PDA

Επιστροφή στο Forum : Δαχτυλίδια πίνακα οργάνων


bimmer-corfu
20-11-04, 14:04
Θέλω να βάλω ασημένια δαχτυλίδια στο πίνακα οργάνων (όπως Μ3)της 316 Ε46. Στη BMW μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί όλος ο πίνακας (γιατί δεν ανοίγει) αλλά στο internet βρήκα δαχτυλίδια τα οποία ανοίγεις το πίνακα και τα κολλάς.
Ξέρει κανείς αν πραγματικά μπορεί να ανοιχτεί ο πίνακας?

alexk
20-11-04, 14:15
Hello
Ο πίνακας οργάνων μπορεί να ανοιχτεί. Βέβαια, άν τα κολλήσεις, δεν ξέρω το πόσο ποιοτική θα είναι η δουλειά.

VIC
20-11-04, 17:53
στην Θεσσαλονικη παντως εχει τετοια δαχτ. το sport center και απ' οτι ξερω εχει και υποκαταστημα στην Αθηνα.

VIC
20-11-04, 17:55
ΩΩΩπα σορρυ, τωρα ειδα οτι εισαι απο κερκυρα!

S38B38 Monsta
21-11-04, 13:40
Τα ιμιτασιόν είναι φθηνά και κακής ποιότητας. Τα είχα βάλει στο Ε36 παλαιότερα.

Dark_Niaou
22-11-04, 08:44
Ποιός θα σου τα τοποθετήσει και όχι από που θα τα βρείς!! Ετσι δεν είναι;;
Μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον άσχετο να σου ανοίξει τα όργανα του αυτοκινήτου σου;;;; Εγώ προσωπικά όχι... Οπως δεν εμπιστεύομαι να ανοίξω και τα φανάρια και να τοποθετήσω τα Angel eyes... Οποτε αδιέξοδο... :drive2:

MICZ
22-11-04, 09:27
Δακτύλιους καλής ποιότητας έχει ο αντιπρόσωπος της G-POWER (τηλ. 6944391535) και τοποθετούνται από την ΒΜW-Μέλλιος.Όμως νομίζω ότι έιναι ακριβούτσικο (230 ευρώ περίπου τοποθετημένο) γιατί μπαίνει άλλο πλαίσιο και τζαμάκι του καντράν (νομίζω από Μ3).Μπορείς να το παραγγείλεις και μέσα από το site της G-POWER.

Sras
22-11-04, 09:51
Καλημερα
Τα δαχτυλιδια ειναι 2 ποιοτητων αλουμινενια και νικελ.Διαλεγεις και παιρνεις.
Απ'οτι λενε στο www.e46fanatics.com oι Αμερικανοι μπαινουν πολυ ευκολα αφου το καντραν βγαινει με δυο βιδες (για τα βισματα απο πισω δεν το συζηταω).Θελει μονο λιγο προσοχη στο κολημα.Στο ιδιο site εχει αναλυτικα DIY με λεπτομερεις περιγραφες και φωτογραφιες.
Sras
:) :)

stef
22-11-04, 10:24
Για άνοιγμα κοντέρ υπάρχει ένας πολύ καλός στο ύψος του Φιξ
Σπύρος Κουκόπουλος (210-9216159), give him a call...
Όσο για sport center , ο αντιπρόσωπος είναι στη Γλυφάδα, Γούναρη 93 (210-9635042-3), Μαγκώνης Παύλος , είναι και ο αντιπρόσωπος της Breyton για όποιον ενδιαφέρεται... ;)

Ray
22-11-04, 11:11
Για άνοιγμα κοντέρ υπάρχει ένας πολύ καλός στο ύψος του Φιξ
Σπύρος Κουκόπουλος (210-9216159), give him a call...
Όσο για sport center , ο αντιπρόσωπος είναι στη Γλυφάδα, Γούναρη 93 (210-9635042-3), Μαγκώνης Παύλος , είναι και ο αντιπρόσωπος της Breyton για όποιον ενδιαφέρεται... ;)
Για τον πρώτο δεν γνωρίζω να πω, αλλά ο δεύτερος τις τσιμπάει λίγο τις τιμές του...Σημασία έχει να πέσεις σε καλό μάστορα πάντως.

stef
22-11-04, 11:21
Για τον πρώτο δεν γνωρίζω να πω, αλλά ο δεύτερος τις τσιμπάει λίγο τις τιμές του...Σημασία έχει να πέσεις σε καλό μάστορα πάντως.

Δεν αντιλέγω, γιατί εσύ γνωρίζεις άλλους βελτιωτές με επώνυμα προιόντα που στα "χαρίζουν¨" τα αξέσουάρ για την μπέμπα...?
Μην γελιόμαστε όλοι το ίδιο είναι :dance:

MICZ
22-11-04, 11:40
Δεν αντιλέγω, γιατί εσύ γνωρίζεις άλλους βελτιωτές με επώνυμα προιόντα που στα "χαρίζουν¨" τα αξέσουάρ για την μπέμπα...?
Μην γελιόμαστε όλοι το ίδιο είναι :dance:


Διαφωνώ με εσένα stef γιατί πολύ απλά ότι πληρώνεις παιρνεις. Στην (Ελληνική) αγορά υπάρχουν πολλοί που κάνουν δουλειές άρπα-κόλα και στα παίρνουν όταν στη καλύτερη περίπτωση (αν δεν στο χαλάσουν) δεν σου κάνουν απολύτως τίποτα.Οι επήσιμοι βελτιωτές τουλάχιστον όταν εκποσωπούνται επίσημα είναι εγγύηση για αυτό που πληρώνεις. Aυτοί το έχουν κάνει άπειρες δοκιμές σε διάφορες πίστες της Ευρώπης (π.χ.ο Schnitzer στο Nirburing).Εξάλλου και οι ίδιες οι εταιρείες τους παρακολουθούν και όταν βλέπουν τη δουλειά τους κυρίως μέσα από τους αγώνες που παίρνουν μέρος, τους επιτρέπουν να πουλάνε τα προιόντα τους μέσα από τους επίσημους ντήλερ τους (π.χ. η AMG για την MB,η ABT για την Audi, η Alpina για την BMW και πάει λέγοντας). Συγνώμη για το μεγάλο post...

stef
22-11-04, 11:51
Sorry ίσως δεν το διευκρίνησα σωστά!
Μιλάω για επώνυμους βελτιωτές
Schnitzer, Breyton, Alpina, Hartge κλπ
Όλοι αυτοι είναι ακριβοί
Αυτό εννοω

Ray
22-11-04, 11:52
Συμφωνώ ότι στην ελλάδα δεν ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις", τουλάχιστον όχι πάντα, και είναι ενας από τους λόγους που θα με κάνει να προτιμήσω επίσημο βελτιωτή από κάποιον άσχετο "χασάπη". Παρόλαυτα η καλύτερη λύση είναι να βρούμε έναν πολύ καλό μάστορα με χρυσά δάχτυλα, και τα υλικά να τα παραγγέλνουμε απέξω (βλέπε ΕΒΑΥ).

Sras
22-11-04, 15:14
Καλημερα
Μιας και μιλατε για βελτιωτες θα σας πω το εξεις.Εγω στην μπεμπα μου εχω βαλει πολλα απο την Σνιτζερ δηλαδη¨,μπαρα θολων ,πενταλιερες,αεροτομες πισω (kapo+parmpriz),ζαντες 17"τype ΙΙΙ και τελικο καζανακι εξατμισης.Μαλιστα ετοιμαζομουν να βαλω και αναρτησεις με 1200000 δρχ τοτε(2001) ευτυχως ομως που σταματησα.Την πατησα ομως με το τελικο καζανακι.Οταν ανοιξαμε την συσκευασια και ειδα made by Remus επαθα την πλακα μου.Δηλαδη πληρωσα τα διπλα λεφτα μονο και μονο για να γραφει η εξατμηση μου AC-Snchnitzer.Και μη μου πειτε οτι ειναι κατασκευη με τις προδιαγραφες Σνιτζερ γιατι θα γελασω.Σε επικοινωνια μου με την Ρεμους στην Αυστρια μου ειπαν οτι το καζανακι ειναι ιδιο απλα αλλαζει η αποληξη της εξατμησης.(Το ιδιο μου ειπε και ο αντιπροσωπος Ελλαδος).
Το ιδιο συμβαινει με τις αναρτησεις.Τοτε η Σνιτζερ εβαζε Μπιλσταιν κιτρινα (ΣΠΡΙΝΤ)με ελατηρια ειμπαχ.Οταν ομως η μπιλσταιν εβγαλε τα PSS9 στην μιση τιμη περιπου το γυρισε στα Σακς και ζηταει και τα μαλλια της κεφαλης της.Δηλαδη πληρωνεις τα διπλα απλα για να γραφει την εκαστοτε μαρκα.Το ιδιο συμβαινει και με την Μπραιτον.Οταν εψαχνα για τις αναρτησεις και τις αντιστρεπτικες μπρος-πισω μου ειπαν οτι βαζουν Ειμπαχ 24 μμ μπροστα και 21μμ πισω και ζητουσαν σχεδον τα διπλα απ'οτι μου κοστισαν ταγνησια ειμπαχ με το ιδιο παχος.Μαλιστα μου ελεγαν οτι και καλα ειναι και ρυθμιζομενες σκληρη και πιο σκληρη με δυο θεσεις κλπ λες και δεν ηξερα οτι οι αντιστρεπτικες της Ειμπαχ εχουν δυο ρυθμισεις.Απλα δεν γραφουν πανω Μπραιτον αλλα Ειμπαχ.Η μεγαλη πλακα ειναι οτι σου πουλανε και μουρη και εαν αρχισεις τις ερωτησεις σε κοιτανε και σαν σκουπιδι επειδη αυτοι θελουν τους νεοπολουτους που τους τα ακουμπανε χωρις ερωτησεις και λενε και ευχαριστω.Και να μη αρχισω να σας λεω για τα σουπερτσαρτζερ των επωνυμων.Θελει προσοχη και ψαξιμο εκτος και δεν σε νοιαζει το κοστος.
Εχουν ομως ,για να λεμε και του στραβου το δικιο, ωραια και μελετιμενα πραγματα δηλ αεροτομες,προφυλακτηρες ,ζαντεςκλπ που κανουν τις μπεμπες κουκλες ειδικα τις Ε46.
Sras