PDA

Επιστροφή στο Forum : Z4 Ογκομετρικά Συναγερμού


mpikounis
03-06-04, 16:28
Μπορεί κάποιος που έχει Ζ4 με συναγερμό να μου πει αν δουλεύουν (άν υπάρχουν!) τα ογκομετρικά του συναγερμού και πώς τα κάνεις trigger;

Στο δικό μου βάζω το συναγερμό και με ανοιχτή την οροφή δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το συναγερμό να χτυπήσει! Στη BMW που το τσέκαραν μου είπαν οτι δεν βγάζει κάποιο λάθος το computer και να τους το παω να το ψάξουν περισσότερο.

Καμία ιδέα;

υγ. ο συναγερμός δουλεύει μια και αν ανοίξω πχ το καπώ χτυπάει

bmwfan
03-06-04, 22:59
ton sinagermo ton evales ekton isterwn;

mpikounis
04-06-04, 08:03
ton sinagermo ton evales ekton isterwn;
Οχι, ο συναγερμος ήταν ένα απο τα extra του αυτοκινητου απο καινουργιο..

cmos_ioan
04-06-04, 21:41
Εγώ προσωπικά δεν το έχω ελεγξει το δικό μου. Είχα όμως διαβάσει παλαιότερα σ' ένα φορουμ ότι τα ογκομετρικά της Ζ4 ήταν προβληματικά και ενεργοποιούσαν το συνεγιαρμό στα καλά καθούμε γι αυτο σε πολλά μοντέλα και μεχρι να λύσουν το πρόβλημα τα είχαν απενεργοποιήσει.

Οταν πας την επομενη φορά στο συνεργείο να σου ξεκαθαρίσουν ότι όντως είναι ενεργα.

Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο?

Θα το ελεγξω και στο δικό μου και θα σου πω...

Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις να καθήσεις μέσα με την οροφή κλειστή να κλειδώσεις και κουνας τα χερια σου για να δεις αν δουλεύουν...

mpikounis
05-06-04, 08:32
Οταν πας την επομενη φορά στο συνεργείο να σου ξεκαθαρίσουν ότι όντως είναι ενεργα.
Είναι πιθανό να τα έχουν απενεργοποιήσει και απλά να είναι θέμα κωδικοποίησης. Ποιός τρέχει συνεργείο τώρα.. :(

Τι χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο?
Ιούλιος 2003 αν θυμάμαι καλά

Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις να καθήσεις μέσα με την οροφή κλειστή να κλειδώσεις και κουνας τα χερια σου για να δεις αν δουλεύουν
Αυτό το δοκιμασα ΠΟΛΛΕΣ φορες και δεν παίζουν σίγουρα! Το θέμα είναι αν έχω και δεν δουλευουν ή αν για καποιο λογο δεν εχω καν ογκομετρικά..

cmos_ioan
28-06-04, 13:04
Γεγονός είναι ότι είναι λίγο απογοητευτικός ο συγκεκριμένος συνεγιαρμός. Ο δικός μου βαράει στο άσχετο και το θεμα είναι ότι ούτε εγώ εχω καταφέρει να βρω τα ογκομετρικά... :mad:

sakis
28-06-04, 13:30
Μια από τα ίδια. Δεν εχω καταφερει να κάνω το συναγερμο να βαρέσει με το αυτοκίνητο ανοιχτο. Εχω ζητησει απο τον αντιπροσωπο να παω να αυξησει την ευαισθησία του ογκομετρικού αλλα δεν νομίζω ότι ξέρει γιατί περιμένω 2 εβδομάδες και τίποτα..........

bmwfan
28-06-04, 22:55
Γεγονός είναι ότι είναι λίγο απογοητευτικός ο συγκεκριμένος συνεγιαρμός. Ο δικός μου βαράει στο άσχετο και το θεμα είναι ότι ούτε εγώ εχω καταφέρει να βρω τα ογκομετρικά... :mad:

To οτι βαραει στο ασχετο μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα στον συναγερμο σε καποιο μπουτον σε καποιο ογκομετρικο κτλ. Να βρεις τα ογκομετρικα στο Ζ4 αποκλειεται χωρις να λυσεις την κονσολα , γιατι απο'κει κατω ειναι!!


ια από τα ίδια. Δεν εχω καταφερει να κάνω το συναγερμο να βαρέσει με το αυτοκίνητο ανοιχτο. Εχω ζητησει απο τον αντιπροσωπο να παω να αυξησει την ευαισθησία του ογκομετρικού αλλα δεν νομίζω ότι ξέρει γιατί περιμένω 2 εβδομάδες και τίποτα.......... :


Δεν μπορεις να ρυθμισεις την ευαισθησια στα ογκομετρικα.το οτι δεν χτυπανε ειναι θεμα ενεργοποιησεις και μονο.(Εκτος εαν ειναι χαλασμενα που δεν το νομιζω)οποιος θελει ας μου στειλει pm να συνεννοηθουμε για να το φτιαξουμε.

Daskalopoylos
29-06-04, 07:39
Αν δεν κανω λαθος τα ογκομετρικα ειναι κατω απο τον καθρεπτη μαζι με το λαμπακι ... αλλλα για σιρουρα θα ριξω και μια ματια... Το manual δεν λεει??
Και κατι ασχετο το γνωριζετε οτι κυκλοφορουν manual με ολα τα μεροι του εκαστοτε αυτοκινιτου . Σου εχει ''ολες'' τις οδηγιες για λυσεις και να δεσεις τα παντα στο αμαξι σου μαζι με φωτογραφειες. Για να καταλαβετε επεσε στα χερια μου ενα τετοιο manual για ενα renult του 90' και ειχε ακομα και πως να κατεβασεις μοτερ. (υπαχουν και για τελευταια μοντελα).... :cool:

kostas*
29-06-04, 08:54
Απ' οτι εχω διαβασει σε ξενο Forum οι αισθητηρες του συναγερμου στο Ζ4 ειναι στα ποδια του οδηγου-συνοδηγου ωστε να μην ενεργοποιειται χωρις λογο ο συναγερμος με ανοιχτη κουκουλα. Το δικο μου το περιμενω ακομα, οποτε πειραματιστειτε για επαληθευση.

tasosbmwe30
29-06-04, 20:28
daskalopoulos οταν λες manual ενοεις αυτα τα manual που εχει το "no-limits" που ειναι γραμμενα μονο στα αγγλικα???γιατι ενδιαφερομαι να παρω ενα απο το συγκεκριμενο μαγαζι,απλα κολαω λιγο γιατι θα ειναι στα αγγλικα!!!!!αυτα που λες εσυ ειναι στα ελληνικα???αν,ναι δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες!!!!

kostas*
02-08-04, 07:42
Στο δικό μου Ζ4 ο συναγερμος λειτουργησε χωρίς προβλημα όταν έχοντας το κινητό μου κατω από το χειρόφρενο (πολυ βολικη θέση για το κινητο) έσκυψα να το πιασω. Το μονο προβλημα που διαπίστωσα είναι χαμηλη ένταση του ηχου του.

Strax
02-08-04, 08:21
Μόλις είχε την πρώτη σου γνωριμία με τις καινούριες "οικολογικές" σειρήνες προδιαγραφών ΕΕ. Άντε σε λίγο θα δίνουμε και ακουστικά στον υποψήφιο κλέφτη... :(

cmos_ioan
02-08-04, 18:13
Το δικό μου δύο τρεις φορές που χτύπησε στο ΑΣΧΕΤΟ αυτό που παρατήρησα ήταν ότι δεν αναβαν τα alarm. Δεν έπρεπε να αναβουν τα φλας ? :mad:

MPOWER
05-08-04, 11:53
To Z4 έχει ένα μόνο ογκομετρικό και αυτό βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα (τούνελ) πίσω από το χειρόφρενο και τη θήκη μικροαντικειμένων! Προσοχή αν θέλετε να το δείτε ή να το αφαιρέσετε γιατι λίγο πιο πίσω βρίσκεται η μονάδα ελέγχου του airbag!

@ cmos_ioan Η αλήθεια είναι οτι θα έπρεπε να ανάβουν τα φλάς όταν χτυπάει ο συναγερμός σου, αλλά υπάρχει μια περίπτωση να ρυθμίζεται (δεν είμαι σίγουρος)