PDA

Επιστροφή στο Forum : Kόντρα μεταξύ Alonso και Rossi


papajim
16-03-06, 17:39
από rally.gr

Όταν ο Πρωταθλητής των MotoGP, Valentino Rossi είχε πραγματοποιήσει δοκιμές με την ομάδα της Ferrari στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Fernando Alonso είχε δηλώσει ότι η Scuderia χάνει πολύτιμο για την εξέλιξη του μονοθεσίου της χρόνο δοκιμάζοντας τον Ιταλό. Ο Ισπανός είχε επίσης μείνει αδιάφορος από τις επιδόσεις του «Γιατρού», δηλώνοντας ότι μέχρι να αγωνιστεί κανονικά σε κάποιο Grand Prix κανείς δεν ξέρει το αληθινό δυναμικό του, ενώ δεν πιστεύει ότι θα είναι εύκολο για αυτόν να κατακτήσει νίκες ή Πρωταθλήματα στη Formula 1. «Μπορεί να πάει καλά, να τερματίσει πέμπτος ή να ανέβει και στο βάθρο κάποια στιγμή επειδή θα οδηγεί Ferrari, αλλά από αυτό μέχρι να φτάσεις να νικάς αγώνες ή Πρωταθλήματα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Και εγώ θα μπορούσα να ξεκινήσω να οδηγώ μηχανές και μετά από τρία χρόνια δοκιμών να είμαι ένα δευτερόλεπτο πίσω τους, αλλά δεν προσποιούμαι ότι θα μπορούσα να νικήσω τον Dani Pedrosa ή κάποιον που οδηγεί μοτοσικλέτες από τριών χρονών» είχε δηλώσει στα μέσα Φεβρουαρίου ο Alonso.

Aυτή η δήλωση του 24χρονου (*) φαίνεται ότι κέντρισε τον Rossi, ο οποίος μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Motorcycle News, πρότεινε να στηθεί μια «κόντρα» μεταξύ τους, όπου θα οδηγήσουν ο καθένας από ένα μονοθέσιο Formula 1, ένα αυτοκίνητο WRC και μια μοτοσικλέτα MotoGP και οι χρόνοι θα προστεθούν για να ανακηρύξουν τον ταχύτερο εκ των δυο!:rockon: :rockon:

Όταν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση του Rossi από την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Alonso δήλωσε ότι είναι έτοιμος για την πρόκληση!

Το μόνο που μένει πλέον είναι να οργανωθεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κόντρες στην ιστορία!

(*) Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι αρκετές -έγκυρες- ιστοσελίδες είχαν παραφράσει τα λόγια του Alonso, γράφοντας ότι είχε πει: «Μπορεί να τερματίσει πέμπτος ή να ανέβει και στο βάθρο κάποια στιγμή, αλλά και εγώ θα μπορούσα να κάνω το ίδιο στις μηχανές αν μου είχε δοθεί αρκετός χρόνος δοκιμών».



Έγω είμαι υπέρ με τα όλα,να φύγει ο αλ(φ)όνσο με την ουρά στα σκέλια!
Rossi Rulezzzz!:icon42:
Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν τα μυαλά του από πέρσι

Action...:feedback:

danis
17-03-06, 14:32
Καλή φάση,πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα...
Βλέπω τον Ρόσσι για μια ακόμη φορά να κερνάει τσαγάκι και δικαιολογημένα θα έλεγα.;)
(Αν θυμάμαι καλά ο Ρόσσι είχε ξεκινήσει όταν ήταν μπέμπης από καρτ και ύστερα μεταπήδησε στις μηχανες.)

danis
27-03-06, 17:17
Και για την ιστορία σε ανάλογη σύγκριση μεταξύ Ρόσσι και Σουμάχερ οι διαφορές τους ήταν χαοτικές.

Οδηγώντας μία Ducati gp ο Σουμάχερ στο Μουτζέλο στην Ιταλία έκανε 23 δευτερόλεπτα πιο αργό χρόνο από τον καλύτερο του Ρόσσι.(1:49 vs 2:13):rofl2:

Ο Ρόσσι τώρα,με την f1 του Σουμάχερ στο Φιορανο,έκανε μόλις 3 δέυτερα πιο αργό χρόνο από το ρεκόρ του Σουμάχερ:eek:
Δείτε και το λινκ http://www.motorcyclenews.com/nav?page=motorcyclenews.articles.articleCategory.a rticle&resourceId=3496687&articleCategory=SPORT_MOTOGP

Αν γίνει τελικά αυτή η κόντρα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι:p:

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
28-03-06, 11:40
Να γίνει η κόντρα. Θα είναι τρέλα... ΟΛΕ!!!

mpikounis
28-03-06, 12:44
Χωρις να ειμαι με το μερος του ενος η του αλλου, νομιζω πως ειναι πιο ευκολο να πας στα +3" σε μια Φ1 απο οτι να πας εξισου κοντα σε μια μηχανη. Αρα ο Ροσσι εχει το αβανταζ εδω...

alexk
28-03-06, 13:17
Αρα ο Ροσσι εχει το αβανταζ εδω...

Γι'αυτό ακριβώς θα πρέπει να σέβεται τον Γιατρό και να μην βγάζει γλώσσα ο κεφτές ο Αλόνσο.
Ξέρει τι εστί Ρόσσι ο πανίβλαξ? Ξέρει τι εστί αγώνας μοτοσικλέτας που γυρίζουν όλοι στο ίδιο δευτερόλεπτο?
ΕΛΕΟΣ, Αλόνσο ράψ'το μεγάλε :tapedshut γιατί έχει να σου ράψει μια γουνίτσα ο Γιατρός, εκπληκτική

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
28-03-06, 13:37
Αλόνσο πες αλεύρι ο γιατρός σε γυρεύει... Ρε παιδιά εδώ που τα λέμε ένα κλύσμα το θέλει ο αλόνσο. Απλά δεν έχει τον τρόπο να το πει στον γιατρό.

danis
29-03-06, 00:51
Εγώ πιστεύω πάντως οτί η φάση δεν θα γίνει για ευνόητους λόγους...
Άπαξ και γίνει,τον βλέπω τον Αλόνσο με δερμάτινη φόρμα και πάμπερ πάνω στη yamaha του Ρόσσι:icon_toil

Dionysis
29-03-06, 11:35
Όταν ο Πρωταθλητής των MotoGP, Valentino Rossi είχε πραγματοποιήσει δοκιμές με την ομάδα της Ferrari στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Fernando Alonso είχε δηλώσει ότι η Scuderia χάνει πολύτιμο για την εξέλιξη του μονοθεσίου της χρόνο δοκιμάζοντας τον Ιταλό. Ο Ισπανός είχε επίσης μείνει αδιάφορος από τις επιδόσεις του «Γιατρού», δηλώνοντας ότι μέχρι να αγωνιστεί κανονικά σε κάποιο Grand Prix κανείς δεν ξέρει το αληθινό δυναμικό του, ενώ δεν πιστεύει ότι θα είναι εύκολο για αυτόν να κατακτήσει νίκες ή Πρωταθλήματα στη Formula 1. «Μπορεί να πάει καλά, να τερματίσει πέμπτος ή να ανέβει και στο βάθρο κάποια στιγμή επειδή θα οδηγεί Ferrari, αλλά από αυτό μέχρι να φτάσεις να νικάς αγώνες ή Πρωταθλήματα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Και εγώ θα μπορούσα να ξεκινήσω να οδηγώ μηχανές και μετά από τρία χρόνια δοκιμών να είμαι ένα δευτερόλεπτο πίσω τους, αλλά δεν προσποιούμαι ότι θα μπορούσα να νικήσω τον Dani Pedrosa ή κάποιον που οδηγεί μοτοσικλέτες από τριών χρονών»

Σωστός γιατί άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντιλαναύτη έκαστος στο είδος του:bs:

Xeno-318is
05-04-06, 02:04
Και οι κολλιοι τον αυγουστο...Ασχετο, αλλα οχι επειδη πηραμε ενα πρωταθλημα ξαφνικα γιναμε και οδηγαρες...Αντε τωρα!
Μακαρι να γινει η κοντρα...θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
Αν και δε το βλεπω να γινεται...τελευταια στιγμη θα κανει την κοτα ο Alonso γιατι ξερει οτι θα φαει ξεπουπουλιασμα απτο γιατρο!!

Geo_3D
05-04-06, 02:06
Mα και ο Σουμαχερ να ηταν στην θεση του Alonso,δε νομιζω να μπορουσε να ακολουθησει τον Ροσι,στις μηχανες.Στανταρ 10-15 δευτερα πισω....το λιγοτερο

Xeno-318is
05-04-06, 02:14
Xωρις να θελω να βγω Off-Topic νομιζω δε χρειαζεται να συγγρινουμε οδηγους F1 και (Superbikes,motogp ktl!!) Χαλαρα τα παλικαρια στα 2τροχα εχουνε 2 κλασεις οδηγου πανω απο οποινδηποτε πιλοτο της F1 (Eκτος του Senna γιατι ειναι ο θεος μας και δε σηκωνω κουβεντα!! :P) + οτι οι οδηγοι του "τζι-πι" εχουν την ταση να μην φοβουνται χαρο...Μαυτα που κανουνε και με τα χιλιομετρα που τα κανουνε...Μαλλον προκειτε για ατομα που χρειζουν ιατρικη περιθαλψη!!

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
05-04-06, 02:44
Συμφωνώ με τον Ξένο!!! Πες τα ρε φίλε!!

bmwfan
05-04-06, 21:15
Γι'αυτό ακριβώς θα πρέπει να σέβεται τον Γιατρό και να μην βγάζει γλώσσα ο κεφτές ο Αλόνσο.
Ξέρει τι εστί Ρόσσι ο πανίβλαξ? Ξέρει τι εστί αγώνας μοτοσικλέτας που γυρίζουν όλοι στο ίδιο δευτερόλεπτο?
ΕΛΕΟΣ, Αλόνσο ράψ'το μεγάλε :tapedshut γιατί έχει να σου ράψει μια γουνίτσα ο Γιατρός, εκπληκτική

Μεγαλε alexk με καλυψες πληρως.Αντε πηραμε ενα πρωταθλημα και βγαλαμε και γλωσσα.:smiley_ab