PDA

Επιστροφή στο Forum : 325 cabrio vs κολλημενου ιδιοκτητη της!


DOC
26-04-06, 16:28
Βλεπετε η αληθεια είναι ότι ποτε δεν αγαπησα αυτό το αυτοκινητο.Το μυαλο μου ηταν παντα κολλημενο στο ΜΧ.Αλλα τελικα τα αυτοκινητα είναι σαν τις γυναικες.Άλλες τις ερωτευεσαι κεραυνοβολα κ’ άλλες τις αναγνωριζεις κ’ τις ερωτευεσαι στην πορεια.
Πασχα λοιπον , ετσι κ’ εγω σαν κλασσικος εργαζομενος Ελληνας επρεπε να «ξενιτευτω» για να σουβλισω.Στοχος -από Πατρα- η Λαμια. Ο αμαχος πληθυσμος – βλεπε γυναικοπαιδα - ειχε αναχωρισει μια μερα νωριτερα , αρα ευκαιρια για ένα ευχαριστο κ’ γρηγορο ταξιδι.Αλλωστε η διαδρομη από Ναυπακτο μεχρι Ιτεα είναι η πρωτη μου προτιμηση , κ’ μετα βεβαια ο Μπραλος!Το κακο είναι ότι δεν την εχω κανει με την BMW, ετσι η αληθεια είναι ότι ημουν επιφυλακτικος. «Τετραθεσιο καμπριο ηθελες , αρα μην περιμενεις κ’ πολλα» . Βγαινοντας μουδιασμενα από την Ναυπακτο , με ανοιχτη οροφη αρχισα να χαιδευομαι με αυτην την εξακυλινδρη μουσικη . «Τουλαχιστον ακουγεται ωραια τωρα που είναι ανοιχτο».Καθως ταξιδευω ανετα με τριψηφια νουμερα , τυπακος με MR2 αναβει φωτα για να προσπερασει – όλα καλα μεχρι εδώ – ακολουθουμενος από φιλο του τυπακο Νο2 με TypeR .Οσπου φτανοντας διπλα μου ριχνει την κορυφαια ατακα «Πετα το …» κ’ κατι άλλο που χαθηκε μεσα στους στροβιλισμους του αερα.Καταλαβαινετε…ανθρωπος ειμαι κ’ εγω , κ’ μαλιστα με ευαισθησια σε αυτοκινητιστικα ζητηματα.Η χαρα του Νο1 κρατησε 5 μολις στροφες .Με το MR2 να χορευει φιλερ μπροστα μου βγαινω κ’ προσπερναω στην εξοδο μιας δεξιας .Μεχρι εκεινη τη στιγμη η BMW ηταν καθαρα γρηγοροτερη παντου.Κ’ το κυριωτερο…χωρις καμια υστερια. «Ρε , τελικα παει καλα» σκεφτομουν.Το σημαντικοτερο ηταν το κρατημα!Ναι , κ’ εμενα με ξαφνιασε , αλλα οσο ανεβαιναν τα χ.α.ω τοσο καλυτερο κρατημα ανακαλυπτα.
Σαντουιτς , λοιπον με το MR2 να ιδρωνει να ακολουθησει , ενώ το Honda με βλεπει καθαρα στον καθρεφτη του.Ακολουθουν σχετικα ανοιχτα κομματια στα οποια διαπιστωνω ότι ενώ υπολειπομαι σε δυναμη ( ατιμα τα κιλα ! ) , στις στροφες αρχιζω κ’ μαζευω.Επισης διαπιστωνω ότι ο Ταπερακιας κανει μεροκαματο , ενώ η BMW είναι τοσο ευθυβολη που απλα ακολουθω με κεκτημενες. «Κοιτα που σε λιγο θα παραδεχτω ότι κρατανε κ’ οι BMW!».Τα τουνελ είναι μπροστα , κ’ στην ανηφορα το Honda κανει μια διαφορα , αλλα είναι προφανες ότι δεν θα γλιτωσει.Βγαινω καλυτερα φορτωμενος από τις δεξιες-αριστερες κ’ στην μικρη ευθεια με δεξια που ακολουθει βγαινω.Μισο αυτοκινητο μπροστα κ’ στην ανοιχτη δεξια που ακολουθει μπαινω στεγνα με 4η σκασμενη.Ο τυπακος Νο2 τρωει φρικη , ακολουθει για 4-5 στροφες , αλλα η διαφορα ανοιγει , λιγο μεν , αλλα ανοιγει.Οσπου ,για να του κανω τα νευρα ακορντεον , αναβω ένα τσιγαρο.Βλεπω τα φωτα του Honda να χαιρετανε κ’ προφανως εκοψε για να περιμενει τον φιλο του που πρεπει να ειχε μεινει έναν νομό πισω.Σηκωνω το χερι χαιρετωντας κ’ εγω. «Το ατιμο , τελικα είναι καλο αυτοκινητο.Παναθεμα το,το ειχα παρεξηγησει !».Παμε για Μπραλο.Μια από τα ιδια .Πλεον το κυνηγαω κανονικα , αλλα αυτό τιποτα.Μπορει να μην είναι παιχνιδιαρικο , αλλα είναι γρηγορο!Πραγματικα γρηγορο!Δεν είναι ΜΧ , ουτε συγκρινεται , απλα γιατι είναι διαφορετικο.Δεν είναι ροουντστερ με την κοφτερη συμπεριφορα , είναι ένα γρηγορο κ’ανετο GT , αλλα σε καμια περιπτωση βαρετο.
Ατσαλακοτος φτανω στον προορισμο μου.Όχι , το χαμογελο που εχω από εκεινη την ημερα δεν οφειλεται σε κανενα αρνακι.Απλα καταλαβα οτι το σηματακι με την ελικα αεροπλανου ,τελικα, δεν το εχει για πλακα!

Nick_compact
26-04-06, 16:52
Ωραία η αφήγηση σου :) Επιπλέον μέσα από το κειμενο σου αναδεικνύονται οι παραδοσιακές αξίες της BMW! Λίγα αλογάκια παραπάνω θέλεις και το τάπερ θα γίνει "πελάτης". (όχι του Φωτεινέλη.. )

E36M3ZF
26-04-06, 17:05
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτσι....συναδελφε cabrio και συντοπίτη.....Δωσε δύναμη και μην συγκρίνεις ανόμοια πραγματα και αυτοκίνητα....Τι σχέση έχουν τα αυτοκίνητά μας με το φτωχό και ταπεινό μεν αλλά καλό και ελαφρώς συμπαθητικό δε ΜΧ ? Το Σαββατο θα είμαι κατα 99% , αν όχι την Κυριακή , Πάτρα να μαζέψω την φαμίλια....Στείλε p.m αν ψήνεσαι για καφεδάκι. Και μη μασας....ο Ελικάς μπροστά και ψηλά λεμε...... Παμε γερά

DjBac
26-04-06, 17:06
Απλά απίστευτη η περιγραφή σου!!! Ίσως ακόμα να μην έχεις ανακαλύψει την πραγματική χάρη της μπέμπας σου!!! :D :D

Geo_3D
26-04-06, 17:10
Welcome to the magnificent world of Bimmers!!!!

NICK_M3
26-04-06, 18:07
και που είσαι ακόμη...
δυνάμωσε το λίγο, στηστο και λίγο ακόμη και τότε πατριώτη τα ξαναλέμε..
αντε με το καλό να δίνουμε όλοι!!!!!

dion999
26-04-06, 18:18
Οσα αλογα και να βγαζει ενα αμαξι αν δε τα βγαζει στους πισω τροχους...:thumbsdow
Διστυχως σε αυτη την κατηγορια τεινει να βρισκεται τα τελευταια χρονια και η mercedes μια και απο οτι ακουγεται δεν απενεργοποιειται το anti-spin και συμπεριφερεται σαν μπροσθοκινητο.

Christos 330i ///M
26-04-06, 20:17
Αντε πεστα ρε παιδι και θα βγω απο τα ρουχα μου με τα ταπερ εδω μεσα...
Μπραβο σου ειπαμε τα κυβικα ειναι κυβικα στην διαρκεια αλλαζουν ολα...!!!

Dark_Niaou
27-04-06, 13:22
ευγε!! Αλλος ένας συνάδελφος!!

Fairytale
27-04-06, 14:43
Καλά το πας το ποίημα βλέπω...
Εκτός από μηχανικές γνώσεις κατά το παρελθόν (σε παρακολουθώ...), έχεις να καταθέσεις και προσωπικές εμπειρίες και μάλιστα καλογραμμένες και με χιούμορ δοσμένες...
Μην χάνεσαι (εν ανάγκη καβάλα το πιο συχνά...), χι,χι,χι...
C U out there

gpapadop
27-04-06, 23:10
ήσουν και ανοιχτός!