαναπετύχω τον τύπο, πράγμα που έγινε λίγο πριν το σκάσιμο της ανηφόρας στο Δαφνί όπου τον πλέυρισα απο δεξιά με 3η και χωρίς κατέβασμα ανοιξα...πραγμα που έκανε και αυτός αλλά μάταια....δεν ήταν αρκετός ώστε να με πιάσει και μέχρι το φανάρι που μας επιασε στο Δαρφνί μπροστά , του είχα κάνει στο χαλαρό ενα αμάξι διαφορά. Περίμενα πως θα συνεχίσουμε τον χαβαλέ αλλά απο τέρμα δεξιά εμφανίστηκε ενα Saxo ασημί με καθρεφτάκια Μ3 και μπουρί απο σόμπα που ώρα προσπαθούσε επι ματαίο να μας φτάσει και δίπλα μου ενα καταμαυρο τρομαχτικό S2000 με φιμέ τζάμια και κάτι θηριώδεις εξατμίσεις πράγμα που με έκανε να μην ανοίξω όταν άναψε το φανάρι αλλά το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι. Καλά μαλλον κάναμε γιατί το S το είδα πολύ δυνατό καθώς ξεκίνησε. Το θέμα όμως δεν είναι το S2000. Το θέμα το ωραίο για μένα είναι οτι ο τύπος με το Rx όταν έφυγε ο κακός με το S2000 δεν γύρισε κάν να με κοιτάξει και το επαιζε κιόλας πως δεν τρέχει τίποτα. Αλήθεια όμως δεν ετρεχε τιποτα....Το ήπιε το τσαι του και δε ετρεξε σταγόνα.
Να μαστε καλα λοιπόν....και εις ανώτερα. Τα καλύετρα ερχονται...Κάτσε λίγο να του πάρω τον αέρα και τα λέμε παλι φιλαράκια με τα Mazdaκια.

Τάδε έφη
Κώστας

saikoE39
16-02-06, 23:10
ΧΟΧΟΧΟ...αρχισαν τα οργανα.....:smiley_ab

bmw5argolida
16-02-06, 23:10
Καλα του εκανες!Ομοιως ενα ανθρακι mazda rx-8 cosmo με οροφη κτλ πηγε να κουνηθει στο m3 του πατερα μου που γυρναγε Κυριακη απογευμα απο Αθηνα και απλα μας εχασε...Μα που πας ρε Καραμητρο δεν ακους το Μ3 να ουρλιαζει;Λες να ηταν το ιδιο Μazda Κωστα;;

sakkunen
16-02-06, 23:12
Φτάνοντας λοιπόν στα φανάρια των Ε.Λ.Δ.Α και καθώς έβλεπα το Rx 8 να ακολουθεί κατα πόδας , έκοψα ενώ μπορούσα να περάσω με πορτοκαλί μπας και ο τύπος ψάχνει κατι και με όσα έχω ακούσει εδω μέσα...εεεε ήθελα να δώ αν είναι αλήθεια...Πραγματι λοιπόν ο τύπος πήρε θέση δίπλα μου αλλά έκανε πως δεν ήηηηηηθελε...πως δεν με είιιιιιιιιδε.....Εντάξει λέω...ώρα καλή....απλά εγώ θα ανοίξω και άμα θέλει ακολουθεί. Για καλή μου τύχη δεν έπαιζε μουσική δευτερολεπτα πριν αναψει το φανάρι και άκουσα το καημένο το Mazda α ουρλιάζει στα κόκκινα. Οπότε το ίδιο έπραξα ομοίως και ξαφνικά το φανάρι άναψε....Τελεια εκκίνηση 1η σχεδόν μαζί, 2α εχω αρχίσει να κανω την διαφορά , 3 εχουμε μισό αμάξι 4η 5η και μέχρι την μεγάλη στροφή στου Σκαραμαγκά του έχω φύγει τουλάχιστον 1 με 1,5 αμαξι μπροστα αλλά ο ^%#$@#%$$^&% ο νταλικέρης ενώ του αν'αβω φώτα και ενώ δεν υπήρχε λόγος μπήκε απότομα μπροστά μου στην αριστερή με αποτέλεσμα να κόψω και ο φίλτατος με το Rx 8 να προσπεράσει κακήν κακώς απο τερμα δεξια και να φύγειιιιιιιι.....Μπράααααβο μπραααααβο....με τα πολλά λοιπόν ο νταλικέρης έκανε παλι δεξια και εφυγα σφεντόνα να ξαναπετύχω τον τύπο, πράγμα που έγινε λίγο πριν το σκάσιμο της ανηφόρας στο Δαφνί όπου τον πλέυρισα απο δεξιά με 3η και χωρίς κατέβασμα ανοιξα...πραγμα που έκανε και αυτός αλλά μάταια....δεν ήταν αρκετός ώστε να με πιάσει και μέχρι το φανάρι που μας επιασε στο Δαρφνί μπροστά , του είχα κάνει στο χαλαρό ενα αμάξι διαφορά.


Ρε παιδια ελεος με τα εξακυλινδρα σας!!Δεν αντεχω αλλο!Θελω κι εγω!:banghead: :shakehead

Η φαση θα ειναι το καλοκαιρι που θα χεις την οροφη ανοιχτη κ θα τσαγιαζεις.

Αν ειχε φωτα xenon τοτε ηταν το cosmo.

Fanatic
16-02-06, 23:21
Ρε παιδια ελεος με τα εξακυλινδρα σας!!Δεν αντεχω αλλο!Θελω κι εγω!:banghead: :shakehead



Στην περιπτωση μας φιλε Κωστα ισχυει η γνωστη φραση 'Everybody ''f@cks'' in this town except to me'.....

papajim
17-02-06, 01:15
Και τσαγάκι αλλά και ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!! :dblthumb2
Πάντα τέτοια και καλοτάξιδο το 2.8 πλέον!!
Τελικά η κόντρα είναι διασκέδαση...ιδίως όταν μοιράζεις.

Και για να μείνω στο κλίμα,θέλω κι εγώ γρήγορο 6cyl :scratchch

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
17-02-06, 01:28
Έτσι έτσι να δύνουμε δύναμη!!! Μπράβο ρε Φίλε!!! δώσε δύναμη!!!!Μάθε το καλύτερα και θα τσαγιάζεις cosmo και κοσμάκη!!!!

Elias_Z3
17-02-06, 07:07
Μπραβο στον φιλο Κωστα!!!

Στην περιπτωση μας φιλε Κωστα ισχυει η γνωστη φραση 'Everybody ''f@cks'' in this town except to me'.....
Εγω τι να πω. ΘΕλω και εγω 6cyl!

DRIFTER
17-02-06, 08:23
Το βλέπω να ψήνεται και για μένα και να πάνε να γ$#!#@%@^ε οι βενζίνες...χιχιχιχι

PANOSAG
17-02-06, 08:35
Μπράβο Κώστα !!!!! (καλή η μπουγάτσα ?????)

Dark_Niaou
17-02-06, 08:46
Κωστα εγω θέλω και τα 2!!! Και μπουγάτσα αλλά και κινητήρα!!!

Black5
17-02-06, 10:05
Καταρχήν συγχαρητήρια! Αν θυμάμαι καλά με τον makman πήγαίνατε το ίδιο, εγώ με τον makman θα πηγαίνω σχεδόν το ίδιο λογικά οπότε θα είμαι κι εγώ μπροστά από το RX8! E ρε να μην έχω πετύχει κανένα..... Γιατί δεν ανοίγατε με το s2k? Θα χάνατε αλλά θα βλέπατε και πως πάει!!:icon_kidr

STR
17-02-06, 10:50
Ετσι Κωστα, ανοιγε δρομο.Πρεπει να φτιαξουμε λιστα με αυτα που περνα με σε κοντρουλες για να ξερουμε οταν τα πετυχενουμε στο δρομο.Τελικα μπουγατσα πηρες η απο την τρελα σου την ξεχασες...

bmw316i
17-02-06, 10:57
Τελικα μπουγατσα πηρες η απο την τρελα σου την ξεχασες...
Δε νομίζω να την ξέχασε...μετά τι θα άκουγε από την κόρη του, έχεις σκεφτεί?(μόνο από την κόρη του, όχι από το στομάχι του)
Έβγε 6κύλινδρε Κώστα για την ήττα που έδωσες!!

E36M3ZF
17-02-06, 13:46
Επειδή πολλοί φίλοι ρωτάνε για την μπουγάτσα......πήρα αδέλφια.....και για την κόρη και για μένα.....Και μπορώ να σας πω πως ητανε τρομερα γλυκιά. Ίσως απο τις καλύτερες μπουγατσες του τελευταίου καιρού.

Action Man
17-02-06, 13:50
Ωραιος Κωστα......τιμωριστε τα RX8........εβγαλαν γλωσσα...

makman
17-02-06, 14:42
ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ :kissass: μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα επειδη περασες ενα τετοιο αμαξακι.:takecover χι χι χι χι χι χι.:screwy:
οπως και να εχει,καλα του εκανες.ετσι για να ξερουν (και αν δεν ξερουν, να μαθουν) τι παει να πει BMW.αντε και καλη αρχη βρε.------αληθεια,εκαψε πολλα στο πηγαινε-ελα?

apostolos_m3
17-02-06, 15:14
Εγω απο τον πρωτο καιρο που ειχα γραφτει εδω σας ειχα πει για μια ενδοξη κοντρα μεταξυ εμου και 2 κακομοιρων rx8..Ενα μαυρο αλητικο και ενα κοκκινο καγκουρεικο..οπως και να εχει αυτα τα αμαξια ωραια ναι μεν αλλα μονο θορυβο κανουνε τα ατιμα..τιποτε παραπανω..κωστα ευγε πασα μου..θα σε θυμουντε καιρο πιστευω

E36M3ZF
18-02-06, 08:25
ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ :kissass:


Με σένα .... αφού δεν έβαλες μυαλό την πρώτη φορά.....Θυμήσου τα 400μ και πάνω ...... δεν ξέρω πλέον τι να κάνω ? Να περιμένω στο paintball να σε συνθλίψω με ΚΑΝΟΝΙΚΑ πυρα και ν'ανοιξω πυρ πάνω στο αμάξι σου ή μήπως θέλεις να πάμε για ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ?

NICK_M3
18-02-06, 15:24
και μετά με έκραζες στην κοπή της πίτας για το post μου με το rx8????καλά δεν ντρέπεσαι να κάνεις οτι κάνουν και οι αλήτες?????( εγώ δηλαδή!!!!)
αντε ρε ψηλέ καλή αρχή...
α και πρόσεχε με τις μπουγάτσες...είναι που είναι cambrio και έχει τα κιλάκια της μην την εκνευρίζεις παραπάνω με τα δικά σου......!!!

dimosbmw
19-02-06, 01:45
ετσι Κωστα γερα γερα .. ολα τα RX-8.με ρεγουλα οι μπουγατσες
ασε τα παιδακια να τα χαρουν λιγακι.