PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαπιστώσεις


alexk
26-11-04, 13:02
Κάνοντας διάλειμμα από τη δουλειά, είπα να φτιάξω αυτό το thread, για να γράφουμε τις διαπιστώσεις που κάνουμε κάθε μέρα και για οτιδήποτε. Πολύ κουφό thread ε?

Διαπιστώνω λοιπόν, ότι μου αρέσει πάρα πολύ η compact μου. Μετά και τις τελευταίες αλλαγές που έχω κάνει, πραγματικά, όταν την οδηγώ, πραγματικά απολαμβάνω. Και αυτό είτε πηγαίνω με 10, είτε με 100. Μου πήρε αρκετό καιρό αλλά έφτασα στο σημείο που ήθελα, να σέβομαι και να προσέχω πολύ το αμαξάκι μου. Επιπλέον, διαπιστώνω ότι είναι φανταστικό να σου αρέσει κάποια (κάποιος για τα κορίτσια) πολύ. Είναι γλυκιά σκέψη στο μυαλό και είσαι με ένα ηλίθιο χαμόγελο όλη την ημέρα.

Επιπλέον (λίγο άσχετο), μου έρχεται στο μυαλό ο ήχος που κάνει ο μοντελιστικός κινητήρας που έχω στο 1/8 μου και με εντυπωσιάζει. Πραγματικά, μέσω του ήχου, νιώθεις την επιτάχυνση (πολύ απότομη θα έλεγα) του πιστονιού, που τρέχει σαν σπρίντερ, για να επιταχύχει μέχρι τις μέγιστες 40.000 στροφές. Είναι απίστευτη η αίσθηση που σου προκαλεί. Αν αυτή η μικρή μπιέλα είχε φωνούλα, σίγουρα θα ούρλιαζε.

Επίσης, διαπιστώνω ότι η function define της Perl, επιστρέφει false, άν σε μία variable έχεις μόνο spaces. Βολικό αυτό.

Τέλος, και μια διαπίστωση για τον φίλο μου τον Geo, που τα "πίνουμε" παρέα κάθε βράδυ, με την βοήθεια του TCP/IP. Ότι και να κάνεις τελικά, μένουν οι καλές στιγμές χαραγμένες στο μυαλό σου, που θολώνουν τις άσχημες και έχεις την εντύπωση ότι όλες ήταν καλές. Να 'μαστε καλά.

Doctor> Χρειάζομαι εξέταση

Geo_3D
26-11-04, 14:50
Διαπιστωσεις........................
Μαλιστα.Εγω εχω διαπιστωσει οτι οι γυναικες ερχονται και φευγουν.Δε θα εχεις παντα και τις καλυτερες στιγμες μαζι τους.Αυτο το ηλιθιο χαμογελο που σε κανει "παιδι της Crest",μπορει πολυ ευκολα απο τη μια στιγμη στην αλλη να γινει το τραγουδι της Μαρινελλας "Ανοιξε πετρα για να μπω".
Υπαρχουν μονο 2 συντροφιες που θα σε κανουν να περνας ΠΑΝΤΑ καλα,και ΠΑΝΤΑ θα ειναι διπλα σου,και αυτες ειναι α)οι φιλοι και β)το αμαξι σου.Ειδικα οταν συνδιαζονται και τα 2 μαζι,δηλαδη μια εκδρομουλα με τους φιλους σου μεσα σε ενα αμαξι,δεν υπαρχει περιπτωση να χαλαστεις.Ισα ισα που θα περνας καλα χωρις να σου ερχονται στο μυαλο οτι μπορει να σε "ριχνει".
Δεν θα μιλησω για τους φιλους μου,αυτοι ξερουν οτι τους σεβομαι,τους αγαπαω και οτι θα ειμαι διπλα τους.Θα μιλησω για αυτο που μας ενδιαφερει ολους μας.Για το αμαξακι μου.(οχι οτι ενδιαφερει ολους το αμαξι μου :takecover ,αλλα γενικοτερα το θεμα αυτοκινητου) Μπορει να ειναι ακριβως το αντιθετο απο το αμαξι του Αλεξη,δηλαδη πληρως εργοστασιακο,αλλα δεν παυει ομως καθε στιγμη να μου προσφερει τοννους απολαυσης και ευχαριστησης.Με τη συγκεκριμενη μαρκα εχω απολαυσει καθε ταξιδι,ειτε σε αργους,ειτε σε γρηγορους ρυθμους.Μπορει να μην βαζει φωτια στους δρομους,αλλα εχει αυτο το κατι που με κανει πραγματικα να μην με ενδιαφερει.Τελος παντων τα εχουμε ξανα πει αυτα και τα ξερετε.
Συμπερασμα?
Παιδια μην αφηνετε τιποτα να σας χαλαει,και ακομα και αν γινει κατι τετοιο να ξερετε οτι παντα υπαρχει κατι που θα λειτουργει σαν σωσιβιο και δεν θα σας αφηνει να "βουλιαξετε".
alexk>Nα'σαι καλα και να βρισκομαστε καθε βραδυ να τα "πινουμε" μεσω TCP/IP :hello:
Doctor>θελω και γω βοηθεια :help:

DRIFTER
26-11-04, 17:29
Συμφωνώ και με τους 2 σας :nod: ........Τα πράγματα είναι έτσι......και alexk χαίρομαι που επιτέλους νιώθεις καλύτερα με το αμάξι σου απο όταν παλιότερα....


ps. Να 'μαστε πάντα καλά για να χαιρόμαστε..

ps2 Πάλι θα τα οικονομήσει ο doctor μιας και ολοι θα τον χρειαστούμε :help:

DoctorAbo
26-11-04, 17:53
Ακούστε φίλοι μου,
Αν έχετε πρόβλημα με τη γυναίκα σας μποροώ να σας βοηθήσω.
Αν έχετε πρόβλημα με το αυτοκίνητο πηγαίντε το στο συνεργείο
Αν έχετε πρόβλημα με το φίλο σας δε μπορώ να βοηθήσω διότι ο φίλος είμαι εγώ ........ :yippee:

DRIFTER
26-11-04, 19:54
Γιατρέ μου ξέχασες μία....όσοι έχουν πρόβλημα με money.....??

μάλλον ξέρω :banghead: :icon02:

alexk
02-12-04, 10:27
Διαπίστωσα χθες ότι στην στροφή του "Γαλαξία" στον Κηφισσό, όντας τέρμα αριστερή λωρίδα (είτε ανεβαινοντας είτε κατεβαίνοντας), στρίβω ΧΑΛΑΡΑ με 150.

BMW Power
02-12-04, 10:59
Μετά από το τρίτο μου ταξίδι από Ευρώπη προς Ελλάδα οδικώς, και κάνοντας κάθε φορά διαφορετική διαδρομή, διαπίστωσα ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά και να εξαντλήσω κάθε δυνατή διαδρομή. Μήπως να αγοράσω μια νταλίκα???? :loser: :drive2:

Panoz
02-12-04, 11:02
Μπά,,,,ένα Ε30 Μ3 EVO 2.5lt νομίζω ότι είναι καλύτερο!

BMW Power
02-12-04, 11:07
Μπά,,,,ένα Ε30 Μ3 EVO 2.5lt νομίζω ότι είναι καλύτερο!


Μην μου λες τέτοια γιατί στεναχωριέμαι :shakehead

DRIFTER
02-12-04, 12:14
Βαράς στο αδύνατο σημείο μου φίλε........ :(

m_power_lunatic
02-12-04, 13:10
Εγω λεω αντι για Μ3 Ε30 καθε φορα που θελουμε να το αναφερουμε να λεμε απλα.....ΑΥΤΟ η ΕΚΕΙΝΟ, ετσι για να πληγωνομαστε λιγοτερο τι αλλο να πω!!!!Παντως δεν με βλεπω πολυ καλα....σε λιγες μερες ερχεται δευτερο αφιερωμα στο ///Μωρακι!!!!! :bowdown:

Geo_3D
02-12-04, 23:41
Διαπιστωση.Μην κανεις κοντρα στον Κηφισο την ωρα που θες να βγεις στην καθιερωμενη εξοδο,γιατι θα ξεχαστεις,θα βγεις στην επομενη,θα νομιζεις οτι πας σωστα,ενω θα εχεις βγει στου διαολου τη μανα,και οταν το παρεις χαμπαρι θα γυρνας γυρω γυρω 40 λεπτα σα λακαμας μεχρι να καταλαβεις τι εγινε.Αυτα

alexk
03-12-04, 11:22
Διαπίστωση που νιώθω την ανάγκη να φωνάξω μετά από τα πρώτα 1100 χιλιόμετρα:

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΤΑ ADVAN ΕΙΝΑΙ ΓΚΑ*beep*ΒΛΑ

Σημείωση: με 'Γ'

Octane
03-12-04, 22:45
Λοιπον εχω διαπιστωσει κατι εδω + πολυ καιρο (9 μηνες,οσο εχω την Compact) που μου σπαει τα νευρα + υποθετω ΟΛΩΝ των Compactακηδων Ε46 (ενωθειτε + πειτε)!!
Δεν μπορω να χρησιμοποιησω τους καθαριστηρες (με νερο,οχι ετσι απλα) με ανοιχτα παραθυρα γιατι ερχεται ολο το νερο (μαζι + το καθαριστηκο υγρο) μεσα + γινομαι χαλια + οι πορτες μαζι (απο μεσα)!!!Μιλαμε για τρελλα!!!Καλα,ξεχασανε τετοια "λεπτομερεια" μεσα στην bmw!?!?!?Τοσο μ@#$%ες ειναι!?!?!?Ειδικα τις πρωτες φορες (μεχρι να μαθω να το θυμαμαι) ειχα φρικαρει!!! :icon42:

alexk
19-12-04, 09:26
Διαπίστωση>
Άν έχεις Saab Turbo, πάς τη γκόμενα βόλτα και βρέχει, μην βάζεις σε φανάρι κόντρα με compact που φοράει περίεργα λάστιχα, γιατί θα σε κάνει ρόμπα. Η compact φεύγει, μετά τα πρώτα 5m σπινιαρίσματος, γαντζώνει και μάζευε καρότσες προσθιοκίνητο τουρμπάκι.... Μέχρι δευτέρα τέρμα, μάζεψε 4 ο τύπος και μετά έκοψε.:icon18:

m3e36!!!
19-12-04, 11:22
Διαπίστωση>
Άν έχεις Saab Turbo, πάς τη γκόμενα βόλτα και βρέχει, μην βάζεις σε φανάρι κόντρα με compact που φοράει περίεργα λάστιχα, γιατί θα σε κάνει ρόμπα. Η compact φεύγει, μετά τα πρώτα 5m σπινιαρίσματος, γαντζώνει και μάζευε καρότσες προσθιοκίνητο τουρμπάκι.... Μέχρι δευτέρα τέρμα, μάζεψε 4 ο τύπος και μετά έκοψε.:icon18:
ΝΑΑΙΙΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!

alexcsl
19-12-04, 11:57
Διαπίστωση 1η
κάπου μέσα στο καλοκαίρι, ανακαλύπτω την ύπαρξη του Club. Η χαρά μου μεγάλη, οι επισκέψεις μου στο Site, σχεδόν καθημερινές. Με το πέρασμα του χρόνου, οι επισκέψεις εντείνοντε, σε σημείο να επισκέπτομαι προμηθευτές, πελάτες, και να ρωτάω ευγενικότατα αν έχουν ιντερνετ γιατί θέλω να δω κάτι πολύ επείγον........ Η*λύση, πήρα το Communicator 9500 της Νοκια και είμαι 24 ΩΡΕΣ ONLINE!!!!!!. Τώρα πλέον το χαζό χαμόγελο με ακολουθεί και εκτός αυτοκινήτου!!!

Διαπίστωση 2η
Ερχόμενος στην 4η συνάντηση, ήξερα ότι θα φύγω για άλλη μια φορά άρρωστος. Είχα κανονίσει να φύγω την Δευτέρα το πρωί, έφυγα Πέμπτη...
Είναι αρρώστεια, είναι μαζοχισμός, δεν ξέρω.

Πάντως είναι ωραία......

BMW Power
19-12-04, 13:34
Η νέα μου διαπίστωση είναι ότι το 4ο meeting δεν έπρεπε να γίνει!!!!

Προσωπικά με κατέστρεψε γιατί η έλλειψη μπλοκέ σε συνδυασμό με το steptronic έκανε το αυτοκίνητό μου πολύ gazato ή αλλιώς gay για τέτοια χρίση. :chair:

nikos_E34
19-12-04, 13:56
heheheh filarako pistepse me den sou xreiazetai to mploke...an to exeis mesa sou kaneis kai thavmata me to aplo sou...an thes mploke steile ena e-mail...kati mporoume na kanoume kai gia sena...ego den exo mploke alla se ligo kairo etsi kai valo to project mprosta tha xreiasto giati den prokeitai na ksekinao...tespa... :p

BMW Power
19-12-04, 15:36
heheheh filarako pistepse me den sou xreiazetai to mploke...an to exeis mesa sou kaneis kai thavmata me to aplo sou...an thes mploke steile ena e-mail...kati mporoume na kanoume kai gia sena...ego den exo mploke alla se ligo kairo etsi kai valo to project mprosta tha xreiasto giati den prokeitai na ksekinao...tespa... :p


Σίγουρα οι οδηγικές ικανότητες και το “αν το έχεις μέσα σου” όπως γράφεις είναι το Α και το Ω για να κάνεις θαύματα.

Εγώ προφανώς δεν το έχω σε σχέση με εσένα, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις. Απλά θα προτιμούσα το αυτοκίνητό μου να έχει μπλοκέ και να μην είναι αυτόματο (για το συγκεκριμένο event τουλάχιστον μιας και είχε πολύ καλή άσφαλτο).

Τώρα που το σκέπτομαι αυτό θα ζητήσω από τον άγιο Βασίλη μιας και προσφέρθηκε να κάνει τις ευχές μας πραγματικότητα!!!! :idea:

alexk
19-12-04, 19:12
m3e36!!! > Νομίζω δεν κατάλαβες ότι ανέφερα το σκηνικό σαν αστείο. Επιπλέον, είναι λίγο δύσκολο να φορτώσεις 3η σε απόσταση 80 μέτρων. Και ναι, το ξέρω ότι το saab με 180 άλογα είναι πιο γρήγορο από το δικό μου. Σε βρεγμένο οδόστρωμα και εκκίνηση, είμαι πιο γρήγορος, λυπάμαι που σε απογοητεύω. Και η 3η θα έγραφε κάτω...

BMW Power> Φίλε Δημήτρη έχεις θέματα...

giogio
19-12-04, 19:17
Μην μου λες τέτοια γιατί στεναχωριέμαι :shakehead

Μπα εγω νομιζω οτι το χρειαζεσαι εσυ και ο Τασος.Οταν ειδες το μοτερ μου εκανες κατι λιγοτερο απο οτι εκανα εγω οταν το βαλαν πανω.Παντως μου εκανες εντυποση

alexk
21-12-04, 09:51
Διαπίστωση που έχω κάνει εδώ και χρόνια, απλά δεν την έχω εκφράσει.

Στα αυτοκίνητα με ASC/DSC, όταν πατάς τέρμα γκάζι (το έχεις ενεργοποιημένο) και φρενάρει με τις πίσω δαγκάνες για να κόψει το σπινιάρισμα, και μετά από πολύ λίγο (μερικά δευτερόλεπτα) πατήσεις φρένο, το πεντάλ είναι λίγο βυθισμένο, γιατί η αντλία του ABS έχει δώσει ήδη πίεση στα πίσω φρένα. Εμένα προσωπικά μου τη δίνει αυτό.

Panoz
21-12-04, 10:22
Διαπίστωση Α:

Το SMG του Ζ4 δε κάνει για Drift......Το αμάξι γενικά δε κάνει για αυτή τη δουλειά

Διαπίστωση Β:

Το Μ3 είναι ο απόλυτος άρχοντας του Drift.....

Διαπίστωση Γ:

Θέλω ένα Μ6 :banghead:

DoctorAbo
21-12-04, 12:04
Διαπίστωση Α:

Το SMG του Ζ4 δε κάνει για Drift......Το αμάξι γενικά δε κάνει για αυτή τη δουλειά

Διαπίστωση Β:

Το Μ3 είναι ο απόλυτος άρχοντας του Drift.....

Διαπίστωση Γ:

Θέλω ένα Μ6 :banghead:

Εγώ, όταν θα μεγαλώσω, θα πάρω ένα Μ5 !!! :dance:

BMW Power
21-12-04, 12:31
Μπα εγω νομιζω οτι το χρειαζεσαι εσυ και ο Τασος.Οταν ειδες το μοτερ μου εκανες κατι λιγοτερο απο οτι εκανα εγω οταν το βαλαν πανω.Παντως μου εκανες εντυποση


Εμένα να δείς τι εντύπωση μου έκανε το μοτέρ σου μιάς και είχα πολύ καιρό να δω από κοντά αυτή την εικόνα. Προσπάθησα να συγκρατηθώ αλλά. . . . . . . . :banghead:

BMW Power
21-12-04, 12:34
Να σκεφτείς Αλέξη ότι σε κάποια αυτοκίνητα βέβαια δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε της προσωρινής απενεργοποίησης του 2ου σταδίου...http://www.bmw-motorsport.gr/forums/images/icons/icon10.gif


Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα άραγε????? :icon02:

Δεν θα ανέβω βόρεια. . . . . . θα σε πετύχω. . . . . . :angryfire

Octane
21-12-04, 22:28
Διαπίστωση που έχω κάνει εδώ και χρόνια, απλά δεν την έχω εκφράσει.

Στα αυτοκίνητα με ASC/DSC, όταν πατάς τέρμα γκάζι (το έχεις ενεργοποιημένο) και φρενάρει με τις πίσω δαγκάνες για να κόψει το σπινιάρισμα, και μετά από πολύ λίγο (μερικά δευτερόλεπτα) πατήσεις φρένο, το πεντάλ είναι λίγο βυθισμένο, γιατί η αντλία του ABS έχει δώσει ήδη πίεση στα πίσω φρένα. Εμένα προσωπικά μου τη δίνει αυτό.

Εγω δεν το εχω προσεξει ποτε γιατι το πρωτο πραγμα που κανω οταν βαζω μπροστα ειναι να απενεργοποιησω τελειως ολα τα συστηματα του αντιστοιχου κουμπιου!! :D
Πολυ ψαγμενη διαπιστωση παντως!!

alexk
22-12-04, 00:31
Και εγώ την ίδια κίνηση κάνω όταν βάζω μπροστά :).
Απλά, όταν βρέχει, αφήνω το ASC, γιατί με εκνευρίζει να χαζοσπινάρει στην γλίτσα.

alexk
26-12-04, 18:13
Το business radio-cd της bmw είναι και διπλό...

Είναι πρωί και πάνω που έχεις κέφια, λες κάτσε να βάλω την Γλυκερία να ακούσω το τραγουδάκι το καινούργιο. Το λοιπόν, βγάζεις το cd από τη θήκη (γνήσιο το cd). Κάπου πέρνει το μάτι μου ότι είναι λίγο χοντρό, αλλά δεν δίνω σημασία. Το βάζω μέσα, ανεβάζω την ένταση και ξαφνικά ακούω......
Junior Jack. Εεεεεεεεεε??????????:shakehead Πατώ το eject και βγάζω το cd. Ναι αυτό είναι, τι έγινε σκέφτομαι??? Κοιτώ λίγο καλύτερα και ένα άλλο cd έχει γίνει sandwich με το cd της Γλυκερίας. Καλό και αυτό... Εντάξει, σκυλί το radio-cd, δεν έπαθε τίποτα.

alexk
11-01-05, 00:46
Σήμερα το πρωί έμαθα αρκετά πράγματα από έναν κύριο, που με συνάντησε σε πάρκινγκ γνωστού υπερ-μάρκετ και μου έπιασε την κουβέντα για το αυτοκίνητό μου. Ο Κος απεδείχθει λαλίστατος, καθώς και πολύ αξιόπιστος σε αυτά που έλεγε. Ο Κος δήλωσε κάτοχος (για την ακρίβεια, αδερφός του κατόχου και χρηματοδότης) 316i E46 Compact, μοναδικής στην Ελλάδα.
Διαπιστώσεις:
1. Αγόρασα το αυτοκίνητό μου πολύ ακριβά. Για την ακρίβεια, με δουλέψανε, γιατί αυτός με τα ίδια χρήμματα το πήρε με φουλ έξτρα (θερμαινόμενα καθίσματα, οροφές ...)
2. Έχει το μοναδικό bmw που είναι χρώματος εστορίλ μπλε σε όλη την Ελλάδα.
3. Είναι ειδική παραγγελία και έχει όλους τους σωλήνες σιδερένιους, σαν του αεροπλάνου. Εγώ θα σκοτωθώ που έχω τους απλούς.
4. Είναι 316i compact, αλλά δεν υπάρχει άλλο με τόσα έξτρα στην ελλάδα.
5. Και που είναι 1.8 το δικό μου, τι κατάλαβα? Μιας και δεν έχω έξτρα.
6. Έχει αγωνιστική ανάρτηση, και γύρω στα 4-5 αυτοκίνητα έχουν τέτοιου τύπου ανάρτηση σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, στις στροφές όλοι τρώνε τη σκόνη του. ΟΛΟΙ
7. Έχει τα ίδια ζαντολάστιχα. Ναι, επέμενε, ίδια λάστιχα με τα δικά μου (και εγώ που νόμιζα ότι ένα σετ υπήρχε στην Ευρώπη για 18άρια...)
8. Έχει βελτίωση για το μοτέρ που το κάνει 180 άλογα (στην Κρήτη γίνεται η ανατροφή/εκγύμναση των νέων ίππων). Επιπλέον, έχει και παραπάνω στάδιο, που το κάνει 210 άλογα. Σκέφτεται λέει να βάλει το κιτ.

Δεν μπορώ να θυμηθώ και κάτι άλλο τρανταχτό αυτή τη στιγμή. Τελικά, διαπιστώνω ότι μάλλον ξέρω πολύ λίγα για τη bmw... Κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι νέο έτσι?

konstantinos
11-01-05, 09:01
Φιλε μου μηπως ζηλεψε το αυτοκινητο σου και απο κομπλεξ σου τα ειπε ολα αυτα?Ηξερε και κανα δυο τεχνικα θεματα.Δε νομιζω οτι καποιος σοβαρος θα πλησιασει καποιον αγνωστο και θα κομπαζει για αυτο που ειναι η εχει.Προσωπικα ειμαι λιγο δυσπιστος, σα λιγο μουφα μου φανηκαν.Οπου ακους πολλα κερασια μαζευε μικρα καλαθια. :icon42:

Dark_Niaou
11-01-05, 09:55
Αλέξη μιας και εσύ ξέρεις λιγα πραγματάκια για το αυτοκίνητο που λέγεται bMw δεν τον ρώταγες απο πού το αγόρασε;;;;;;;;
Που ξέρεις μπορεί να δώσουμε την πληροφορία αυτή στον MB c200 kompressor.......!!!! :angryfire

petrosk
11-01-05, 09:56
Εγώ σήμερα έκανα τις εξής διαπιστώσεις:

Α) Είστε όλοι για δέσιμο :smashtard

Β) Τον τύπο που συναντησε ο alexk τον ξερω και γώ

Γ) Υπάρχει και μια δευτερη εκδοχη του γνωστού ρητου

...αν δείς καράβι σε βουνό ένα μ...ί το σέρνει

τωρα πλέον και αποδεδειγμένα κάποιος θα μπορεί

...αν δείς καράβι σε βουνό ένα τσουνάμι το σέρνει

Δ) Δεν είμαι καλά

Action Man
11-01-05, 13:52
Υπαρχουν πολλοι βλακες.Ενας γνωστος μου μου ειχε πει οτι πηρε M3 TETRAKINHTO!!!!!!! :pth:
Aπο τοτε τον φωναζω Αισωπο και οποτε με βλεπει αλλαζει δρομο. :rofl2:
Τελικα ειχε παρει ε46 320.
Πολυ ψεμα.
Του αλλαξαμε το επιθετο και το ονομα!

Fanis
11-01-05, 14:37
Δικές μου διαπιστώσεις την τελευταία εβδομάδα:

1. Το αυτοκίνητό μου (318 Ε36) είναι σβέλτο.

2. Μετά απο 3 ημέρες και 1.000χλμ με την 330ixT, το δικό μου μου φαίνεται οτι σέρνεται.

3. Στον γυρισμό, μου φάνηκε και η 330 αργή (μάλλον φταίνε τα λουκάνικα στο πρωινό!) :shakehead

4. Θέλω μια Μ5 (και Μ3 δεν με χαλάει!) :dance:

5. Μου λείπουν 125.000 Ευρώ.......

6. Λόγω δουλειάς και τρεξίματος, δεν έμπαινα συχνά στο φόρουμ του club μας και έχω αρχίσει να έχω στερητικό σύνδρομο!

7. Θέλει σέρβις το τουτού μου.......

moutraklas
12-01-05, 14:45
Μόλις διαπίστωσα ότι ενώ εγώ ήμουν το μέλος Νο 500, τώρα έχουμε μόνο 476 μέλη... :bugeye:

τι έγινε ρε παιδιά? προς τα κάτω μετράμε?

konstantinos
12-01-05, 16:55
Και εγω μολις διαπιστωσα οτι με το Φανη μενουμε στην ιδια γειτονια! :offtopic: :)

m3power
13-01-05, 15:55
σημερα πηγαινοντας στην δουλεια με την μηχανη οτι το smartaki που εχω ειναι powered by mercedes!!!!!!!!! :banghead:

θα το πουλησω!!!!!!!! :loser: :thefinger

aVog
13-01-05, 16:10
σημερα πηγαινοντας στην δουλεια με την μηχανη διαπιστωσα οτι το smartaki που εχω ειναι powered by mercedes!!!!!!!!! :banghead:

θα το πουλησω!!!!!!!! :loser: :thefinger

Κακά τα ψέματα και εγω το εχω δεί εδω και καιρό οτι ειναι έτσι αλλα δεν τολμάω να το πουλήσω, το SMART είναι πραγματικό εργαλείο Φίλε. :nixweiss:

VIC
13-01-05, 20:01
Εγω παλι διαπιστωσα πως με τον melos86 ειμαστε φιλοι απο τα παλια! καθε καλοκαιρι κανουμε διακοπες μαζι στη Γερακινη!!! :cheers:


Διαπιστωση 2η: το Smart ειναι το μονο μερτσεντε που θα ηθελα ποτε να εχω! :banhim:

alexk
13-01-05, 21:16
Εγώ σήμερα διαπίστωσα ότι τα καταστήματα Looney Tunes έχουν τρελό γκέτο. Πήγα να πάρω ένα κουκλάκι δώρο και προς έκπληξη μου, και μετά από σχετική ενημέρωση από την πωλήτρια, είδα ότι προβάλουν αποκλειστικά τον τουϊτι. Άλλες φιγούρες δεν τις φέρνουν κάν. Ο κόσμος εν τω μεταξύ, ακολουθεί την χειραγώγηση αυτή και αγοράζει τουϊτι! Πως είναι δυνατόν όλοι να θέλουν ένα κίτρινο, χαζό πουλί με τεράστιο κεφάλι (λες και φοράει 2 κράνη)??? Εγώ πήρα τον Συλβέστερ το γάτο πάντως, μπας και φάει κανένα τουϊτι να έχουμε και μία ισορροπία στο οικοσύστημα...

Δεύτερο που διαπιστώνω αυτή τη στιγμή. Είμαι εντελώς μα εντελώς πυροβολημένος. Οι καημένοι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου...

Τρίτο, είναι η ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα thread να γράφουμε ο καθένας τι κουφό κάνει κάθε μέρα. Σαν madness repository ένα πράγμα.

melos86
13-01-05, 21:42
Εγω παλι διαπιστωσα πως με τον melos86 ειμαστε φιλοι απο τα παλια! καθε καλοκαιρι κανουμε διακοπες μαζι στη Γερακινη!!! :cheers:


Ετσι ακριβως!! :hello: :cheers:

alexk
22-01-05, 19:42
Για ακόμη μία φορά, διαπίστωσα σήμερα το βραδάκι ότι τα λαστιχάκια μου κρατάνε απίστευτα στο βρεγμένο. Είναι άξιο θαυμασμού αυτό το πράγμα. Τι να πώ, είναι φοβερό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσω να ξαναοδηγήσω αυτοκίνητο με συμβατικά ελαστικά. Η σύγκριση είναι εξωπραγματική.

MICZ
22-01-05, 20:04
Σε συνέχεια αυτών που λέει ο alexk να πω και εγώ ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης της 325 μου (μόλις χθές :( ), ενώ μου πέρασε από το μυαλό να περιμένω την καινούργια κουπέ σε κανά χρονάκι, τελικά διαπίστωσα ότι και να το πάρω, πάνω από 325 (με 177 ή 218 ίππους) δεν θα είναι.Επειδή λοιπόν διαπιστώνω (παρά την αντίθετη άποψη της τσέπης μου), ότι θέλω παραπάνω ίππους από αυτούς που είχα (και κατόπιν λεπτομερούς διαβάσματος του επετειακού DRIVE), η λύση είναι μία και είναι μονόδρομος... Μ3 :nod: (έστω και με χειροκίνητο κιβώτιο έστω και του 2001-2) που :icon42: στο δρόμο.

alexk
22-01-05, 23:09
Μόλις διαπίστωσα ότι τα γνωστά μας Daewoo, πλέον έχουν σήμα Chevrolet...

moutraklas
24-01-05, 13:00
Πως είναι δυνατόν όλοι να θέλουν ένα κίτρινο, χαζό πουλί με τεράστιο κεφάλι (λες και φοράει 2 κράνη)???

Δεν ξέρω αν το θέλουν όλοι, πάντως σίγουρα το θέλουν οι γυναίκες. Και ο λόγος είναι ακριβώς αυτός... Ότι είναι ένα πουλί με μεγάλο κεφάλι... ;)

tasosbmwe30
24-01-05, 22:24
Ego molis tora diapistosa oti ekso xionizei! :smashtard



απο που εισαι???

Black5
25-01-05, 00:24
Εγώ διαπίστωσα ότι και μετά από 200.000 χιλιόμετρα μία BMW παραμένει BMW.....

alexk
28-01-05, 09:44
Διαπιστώνω ότι πρέπει να βάλω προσωρινά τα απλά λάστιχα (195/65 15), γιατί έχουν κάνει τη γειτονιά μου εργοτάξιο και καταστρέφονται τα ADVAN μου.

Επιπλέον, όταν με το καλό πάρω τη CSL, πρέπει να πάρω και ένα βουλκανιζατέρ μαζί. Ή την αντιπροσωπεία της ADVAN στην ελλάδα.

moutraklas> Φίλε Τάσο, βρίσκω δύσκολο ο Τουϊτι να αναπληρώσει τα "κενά" του ωραίου φύλου... Άσε που θα τον φάει ο Συλβέστερ που πήρα δώρο. Χεχεχεχεχε...

veduza
28-01-05, 20:27
Διαπιστωσα τις δυο τελευταιες μερες που εδω εχουμε χιονια,
πως το 90 % των οδηγων , δεν εχουν ιδεα πως , εκτος απο χρυσες αλυσιδες για τον λαιμο , υπαρχουν και αλυσιδες για τα χιονια .!!!!
:dance:

Geo_3D
29-01-05, 04:31
Εγω παλι σημερα που οδηγησα το αμαξι ξανα μετα απο 2 εβδομαδες λογω απουσιας μου εκτος Αθηνων,νομιζα οτι το 316 που γραφει πισω ηταν τα αλογα και οχι το μοντελο.Δυστυχως αυτη η χαρα κρατησε μονο για το πρωτο μισαωρο και μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι ητανε μια πλανη.Ισως να το διαπιστωνα και πιο νωρις αλλα δεν ετυχε να βρω καποιον πιο γρηγορο απο μενα για να μου το δωσει να το καταλαβω. :( :(

melos86
06-02-05, 15:46
Τελεια και παυλα, η πισω κινηση ειναι Κ@ΥΛΑ!!!!!

Ξερετε τι ειναι στις 5 τα ξημερωματα να μπαινεις απο την Μποτσαρη στην Βασ.Ολγας(για Θεσσαλονικη μιλαω) με αναποδα τιμωνια, 2ερα στο κιβωτιο και να βλεπεις 2 μπεμπες ακομα να περιμενουν στο φαναρι σταματημενοι και να αναβοσβηνουν τα φωτα και να κορναρουν???????? Δεν ξερω αν ηταν κανεις απο την παρεα μας, παντως εγω τους ευχαριστω.. Με εκαναν να νιωσω φανταστικα!

manosbmw318ie30
06-02-05, 16:41
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ! ΚΑΝΩ LOGOUT ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΩ... :idea:

manosm3
08-02-05, 22:30
ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Μ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ: Μ ΓΙΑ BMW, ΓΙΑ M-MOTORSPORT, ΓΙΑ Μ5, ΓΙΑ Μ3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ manosm3!

m3power
08-02-05, 22:44
εγω παλι διαπιστωσα οτι:

1.ο διπλανος μου στο σπιτι μου,μου τρωει χωρο απο το παρκινγκ μου :thefinger
2.πηρε την ιδια μηχανη με την δικη μου :mad:
3.εχει s2000 :pth:

moutraklas
09-02-05, 10:49
Για να μην ξεχνιόμαστε...

Χθες συμπληρώθηκαν 25 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που έφυγε ο Νίκος Ξυλούρης...

Sorry για το off-topic (off-forum μάλλον) αλλά πότε πότε κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από κάποια άλλα...
Και πάλι sorry...

Geo_3D
03-05-05, 22:46
Τον τελευταίο καιρό διαπίστωσα ότι μειώθηκε το ποσοστό
των M Cars στο Poll... ΓΙΑΤΙ????

Άντε ρε Geo, Dark Niaou, santo, Bmw Power και λοιποί,
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ///ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ξύνω τρελές πληγές....χεχε)

ΥΓ Έλα δώσε δύναμη να έρχονται τα ///Μ!!!
ΚαλοΜελετα και ερχεται!!!

Πως κυκλοφορουσε τοσα χρονια το αμαξι μου χωρις πισω αντιστρεπτικη??????

Σημερα εβαλα μια ενισχυμενη απο 6κυλινδρο και σε συνδιασμο με τα Bilstein το αμαξι ηρθε και εδεσε.Σταματησε εντελως να παιρνει κλισεις,και εγινε πιο απολυτο.Πολυ πιο ωραιο στην οδηγηση.Εκανα ενα test αφου περασα απο αρκετες "ειδικες" στροφες και το αμαξι πραγματικα εδινε ρεστα.Πλεον τα "μποφορ" μειωθηκαν στο ελαχιστο.Παλια εκανα με 40 χλμ αποτομες τιμονιες και πρεπει να πεφταμε πανω σε φουρτουνα. :mad: Τωρα με 80 χλμ και δεν καταλαβαινει τιποτα το εργαλειο :bowdown:
Παμε παλι καρτοδρομο να δουμε αν θα ξανασηκωσει μπροστινο τροχο!!!! :rofl2: :rofl2:

manosm3
03-05-05, 22:50
ΚαλοΜελετα και ερχεται!!!

Πως κυκλοφορουσε τοσα χρονια το αμαξι μου χωρις πισω αντιστρεπτικη??????

Σημερα εβαλα μια ενισχυμενη απο 6κυλινδρο και σε συνδιασμο με τα Bilstein το αμαξι ηρθε και εδεσε.Σταματησε εντελως να παιρνει κλισεις,και εγινε πιο απολυτο.Πολυ πιο ωραιο στην οδηγηση.Εκανα ενα test αφου περασα απο αρκετες "ειδικες" στροφες και το αμαξι πραγματικα εδινε ρεστα.Πλεον τα "μποφορ" μειωθηκαν στο ελαχιστο.Παλια εκανα με 40 χλμ αποτομες τιμονιες και πρεπει να πεφταμε πανω σε φουρτουνα. :mad: Τωρα με 80 χλμ και δεν καταλαβαινει τιποτα το εργαλειο :bowdown:
Παμε παλι καρτοδρομο να δουμε αν θα ξανασηκωσει μπροστινο τροχο!!!! :rofl2: :rofl2:

Ευχαριστω που το εκανες αυτο!

Geo_3D
03-05-05, 22:54
Ευχαριστω που το εκανες αυτο!
Και γω σε ευχαριστω που ελειπες το Πασχα και κυκλοφορουσα χωρις φοβο!!!

manosm3
03-05-05, 22:56
Και γω σε ευχαριστω που ελειπες το Πασχα και κυκλοφορουσα χωρις φοβο!!!
Πρεπει να παρουμε κι εμεις καποτε αδεια! Απο αυριο ειδωμεν! :rofl2:

alexcsl
30-05-05, 10:25
Σε ταξίδι μου πέρσι από Σέρρες - Θεσ/νίκη, πέφτω σε ξαφνική βροχή (βαρέθηκα να το κλείσω, είπα θα σταματήσει), και διαπιστώνω τα εξής:

-> Mε βροχή, ανοιχτή οροφή, σηκωμένα παράθυρα και ανεμοθωράκιο, minimum 60km/h... ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑΓΟΝΑ! :nod: (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=0#)

Σημειωτέον ότι είχε αρκετά δυνατή βροχή, είχα τους υαλοκαθαριστήρες στο αυτόματο, και δουλεύανε στο τέρμα!

ΥΓ Για μικρότερες ταχύτητες δεν γνωρίζω και δεν εγγυάμαι ΤΙΠΟΤΑ!!! :bugeye: (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=0#)

Dark_Niaou
30-05-05, 10:39
Τον τελευταίο καιρό διαπίστωσα ότι μειώθηκε το ποσοστό
των M Cars στο Poll... ΓΙΑΤΙ????

Άντε ρε Geo, Dark Niaou, santo, Bmw Power και λοιποί,
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ///ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ξύνω τρελές πληγές....χεχε)

ΥΓ Έλα δώσε δύναμη να έρχονται τα ///Μ!!!

Αλέξη όντως ξύνεις πληγές, αλλά είναι ένα όνομα μακρινό.....

alexk
15-06-05, 17:11
Μετά από κάμποσα χρόνια, στον επαγγελματικό χώρο, διαπίστωσα ότι είναι πολύ κουραστικό να κάνεις μια δουλειά που :
1. Από το πρωί ώς το βράδυ δουλεύεις.
2. Μόλις "σχολάσεις", συνεχίζεις σπίτι σου τη [δουλειά]/[διάβασμα για τη δουλειά] όλο το βράδυ.
3. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να πας στη δουλειά, γιατί υπάρχει πρόβλημα.
4. Ποτέ σχεδόν, δεν έχεις χρόνο.

Ευτυχώς που υπάρχουν "2" σημαντικοί λόγοι, θηλυκού γένους, που γίνονται όλα αυτά...

manosm3
15-06-05, 17:25
Μετά από κάμποσα χρόνια, στον επαγγελματικό χώρο, διαπίστωσα ότι είναι πολύ κουραστικό να κάνεις μια δουλειά που :
1. Από το πρωί ώς το βράδυ δουλεύεις.
2. Μόλις "σχολάσεις", συνεχίζεις σπίτι σου τη [δουλειά]/[διάβασμα για τη δουλειά] όλο το βράδυ.
3. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να πας στη δουλειά, γιατί υπάρχει πρόβλημα.
4. Ποτέ σχεδόν, δεν έχεις χρόνο.

Ευτυχώς που υπάρχουν "2" σημαντικοί λόγοι, θηλυκού γένους, που γίνονται όλα αυτά...

1. Συμφωνω απολυτα και προσθετω: Απο το πρωι ως το βραδυ δουλευεις και τρεχεις απο τη μια ακρη της Αθηνας στην αλλη. Μερικες φορες τρεχεις και πολυ εξω απο την Αθηνα!!!!
2. Δε σχολας στην ουσια!
3. Ανα πασα ωρα, μερα και στιγμη μπορει να πας για δουλεια χωρις να ξερεις ποτε θα γυρισεις!
4. Το ιδιο.

Υπαρχουν 3 λογοι να γυρισεις σπιτι και απειρες μαγικες στιγμες που αυτοι μπορουν να σου προσφερουν!
Οχι, δεν μιλαω για μενα!

manosbmw318ie30
15-06-05, 17:29
Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι κοιτάζοντας έξω από τη τζαμαρία της σχολής (χώρος εργασίας) μια κόκκινη κούκλα μου κλείνει πονηρά το μάτι και μου φτιάχνει το κέφι!!!! :wub: :wub: :wub:

Fad3In
15-06-05, 20:48
Χτες διαπιστωσα ποσο ωραιο ειναι να βολταρεις μονος στους δρομους της Αθηνας ξημερωματα παρεα με καλη μουσικη... :cheers:
Καλα,το ξερα,απλα ειπα να το ποσταρω!
Στην Αθηνα το νο1 προβλημα τελικα ειναι η μοναξια...5εκ ανθρωποι και οι περισσοτεροι νοιωθουν μονοι τους. :shakehead
Το βλεπεις απ τις συζητησεις στο ραδιο,
απ οσα ακους απο φιλους/γνωστους...ισως το νοιωθεις κι εσυ καμμια φορα...
Ν.

Eric36
16-06-05, 01:39
...ειναι αργα για διαπιστωσεις αλλα τωρα μου ηρθε...
οπως εκεινες τις στιγμες που βρησκεσαι μονος μεσα στ αμαξι στην ακρη μιας παραλιας η`ενος αδειου parking. Εκει διαπιστωνεις πως το μονο που εχεις παρεα εκεινη τη στιγμη ειναι αυτο το "********" BMW. Δεν εχει σημασια πως το λενε...σημασια εχει πως αυτο το αψυχο πραγμα αν ειχε φωνη θα ηταν ο καλυτερος σου φιλος (σαν τον ΚΙΤ ενα πραγμα). Ενας "φιλος" που σε ξερει πιο καλα απο οποιονδηποτε αλλο....με τις καλες σου, τις κακες σου,τις ερωτηκες σου (στασεις).....Οπου εχεις χαρει, εχεις αναθεματησει, εχεις φιλοσοφισει και προβληματιστει εκει μεσα, εχεις ταξιδεψει...Ειναι ολα τα συναισθηματα σου, που εχουν "ποτισει" αυτη τη Βαβαρεζικη λαμαρινα και σε κανουν να θυμασαι πραγματα και καταστασεις που ισως να μη ξεχασεις και ποτε... Ειναι στιγμες που θες να φυγεις για λιγο απο ολους,να ηρεμησεις...
να μη σε νοιαζει τιποτα...δεν ειναι τυχαιο οτι εκεινες τις στιγμες βρησκεσαι πισω απ το τιμονι του... Tεσπα,σταματαω γιατι μερικοι μπορει να αρχισουν να δακριζουν και αλλοι να γελανε.Πολυ μελο ε? ...Να προσεχετε εκει εξω.

ΜΙΧΑΛΗΣ
16-06-05, 08:06
Χτες διαπιστωσα ποσο ωραιο ειναι να βολταρεις μονος στους δρομους της Αθηνας ξημερωματα παρεα με καλη μουσικη... :cheers:
Καλα,το ξερα,απλα ειπα να το ποσταρω!
Στην Αθηνα το νο1 προβλημα τελικα ειναι η μοναξια...5εκ ανθρωποι και οι περισσοτεροι νοιωθουν μονοι τους. :shakehead
Το βλεπεις απ τις συζητησεις στο ραδιο,
απ οσα ακους απο φιλους/γνωστους...ισως το νοιωθεις κι εσυ καμμια φορα...
Ν.


Συμφωνω απολυτα δυστυχως ετσι εχει καταντησει η κοινωνια μας γι'αυτο και οι ψυχολογοι κανουν χρυσες δουλειες στις μέρες μας!! :shakehead Εαν δεν εχεις λιγο αυτοπεποιθηση και να αγαπας έστω και λιγο τον εαυτο σου.... σε παιρνει η κατηφορα και... :drive2:

manosbmw318ie30
16-06-05, 11:02
Για να αλλάξουμε κλίμα: Διαπίστωση. Σε 5 μέρες και για ένα χρόνο η υπογραφή μου θα είναι:


Είμαι 30 κ' έχω Ε30

:icon18::icon18::icon18:

Σας παρακαλώ, είναι μια διαπίστωση που έκανα χτες το βράδυ και για το λόγο αυτό, μη μου το βγάλετε off topic...

alexk
17-06-05, 15:08
Κάτι που έχω διαπιστώσει εδώ και αρκετό καιρό, απλά δεν το έχω εκφράσει ακόμη είναι ότι υπάρχουν πολλές "γρήγορες" γυναίκες οδηγοί σήμερα. Προσωπικά, πιστεύω ότι πάνε γρήγορα προς το χαντάκι... (αν δείς και πόσες τρακάρουν λόγο λάθος φρεναρίσματος, λάθος στριψίματος κ.ο.κ.).

Και εξηγώ. Βλέπω κάθε μέρα πόσο προκλητικά οδηγούν το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών, ηλικίας 20-30. Σφήνες, γρήγορο στρίψιμο, απότομο φρενάρισμα, γρήγορη επιτάχυνση και.... πολλές κόρνες (γιατί τις καθυστερούμε). Φυσικά έχουν αγοράσει την αριστερή λωρίδα. Μου δίνουν την αίσθηση οι κυρίες αυτές ότι προσπαθούν να αποδείξουν κάτι (ότι ξέρουν να οδηγούν, ξέρουν να τρέχουν, είναι γρήγορες, παρ'όλο που εμείς νομίζουμε το αντίθετο επειδή είναι γυναίκες).

Φοβερή εντύπωση μου έκανε μια κοπέλα γύρω στα 26 πριν 2 μέρες στον Κηφισσό, που με ένα smart με έβαζε κόντρες (έλεος!!!).

Και για να μην παρεξηγηθώ. Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες για κάποιο λόγο πρέπει να υστερούν στην οδήγηση. Δεν θεωρώ ότι ο άντρας από τη φύση του είναι πιο καλός/γρήγορος οδηγός. Αυτό έχει να κάνει με ταλέντο και εξάσκηση και όχι με το φύλο.(Άλλωστε, στην οικογένεια μου, ο καλύτερος οδηγός (και ταχύτατος) είναι η μητέρα μου). Οι άντρες όμως βλέπω ότι δεν οδηγούν τόσο επιδεικτικά και προκλητικά προς τους άλλους.

Άν θέλετε, μοιράζεστε την άποψή σας.

manosm3
17-06-05, 15:17
Κατι αλλο για το οποιο διακρινονται ειναι η αναισθησια τους!!!! Και εξηγω: Σημερα καθως πηγαινα στο σπιτι του φιλου saiko, πηγα να διασχισω τη Λεωφ. Πεντελης. Στη γωνια 28ης και Πεντελης ηταν μια κυρια με ενα saxo. Ενω ο δρομος ηταν ελευθερος για να περασει, εκεινη δεν προχωρουσε κι εψαχνε στην τσαντα της το κινητο της κι ενα τσιγαρο! Οι απο πισω της κορναραν κι εκεινη χαμπαρι! Στον κοσμο της! Μην αναφερω αλλες που ακουν μουσικη στη διαπασων, κινουμενες στην αριστερη λωριδα με 40!!!! Ή αλλες που 10 η ωρα το βραδυ κυκλοφορουν με σβηστα φωτα! Το κακο μερικες φορες ειναι οτι μπορει να σε βρισει κιολας μην εχοντας καταλαβει τη χαζομαρα της και οτι υπαρχουν κι αλλοι στο δρομο! :angryfire

Minas DASC
17-06-05, 15:32
Oδηγωντας γρηγορα σε καποιο δρομο υπαρχει παντα η πιθανοτητα να παρουσιαστει κατι απροοπτο.
Ετσι, μπορω να κανω το εξης:
α) Μειωνω ταχυτητα - χωρις να τσαρουχωσω- και κανω ελιγμο.
β) Αυξανω ταχυτητα και κανω ελιγμο.
γ) Κανω απλως ελιγμο
δ) Αν μου "φυγει" το πισω μερος του αυτοκινητου, υπαρχει το "αναποδο τιμονι" και η διορθωση με γκαζι.

Τα παραπανω, ειναι αγνωστα στο 99,9% των γυναικων που οδηγουν.
(Οχι οτι τα ξερουν και ολοι οι αντρες, αλλα 90% των "γρηγορων" σιγουρα τα κατεχουν).

Το ΑΒS λοιπον καλειται να σωσει την κατασταση μονο του... :drive2:

Δεν κανω λογο για τα χαριλικια τυπου "περναω STOP με 30 χλμ/ωρα χωρις να κοιταξω" ή μιλαω στο κινητο με τις ωρες γιατι εχω προνομιακο προγραμμα χρονου ομιλιας με το αγορι μου...

Προσωπικα, προτιμω να με κατεβαζει πχ ο φιλος alexk με 200 Κηφισιας, παρα με 100 μια φιλη μου! :p:

manosm3
17-06-05, 16:09
Eχω διαπιστωσει επισης απο αναλογη εμεπιρια οτι, για τις γυναικες δε θεωρειται χρησιμο να ξερεις τις τεχνικες του drift γιατι μονο φθειρεις το αυτοκινητο!

manosbmw318ie30
17-06-05, 17:38
Η διαπίστωση που έχω κάνει εγώ για τα προαναφερθέντα, είναι ότι όλα είναι σχετικά! Γνωρίζω άρρενες οι οποίοι είναι δημόσιοι φονιάδες και γυναίκες οι οποίες το κατέχουν το άθλημα. Δε λέω ότι πηγαίνουν με τις πόρτες, αλλά χειρίζονται σωστά το όχημα. :ices_ange

Και μια ερώτηση: αν ερχόταν μια γυναίκα και σας έλεγε ότι θέλει να τη μάθετε να πηγαίνει γρήγορα, πως θα την αντιμετωπίζατε; Και μη μου πείτε ότι έστω και για λίγο δε θα στραβοχαμογελούσατε... Φανταστείτε λοιπόν την αντιμετώπιση που έχουν από άλλους που είναι και τελείως άσχετοι αλλά την έχουν δεί MASTER OF THE WHEEL!!! :loser:

Geo_3D
18-06-05, 05:34
Εγω 2 καλες εμπειριες εχω απο γυναικες.Η πρωτη ειναι απτη μανα μου,οταν ειχαμε πρωτοπαρει το BMW και βγαινοντας απο στρογγυλη πλατεια σε στροφη δεξια,ειχε νερα ο δρομος και ως φυσιολογικο αποτελεσμα ηταν να φυγει ο κωλος του αυτοκινητου.Και η θεικη σκηνη:Η μανα μου να κανει αναποδο τιμονι χωρις να αφησει το γκαζι.Και μιλαμε για αναποδο τωρα,οχι για μια απλη διορθωση.Μανα σε :bowdown:
Δευτερη εμπειρια ειναι μια πρωην κοπελια μου απο Βολο,η οποια με Οpel Corsa (Sport παρακαλω) 1.2,μου εκανε την καλυτερη αναβαση-καταβαση Πηλιου.Απλως ειχα μεινει αφωνος.Και δεν ηταν απτον φοβο....

Αυτα.Ζήτω λοιπον οι γυναικες οδηγοι!!!!! :p:

mixalhs
18-06-05, 11:55
Εισαι πολυ τυχερος πραγματικα.
Η δικια μου μανα ειναι με απλα λογια ''Ο Βασανιστης'' για ενα αμαξι και η κοπελα μου ...βασανιστικα αργη στον δρομο.

Οι 2 κλασσικες μου εκφρασεις
1)Οταν ειναι με την μανα μου : Μανα εισαι να αλλαξεις ταχυτητα???
2)Oταν ειμαι με την κοπελα μου : Mαρινιω εισαι να πατησεις λιγο γκαζι ???

:banghead: :banghead: :banghead:

alexk
28-06-05, 17:41
Εδώ και καιρό έχω διαπιστώσει ότι στις περισσότερους λεωφόρους της Αθήνας, όπου υπάρχει μεσαίο διάζωμα και φυτά σε αυτό, συνήθως υπάρχει αυτόματο πότισμα. Τα φυτά θέλουν νερό για να διατηρηθούν. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές εγκαταστάσεις του αυτόματου ποτίσματος έχουν μερικές φορές πρόβλημα και στοχεύουν προς το δρόμο (ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ). Έτσι, στην καλύτερη περίπτωση, απλά βρέχουν το δρόμο και εσύ ανυποψίαστος πατάς σε νερά εκεί που δεν το περιμένεις (έξω σκάει ο τζίτζικας και βρίσκεις ξαφνικά βρεγμένο οδόστρωμα). Σε πιο άσχημη περίπτωση, κάνει το αυτοκίνητο σου ένα ωραίο μπάνιο, μιας και τα μπεκάκια, έχουν μετατραπεί σε μίνι πυραυλάκια νερού και ένας μικρός πίδακας σου βρέχει το αυτοκίνητό σου. Σε πιο άσχημη περίπτωση, κάνεις και εσύ ο ίδιος ένα ωραίο μπανάκι άν έχεις το παράθυρό σου ανοιχτό (όπως εγώ χθες που την έφαγα στο πρόσωπο). Στην χειρότερη περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να φρενάρεις και να πατήσεις στην "ποτισμένη" άσφαλτο. Εκεί υπάρχει πρόβλημα μιας και :
1. Κινείσαι πιθανότατα με ταχύτητα στεγνού οδοστρώματος
2. Το αυτοκίνητο δεν θα φρενάρει όπως περιμένεις (γιατί νομίζεις ότι είναι στεγνό)

Επιτέλους, ας φτιάξει αυτά τα λάστιχα κάποιος υπέυθυνος και οι φίλοι μας στην Τροχαία, που τους απασχολεί τόσο πολύ η ασφάλεια μας, ας κάνουν κάποια ενέργεια για να μην ποτίζονται οι δρόμοι κάθε μέρα.

Geo_3D
29-06-05, 00:41
Εδώ και καιρό έχω διαπιστώσει ότι στις περισσότερους λεωφόρους της Αθήνας, όπου υπάρχει μεσαίο διάζωμα και φυτά σε αυτό, συνήθως υπάρχει αυτόματο πότισμα. Τα φυτά θέλουν νερό για να διατηρηθούν. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές εγκαταστάσεις του αυτόματου ποτίσματος έχουν μερικές φορές πρόβλημα και στοχεύουν προς το δρόμο (ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ). Έτσι, στην καλύτερη περίπτωση, απλά βρέχουν το δρόμο και εσύ ανυποψίαστος πατάς σε νερά εκεί που δεν το περιμένεις (έξω σκάει ο τζίτζικας και βρίσκεις ξαφνικά βρεγμένο οδόστρωμα). Σε πιο άσχημη περίπτωση, κάνει το αυτοκίνητο σου ένα ωραίο μπάνιο, μιας και τα μπεκάκια, έχουν μετατραπεί σε μίνι πυραυλάκια νερού και ένας μικρός πίδακας σου βρέχει το αυτοκίνητό σου. Σε πιο άσχημη περίπτωση, κάνεις και εσύ ο ίδιος ένα ωραίο μπανάκι άν έχεις το παράθυρό σου ανοιχτό (όπως εγώ χθες που την έφαγα στο πρόσωπο). Στην χειρότερη περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να φρενάρεις και να πατήσεις στην "ποτισμένη" άσφαλτο. Εκεί υπάρχει πρόβλημα μιας και :
1. Κινείσαι πιθανότατα με ταχύτητα στεγνού οδοστρώματος
2. Το αυτοκίνητο δεν θα φρενάρει όπως περιμένεις (γιατί νομίζεις ότι είναι στεγνό)

Επιτέλους, ας φτιάξει αυτά τα λάστιχα κάποιος υπέυθυνος και οι φίλοι μας στην Τροχαία, που τους απασχολεί τόσο πολύ η ασφάλεια μας, ας κάνουν κάποια ενέργεια για να μην ποτίζονται οι δρόμοι κάθε μέρα.
Kαι που να πετυχεις αυτο το σκηνικο κινουμενος επι της εθνικης οδου,με 180 χλμ και ακριβως πανω στη στροφη οπου εχει σχηματιστει μια μικρη λιμνουλα.
Party???????????Μπαααααααα,δε νομιζω!!!

ΜΙΧΑΛΗΣ
29-06-05, 08:08
Οντως ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο?!! Σπασιμο νευρων να πηγαινεις παραλιακη με γιαλισμενο αμαξι και ανοιγμενη οροφη και ξαφνικα να αισθανεσαι οτι εισαι γκαζον ή μεσα στο πλυντηριο οπως και αναβαση εθνικη στις 2 αποτομες αριστερες συνηθως εχει νερα απο τα ποτιστηρια :banghead: !! :drive2:

manosbmw318ie30
29-06-05, 09:22
Χτες οδήγησα ΜΧ-5 μιας φίλης μου (για πρώτη φορά οδήγησα ΜΧ-5) και διαπίστωσα ότι έχει και γ@μw τους μοχλούς ταχυτήτων!!!! :wub:

Μιλάμε αυτό ήταν joystick... Ανακάτεβα συνέχεια τη σούπα μόνο και μόνο για να παίζω με τον μοχλό. Μηδενικές διαδρομές και οι σχέσεις κούμπωναν με τη σκέψη!!! Ένα τέτοιο θέλω για την Ε30 μου... :drive2:

manosm3
29-06-05, 11:09
Χτες οδήγησα ΜΧ-5 μιας φίλης μου (για πρώτη φορά οδήγησα ΜΧ-5) και διαπίστωσα ότι έχει και γ@μw τους μοχλούς ταχυτήτων!!!! :wub:

Μιλάμε αυτό ήταν joystick... Ανακάτεβα συνέχεια τη σούπα μόνο και μόνο για να παίζω με τον μοχλό. Μηδενικές διαδρομές και οι σχέσεις κούμπωναν με τη σκέψη!!! Ένα τέτοιο θέλω για την Ε30 μου... :drive2:

Μολις πιανω αυτο τον μοχλο ή του rx-8 φοβαμαι γιατι ειναι πολυ μικροι και περισσευουν κατι δαχτυλα του χεριου μου! :drive2:

STR
29-06-05, 13:37
Moλις διαπιστωσα οτι θελω επιγωντος λαστιχα και σερβις και δεν εχω λεφτα

stef
29-06-05, 14:01
Φίλε alexk και πού να διαπιστώσεις πως το νερό από το γκαζόν βρίσκεται πάνω στην στροφή.....! :nod:

BillyK
29-06-05, 19:54
εγω έχω διάφορες διαπιστώσεις και αφού έπεσαν τα μάτια μου στο thread θα τις μοιραστώ μαζί σας.
1ον αυτό για τις γυναίκες, τους φίλους, τς εκδρομές και το αμάξι, που γράφτηκε σε κάποιο από τα αρχικά ποστ, διαπίστωσα - άλλη μια φορά - ότι ισχύει στο έπακρο
2ον ο μοχλός του mx-5 είναι όντως κ#$%#λα αλλά προτιμώ μια Ζ4 (!)
3ον πρέπει να βρω τρόπο να πείσω τον αγαπητό μπαμπά (όλοι έχουμε έναν που "ξηγιέτα" που και που...) αύριο που θα πάει να δει 1 Ε30 320 κάμπριο και 2-3 Ε36 318 κάμπριο, να αποφασίσει να πάρει μια Ε36 και όχι την Ε30 (η οποία όμως δεν θα μου κακοπέσει κιόλας)
4ον από τα παραπάνω λεγόμενά μου διαπίστωσα πως είμαι αχάριστος.... :embarassm

papajim
29-06-05, 22:05
Εγω,εδω και καιρο εχω διαπιστωσει οτι η μπεμπα μου (και οι μπεμπες σας),ειναι τα μονα θηλυκα που θα μας αγαπανε παντα,
που θα μας προσεχουν,
που θα μας φερονται καλα,
που δε θα μας τη παιξουν ασχημα,
που...
ΩΧ,παλι παραλυρω...
Παω να παρω τη μπεμποδοση μου :P

melos86
29-06-05, 22:05
Εγω διαπιστωσα σαν συνοδηγος στην Ε90 320i οτι αυτο το αμαξι ειναι σκετο θαυμα....
Ταξιδι στην εγνατια με 200χλμ/ωρα με το cruise control ενεργοποιημενο και φανταστικο στριψιμο στις στροφες του Παγγαιου (να ναι καλα οι σπορ αναρτησεις)
Τα 150 αλογα χαρην στο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 6ταχυτο κιβωτιο φανταζουν πολλα περισσοτερα!!!

Dionysis
30-06-05, 11:03
Εγώ διοπίστωσα σαν οδηγός της Ε90 οτιδήποτε άλλο και αν οδήγησα μετά έχασα πάσα ιδεά νόμιζα ότι οδηγούσα πατίνι στην κυριολεξία δεν ένιοθα αυτην την στιβαρότητα αυτην την σιγουριά αυτην την αίσθηση.

m3power
30-06-05, 11:28
Εγω παλι διαπιστωσα οτι η βεντζινα εχει ακριβηνει πολυ :banghead:
εβαζα στο smart 10 ευρω και μαυριζαν ολες οι τελιτσες στον δεικτη βεντζινας που εχει,σημερα εβαλα 10 ευρω και ειδα μονο 4 απο τις 5 τελιτσες μαυρισμενες :nixweiss:

επισης διαπιστωνω οτι αν δεν ανοιξουν οι τραπεζες μεχρι την δευτερα,δεν θα εχω να παρω ουτε τσιγαρα!! :banghead:

DaRk_AnGeL
30-06-05, 12:12
επισης διαπιστωνω οτι αν δεν ανοιξουν οι τραπεζες μεχρι την δευτερα,δεν θα εχω να παρω ουτε τσιγαρα!! :banghead:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και ΓΑΜΩ τις διαπιστώσεις ...χαχαχαχα να σαι καλα ρε Σταμάτη... γέλασα με την καρδιά μου... Και αμα ξεμείνεις απο τσιγάρα.... έλα να κάνεις τράκα απο μένα :)

Kostas Christ
30-06-05, 15:28
Εγω σημερα διαπιστωσα οτι εχω αποκτησει συνδρομο μπεμβεδοστερησης αφου πανε 4 μερες που ο πατερας μου πουλησε την μπεμπα(316 Ε36). Θα ζησω;;;



:offtopic: Ο πατερας πηρε C200 comp (μας προδωσε ολους). Μη με πεταξετε εξω δεν αλλαξα μυαλα ανκαι το πηρα κανα δυο βολτες :offtopic:

manosm3
30-06-05, 22:40
Εγω τις τελευταιες μερες που κινουμαι καθημερινα με συγκοινωνια (μετρο, προαστιακος, τραινο, λεωφορεια) διεπιστωσα πως μπορεις να γνωρισεις πολυ καλο κοσμο! :D Με πιανει κανεις;

Kostas Christ
30-06-05, 22:56
Moλις πριν 5 λεπτα διαπιστωσα οτι μετραω τις μερες αναποδα μεχρι να ερθει ο νοεμβρης που βγενει το νεο nfs most wanted που εχει και m3 gtr

manosm3
02-07-05, 18:44
Μολις διεπιστωσα οτι ο αγαπητος MPOWER
εχει την τιμητικη του στο τελευταιο τευχος του power!
Σε 4 φωτογραφιες ειναι μεσα!
Στη δυναμομετρηση (2)
και στην υπερειδικη (2)!! :hello:

TheCondor
02-07-05, 20:28
Eγω παιδες διαπιστωσα αρκετα πραγματα τις δυο τελευταιες μερες. Οτι ειμαι μ@λ@κ@ς που επρηζα τον πατερα να μου δωσει εγκριση να προχωρησω με την μετατροπη γιατι εγω ειμαι ΑΚΟΜΑ με το 316 το καρμπυρατερ και ο αδερφος απο κοζανη με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει χτες : ρε μ@λ@κ@ τι ροπη εχει αυτο το διλιτρο ??? :kissass:

Επισης διαπιστωσα οτι η μητερα μου ψηνεται να αγορασει mercedes b class και ουτε λιγο ουτε πολυ εφαγε κραξιμο ( απο μενα φυσικα ) και της ειπα να παρει την σειρα 1.

Τελευταιο και σημαντικοτερο εχει φυγει ο father και γυρναει αυριο. Εκανε μεγαλο λαθος βεβαια γιατι αφησε την black magic woman ( 320 ε36 ) εξω και πηγε με το ciniquecento :nod:

Οποτε η διαπιστωση μου ειναι οτι εφοσον ξερουμε και που ειναι τα κλειδια της μπεμπας διαβασμα για την δευτερα ( γραφω ) δεν εχει σημερα, θα τιμησουμε τα 150 αλογακια με τον καλυτερο τροπο, οχι τιποτα αλλο, να ξεφυγω απο τον μουλο πουχω για αμαξι ρε γαμωτο!! :chair: :chair:

ΕDIT:

Εφαγα ενα random κολλημα τωρα και θυμηθηκα οτι οποτε ηταν να το παρω βολτα το αμαξι κατι ειχε γινει. Ουτε λιγο ουτε πολυ την τελευταια φορα πανω που ειχα μπει μεσα με τον μικρο αδερφο και παω να μιζαρω, δεν γινεται τιποτα. Με τα πολλα, ειχε καει μια ασφαλεια και νασου ο father παναγιες και καντηλια

Οποτε αστο καλυτερα, ειμαι που ειμαι γκαντεμης, μη γυρισει αυριο και το αμαξι εχει παθει τιποτα γιατι...

papajim
05-07-05, 00:17
Εγω διαπιστωσα οτι ειστε τρομεροι παρεα ολοι σας,εσεις κ το club.
Να στε ολοι καλα για τη συντροφια που μου κρατατε εδω στη ξενυχτια και μπραβο για πορωση σας με τα BMW.
Δε σας εχω συναντησει ποτε αλλα σας νοιωθω διπλα,αφου μοιραζομαι μαζι σας το ιδιο παθος και αρρωστια.
:yippee::yippee:
:cheers:
:cheers:

Fad3In
05-07-05, 16:37
Η βενζινη ολοενα ακριβαινει...
Το 318ι αντεχει πολυ ξυλο (Ε30)...
...αλλα δεν ειναι για κοντρες! :Ρ

:cheers:
Ν.

TheCondor
05-07-05, 17:01
off topic/

papajim :

Ισχυει αυτο που εχεις στην υπογραφη σου για την πρωην??? :bs:

οff topic/

Εγω διαπιστωνω οτι με εχει βαρεισει ο ηλιος στο κεφαλι και το κοβω και αυτο το καλοκαιρι να μην κανω απολυτως τιποτα, οπως το προηγουμενο. Υπνος, φαι, καμια μπυριτσα και beach party και λιωσιμο :D ( Ασε γιατι θαχουμε και is σε λιγες μερες και πρεπει να κρατησω λεφτα για βεντζινες :thefinger )

papajim
05-07-05, 18:51
off topic/

papajim :

Ισχυει αυτο που εχεις στην υπογραφη σου για την πρωην??? :bs:

οff topic/



Εν μερει ναι,γιατι ηδη πηγαινε κατα διαολου η σχεση. :icon02: Συνηθως,οσο ακομα σε γουσταρουν, γουσταρουν και το αμαξι. Αρνητικο σχολιο για το τουτου, συνηθως σημαινει την αρχη του τελους. :smashtard

DRIFTER
05-07-05, 21:25
Τώρα τι λένε εδώ??

ΜΠΡΑΒΟΟ ΜΠΡΑΒΟ :cheers: :rofl2: :bowdown:


Ελπίζω να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα αν έρθει κάποιος σε αυτή τη θέση.....χεχεχε

alexk
05-07-05, 23:15
Λοιπόν, σήμερα διαπίστωσα ότι πάντα μα πάντα όταν έχεις κάποιο ατύχημα, πρέπει οπωσδήποτε να φωνάζεις την Τροχαία να καταγράψει το συμβάν (οι φιλικές δηλώσεις είναι π@*beep*π@ριες). Και εξηγώ...

Την τετάρτη που μας πέρασε, πήγαινα το πρωί στην δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ένας Αλβανός μου έριξε μία από πίσω και μου έγδαρε το χρώμα του προφυλακτήρα. Το λοιπόν, επειδή είχε πολύ κίνηση, και ο Αλβανός πήγαινε έναν άλλο στο Νοσοκομείο για να αλλάξει κάτι ράμματα, με παρακάλεσε να μην φωνάξουμε την τροχαία και υποσχέθηκε ότι θα κάνει φιλική δήλωση στην ασφάλειά του. Κράτησα τα στοιχεία του και εγώ λοιπόν, θέλοντας να διευκολύνω την κατάσταση.

Με έκπληξή μου σήμερα πήραν τηλέφωνο από την ασφάλειά μου να με ενημερώσουν ότι πρέπει να κάνω δήλωση, γιατί η άλλη ασφάλεια δήλωσε ότι εγώ χτύπησα τον Αλβανό από πίσω, ενώ ήταν με το μηχανάκι του. Αυτό είναι απίστευτο. Έχω γίνει έξαλλος. Ο Αλβανόπουλος την έκατσε χοντρά τώρα. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι η ασφάλεια του θα μου πληρώσει ένα προφυλακτήρα, φορέα, 2 αμορτισέρ, μια εξάτμιση και βάψιμο, αντί για το κανονικό βάψιμο που ήθελα. Επιπλέον, θα φάνε και μια μηνυσούλα για παραποίηση γεγονότων.

Γι αυτό, ότι και να έχει γίνει, τροχαία και πάλι τροχαία. Να σπαρταράει ο άλλος από τον πόνο, θα λέω "όχι, θα έρθει η τροχαία!".

bmw316i
07-07-05, 14:01
Δε ξέρω αν έχει διαπιστωθεί σε παλαιότερο post αλλά εγώ το διαπίστωσα μόλις
τη Τρίτη που μας πέρασε...
Είχα να οδηγήσω το αμαξάκι μου κοντά τρεις μήνες!Μόλις το είδα μου συνέβη το γνωστό "κοτοπούλιασμα" στο δέρμα (ανατρίχιασα).Χωρίς 2η σκέψη είπα να κατέβω στα γνωστά μέρη για λίγο χώσιμο αργά το βράδυ.Από τη Νίκαια μέχρι το Ribas και επιστροφή έκαψα 15 λίτρα!Το καλύτερο που άκουσα ήταν από τον συνοδηγό και κολλητό μου "Γουστάρω!!καρτ το έκανες"
Η διαπίστωση είναι η εξής: όταν έχεις να οδηγήσεις καιρό το πολυαγαπημένο σου αυτοκινητάκι, θέλοντας και μη, το σκίζεις!

manosm3
07-07-05, 14:03
Μολις διεπιστωσα οτι ολοι μας εχουμε βγει απο το Δαφνι και μας κυνηγουν ακομη!!! :rofl2:

Geo_3D
07-07-05, 15:04
Eγω διαπιστωσα εχτες οτι μου αρεσε υπερβολικα το αμαξι του Dark Niaou.
Μεχρι που σκεφτομαι το επομενο μου αμαξι να ειναι Ε46 Cabrio.
Μπορει να ειναι και αυτο που οδηγει τωρα ο μαυρογατος :p: :nod:
Θα μου το ξαναδωσεις για βολτα?Ε φανταστικε Μαυρογατε???

Dark_Niaou
07-07-05, 15:07
Eγω διαπιστωσα εχτες οτι μου αρεσε υπερβολικα το αμαξι του Dark Niaou.
Μεχρι που σκεφτομαι το επομενο μου αμαξι να ειναι Ε46 Cabrio.
Μπορει να ειναι και αυτο που οδηγει τωρα ο μαυρογατος :p: :nod:
Θα μου το ξαναδωσεις για βολτα?Ε φανταστικε Μαυρογατε???

E ναι.... φανταστικέ φίλε!

saikoE39
07-07-05, 16:44
Μολις διαπιστωσα οτι ειμαι πολυ μεγαλος γκαντεμης,ατυχος κλπ.....μετα απο καιρο,χθες πηγα να βαλω μπροστα το αγαπημενο μου πουντακι,το οποιο λογω δουλειας του ιδιοκητη του ειναι αραγμενο απο τα χριστουγενα χωρις σχεδον να το εχει μετακινησει κανεις μεσα σε αυτο το διαστημα.......
ετσι λοιπον και εγω μεσα στην καλη χαρα πηγα να το βαλω μπροστα.......κοιταξα τα λαδια του ηταν μια χαρα,το νερο στο ψυγειο και αυτο οκ.....το βαζω εμπρος......και ολα μια χαρα....σε καπια στιγμη βγαινω εξω για το δω...και οπως περναω απο εμπρος του βλεπω νερα να τρεχουν(οχι μεγαλη ποσοτητα)...ανοιγω το καπο και τι να δω......τα νερα ετρεχαν μεσα απο τις ψυχτρες του ψυγειου....το αφηνω λιγο ακομα να δουλεψει και ακομα εχανε νερο........τελικη διαπιστωση......οτι ειμαι γκαντεμης και οτι το ψυγειο μας αφησε χρονους χωρις καμια αιτια:banghead: .....!!!

saikoE39
10-07-05, 00:35
Τελικα διαπιστωσα πως αυτην την βδομαδα καποιος με ειχε φτυσει,καταραστει,δεν ξερω τι να πω....Εκτος απο αυτο που μου ετυχε με το πουντακι ηρθαν και αλλα για να δεσουν στην ολη ιστορια....απο την παρασκευη το πρωι τρεχω στα νοσοκομεια σαν τρελος....την παρασκευη το βραδυ μετα απο τοση κουρασει που ειχα τραβιξει,ξεχναω οτι ειχα παει με το ροβερ στο σταθμο του μετρο και γυρναω πισω στο σπιτι με ενα θειο μου........το σαββατο ξανα παλι στα νοσοκομεια.....το ιδιο βραδυ γυρναω απο το μετρο παω στο ροβερ.και να ομως που η γκαντεμια μου συνεχιζεται....παω αμεσως μετα σε μια καφετερια για να παρω κατι πραγματα απο ενα φιλο και παρκαρω ακριβως μπροστα στην πορτα της.....το αφησα το ριμαδι εκει πεντε λεπτα με τα παντα σβησμενα....παω μετα να το βαλω μπροστα και δεν εκανε ουτε τσακ......η μπαταρια τα ειχε φτυσει....να σου το προβλημα τωρα...πως να το βγαλω μπροστα απο τη πορτα του μαγαζιου.......αλλα η τυχη μου χαμογελασε...κατι καλα παλικαρια μαζι με τους δικους μου το επρωξαν και τελικα δουλεψε το ριμαδι....αλλα τη να το κανω εγινα ρομπα σε ολο το μαγαζι...... :banghead:

DaRk_AnGeL
10-07-05, 07:08
saikoΕ39 αυτά που γράφεις περισσότερο σε ημερολόγιο ή σύντομη αφήγηση της εβδομάδας σου μου φαινονται και σχεδόν καμία επαφή με διαπιστώσεις. Ψιλο-off-topic δηλαδής.
Γενικά άν δεν έχουμε κάτι σχετικό με το εκάστοτε thread, δε χρειάζεται να ψάχνουμε κάτι να γράψουμε απλά για να υπεν8υμίζουμε την παρουσία μας και να αυξάνουμε τα Post μας....

Και για νά μήν είμαι 100% off-topic έχω να κάνω την εξής διαπίστωση : το forum μετατρέπεται σε παιδική χαρά σιγά σιγά(αλλα σταθερά).... Αν δεν γίνει κάτι γι αυτό, νομίζω οτι στο τέλος θα γράφουν μόνο οι post-άκηδες, και θα γράφουν ΟΤΙ τους κατέβει, χωρίς κανένα πρόβλημα αφου οι "σοβαρά ενδιαφερόμενοι" θα έχουν ξενερώσει εντελώς.

Υ.Γ. saiko δεν μιλάω για σένα... απλά ευκαιρίας δωθήσης υπενθυμίζω υπο μορφή διαπίστωσης, κάτι που πλανάται καιρό τώρα στην ατμόσφαιρα...

DRIFTER
10-07-05, 11:23
Διαπίστωση?

Η καλή διαπίστωση

Ο καιρός με θέλει σε λίγο καιρό αν πάνε όλα καλά με 325 Ε30

Η κακή διαπίστωση

Πόσο πάνω θα πάει η βενζίνη ρε παιδιά???

Εβαλα 10euro χθές στη κλούβα μου επειδή κάνω όλο βόλτες και δεν λέει τα γαα..ατικα τα δικά μου να τα πληρώνει άλλος και είδα ότι δεν έβαλα και πολλά μιάς και έχει οριακά περάσει το euro ανα λίτρο...

saikoE39
10-07-05, 16:32
Τελικη διαπιστωση ειναι πως σιγουρα ειμαι μεγαλος γκαντεμης....οσο για αyτα που εγραψα δεν νομιζω οτι ηταν off topic.... ε λιγο μπορει και να ηταν.... απλα ηταν διαπιστωσεις που ειχα κανει για την γκαντεμια που με δερνει....
Αλλη μια μου διαπιστωση μιας και παρακολουθω το site πολυ,ειναι πως το κακο με τα off topic εχει βελτιωθει και μπραβο σε ολους μας(μπραβο και στο Μανο..χεχεχεχε)
ps.dark_angel το ξερω οτι δεν μιλας για μενα αδερφε...αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο σοβαρα οσο νομιζεις(...νομιζω εγω)....απλα ηρεμησε λιγο και δες το ολο θεμα με λιγη καλυτερη διαθεση... :dance:

Fad3In
11-07-05, 00:52
saikoΕ39 αυτά που γράφεις περισσότερο σε ημερολόγιο ή σύντομη αφήγηση της εβδομάδας σου μου φαινονται και σχεδόν καμία επαφή με διαπιστώσεις. Ψιλο-off-topic δηλαδής.
Γενικά άν δεν έχουμε κάτι σχετικό με το εκάστοτε thread, δε χρειάζεται να ψάχνουμε κάτι να γράψουμε απλά για να υπεν8υμίζουμε την παρουσία μας και να αυξάνουμε τα Post μας....

Και για νά μήν είμαι 100% off-topic έχω να κάνω την εξής διαπίστωση : το forum μετατρέπεται σε παιδική χαρά σιγά σιγά(αλλα σταθερά).... Αν δεν γίνει κάτι γι αυτό, νομίζω οτι στο τέλος θα γράφουν μόνο οι post-άκηδες, και θα γράφουν ΟΤΙ τους κατέβει, χωρίς κανένα πρόβλημα αφου οι "σοβαρά ενδιαφερόμενοι" θα έχουν ξενερώσει εντελώς.

Υ.Γ. saiko δεν μιλάω για σένα... απλά ευκαιρίας δωθήσης υπενθυμίζω υπο μορφή διαπίστωσης, κάτι που πλανάται καιρό τώρα στην ατμόσφαιρα...

Προσωπικη διαπιστωση της ημερας:
Μεγαλη αυστηροτητα σε ενα 'θεμα' σχετικα 'ελευθερο' απο καθε αποψη... :shakehead

Ν.

papajim
11-07-05, 11:26
Εγω διαπιστωσα για ακομα μια φορα μεχρι που ειναι ικανη να φτασει μια γυναικα...
Η πρωην του κολλητου μου(που ξερει απο αυτοκινητα οσο ξερω εγω απο μανικιουρ και ανταυγες) απ'ολα τα αυτοκινητα του κοσμου,πηγε και πηρε ενα Ci, επειδη ξερει οτι το φιλαρακι πρωτα πεθαινει και μετα παθαινει ζαμπαμπα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Ακομα προσπαθω (ματαια) να τον παρηγορησω :nixweiss:

TheCondor
11-07-05, 12:24
Εγω διαπιστωσα για ακομα μια φορα μεχρι που ειναι ικανη να φτασει μια γυναικα...
Η πρωην του κολλητου μου(που ξερει απο αυτοκινητα οσο ξερω εγω απο μανικιουρ και ανταυγες) απ'ολα τα αυτοκινητα του κοσμου,πηγε και πηρε ενα Ci, επειδη ξερει οτι το φιλαρακι πρωτα πεθαινει και μετα παθαινει ζαμπαμπα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Ακομα προσπαθω (ματαια) να τον παρηγορησω :nixweiss:

Kαιρος να τα ξαναβρουνε λοιπον!! :kissass:

Εγω διαπιστωνω οτι οταν δεν εχω το μπεμπικο μου δεν εχω ορεξη για πολλες εξοδους, ειναι η στερηση!! :chair:

Αντε, ποσο εμειναν, καναδυο μερουλες ακομα αχχ δεν θα το παρω το 6κυλινδρο? :icon42:

manosbmw318ie30
12-07-05, 21:45
Σήμερα κινούμενος ως δίποδο επί της Χ. Τρικούπη στη Ν. Ερυθραία και διασχίζοντάς την κάθετα, διαπίστωσα τα εξής:


Ναι! Κυκλοφορούν και με ελληνικές πινακίδες οι νέες Μ5! :deal:
Ο V10 έχει απίστευτο ήχο που καμμία σχέση δεν έχει με 6 - V6 - Β6 - V8. Μόνο με V12 από Ferrari & Lamborghini μπορώ να το συγκρίνω. :wub:

manosm3
12-07-05, 22:47
Εγω διεπιστωσα πως εχασα την καρτα μελους μου! :chair: :takecover

Geo_3D
12-07-05, 23:07
Διαπιστωσα πως πολυ σοβαροφανεια εχει πεσει :pth: :loser: :kissass:

manosm3
12-07-05, 23:11
Διαπιστωσα πως πολυ σοβαροφανεια εχει πεσει :pth: :loser: :kissass:

Προσπαθω να εμποδισω αυτο το φαινομενο αλλα δεν ειμαι πολυ αποτελεσματικος!!!!! ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ :soapbox:

BMW Power
13-07-05, 09:08
Εγω διεπιστωσα πως εχασα την καρτα μελους μου! :chair: :takecover

Δεν ντρέπεσαι??? Εμείς σου βγάζουμε κάρτα και εσύ την χάνεις???? Τόσο πολύ την πρόσεχες???

moutraklas
13-07-05, 09:39
Δεν ντρέπεσαι??? Εμείς σου βγάζουμε κάρτα και εσύ την χάνεις???? Τόσο πολύ την πρόσεχες???

Εγώ διαπιστώνω πως κάρτα μέλους δεν έχω ακόμα... περιμένω ακόμα τις νέες σαν πιστωτικές που θα βγούνε...

Γιατίιιιιιι ??? Εγώ σε φρεάτιο ανάδυσης ύδατος ούρησα??? :bullhorn:
κλαψ...

Fanatic
13-07-05, 10:16
Προσπαθω να εμποδισω αυτο το φαινομενο αλλα δεν ειμαι πολυ αποτελεσματικος!!!!! ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ :soapbox:

Σιγουρα δεν ισχυει για εσενα...... :bullhorn:

manosm3
13-07-05, 10:39
Δεν ντρέπεσαι??? Εμείς σου βγάζουμε κάρτα και εσύ την χάνεις???? Τόσο πολύ την πρόσεχες???

Καπου την ειχαβαλει και την εχασα! Εχει περισσευουμενες ο αποθηκαριος;

alexk
13-07-05, 11:20
Μετά από καιρό, διαπίστωσα ότι είχα δίκιο πιστεύοντας ότι την καλύτερη αναλογία : [επιδόσεων]/[κρατήματος]/[τιμής]/[οικονομίας στη συντήρηση]/[διασκέδασης] την έχει μια Yamaha YZF R1.

manosm3
13-07-05, 11:22
Διεπιστωσα οτι ποτέ δεν ξερεις πότε o DoctorAbo κανει πλακα ή μιλαει σοβαρα!

Action Man
13-07-05, 11:26
Μετά από καιρό, διαπίστωσα ότι είχα δίκιο πιστεύοντας ότι την καλύτερη αναλογία : [επιδόσεων]/[κρατήματος]/[τιμής]/[οικονομίας στη συντήρηση]/[διασκέδασης] την έχει μια Yamaha YZF R1.
Aλεξη αλλαξαν τα πραγματα.....GSX-R 1000

alexk
13-07-05, 12:49
Aλεξη αλλαξαν τα πραγματα.....GSX-R 1000
Οκ, αλλά εμένα η R1 μου αρέσει. Το GSX-R θέλει επειγόντως εξάτμιση (γιατί του έχουν βάλει από Piaggio).

Fanatic
13-07-05, 15:08
Αντιδιαπιστωνω οτι και εγω θελω μοτο!Μου μπηκε στο μυαλο πριν 2 μερες....Eγω αυτο προσκυνω και θελω....δεν χρειαζομαι τιποτα παραπανω....(gsx-r 600 02')

m3power
13-07-05, 21:20
GSX-R 1300 HAYABUSSA :bowdown: :bowdown: αν θελετε δυναμη!!!
αλλα απο φρενα μηδεν.....

το επομενο μηχανακι μου παντως θα ειναι CBR XX 11OO
τα καλυτερα φρενα και στησιμο ΜΑΚΡΑΝ απο οτι μηχανακι κυκλοφορει!!!!!

alexk
13-07-05, 21:40
GSX-R 1300 HAYABUSSA :bowdown: :bowdown: αν θελετε δυναμη!!!
αλλα απο φρενα μηδεν.....

το επομενο μηχανακι μου παντως θα ειναι CBR XX 11OO
τα καλυτερα φρενα και στησιμο ΜΑΚΡΑΝ απο οτι μηχανακι κυκλοφορει!!!!!

Σταμάτη, το R1 έχει το ρεκόρ φέτος (και γενικά) για το 0-400m.
Επιπλέον, το XX είναι καλό για τουρισμό, μην το συγκρίνουμε με R1 ή GSX-R σε στήσιμο. Είναι σύγκριση M3 CSL με 545i....

papajim
13-07-05, 23:24
Με βαση τα τελευταια στοιχεια (απογραφη 2001), ο πληθυσμος της Ελλαδας ανερχεται σε 10.266.004 και ο αριθμος των νοικοκυριων σε 3.664.392. Παντα με βαση καποια αλλα στοιχεια, το ποσοστο φτωχειας ανερχεται (δυστυχως) στο 17,3% και ισοδυναμει σε περιπου 633.940 νοικοκυρια. Με εναν απλο υπολογισμο 3.030.452 νοικοκυρια βρισκονται πανω απο το οριο φτωχειας και εχουν την ευχερεια θεωρητικα παντα μιλωντας να αποκτησουν ενα καινουριο αυτοκινητο.

Ανοιγω μια παρενθεση γιατι δε θελω να δημιουργηθουν παρεξηγησεις:Τα παραπανω δεν τα γραφω με σκοπο να μειωσω κανεναν συνανθρωπο μας,ουτε το παιζω σνομπ και ψωνισμενος να πιστευω οτι το παραπανω 17,3% δε μπορει η δεν εχει δικαιωμα να αποκτησει αυτοκινητο.Ολοι μου οι υπολογισμοι γινονται σε καθαρα θεωρητικη βαση και με βαση τη λογικη η οποια λεει οτι για καποιους ατυχεις δυστυχως λογους,για μερικους η αγορα ενος νεου αυτοκινητου μπορει να θεωρηθει απο δυσκολη ως αδυνατη.

Συνεχιζοντας,με βαση τους αριθμους των τελευταιων ετων, πωλουνται καθε χρονο περιπου 270.000 καινουρια αυτοκινητα εκ των οποιων τα 6.000 περιπου BMW,με μεριδιο της ταξεως του 2,22%.
Αν θεωρησουμε οτι τα περισσοτερα BMW αγοραστηκαν καποια στιγμη ως καινουρια (με εξαιρεση τις καποιες περιπτωσεις εισαγωγης μεταχειρισμενων απο το εξωτερικο),μπορουμε να υπολογισουμε -στρογγυλοποιωντας ωστε να καλυψουμε τα οποια περιθωρια λαθους λογω ασταθμητων παραγοντων(π.χ.πριν απο 7-10 χρονια οι πωλησεις ηταν πολυ λιγοτερες), και να διαπιστωσουμε οτι στην Ελλαδα κυκλοφορουν γυρω στα 67.343 BMW

Παλι με πολυ απλους υπολογισμους, εχοντας ως δεδομενο οτι τα μελη του club ανερχονται αυτη τη στιγμη σε 876 και οτι καποια απο αυτα εχουν παραπανω απο ενα BMW στη κατοχη τους ενω αλλα κανενα, μπορουμε να διαπιστωσουμε οτι μολις γυρω στα 930 BMW ειναι γραμμενα στο club(ποσοστο της ταξεως του 1,38%)
Διαπιστωση στη διαπιστωση:Το club μπορει να γινει τεραστιο :party:

Περα απο τη πλακα,και μια διαπιστωση θλιβερη που πρεπει ολους να μας βαζει σε σκεψη: 17,3%...

Υ.Γ.1..Ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα βρεθει ο υπερ-μαθηματικος φιλος bmwδακιας ο οποιος θα μου καταρριψει τη θεωρια,υποδεικνυοντας μου τα υπολογιστικα λαθη μου.
Υ.Γ.2..Επισης ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα εχει επισημα στοιχεια τα οποια και παλι θα αποδειξουν το λαθος των υπολογισμων μου
Υ.Γ.3..Ε ναι,ηπια λιγακι πριν αρχισω να γραφω :chair:

Fanatic
13-07-05, 23:36
Δυστηχως φιλε ομως απο τα 67.000 που λες ουτε το 1/4 δεν πιστευω οτι οδηγουν συνηδητοποιημενοι οδηγοι με παθος για οδηγηση και για αυτην την εταιρια αλλα περισσοτερο ανθρωποι που θελουν να ''δειχθουν''....οποτε δυσκολο να ερθουν τοσοι πολλοι στο club....

papajim
13-07-05, 23:38
Δυστηχως φιλε ομως απο τα 67.000 που λες ουτε το 1/4 δεν πιστευω οτι οδηγουν συνηδητοποιημενοι οδηγοι με παθος για οδηγηση και για αυτην την εταιρια αλλα περισσοτερο ανθρωποι που θελουν να ''δειχθουν''....οποτε δυσκολο να ερθουν τοσοι πολλοι στο club...

Γι αυτο φιλε μου τα μελη ειναι "μολις" 680τοσα.
NO worries...λιγοι κ καλοι :nod:

Geo_3D
13-07-05, 23:43
Ρε παιδια,μια παρεα ειμαστε ολοι και ειναι αμαρτια να χαλαμε τις καρδιες μας.
Φτανουν λιγη κατανοηση και υπομονη απο τη μια πλευρα (τη θιγμενη) και μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Κ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ συγνωμη απο την αλλη (την "ενοχη").
Και οπως ειπαν και παραπανω,σβηστηκε το post,παει στο καλο κ να μη δημιουργουνται τριβες.
Φιλικα προς ολους σας.
Η παραβιαση των προσωπικων δεδομενων θεωρειται ως ποινικο αδικημα.Φαντασου τι γινεται οταν αυτη η παραβιαση γινεται κατεξακολουθηση.

Δυστηχως η αποσταση μεταξυ του σημειου της πλακας και του σημειου της αρχης παραβιασης προσωπικων δεδομενων εχει ξεπεραστει απο καποιους εδω και το κακο ειναι οτι εξακολουθουν να πιστευουν οτι γινεται πλακα.Το πιο κακο ομως ειναι οτι η "πλακα" γινεται απο μια μερια μονο,δεν βρισκει ανταποκριση,και παρ'ολα αυτα εξακολουθει να γινεται.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλη κατανοηση και υπομονη οταν ηδη αυτη εχει δωθει σε πολυ μεγαλη ποσοτητα στο παρελθον.

Καλως η κακως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν προσπαθω να την επιβαλω σε κανεναν.Απλως ενιωσα την αναγκη να την γραψω πέρνοντας "πασα" απο το ποστ σου.

Ακομα πιο φιλικα
Γιωργος

Action Man
14-07-05, 09:59
Διαπιστωσα οτι σιχαινομαι...τους τυπαδες που εργαζονται σε καποιους χωρους (εκ του ασφαλους)που δεν τους κουναει κανεις με τπτ!!!!!!
ΚΛΕΦΤΕΣ.......Ε.....Φ.......Ο.......Ρ............. ...... :angryfire :angryfire

manosm3
15-07-05, 00:36
Διεπιστωσα οτι καποιοι τουριστες ειναι πολυ βρωμιαρηδες! Ξαπλωνουν κατω, πιανουν τα ποδια τους ενω περπατουν ξυπολυτοι, ξαπλωνουν στα βαγονια του μετρο /τραινου /προαστιακου...! :soapbox:

alexk
17-07-05, 15:26
Διαπίστωσα ότι, ό,τι όχημα έχω οδηγήσει στη ζωή μου (το πιο γρήγορα ήταν 996 turbo με powerpack) είναι ένα @@@ από supersport μηχνάκι σε επιδόσεις. Ευχαριστώ τον Κώστα για την βόλτα που με κέρασε με το πανέμορφο Honda CBR 954.

Κλαίω λέω.

manosbmw318ie30
17-07-05, 16:18
Δοκιμάστε αυτή τη διεύθυνση και κατεβάστε το free προγραμματάκι!

http://earth.google.com/downloads.html

Θα διαπιστώσετε ότι τίποτε πλέον δεν είναι κρυφό. :deal:

Κάντε zoom στο σπίτι σας να το δείτε!!!!! :bugeye:

Αν λοιπόν δίνουν έτσι αυτή την εφαρμογή, μπορούμε να διαπιστώσουμε σήμερα τι δυνατότητες έχουν "ΑΥΤΟΙ"...

Big Brother is everyware...

Mpower5
17-07-05, 16:26
fovero site mporis na dis ta panda :bugeye:

manosm3
17-07-05, 16:29
Δοκιμάστε αυτή τη διεύθυνση και κατεβάστε το free προγραμματάκι!

http://earth.google.com/downloads.html

Θα διαπιστώσετε ότι τίποτε πλέον δεν είναι κρυφό. :deal:

Κάντε zoom στο σπίτι σας να το δείτε!!!!! :bugeye:

Αν λοιπόν δίνουν έτσι αυτή την εφαρμογή, μπορούμε να διαπιστώσουμε σήμερα τι δυνατότητες έχουν "ΑΥΤΟΙ"...

Big Brother is everyware...

Εγω παντως ειχα πει στον Mpower5 να κανει ζουμ στον ηλιακο μου για να δει ενα καλωδιο και δεν μπορουσε! :D :icon18:

konstantinos
17-07-05, 16:34
Τρομερο προγραμμα!Εγω κατεβασα το απλο.Επρεπε το plus?

Dionysis
17-07-05, 17:06
Ωραίο είναι πολύ προχωρημένος χάρτης για city navi καλό είναι τα κατέβασα και τα 2 δεν είδα καμία διαφορά

konstantinos
17-07-05, 17:11
Ναι.Νομιζα οτι θα ειχε καλυτερο zoom,πολυ κοντινο στα σημεια ενδιαφεροντος.

Dionysis
17-07-05, 17:14
Ναι.Νομιζα οτι θα ειχε καλυτερο zoom,πολυ κοντινο στα σημεια ενδιαφεροντος.

Σε άλλες πολείς π.χ βατικανό το zoom είναι πολύ κοντινό βλέπεις καλύτερα την πόλη

Fanatic
17-07-05, 17:25
Διαπιστωσα οτι εμενα δεν μου το κατεβαζει!Ποσο μεγαλο ειναι το .exe?

konstantinos
17-07-05, 17:56
Εγω εχω ADSL,εκανε 2 λεπτα ισως και λιγοτερο και εγραφε οτι το μεγεθος του αρχειου ειναι αγνωστο.

papajim
17-07-05, 19:27
Διαπιστωσα οτι εμενα δεν μου το κατεβαζει!Ποσο μεγαλο ειναι το .exe?

Ειναι 10ΜΒ και κατι

melodic
17-07-05, 19:50
http://worldwind.arc.nasa.gov/download.html


για δειτε και αυτο... οποιος εχει pstn ας το ξεχασει ομως :( ...

και για isdn ειναι μεγαλο αλλa try it ;) ...

papajim
17-07-05, 21:00
Μολις ξαναδιαπιστωσα οτι ο PC μου ειναι για πεταμα. :smashtard Παλιωσε ο καημενος πια και δε σηκωνει πολλα πολλα.Τα τελευταια προγραμματα δε τα διαβαζει,στα χοντρα videakia σερνεται,πολλα καινουρια παιχνιδια τα εχω ακομα σφραγισμενα γιατι δεν μπορω τα παιξω.
Αξιος,αξιος,αλλα περασαν 6 χρονια πια και γερασε.Δε λεει να του κανω και update πια.Θα το κρατησω οσο παει και θα παρω καινουριο :D

Action Man
18-07-05, 02:03
Εχω διαπιστωσει εδω και πολλα χρονια οτι το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη εποχη!!!

alexk
20-07-05, 21:08
Σήμερα διαπίστωσα ένα πράγμα που προσπαθούσα να το αποκρυπτογραφήσω στο μυαλό μου εδώ και καιρό. Ανακάλυψα ακριβώς ποια είναι η αίσθηση που έχει το αυτοκίνητό μου όταν εκκινεί. Όταν λέω εκκινεί, εννοώ ότι είσαι σε ένα φανάρι και θέλεις και εσύ σαν άνθρωπος να ξεκινήσεις και σιγά σιγά να επιταχύνεις. Έτσι, με 1500-1700 στροφές αφήνω ο κακομοίρης το συμπλέκτη, σιγά και απαλά. Το αμάξι αρχικά σε γράφει και δεν κάνει τίποτα. Μετά από λίγο, ξεκινάει (με διαφορά φάσης) και εσύ τώρα απορείς "ξεκίνησε ή έχει χαλάσει κάτι στο σύστημα μετάδοσης?". Ακριβώς μετά, κάνει ένα τίναγμα ψιλοαπότομο, λές και σου έδωσε κάποιος ώθηση. Και αυτό το τίναγμα (που περιλαμβάνει και ελαφριάς μορφής λαγουδάκια) διαρκεί λίγο και κόβει πάλι και σιγά-σιγά πλέον επιταχύνει (όπως ένα φέρρυ-μποτ π.χ.). Αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει λάστιχο (όπως έχουν οι σφεντόνες). Που στην αρχή, το τεντώνεις. Το αφήνεις και στιγμιαία είναι ακίνητο. Μετά από λίγο σου δίνει λίγη ώθηση και μετά κόβει, αφού η ωφέλιμη διαδρομή του τελείωσε.

Πραγματικά, νιώθω ότι οδηγώ νταλίκα. Ένας λόγος που έχω κόψει τις πολλές βόλτες (σκέφτομαι τις εκκινήσεις στα φανάρια, ότι είναι φασαρία μεγάλη).

ΥΓ: Φταίω εγώ όμως, γιατί πούλησα το vts μου για να πάρω το τροπέτο.

stef
21-07-05, 01:39
ΥΓ: Φταίω εγώ όμως, γιατί πούλησα το vts μου για να πάρω το τροπέτο.



Μόλις διαπίστωσα ότι αυτή η φράση μου θυμίζει ατάκα φίλου μου! :nod: :p:

MPOWER
21-07-05, 08:30
Εγώ έχω αρχίσει να διαπιστώνω οτι έχω καρδιά "αγκινάρα"...Κάθε πρωί ερωτεύομαι στο Μετρό.... :embarassm Είναι αυτό που λέμε..."όπου πάω αγαπάω"

bmw316i
21-07-05, 09:05
Εγώ έχω αρχίσει να διαπιστώνω οτι έχω καρδιά "αγκινάρα"...Κάθε πρωί ερωτεύομαι στο Μετρό.... :embarassm Είναι αυτό που λέμε..."όπου πάω αγαπάω"

:rofl2: :rofl2: :rofl2: Σε καταλαβαίνω απόλυτα Μιχάλη...
Ακριβώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Αφού να φανταστείς σκέφτομαι να μην παίρνω καμμιά μέρα αμάξι και να πηγαίνω στη δουλειά μόνο με μετρό

makman
21-07-05, 09:45
οπως (μπορει)να διαβασατε στο thread που ανοιξα σημερα, η διαπιστωση που εκανα ειναι οτι τελικα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ :chair: :angryfire :icon02:

manosm3
21-07-05, 10:58
Εγώ έχω αρχίσει να διαπιστώνω οτι έχω καρδιά "αγκινάρα"...Κάθε πρωί ερωτεύομαι στο Μετρό.... :embarassm Είναι αυτό που λέμε..."όπου πάω αγαπάω"

Κι εγω το παθαινω αυτο!!! Μιλαμε για πολυ ωραιες γυναικες-κοπελες! :wub: :wub: Και συμβαινει και καθε μερα, να δω πως θα απεξαρτηθω. :(

manosm3
21-07-05, 13:54
Διαπιστωσα πως οταν μεγαλωσω θελω να θεωρω υπογραφες! 20 ευρω η θεωρηση λεμε!!!!!!! Η ολη υποθεση ειναι για περιπου 30 δευτερολεπτα.
Αρα, αν δουλευω 8ωρο, 8*60=480 ευρω!!!!!! :icon11: :eek: Αλλα θα κανω και διαλειμμα για να ξεκουραζομαι οποτε χοντρικα ενα 6ωρο. Αρα:
6*60= 360 ευρω τη μερα!
Επι 20 μερες το μηνα μας κανει 360*20= 7200 ευρω το μηνα!!!!
Δεν ειναι κακο ναβαζεις 3 σφραγιδες και να γβαζεις 7.200 ευρω. Τωρα που τα λεμε... καθολου κακο!! :party: :yippee:

alexk
21-07-05, 13:56
Σήμερα διαπίστωσα ακόμη μια φορά πόσο περίεργος και εν τέλει, mlk-ας είναι ο κόσμος. Και εξηγώ...
Είμαι στην Κατεχάκη και ενώ είμαι μέσα στην κίνηση, ανοιχτά τα παραθυράκια μου, ένα τύπος από το αυτοκίνητο που είναι στα δεξιά μου ξεκινά τον παρακάτω διάλογο:

τυπος> Φίλε να σε ρωτήσω. Την καρώ σημαία που έχεις βάλει πίσω. Πάει πιο γρήγορα τώρα?
alexk> Ορίστε?
τυπος> Με την καρώ σημαία, πάει πιο γρήγορο τώρα?
alexk> ΟΧΙ
τυπος> Και γιατί την έβαλες?
alexk> Επειδή μου αρέσει
τυπος> Και τι κατάλαβες, αφού δεν πάει
alexk> Γιατί, έχεις κανένα πρόβλημα?
τυπος> Αν δεν καταλαβαίνεις από αστεία, τι να κάνω...

propeller
21-07-05, 14:22
το θεμα ειναι να σε βρει ο αλλος σε ετοιμοτητα: επρεπε να του πεις "Ναι παει πιο γρήγορα τωρα. Εχω υπολογισει 7-8 αλογα παραπανω"
τι κομπλεξαρες κυκλοφορουν....

vasilis-E36
21-07-05, 15:30
τι κομπλεξαρες κυκλοφορουν....
Ρε φιλε τι ειπες τωρα...πανω σε αυτο το θεμα εχω κανει τις μεγαλυτερες διαπιστωσεις...ας αρχισουμε απ το αυτοκινητο...απ την πρωτη βδομαδα που αγορασα την πρωτη μου ΒΜW ειδα συμπεριφορες να αλλαζουν και ξαφνικα χωρις λογο ενιωθα οτι εχω κανει κατι κακο μεχρι που εμαθα οτι τα ατομακια αυτα εβγαζαν οτι κομπλα ειχαν σ εμενα και στ αμαξι μου,απο το οτι ειναι και καλα τρακαρισμενο/κλεμμενο/καμμενο μεχρι οτι το πηρα μισοτιμης και τωρα την ειδα καποιος και ποιος νομιζει οτι ειναι το ψωνιο ο ετσι ο αλλιως...αλλα πλεον εμαθα οτι περα απ τους φιλους που πρεπει να τους διαλεγουμε προσεκτικα υπαρχουν και κακοι ανθρωποι με μεγαλα κομπλεξ κατωτεροτητας που μιας κ δεν εχουν τπτ αλλο ν ασχοληθουν ασχολουνται με την παρτη σου και το αμαξι σου,την γκομενα σου ακομα και τη σχολη σου και κοιτανε να σε μειωσουν με ψεμματα οποτε αν και ειμαι 20 χρονων και δε δικαιουμε να δινω συμβουλες σε κανεναν θελω να πω πως αν εχετε και σεις τετοια ατομα υπ οψιν σας απλα...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ!

alexcsl
21-07-05, 15:46
Διαπιστώνω ότι: μετά από 1 χρόνο και βάλε.. λειτουργίας του forum, έχουμε και λέμε:


α) :bowdown: (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=0#) 20 ολόκληρα posts

β):bugeye: (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=0#) 3, ναι καλά διαβάσατε ΤΡΙΑ, threads

γ) .... quotes στο shoutbox (σιγά μη κάτσω να τα μετρήσω..)

από τα παραπάνω αποτελέσματα, όλοι καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με τον κλασικό τύπο postάκια!! :banhim: (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=0#)

Action Man
21-07-05, 15:54
Μολις διαπιστωσα οτι απο το πρωι ειχα χιλιες δουλειες να κανω αλλα δεν εκανα τπτ γιατι ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ .- :cool:

makman
21-07-05, 23:06
μολις διαπιστωσα οτι (αφου διαβασα ολα τα posts) τελικα δεν ειμαστε τοσο μονοι.ειμαστε μια μεγαααααλη παρεα εδω κ με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια τρελλα. ας το χαρουμε λοιπον.

Geo_3D
22-07-05, 01:06
Eγω θα διαπιστωσω σε λιγες μερες αν ο κυριος Hamann εχει καλη μνημη ή οχι.

Θα θυμηθει να μου φερει τα πραγματα μου ή θα ξαναεχουμε παλι τα ιδια (http://www.bmw-motorsport.gr/4images/details.php?image_id=426&) ???

handball-n11
22-07-05, 09:22
Σήμερα διαπίστωσα ακόμη μια φορά πόσο περίεργος και εν τέλει, mlk-ας είναι ο κόσμος. Και εξηγώ...
Είμαι στην Κατεχάκη και ενώ είμαι μέσα στην κίνηση, ανοιχτά τα παραθυράκια μου, ένα τύπος από το αυτοκίνητο που είναι στα δεξιά μου ξεκινά τον παρακάτω διάλογο:

τυπος> Φίλε να σε ρωτήσω. Την καρώ σημαία που έχεις βάλει πίσω. Πάει πιο γρήγορα τώρα?
alexk> Ορίστε?
τυπος> Με την καρώ σημαία, πάει πιο γρήγορο τώρα?
alexk> ΟΧΙ
τυπος> Και γιατί την έβαλες?
alexk> Επειδή μου αρέσει
τυπος> Και τι κατάλαβες, αφού δεν πάει
alexk> Γιατί, έχεις κανένα πρόβλημα?
τυπος> Αν δεν καταλαβαίνεις από αστεία, τι να κάνω...
Τετοιο σκινικο ειχε συμβει και εδω .... Στο πεντοφαναρο ( μαζευει πολυ κοσμο ) Ηταν μια οραια παρεα με ενα λεων 400 αλογα μια μ3 Ε36 γυρο στα 400 και 2 πουντο .... Και σκαει μυτη ενας αλβανοσ με ενα ουνο ..... 120 πρεπει να ηταν. και τον κοροιδευαν οπως ακριβωσ εσενα. Αλλα αυτοσ δεν ιξερα τιποτα απο αμαξα .... και τους απαδισε ... "ναι τωρα που το λες εχω καταλαβει μια διαφορα!!!" . Το συμπερασμα ειναι οτι παντου υπαρχουν μπιπ αρκει να μην τους δινεις σημασια . :dance:

manosm3
22-07-05, 10:25
Διαπιστωσα οτι ετσι που παω στο δρομο θα σκοτωθω καμια ωρα! :pth:

BMW Power
22-07-05, 10:29
Eγω θα διαπιστωσω σε λιγες μερες αν ο κυριος Hamann εχει καλη μνημη ή οχι.

Θα θυμηθει να μου φερει τα πραγματα μου ή θα ξαναεχουμε παλι τα ιδια (http://www.bmw-motorsport.gr/4images/details.php?image_id=426&) ???

Μόλις διαπίστωσα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε αυτή την φωτογραφία είναι η μουτσούνα κάτω κάτω δεξιά!!! :rofl2: :rofl2:

e30
22-07-05, 10:43
Αν και παρακολουθώ τακτικά το forum δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν είμαι σε θέση να κάνω κάποιο ποστ λόγω χρόνου. Τέσπα σήμερα που βρήκα χρόνο είπα να πω και γω τις διαπιστώσεις μου.

1) Αν σκεφτείς να πουλήσεις e30 είναι σα να σκέφτεσαι να πουλήσεις τη μάνα σου.
2) Προσέξτε τα χαλικάκια στις διασταυρώσεις.
3) Ποτέ μην υποτιμάς ένα ε30 και ας οδηγείς clk

manosm3
22-07-05, 10:51
Διαπιστωσα πως οταν εινα ινα κανουμε συναντηση για μασα, ειστε ολοι μεσα!!!! :party: :pth:

e30
22-07-05, 11:56
ΑΑΑ μία ακόμη διαπίστωση... Στις 6 Αυγούστου κλείνω ένα χρόνο με τη μπουμπού μου.... τι δώρο λέτε να της πάρω?

konstantinos
22-07-05, 12:34
ΑΑΑ μία ακόμη διαπίστωση... Στις 6 Αυγούστου κλείνω ένα χρόνο με τη μπουμπού μου.... τι δώρο λέτε να της πάρω?

Ενα M πακετο?Το τελειο!!

e30
22-07-05, 12:58
Είμαι περιεργος πάντως πόσο θα έκανε ένα πακέτο για να γίνει full M. Δε μενθουσιάζει τόσο το γεγονός του να πάρω κάτι καινουργιο όσο το να την κάνω σαν την μεγάλη της αδερφή. Παρά τα χρόνια της γαμώτο είναι bmw. Αξίζει ότι και να της βάλεις επάνω.

stef
22-07-05, 13:16
Βρε διαπίστωσα πως κάποιος πουλάει το BMW του !
Ποιος να είναι ,ποιος να είναι?
Η πλάκα θα είναι να πάρει άλλη μάρκα!Εκεί θα πέσει το ξύλο της αρκούδας! :flipa: :chair:

manosm3
22-07-05, 13:17
Βρε διαπίστωσα πως κάποιος πουλάει το BMW του !
Ποιος να είναι ,ποιος να είναι?
Η πλάκα θα είναι να πάρει άλλη μάρκα!Εκεί θα πέσει το ξύλο της αρκούδας! :flipa: :chair:

Και ειναι "υψηλο μελος"! αχαχαχαχαχαχαχαχαχ :p: :kissass:

Geo_3D
22-07-05, 13:26
Μετα απο τοσα ανεκδοτα,εχω φτασει στο συμπερασμα(δεν αργησε πολυ) οτι ο Τοτος πρεπει να ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Action Man
22-07-05, 13:35
Μολις διαπιστωσα οτι μας εχει φαει ολους η τεμπελια σημερα......

Fanatic
22-07-05, 13:51
Διαπιστωσα μετα απο σκεψη πως ειτε το πιστευετε ειτε οχι η μονη φορα που ηπια καφε ηταν μια φορα τριτη λυκειου(πριν το φροντιστηριο) που ημουν πτωμα και επρεπε να κανω κατι να ξυπνησω.....κοινως δεν πινω καφε.....

BMW Power
22-07-05, 13:52
Βρε διαπίστωσα πως κάποιος πουλάει το BMW του !
Ποιος να είναι ,ποιος να είναι?
Η πλάκα θα είναι να πάρει άλλη μάρκα!Εκεί θα πέσει το ξύλο της αρκούδας! :smashtard

ΑΠΛΑ Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!!

Και ειναι "υψηλο μελος"! αχαχαχαχαχαχαχαχαχ :p: :kissass:

Υψηλό και Πλατύ

manosm3
22-07-05, 14:02
ΑΠΛΑ Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!!

Μα με τι κυκλοφορει ο κυριος????????????? :thefinger :party: :rofl2:

m3power
22-07-05, 21:25
μολις διαπιστωσα οτι σε λιγο καιρο θα πρεπει να ξαναπληρωσω για να συνεχισω να ειμαι supporting member!!!! :banghead:
παρακαλω τον φιλτατο ταμεια να με ενημερωσει διοτι ειμαι ξεχασιαρικο παιδι. :nixweiss:

Fad3In
23-07-05, 19:37
Σήμερα διαπίστωσα ακόμη μια φορά πόσο περίεργος και εν τέλει, mlk-ας είναι ο κόσμος. Και εξηγώ...
Είμαι στην Κατεχάκη και ενώ είμαι μέσα στην κίνηση, ανοιχτά τα παραθυράκια μου, ένα τύπος από το αυτοκίνητο που είναι στα δεξιά μου ξεκινά τον παρακάτω διάλογο:

τυπος> Φίλε να σε ρωτήσω. Την καρώ σημαία που έχεις βάλει πίσω. Πάει πιο γρήγορα τώρα?
alexk> Ορίστε?
τυπος> Με την καρώ σημαία, πάει πιο γρήγορο τώρα?
alexk> ΟΧΙ
τυπος> Και γιατί την έβαλες?
alexk> Επειδή μου αρέσει
τυπος> Και τι κατάλαβες, αφού δεν πάει
alexk> Γιατί, έχεις κανένα πρόβλημα?
τυπος> Αν δεν καταλαβαίνεις από αστεία, τι να κάνω...


Ρε Αλεξη,ηρεμησε! :)
Πηγε να κανει μια πλακα,εστω αν δεν του βγηκε ή δεν ησουν εσυ σε φαση!
Παρομοια φαση επαιξε μια φορα κι ενα καιρο μ εμενα και μια Elise
που του λεω για πλακα και γελοντας 'Βγαζει πολλες ζημιες ρε φιλε; Δεν βλεπω πολλα να κυκλοφορουν!' με αναφορες προφανως στο ανεκδοτο και την σχτικη διαφημιση που επαιζε πολυ τον καιρο εκεινο και μου απαντησε
'Ναι,βγαζει! Τι προβλημα εχεις ρε μ@λακα ψηλε;' και μ αφησε οντως μαλ@κα!
:shakehead
Ν.

VIC
24-07-05, 19:04
Άμα καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Σκέψου τι πίκρες θα είχε φάει ο καημένος :soapbox:

STR
24-07-05, 19:09
Διαπιστωσα οτι στην περιοχη μου εχουν στρωσει πολους δρομους με καινουργια ασφαλτο και 2-3 σημεια που ειχα για να παιζω τωρα δεν γλυστρανε με τιποτα

Fanatic
24-07-05, 19:47
Κλειδωνω αυτο το thread γιατι ο alexk εφτιαξε νεο διοτι αυτο εχει μεγαλωσει πολυ...απο εδω και περα μπορειτε να ποσταρετε στο:ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 2 (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=2012)