PDA

Επιστροφή στο Forum : 2004 Paris MONDIAL DE L"AUTOMOBILE


Mitsos
01-10-04, 11:35
Βρεθηκα την περασμενη εβδομαδα στην διεθνη εκθεση αυτοκινητου στο Παρισι που γινεται καθε 2 χρονια(εναλλασεται με της Φρανκφουρτης).Η πρεμιερα εγινε για εμας τους δημοσιογραφους-φωτογραφους και θα ηθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις.

10.000 δημοσιογραφοι απο ολο το κοσμο,περιοδικα,τηλεοπτικες εκπομπες,προμηθευτες και κατασκοποι.Της Π.....ας!!Δε θα ξεχασω καποιους κινεζους-κορεατες (δεν τους ξεχωριζω παντα..)με μικροσκοπικες φωτογραφικες μηχανες που εδω δεν εχουμε ουτε στο δικτυο να φωτογραφιζουν τα ΠΑΝΤΑ.Ενας τυπος ειχε σηκωσει το πισω καθαριστηρα και επαιρνε φωτο τη βαση του,αλλος τους αεραγωγους του ταμπλο και ολοι με μπλοκακια και να γεμιζουν σελιδες σε τρελους χρονους!

Ας παμε ομως και στα δικα μας....Το περιπτερο της ΒΜW κυριολεκτικα εκλεβε την παρασταση και σιγουρα ηταν στα top 5.3 Επιπεδα-οροφοι με μονο καλα μοντελα.Το χειροτερο ηταν 330 ci.Οσο για το καλυτερο αυττο ειναι μια δυσκολη ερωτηση...

Το γνησιο μονοθεσιο του Μοντογια σε τρελο δικο του σταντ,επισης ενα προτοτυπο πανεμορφο με κινητηρα υδρογονου που κατεριψε το παγκοσμιο ρεκορ τελικης με υδρογονο 303,7χλμ/ω.

Το καλυτερο ομως ηταν εκει σε 3 κομματια και μας εκανε ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!Ναι στο Μ5 αναφερομαι και δε ξερω τι να πω.Θα περιμενω για δοκιμη σε ελληνικο εδαφος για το περιοδικο οπου εννοειται θα φωναξω ολο το κλαμπ να κλαψουμε ολοι μαζι..Θελω μονο να πω οτι το αμαξι ειναι ακριβως τοσο καυλα απο κοντα οσο και στις φωτο που ολοι εχουμε δει..Μονο που οταν καθησεις στο κοκπιτ χανεις τη μπαλα μονο με την ιδεα των 507 ιππων,του V10,του 7αριου σειριακου,του ASC 3 προγραμματων και της θηριωδης ροπης.ΔΕΟΣ μαγκες...

Στον αντιποδα το Μ3 δε το κοιταγε σχεδον ΚΑΝΕΙΣ!!!!??Επισης φοβερο ενα Ζ4 Individual & 745 Individual που ηταν πραγματικα ΜΟΝΑΔΙΚΑ!
Τι ηθελα και τα θυμηθηκα τετοια ωρα στο γραφειο....Λαθη!!

Fanatic
01-10-04, 11:57
.
Ναι στο Μ5 αναφερομαι και δε ξερω τι να πω.Θα περιμενω για δοκιμη σε ελληνικο εδαφος για το περιοδικο οπου εννοειται θα φωναξω ολο το κλαμπ να κλαψουμε ολοι μαζι..

Το κραταμε αυτο ε!!!?Δεν το ξεχναμε!!!Ολο το κλαμπ στην πρωτη δοκιμη του Μ5!!!

Daskalopoylos
01-10-04, 12:44
Το κραταμε αυτο ε!!!?Δεν το ξεχναμε!!!Ολο το κλαμπ στην πρωτη δοκιμη του Μ5!!!



prepei...................