PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ


DRIFTER
09-06-04, 16:36
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΒΡΕΧΕ ΞΕΚΟΛΟΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ Drift ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΟΥ(vw Trasporter 2000cc)

Strax
10-06-04, 08:37
Εγώ εχθές δεν χρησιμοποίησα το αμάξι και όπως καταλαβαίνετε ήμουν πολύ ώριμος! Η αλήθεια είναι ότι με την ποιότητα των ελληνικών δρόμων δεν με βλέπω να ωριμάζω εύκολα μια και το αμάξι μου δεν θέλει να ισιώσει πουθενά!! Και εγώ επειδή το αγαπάω δεν του χαλάω χατήρι! Τώρα σε λίγο πιο σοβαρό ύφος είναι απίστευτη η δυνατότητα του Μ3 Ε46 να διαγράψει ακριβώς την τροχιά που του ζητάς. Μπορείς να παίζεις με τις ώρες και να κάνεις αυτό που θέλεις με διαφορετικούς συνδυασμούς εντολών από τιμόνι και γκάζι! Η γραμμικότητα του κινητήρα, τιμονιού και μπλοκέ μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάς σαν τον βλάκα! Όλα αυτά βέβαια πατώντας το γκάζι το πολύ μέχρι τη μέση στους γλυστερούς δρόμους, γιατί αλλιώς το τετακέ καραδοκεί. Είναι πολλά τα άλογα Άρη (και το ποσοστό εμπλοκής που μπορεί να φτάσει το μπλοκέ)! Τώρα καλό θα ήταν να γίνονται όλα αυτά σε σημεία που να παρέχουν κάποια προστασία στους άλλους και σε εμάς. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί ΤΟΣΟ πολύ την οδήγηση αν δεν έχει πισωκίνητο αμάξι!

BMW Power
10-06-04, 13:19
Κατάρα λοιπόν στην Bmw που με τις ηλεκτρονικές μα****ες τύπου Dsc, Asc+t, Cbc κλπ. καταστρέφει άξια μοτέρ όπως το 2,5 και το 3λιτρο. Το παιχνίδι από την στιγμή που πήρα το 330 κόπηκε. Διασκέδαζα ΠΟΛΥ περισσότερο με το ΜΧ-5 με μόλις 140ps και όχι 231 που έχει το 330 αλλά το μυστικό ήταν στο μπλοκέ. Για αυτό έχω φαγωθεί να κάνω κάτι με το διαφορικό μου. Πάντως το καλύτερο παιχνίδι που είχα ποτέ ήταν το Μ3 Ε30 εκεί είχαμε πολλές ανωριμότητες!!!!! ;)

Strax
10-06-04, 13:39
Πολύ σκληρή η γλώσσα που χρησιμοποιείς BMW Power! Αλλά πιστεύω με την τοποθέτηση του μαγικού εργαλείου να αλλάξεις γνώμη! Πάντως κάπου διάβασα ότι σε κάποιο μοντέλο της Mercedes αποφάσισαν να βγάλουν κάποια από τα ηλεκτρονικά κολπάκια (όχι βέβαια αυτά που αναφέρεις) γιατί ποτέ κανείς δεν τα χρησιμοποίησε!

aVog
10-06-04, 15:03
... ξέρεις τι είναι να είσαι τρελά ανώριμος και να οριμάζεις εξαιτίας του οτι α πισοκούνα σου (Ε36 318i cabrio) αν και είναι ένα πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο δεν έμαθε ποτέ τον όρο πλαγιολίσθηση. ξέρεις τι ειναι να περιμένεις να χιονίσει στην αθήνα για να δεις λίγο το αμάξι σου με το πλάι... ΑΠΛΑ ΠΙΚΡΑ!!!
Για αυτό αγαπητέ ΒΜW Power εδώ και 3 μήνες που πήρα το 3.0 δεν εψαξα στο λεξικό να διαβάσω για τον όρο ΜΠΛΟΚΕ... για αυτό και δεν εγραψα ακόμα τίποτα στο αντίστοιχο Τοπικ... Μου φαίνεται οτι οι απαιτησεις σου ειναι σχετικά αυξημένες, δεν γίνεται να έχουμε το ίδιο μοτέρ και εγώ αισθάνομαι οτι έχω το απόλυτο sidemachine και εσύ να το κράζεις ανεπανόρθωτα...
Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι οτι με το Ε30 πού μεγάλωσες ολα αυτά είναι αναμενόμενα...

stef
10-06-04, 17:17
Έκανες όμως προσπάθειες να κάνεις ανάποδα και αυτό μετράει φίλε avog!Ιδιαίτερα εκείνα τα πρωινά πηγαίνοντας , ξέρεις που....., θα μου μείνουν αξέχατσα my friend!
Nα είσαι πάντα καλά!

MPOWER
11-06-04, 08:42
Μιάς και με "κουρδίσατε" θα σας πω ότι ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ είναι να έχεις 9 άτομα σε ένα Μ5 Ε34 να κάνεις πλατείες στην Αγγλία υπό βροχή και να σε κυνηγάει περιπολικό :eek: ! Ελπίζω να αναμοχλεύω τις μνήμες κάποιων από εδώ μέσα!

Και όσο για τη διαμάχη BMW Power - avog να θυμίσω οτι ο BMW Power είναι αυτόματος :mad: .....φίλε Αντώνη! :)

M5-Matzos
11-06-04, 09:53
Θα αδράξω την ευκαιρία του φιλου MPOWER για να θυμίσω οτι ανωριμότητα σημαίνει επίσης να κάνεις το PLYMOUTH-ANCONA σε 23 ώρες non-stop για όσους το θυμούνται. :rolleyes:

M5-Matzos
11-06-04, 10:30
avog please contact with me as soon as possible !!!

MPOWER
22-07-04, 12:57
Θέλετε άλλη ανωριμότητα? Ανωριμότητα είναι να είσαι στο Λονδίνο, να πηγαίνεις μόνος στο Elements (Club) να φεύγεις με άλλα 5....”άτομα” (σύνολο 6) και μετά από τουλάχιστον μισό μπουκαλάκι Whiskey, να σε σταματάει αστυνομία, να σου κάνει Αλκοτέστ, να βγαίνεις “καθαρός” και να σε απειλούν οτι θα χάσεις το δίπλωμά σου επειδή έχεις περισσότερα άτομα από αυτά που αναγράφονται στην άδειά σου! Εσύ τη γλιτώνεις God knows how!!! Και τι κάνεις ? Πάς στα μπουζούκια (Ελιζέ) για να πιεις άλλο ένα μπουκαλάκι! Φεύγεις λοιπόν με άλλα 2+5+1=8 άτομα με το Μ3 σου, και λές στον κολλητό σου (μοναδικό άντρα στην παρέα) την ιστορία ρωτώντας: Φαντάζεσαι τί θα γίνει τώρα αν με σταματήσουν οι ίδιοι αστυνομικοί?. Θα με βάλλουν ΜΕΣΑ! Και παίρνεις την μοναδική απάντηση: «Όχι μέσα δεν θα σε βάλουν, αλλά θα σου ανοίξουν και μπουκαλάκι σε όποιο club θέλεις για το θράσος σου».
Τί ήταν να το πεί? (ακούς Τσολιά?) Βγαίνεις στον κεντρικό και βλέπεις φάρους και ακούς σειρήνες...Προφανώς κάτι γίνεται! Ένα αυτοκίνητο έχει πάρει φωτιά στην αριστερή άκρη του δρόμου. Ο πυροσβεστικός κρουνός όμως βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του δρόμου, έτσι έχουν στηθεί δύο μικρές ράμπες για να μπορείς να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις χωρίς να πατάς το σωλήνα που παρέχει το νερό για να σβήσουν το φλεγόμενο όχημα! Έλα όμως που η “σαύρα” σου δεν περνάει και εσύ προσπαθώντας να φύγεις για ευνόητους λόγους τραβάς σιγά-σιγά τον ελαστικό σωλήνα της πυροσβεστικής με τον προφυλακτήρα σου! ΛΥΣΗ?
Πετάς τις δύο γυναίκες που κάθονται μπροστά γιατί βλέπεις δύο “όργανα” να έρχονται! Και κάνεις λίγο πίσω...οι πυροσβέστες κλείνουν για σένα την παροχή νερού, τραβάνε τις ράμπες και ξεφουσκώνουν σιγά-σιγά πατώντας το σωλήνα, και σου κάνουν κουμάντο (ο ένα πεσμένος κάτω από το αυτοκίνητο και ο άλλος μισο-όρθιος) μπρος – πίσω, και πάλι μπρος - πίσω μέχρι να φύγεις! Και η αποκορύφωση....ένας τρίτος αστυνομικός παρακολουθεί από την αρχή με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στο στήθος και γνέφοντας ειρωνικά.

Αυτό Είναι ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ

STAIO-CI
22-07-04, 13:05
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ . ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ (Η ΒΕΛΟΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 190 ΧΛΜ/ΩΡΑ) ΜΕ ΕΝΑ Mazda Xedos . ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ (ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ . ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ''ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΤΑΜΕ ΓΚΑΖΙ?'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ''ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ'' . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ !!! :D

m3power
22-07-04, 14:09
ανωριμοτητα ειναι που καταφερα και χωρεσα 4 ατομα μεσα στο smart μου και απο γλυφαδα στην καλλιθεα!!!!!!

MPOWER
22-07-04, 14:25
Μήπως ήταν...."μικροκαμωμένα" :D ?

tasosbmwe30
22-07-04, 15:09
η μεγαλυτερη ανωριμοτητα που εκανα στη ζωη μου..............................................ε ιναι που γραφτηκα στο bmw-motorsport.gr(θα με τρελανουν αυτοι)!!!!!!!πλακα κανω ρεεεεεεε.....μην φαω και καμια κοκκινη καρτα!!!

M5-Matzos
23-07-04, 07:58
Κατάρα λοιπόν στην Bmw που με τις ηλεκτρονικές μα****ες τύπου Dsc, Asc+t, Cbc κλπ. καταστρέφει άξια μοτέρ όπως το 2,5 και το 3λιτρο. Το παιχνίδι από την στιγμή που πήρα το 330 κόπηκε. Διασκέδαζα ΠΟΛΥ περισσότερο με το ΜΧ-5 με μόλις 140ps και όχι 231 που έχει το 330 αλλά το μυστικό ήταν στο μπλοκέ. Για αυτό έχω φαγωθεί να κάνω κάτι με το διαφορικό μου. Πάντως το καλύτερο παιχνίδι που είχα ποτέ ήταν το Μ3 Ε30 εκεί είχαμε πολλές ανωριμότητες!!!!! ;)

Μπαρλάκο, είσαι μόνο για "αντρίκια" αμάξια όπως ήταν το Μ3 ;) που είχες.

BMW Power
23-07-04, 13:26
Μπαρλάκο, είσαι μόνο για "αντρίκια" αμάξια όπως ήταν το Μ3 ;) που είχες.


Και κάποιοι άλλοι που το έχουν ακόμα, το αφήνουν και ρημάζει. ΚΡΙΜΑ :(

Πειράζει που θέλω σαν τρελός ένα Evo Sport?????? Που θα το βρώ είναι το θέμα.......... :confused:

Strax
23-07-04, 14:20
Δεν έχω Evo Sport, αλλά έχω ένα "ιστορικό" για σας τους φοιτητές του Plymouth ασημί Μ3 στο γκαράζ μου. Όποιος ενδιαφέρετια για ενοικίαση... :D

tasosbmwe30
23-07-04, 14:31
να σου προτεινα μετρητα(για την ενοικιαση)????????αλλα μαλλον θα θες κι εσυ μεσω πιστωτικης καρτας............για να εισαι καλλυμενος για τις υλικες ζημιες!!!!!!παντως αν μου εδινες μια βολτιτσα,δε θα ελεγα οχι.......!e30 δεν ειναι(το m3)?

Strax
23-07-04, 14:37
Σε εμπιστεύομαι, δεν έχω τέτοια προβλήματα! Απλά, προειδοποιώ ότι ο Mpower κάνει άσχημο δάγκωμα... :eek: !!

aVog
23-07-04, 15:08
να σου προτεινα μετρητα(για την ενοικιαση)????????αλλα μαλλον θα θες κι εσυ μεσω πιστωτικης καρτας............για να εισαι καλλυμενος για τις υλικες ζημιες!!!!!!παντως αν μου εδινες μια βολτιτσα,δε θα ελεγα οχι.......!e30 δεν ειναι(το m3)?

Τάσο με όλο το σεβασμό αλλά έχεις αργήσει πάρα πολύ... Αυτό το αμάξι αποτελεί την γκόμενα του φίλου που γούσταρες μικρος και τώρα την ξαναβλέπεις και είναι ακομα με τον ίδιο ΓΑΜΩΤΟ, άσε που δεν την κυκλοφορεί ο μονοφαγάς.
ΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο αποτελεί και μια υπόσχεση που αθέτησα στον πατέρα μου. Οταν το '98 μου είπε απλά και κοφτά ¨μην τολμήσεις να κάνεις παρέα με δάυτους εγώ του απάντησα στο υπόσχομαι¨ να λοιπόν και μία εξτρα ανοριμότητα για την οποία δικαιούμε μια σχετική προταιρεότητα...
Βλέπεις οτι έχω επιχειρήματα φιλαράκο.

stef
23-07-04, 22:05
Ανωριμότητα αποτελεί, 15 χρονών να "κλέβεις" με τον κολλητό σου το αυτοκίνητο του πατέρα του και να ξεκινάς από Κάλαμο βγαίνοντας Εθνική να πάς μιά "κοντινή" βόλτα και να βρίσκεσαι για καφέ στο Βόλο!

Ανωριμότητα αποτελεί, να ξεκινάς να οδηγήσεις στα 13 χωρίς καν να ξέρεις το αυτόκίνητο οικογενειακού ατόμου και αυτό να είναι τουρμπίσιο (Corrola 1,8 US type) και να λες , γιατί πετάγιεται έτσι το "&^(μένο !

Aνωριμότητα αποτελεί να στρίβεις χωρίς αύριο Ντράφι στα 16 σου χωρίς να έχεις την αίσθηση του κινδύνου με φαγωμένα λάστιχα και το Θεό βοήθεια...

Ανωριμότητα τέλος αποτελεί να μιλάς με τόσους άλλους "τρελλαμένους" με ΒΜW και να νιώθεις σαν μικρό παιδάκι που θέλει να παίξει!

Να είστε όλοι καλά φίλοι μου!
Καλό σας Σαββατοκύριακο

Υ.Γ Από βδομάδα τα υπόλοιπα !

Johny
24-07-04, 02:46
Γενικά έχω κάνει πολλές μ...κιες ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι μόλις 22 χρονών!Έχω κολλήσει με τζιπάκι σε χιόνι και σε λάσπες πάνω σε βουνά για 2-3 μέρες, έχω ξεκινήσει για σουβλάκια με τον nemerkon και καταλήξαμε Θεσσαλονίκη αφού περάσαμε απο Κοζάνη να πούμε ένα γειά σε ένα φίλο μας και γυρήσαμε μόλις φάγαμε,έχω βάλει 9 άτομα και πήγαμε Αλεποχώρι (5 γυναίκες),έχω φύγει στήν εθνική και έχω έρθει κάθετα στο δρόμο γιατί κάποιος έξυπνος ήθελε να κρατήσει άλλο ένα χρόνο τα λάστιχα,τα οποία του άλλαξαν γνώμη στην πρώτη βροχή (ευτυχώς κυκλοφορώ βράδυ και δέν ερχότανε κανένας απο πίσω μου),έχω κυνηγήσει (άδοξα) μία Ferrari που έκανε κόντρα με ένα Impreza με ένα κακόμοιρο Vitara (εγώ τουλάχιστον νόμιζα ότι τα κυνηγούσα) και άλλα πολλά!Τα καλήτερα βέβαια τα έχω κάνει με τον ξάδερφό μου ο οποίος δεν είναι πια κοντά μας!Ξαδερφάκι να είσαι καλά όπου και αν είσαι!Μακάρι να ήμουνα μαζί σου εκείνη την ημέρα να πηγαίναμε μαζί!

DRIFTER
24-07-04, 17:30
Απ' οτι βλέπω είμαστε δραστήριοι :p ....Εγώ παλι έχω αρχίσει να μπαίνω με σχεδόν τερμα ανάποδο με τι κλουβα(ναι ρε παραξενο ειναι¨??? :p ) επειδή τα λάστιχα είναι για το π...ο(χαλασμενα μεχρι αηδίας,δε λεέι να φαγωθεί οτι και αν κανω :D )αλλα αμα δείτε τη στροφη εεεε....ακομα και εγω το σκεφτοαμι μετα τι εκανα και πως :o

Nick_compact
31-07-04, 15:01
Σήμερα γύρισα από Πύργο και λίγο μετα το τελευταίο τούνελ του περιφερειακού Πάτρας συναντήθηκα με ένα όμορφο μπλε σκούρο E30.Αρχίζουμε λοιπόν να τρωγόμαστε για μεγάλη απόσταση,λίγο μετά μπήκε στο πάρτυ και ένα puntaki sporting προηγούμενο και για να μην πολυλογώ...Πάτρα-Χαλυβουργική σε 1 ώρα και 15 λεπτά!!!

BMWER
31-07-04, 15:39
Μαγκες ανωριμότητα είναι να ξεκινάς να πας στην δούλειά σου και η κόντρα να σε πάει καλάβρυτα...........Κάποτε μου συνέβαινε συχνά.Ωραίες εποχές.

compact
19-08-04, 19:22
ανωριμοτητα ειναι .. να κανεις αιτηση στεγαστικου δανειου στην eurobank για 132000 ευρο (ο ετησιος τζιρος του μαγαζιου τριπλασιος και τα καθαρα κερδη πολυ καλα)
και να σου λενε ΔΕΝ ΕΓΓΡΙΝΕΤΑΙ γιατι ειστε μολις 26 ετων!!!!!!!!!
αυτο και αν ειναι "ανωριμοτητα"
sorry για το ασχετο ποστ αλλα............

tasosbmwe30
25-08-04, 02:34
εκανα 6 φορες συνεχομενα και "μιση", την διαδρομη απο το κεντρο του ναυπλιου μεχρι την καραθωνα(παραλια),οσοι ηρθαν ναυπλιο την ξερουν,με αποτελεσμα να καψω τον δισκο(στην κυριολεξια) και να σπασω 2 απο τα χτενια του πλατω!!!!μονο το ρουλεμαν την γλιτωσε.......!!!!!


Υ.Γ.
τον συμπλεκτη τον ειχα αλλαξει πριν 4-5 μηνες και ηταν sachs το πλατω και της μαμας bmw ο δισκος!3,5 χλμ αποσταση που βρισκεται ο μηχανικος μου το πηγα με ολες τις ταχυτητες "κουμπωτες"!ευτυχως εβαλα sachs δισκο-πλατω και ησυχασα.......μεχρι στιγμης εεεε........!

DRIFTER
05-09-04, 00:07
Σημερα με τη κλουβίτσα μου......πσιλοφοβήθηκα....σε μια αριστερή στροφή χωματόδρομο....οπου γλιστραει αφάντστα....ειναι σχτικα κοντά στο σπίτι μου και παντα με ασφάλεια έτσι...πήγα να την πάρω ολη με ανάποδο και να τηρήσω την υπογραφή με το πλαι και οπου παει....οποτε παω να μπω μπαινω ολη τη στροφη με αναποδο αλλα μετα ειχα ενα προβληματακι...δεν ελεγε να ισιωσει!!!!οποτε αφηνω γκαζι παει να ψιλομαζευτει μου φεγει απο την αλλη πλευρα το ξανακόβω το τιμονι αναποδο απο την αλλη...μεχρι να καταφερω να το ισιωσω το εκανα αυτο το πραγμα κανα τεσσαρι φορες.... περιτο να πω την γκριματσα που πηρα οταν προσπαθουσα να φερω στα ισια.......... :eek: :eek:

DRIFTER
05-09-04, 21:10
Σήμερα είχα την τύχη πάλι να βρέχει....οπότε καταλαβαίνετε...η χαρά του παιδιού!!! :d

Strax
06-09-04, 09:07
ειχα ενα προβληματακι...δεν ελεγε να ισιωσει!!!!οποτε αφηνω γκαζι παει να ψιλομαζευτει μου φεγει απο την αλλη πλευρα το ξανακόβω το τιμονι αναποδο απο την αλλη...μεχρι να καταφερω να το ισιωσω το εκανα αυτο το πραγμα κανα τεσσαρι φορες.... περιτο να πω την γκριματσα που πηρα οταν προσπαθουσα να φερω στα ισια.......... :eek: :eek:
Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του χαστουκιού! Χαστούκι είναι ο επίσημος όρος για αυτό που αντιμετώπισες και συμβαίνει όταν διαγράψεις πολύ μεγάλη γωνία "πλαγιολίσθησης", οπού το αυτοκίνητο έχει την τάση να σε πετάξει απότομα από την αντίθετη πλευρά. Με τον καιρό μαθαίνεις να το προβλέπεις και να το προλαβαίνεις πριν εκδηλωθεί. Γενικά, πάντως είναι η πιο συνηθισμένη αιτία που χώνει κανείς το αμάξι όταν "πλαγιολισθαίνει".

Black5
06-09-04, 09:20
Βασικά για να μην φάς το χαστούκι δεν πρέπει να αφήσεις απότομα το γκάζι.... Πρέπει οι κινήσεις σου να γίνονται προοδευτικά.....

bimmerowner
06-09-04, 10:26
Ανωριμότητα είναι να συναντιέσαι με μια παρέα BMWδάκηδων (στο Kartodromo),να συζητάς τα πάντα και αν περνάς καλά μέχρι την ώρα της αποχώρησης και εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια σου έρχεται ο STRAX και δίνοντας μιζιά στο M3 σε κάνει να ανατριχιάζεις από ΤΟΝ Η - Χ - Ο και η χαριστική βολή είναι να βαράει και κάνα δυο κούφιες που σε κάνουν να νοιώθεις ότι αυτός ο κινητήρας έχει ΖΩΗ μέσα του και εσύ νοιώθεις τις αναπνοές του εκείνες τις στιγμές!Άντε μετά να κοιμηθείς το βράδυ για να πας γραφείο την επόμενη και το χειρότερο να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αποκτήσεις...!
Οι ...ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν απόλυτα!

Fanatic
06-09-04, 10:29
Και αντε να μπεις μετα στο καρο σου(που αμα εχεις κατι αλλο εκτος απο ///Μ νιωθεις οντως καρο διπλα στο Μ3 ποσο μαλλον εγω που εχω Ε21!!) και να πατας γκαζιες συνειδιτοποιοντας οτι πρεπει να κανεις πολυυυυυυυυ υπομονη μεχρι ισως το ονειρο να γινει πραγματικοτητα!!! :o

Daskalopoylos
06-09-04, 15:04
ανωριμοτητα ειναι που καταφερα και χωρεσα 4 ατομα μεσα στο smart μου και απο γλυφαδα στην καλλιθεα!!!!!!
Eχω βαλει σε smart 4 ατομα (ο ελαφρυτερος 70 κιλα)! οι δυο πισω στον τεραστιο χωρο αποσκευων.... και οι αλλοι δυο στο καθισμα του συνοδηγου ! Αυτος να ψιλοκρεμετε απ'εξω.Ειμαστε στην διασταυρωση της πετρου ραλη με την εθνικη , ο δρομος πιχτρα ,σταματημενοι ολοι μερα μεσημερι και τραγουδαμε μπουγα με το ραδιο τερμα. Μολις περναμε το φαναρι για να βγουμε εθνικη ο συνηθεις τροχονομος μας βλεπει και βαζει κατι γελια ... γονατισε σου λεω.. τελικα το smartακι μας εφτασε ανετα..... μεχρι Κηφισια :D

DRIFTER
06-09-04, 20:49
Βασικά για να μην φάς το χαστούκι δεν πρέπει να αφήσεις απότομα το γκάζι.... Πρέπει οι κινήσεις σου να γίνονται προοδευτικά.....


YEAP.Αλλα στην περίπτωση που ήμουν αν δεν το αφηνα...χμμμ εχουμε και λεμε καδος και ελιές.....

EVERGET
07-09-04, 00:01
Παιδιά, το λεγόμενο χαστούκι που τρώει ένα πισωκίνητο αμάξι σχετίζεται κατά κύριο λόγο με το ανάποδο τιμόνι και δευτερεβόντως με το γκάζι. Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια μας να ισιώσουμε το αμάξι, εάν κάνουμε παραπάνω ανάποδο από το απαιτούμενο το αμάξι θα φάει σίγουρα χαστούκι και θα γυρίσει από την άλλη. Αν η ταχύτητά μας είναι μικρή, έχει καλός αφού το αμάξι θα μαζευτεί εύκολα, εάν όμως είναι αυξημένη τότε μπορεί να χάσουμε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Όσον αφορά το γκάζι παίζει κύριο ρόλο στην περίπτωση που θελήσουμε να κινηθούμε θεαματικά σε διαδοχικές στροφές. Έτσι, καθώς ταξιδεύουμε με το πλάι σε μία αριστερή στροφή και ακολουθεί δεξιά στροφή (κινούμαστε δηλαδή σε ένα S), εάν θέλουμε να μπούμε διπλωμένοι και στην δεξιά αυτή στροφή αρκεί να κάνουμε τέρμα ανάποδο και να αφήσουμε απότομα το γκάζι. Τότε το αμάξι τρώει ένα χαστούκι, γυρίζει από την άλλη μπαίνοντας με το πλάι και σε αυτή τη στροφή.
Η αλήθεια είναι πως το χαστούκι μπορεί να τρομάξει έναν οδηγό, γι' αυτό πρέπει να μαθαίνουμε καλά πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητό μας και να συνηθίσουμε να το ζυγίζουμε τόσο στο ανάποδο όσο και στο γκάζι. Ειδικά το ανάποδο θέλει απαλές και ομαλές κινήσεις χωρίς πλεονασμούς, ενώ μερικές φορές δε χρειάζεται καν. Για παράδειγμα όταν νιώσουμε μία απαλή μετατόπιση του πίσω μέρους του αυτοκινήτου στην έξοδο μιας στροφής το ανάποδο είναι πλεονασμός και θα δημιουργήσει σίγουρο χαστούκι, αφού με ένα απλό άφημα του γκαζιού το αμάξι θα ίσιωνε αυτόματα.

tasosbmwe30
07-09-04, 22:09
στην περιπτωση του Ε30 δεν λειτουργει τιποτα απο "αυτα",μολις σου φυγει.....κανεις τον σταυρο σου να υπαρχει φαρδυς δρομος και μην ερχεται κανενας απο το αντιθετο ρευμα για να κανεις "τετακα" χωρις να σκοτωθεις!!!!εκτος αν εχεις Μ3........!!!!!ειδικα με 1600,που δεν εχει και γκαζι.....αστα να πανε!!!!!!

e30
07-09-04, 22:50
Όντως... από τότε που πήρα το ε30 νιώθω λίγο πιο κοντά στο θεό...

αμα σου φύγει μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ είναι ικανός να το σταματήσει..

DRIFTER
08-09-04, 11:23
Και ποτεεε ποτεεε τι δεν κανουμε???χαζομαρες στα νερα! :d :d !!!!

Z3 Fat Bastard
08-09-04, 11:39
Και ποτεεε ποτεεε τι δεν κανουμε???χαζομαρες στα νερα! :d :d !!!!

Γιατι ρε Drifter ????

Εχω φερει μια καταπληκτικη τετακα με το Ε30 (318i - μοντελο 1984) στην Βασ. Σοφιας στο τερμα πριν το Συνταγμα ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Ειχε βρεξει λιγο , ειχα και κεφια , ηταν και κατηφορα (ρευμα προς Συνταγμα) ..... ε κατεβαζω μια δευτερα αφηνω συμπλεκτη ........ και ετσι ξαφνικα κινουμαι προς Hilton πια διοτι εχει σβουρησει το αμαξι και ειμαι ηδη στο αλλο ρευμα.... :eek:

DRIFTER
08-09-04, 12:55
ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΕ?? :d

Nick_compact
08-09-04, 17:34
αυτά είναι....!!!!!!!!!

EVERGET
08-09-04, 23:29
Δηλαδή ρε παιδιά τόσο άτσαλο είναι στα παντιλίκια το Ε30; Γυρνάει απότομα, μαζεύεται δύσκολα και άλλα τέτοια περίεργα; Πάντως το Ε36 είναι πολύ ουδέτερο αυτοκίνητο, γυρίζει όταν το θελήσεις και το προκαλέσεις και μαζεύεται πολύ εύκολα υπό κανονικές συνθήκες πρόσφυσης. Φαίνεται λοιπόν πως η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων της Ε36 κάνει πολύ καλή δουλειά! Πάντως αν το Ε30 είναι όντως δύσκολα ελέγξιμο πρέπει να περιποιηθείτε λίγο το στήσιμό του.

DRIFTER
08-09-04, 23:49
Κοιτα....οταν ειναι με της μαμα αναρτήσεις εχει λιγο πρόβλημα......αμα το στησεις no problem :)

Z3 Fat Bastard
09-09-04, 07:13
Εχει δικιο ο drifter και να μην ξεχνιομαστε οτι το Ε30 εχει κλεισει 21 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ παρακαλω !!!

Nick_compact
09-09-04, 09:11
Για 21 χρόνια μοντέλο γ@**ει!!!Και μπορεί να μην κρατάει σαν εργστασιακό αλλά από εμπειρία ένα σετ Bilstein sport πίσω αντιστρεπτική που δεν έχουν τα περισότερα και μια τετράδα καλά λαστιχάκια αρκουν για να το μεταμορφώσουν

DRIFTER
09-09-04, 12:20
Ετσι είναι ;)

tasosbmwe30
09-09-04, 15:12
συμφωνω απολυτα με τον Nick compact αλλα διαφωνω στι θεμα της αναρτησης(sprint με κλειστα τα ματια)!!!!!

Nick_compact
09-09-04, 19:30
Εγώ πάντως έχω βρει την αιτία που δεν κρατάνε τα Bmw μας!Είναι που λιώνουμε όλη την ώρα τα πίσω λάστιχα και είναι σε μόνιμη βάση καμμενα!!!Στα δικά μου λείπουν και κάτι κομμάτια ολόκληρα από το πέλμα!

nikos_E34
10-09-04, 16:44
an thelete na deite anorimotites me 520 deite afto to post na min to ksanavazo pali:))

520 KSEKOLIASMA!! PO RE MPOXAAA!!:) (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?t=305)

alexk
20-09-04, 11:26
Χμμμ....

Εμένα δεν μου φαίνονται ανώριμα αυτά που έχω κάνει ρε παιδιά. Extreme ναι, ανώριμα όχι:

Βάζεις κόντρες ενώ είναι η μαμά σου μέσα.
Κάνεις ανάποδα μπροστά στην τροχαία.
Κάνεις σκασίματα μπροστά στην τροχαία.
Προσπερνάς περιπολικό σε διπλή γραμμή.
Κάνεις ανάποδα με τη μαμά σου μέσα.
Κάνεις ανάποδο (για επιτόπια στροφή) με τη μαμά σου.
Είσαι οδηγός σε γάμο, και βάζεις κόντρα με γαμπρό, ωύφη και κουμπάρο μέσα (κρίμα τον οδηγό του polo...)

Και τα κορυφαία που έχω κάνει:
1. Παίζεις σε θωρακισμένο που συνοδεύεται από δύο περιπολικά φώτα, ενώ πάνε με 150. Τους προσπερνάς στη συνέχεια σε διπλή γραμμή και τους βρίζεις γιατί δεν έκαναν άκρη.
2. Ανάβεις αλάρμ σε περιπολικό της τροχαίας που σε έβαζε κόντρες στο φανάρι (octavia turbo)

Geo_3D
20-09-04, 12:50
Χμμμ....

Εμένα δεν μου φαίνονται ανώριμα αυτά που έχω κάνει ρε παιδιά. Extreme ναι, ανώριμα όχι:

Βάζεις κόντρες ενώ είναι η μαμά σου μέσα.
Κάνεις ανάποδα μπροστά στην τροχαία.
Κάνεις σκασίματα μπροστά στην τροχαία.
Προσπερνάς περιπολικό σε διπλή γραμμή.
Κάνεις ανάποδα με τη μαμά σου μέσα.
Κάνεις ανάποδο (για επιτόπια στροφή) με τη μαμά σου.
Είσαι οδηγός σε γάμο, και βάζεις κόντρα με γαμπρό, ωύφη και κουμπάρο μέσα (κρίμα τον οδηγό του polo...)

Και τα κορυφαία που έχω κάνει:
1. Παίζεις σε θωρακισμένο που συνοδεύεται από δύο περιπολικά φώτα, ενώ πάνε με 150. Τους προσπερνάς στη συνέχεια σε διπλή γραμμή και τους βρίζεις γιατί δεν έκαναν άκρη.
2. Ανάβεις αλάρμ σε περιπολικό της τροχαίας που σε έβαζε κόντρες στο φανάρι (octavia turbo)
Aπο την φυλακη μπαινεις στο ιντερνετ?????????? :confused:

Octane
20-09-04, 13:24
Χαχαχαχαχαχα...γελαω με τις ωρες!!!

alexk
21-09-04, 16:21
Aπο την φυλακη μπαινεις στο ιντερνετ?????????? :confused:
Πρίν ένα μήνα με έγραψαν για ένα ανάποδο που έκανα στη γέφυρα της βαρυμπόμπης. Το λέω στον πατέρα μου μετά από καμμία εβδομάδα (αφ'ότου είχα πλακωθεί με το διοικητή). Τι πράγματα είναι αυτά ρε πατέρα, να με γράφουν για ανάποδο, πού ακούστηκε αυτό? Βάζει τα γέλια. Πήρες μου λέει το κινητό του τροχονόμου παιδί μου? Όχι, γιατί? Την επόμενη φορά θα το πάρεις , να τον πάρω τηλέφωνο να του δώσω συγχαρητήρια.

Octane
21-09-04, 16:55
Εχω κανει + γω μερικες μ@#$%^&ς!!

Στα 16 χωρις διπλωμα,γυριζω Σαββατο βραδυ απο παρτυ στην Κηφισια ψιλοπιττα + πριν φυγω τους λεω "δε χαιρετιομαστε!Θα περασω με τ'αμαξι!".Δε με πιστευανε,μεχρι τη στιγμη που με ειδαν απο κατω να ζεσταινω (καιω) τα λαστιχα του Λυκου(Lupo)!!Στο γυρισμο,καπου μεσα στα στενα της Πευκης,βλεπουμε με τον κολλητο μου σε σταυροδρομι φατσα καρτα,περιπολικο + τον τυπο μεσα να αραζει!Κλασσικη κινηση + οι δυο ταυτοχρονα(την ειχαμε συνηθισει τοσες φορες που την καναμε)κατεβαζουμε τα σκιαδακια + ανασηκωνομαστε για να μη φαινομαστε!!(Καλο το κολπο,αλλα βραδυ???).Στριβω δεξια + το παταω για να φυγουμε οσο πιο γρηγορα!Πισω απο ενα δεντρο Βλεπω ξαφνικα ενα τεραστιο STOP το οποιο περναω φρεναριστος με οσα ειχα(γυρω στα 90χλμ/ωρα)(οχι ABS) + οι δυο κοιταμε αριστερα!!
Επειτα απο κανα μηνα,παιρνω με τη μητερα μου ταξι απ'το κεντρο + γινεται η εξης συζητηση με τον ταξιτζι(εγω μπροστα,η μητερα μου πισω):
Που πατε?
Πευκη!
Ωραια περιοχη η πευκη!
Ναι,πολυ ωραια!
Ησυχα!
Ναι,αμε!
Μονο λιγο επικινδυνα αυτα τα στενα!!
:confused: Σκεφτομαι εγω (αφου το'παιρνα με τον κολλητο μου + καναμε πολυ συχνα μ@#$%^&ς) "τι λεει τωρα"!!
Ε,ενταξει,λεω!Προσοχη θελει!
Ναι,λεει,"προσοχη"!Μια φορα πριν λιγο καιρο,θα'ταν μια η ωρα τη νυχτα,+πεταγεται ενας απο ενα στενο + STOP με καμια κατοσταρα,πηγε να με σκοτωσει!! :eek:
Εκει ηταν που θυμηθηκα οτι + οι δυο ειχαμε κοιταξει αριστερα!!!

Octane
21-09-04, 17:05
Αλλη:
Πριν δυο χρονια περνωντας απο λιμανακια με το Polακι 6NF που ειχα τοτε -με τελειωμενα λαστιχα + αναρτηση- ,στο κατεβασμα,πανω στο μεγαλο πεταλο κουμπωνω τριτη(απο δευτερα)+συνεχιζω να επιταχυνω(μεχρι τα 120)!Βλεπω οτι απεναντι δεν ερχεται κανεις + μπαινω στο αντιθετο ρευμα,(πανω στην επομενη στροφη)!Η πισω δεξια ροδα παταει λιγο περισσοτερο στα φωτακια της διαχωριστικης διπλης λωριδας + βρισκομαι με τερμα αναποδο στο αντιθετο ρευμα μια τριχα απ'τη μπαριερα,επειτα μια τριχα απ'το βουνο στα δεξια + παλι απ'την μπαριερα,μεχρι να σταματησω δυο μετρα απ'το μικρο πεταλο,στο αντιθετο ρευμα,πως αλλιως(?),με το πλα'ι'!!

Octane
21-09-04, 17:23
Το Καλοκαιρι περασα με κατακοκκινο(προφυλακτηρες μ'ενα Punto)μπροστα απο μπλοκο στην Κηφισιας,αμεσως μετα την Αλεξανδρας(εκει δεξια που ειναι στανταρ)!Ενα παπι απο δεξια μου την ειπε(παρολο που μ'εβλεπε οτι βιαζομουν) + του εβγαλα το χερι απ'το παραθυρο,προς τα πισω,κοιταζοντας τον απ'τον καθρευτη!Σταματησα αφου μπροστα ηταν σταματημενοι + στα 3 δευτερολεπτα ακου σειρηνα απο πισω μου!Μαυρο Α4 ΚαρραTurbo(οχι στον Καρρα ;) )σταματαει δεξια μου + ανταλλαζουμε κουβεντες λεγοντας μου οτι θα με παει αυτοφωρο!!Του ειπα οτι τον "χαιρετισα" γιατι μ'εβρισε + μου ειπε καλα σου κανε,θα τον σκοτωνες τον ανθρωπο!Οπως ειπα,μ'εβλεπε + τα εκανε ολα θεατρο,+αλλωστε,δεν προλαβαινα να φρεναρω με την ταχυτητα που ειχα!!(Ειχα βλεπετε συνηθισει να φρεναρω εδω + ειχα ηδη μεινει μια φορα στη μεση μιας διασταυρωσης απο φρεναρισμα στην απιστευτη ελληνικη ασφαλτο!)(μαρτυρας ο "compact")!
Τελικα τιποτα!!

BMW Power
21-09-04, 20:56
Αλλη:
Πριν δυο χρονια περνωντας απο λιμανακια με το Polακι 6NF που ειχα τοτε -με τελειωμενα λαστιχα + αναρτηση- ,στο κατεβασμα,πανω στο μεγαλο πεταλο κουμπωνω τριτη(απο δευτερα)+συνεχιζω να επιταχυνω(μεχρι τα 120)!Βλεπω οτι απεναντι δεν ερχεται κανεις + μπαινω στο αντιθετο ρευμα,(πανω στην επομενη στροφη)!Η πισω δεξια ροδα παταει λιγο περισσοτερο στα φωτακια της διαχωριστικης διπλης λωριδας + βρισκομαι με τερμα αναποδο στο αντιθετο ρευμα μια τριχα απ'τη μπαριερα,επειτα μια τριχα απ'το βουνο στα δεξια + παλι απ'την μπαριερα,μεχρι να σταματησω δυο μετρα απ'το μικρο πεταλο,στο αντιθετο ρευμα,πως αλλιως(?),με το πλα'ι'!!


Τι μου θύμησες!!!!!! Έχω πάθει περίπου το ίδιο σκηνικό με Golf III CL αυτό το γνωστό με τα ολόκληρα 60 άλογα. :D Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ξενέρωτο να μπω πάλι με τελειωμένη δευτέρα στην κατηφορική δεξιά μετά την καντίνα (προς Γλυφάδα) οπότε έβαλα και τρίτη. . . . . Δεν βγήκα στο αντίθετο βέβαια για να στρίψω αλλά με έβγαλε το αυτοκινητάκι μου μετά την θεαματική τετάκα που έφαγα κοιτώντας προς ανηφόρα μεριά με καμιά 10αριά ποντάκια απόσταση από την μπαριέρα. :o

Octane
21-09-04, 23:27
Τι μου θύμησες!!!!!! Έχω πάθει περίπου το ίδιο σκηνικό με Golf III CL αυτό το γνωστό με τα ολόκληρα 60 άλογα. :D Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ξενέρωτο να μπω πάλι με τελειωμένη δευτέρα στην κατηφορική δεξιά μετά την καντίνα (προς Γλυφάδα) οπότε έβαλα και τρίτη. . . . . Δεν βγήκα στο αντίθετο βέβαια για να στρίψω αλλά με έβγαλε το αυτοκινητάκι μου μετά την θεαματική τετάκα που έφαγα κοιτώντας προς ανηφόρα μεριά με καμιά 10αριά ποντάκια απόσταση από την μπαριέρα. :o

Απ'το κιτρινο Χ πηγαινα με δεξι αναποδο,μεχρι το μαυρο Χ,οπου σταματησα!! :D

alexk
22-09-04, 16:36
Απ'το κιτρινο Χ πηγαινα με δεξι αναποδο,μεχρι το μαυρο Χ,οπου σταματησα!! :D

Είσαι θεός ρε φίλε!!! Γουστάρω! Που την σκέφτηκες την εικόνα από δορυφόρο??? Το είδα και τρελάθηκα! Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Τί να πω! Έχω εκπλαγεί.

Octane
22-09-04, 19:44
Εχω αλλες δυο!! :p Τις ειχα βρει σε ενα site,αλλα δεν εχω καταφερει να βρω αλλες!!Δεν ξερω πως!!Ασε,+γω οταν τις ειδα,επαθα την πλακα μου!! :)

DRIFTER
02-10-04, 23:48
Σήμερα πήγα στην παραλιακή μας στροφή γιατί μαζευ΄τήκαμε πολλοί....πολλές κόντρες μπασίματα και απο ενα Z3(ακους στέλιο???cabrio)
και φυσικά εβριζα την τύχη μου που δεν έχω το μωρό μου ακόμα...anyway...υπομονή.....!!
Φεύγωντας απο εκεί....και αφήνοντας με ο φίλος μου εκεί που είχα παρκάρει την ΚΛΟΥΒΑ μου...με έπιασε η λεγόμενη Μ@Λ@Κι@...το αφήνω να ζεστάνει και φύγαμε μεχρι το σπίτι μου έχει 2-3 στροφές λουυκοούυυμιιι.....ανεβάζω χλμ.....και φαπππππ.......γκαζι στι στροφή....και με το πλάι ι κλουβα........2η στροφή ξανά τα ίδια....στην τρίτη ειναι χωματοδρομος..εκεί έγινε πανικός......

PS.Αυτα....επανέρχομαι ποιο δυνατός.....αντε να πάμε μέγαρα...κανω ζέσταμα :D

aVog
11-10-04, 11:52
Εδω και λιγο καιρό ο πατέρας ενώς κολλητου έδωσε ούτε λιγο ούτε πολυ 180.000 ευρω και πήρε ενα CAYENNE TURBO (full). για καλή μας τύχη χθες ο πατέρας του φίλου έφυγε για εξωτερικο με μεγάλη προθύμια τον οδηγήσε στο αεροδρόμιο και μετα το έφερε απο τα μέρη μας να το πλύνουμε και ... Ολο το βράδυ κάναμε μερικά χιλιομετρα μέσα στην Αθήνα εώς και Ανάβυσσο.
Οι εντυπώσεις μου :eek: :eek: :eek: !!!! !!!! !!!!
Παιδιά έμεινα με το στόμα ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα!!!!!!!!! και είμαι άνθρωπος που δεν εντυποσιάζεται με κάτι εκτώς BMW (σκόπιμα). Το αμάξι είναι 5 πέντε σκαλιά παραπάνω απο οτι έχω δεί και μπεί!!! Δεν έχω λογια να χαρακτηρίσω τι??? τον ουρανό που είναι απο alcandara!!!! του κρυφούς φωτισμούς, !!!το δερμάτινο ταμπλό με τις ξώραφες απολιξεις!!! τις αεραναρτήσεις΄!!! ή μήπως τα διπλά κρύσταλα !!! ή τα όργανα ή τις επιδόσεις !!! (απλά αναφέρω πολύ τσάι σε Μ3 πολύ ομως, χωρίς να θέλω να πικάρο τα Μ που είναι ο έρωτας μου). Με συστήματα αντισπίν απενεργοποιημένα το αυτοκίνητο των 2.600 κιλων έδειχνε δεξιά και αριστερά το κωλαράκι του!!! μέχρι που πλησίαζε τα 100χλμ.
Παιδιά αυτά είχα να πω όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου που μας έδωσε την χαρά!!!

M5-Matzos
11-10-04, 12:20
Avog μη μας μπριζόνεις άλλο ρε φίλε, πες του να το φέρει σε καμιά συνάντηση. :rolleyes:

Ray
11-10-04, 12:21
Παραμένει ένα κακάσχημο τέρας που ασχημαίνει τους δρόμους όμως παρά τα άλογα και την πολυτέλεια...:cool:

tasosbmwe30
11-10-04, 12:22
Παραμένει ένα κακάσχημο τέρας που ασχημαίνει τους δρόμους όμως παρά τα άλογα και την πολυτέλεια...:cool:



ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!και λιγα λες......!!!!!

jnakats
11-10-04, 12:25
Παραμένει ένα κακάσχημο τέρας που ασχημαίνει τους δρόμους όμως παρά τα άλογα και την πολυτέλεια...:cool:



Πες κι'αλλα

aVog
11-10-04, 13:39
XIXIXIXI
Παιδια έτσι ακριβώς πιστέυω και εγω, ή μαλλον πίστευα μέχρι χθες το βράδυ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ!!! :eek:

STAIO-CI
11-10-04, 14:55
Ειναι πολλα τα λεφτα !!! Με ενα τετοιο ποσο υπαρχουν αρκετα αυτοκινητα να αγορασει ή να συγκρινει καποιος . Οχι οτι δεν ειναι αστερι το αυτοκινητο . Ειναι και ομορφο και γρηγορο !!! Θα ηθελα να το νιωσω και εγω αυτο το τερας !!! :cool:

DoctorAbo
11-10-04, 16:03
Εδω και λιγο καιρό ο πατέρας ενώς κολλητου έδωσε ούτε λιγο ούτε πολυ 180.000 ευρω και πήρε ενα CAYENNE TURBO (full). για καλή μας τύχη χθες ο πατέρας του φίλου έφυγε για εξωτερικο με μεγάλη προθύμια τον οδηγήσε στο αεροδρόμιο και μετα το έφερε απο τα μέρη μας να το πλύνουμε και ... Ολο το βράδυ κάναμε μερικά χιλιομετρα μέσα στην Αθήνα εώς και Ανάβυσσο.
Οι εντυπώσεις μου :eek: :eek: :eek: !!!! !!!! !!!!
Παιδιά έμεινα με το στόμα ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα!!!!!!!!! και είμαι άνθρωπος που δεν εντυποσιάζεται με κάτι εκτώς BMW (σκόπιμα). Το αμάξι είναι 5 πέντε σκαλιά παραπάνω απο οτι έχω δεί και μπεί!!! Δεν έχω λογια να χαρακτηρίσω τι??? τον ουρανό που είναι απο alcandara!!!! του κρυφούς φωτισμούς, !!!το δερμάτινο ταμπλό με τις ξώραφες απολιξεις!!! τις αεραναρτήσεις΄!!! ή μήπως τα διπλά κρύσταλα !!! ή τα όργανα ή τις επιδόσεις !!! (απλά αναφέρω πολύ τσάι σε Μ3 πολύ ομως, χωρίς να θέλω να πικάρο τα Μ που είναι ο έρωτας μου). Με συστήματα αντισπίν απενεργοποιημένα το αυτοκίνητο των 2.600 κιλων έδειχνε δεξιά και αριστερά το κωλαράκι του!!! μέχρι που πλησίαζε τα 100χλμ.
Παιδιά αυτά είχα να πω όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου που μας έδωσε την χαρά!!!


Φίλε AvoG, κατάλαβα ότι σάρεσε η Cayenne . Εμένα πάλι ? Μου άρεσε πάρα πολύ που επιτέλους άλαξες τις φωτογραφίες. Keep on the good job young Man !!!!! ;)

DoctorAbo
11-10-04, 16:05
Εδω και λιγο καιρό ο πατέρας ενώς κολλητου έδωσε ούτε λιγο ούτε πολυ 180.000 ευρω και πήρε ενα CAYENNE TURBO (full). για καλή μας τύχη χθες ο πατέρας του φίλου έφυγε για εξωτερικο με μεγάλη προθύμια τον οδηγήσε στο αεροδρόμιο και μετα το έφερε απο τα μέρη μας να το πλύνουμε και ... Ολο το βράδυ κάναμε μερικά χιλιομετρα μέσα στην Αθήνα εώς και Ανάβυσσο.
Οι εντυπώσεις μου :eek: :eek: :eek: !!!! !!!! !!!!
Παιδιά έμεινα με το στόμα ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα!!!!!!!!! και είμαι άνθρωπος που δεν εντυποσιάζεται με κάτι εκτώς BMW (σκόπιμα). Το αμάξι είναι 5 πέντε σκαλιά παραπάνω απο οτι έχω δεί και μπεί!!! Δεν έχω λογια να χαρακτηρίσω τι??? τον ουρανό που είναι απο alcandara!!!! του κρυφούς φωτισμούς, !!!το δερμάτινο ταμπλό με τις ξώραφες απολιξεις!!! τις αεραναρτήσεις΄!!! ή μήπως τα διπλά κρύσταλα !!! ή τα όργανα ή τις επιδόσεις !!! (απλά αναφέρω πολύ τσάι σε Μ3 πολύ ομως, χωρίς να θέλω να πικάρο τα Μ που είναι ο έρωτας μου). Με συστήματα αντισπίν απενεργοποιημένα το αυτοκίνητο των 2.600 κιλων έδειχνε δεξιά και αριστερά το κωλαράκι του!!! μέχρι που πλησίαζε τα 100χλμ.
Παιδιά αυτά είχα να πω όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου που μας έδωσε την χαρά!!!


Είναι πολλά τα λεφτά γιέ μου. (διαφήμιση). Σε μερικά χρονάκια θα φέρουμε κανα μεταχειρισμένο έτσι για να το γηροκομίσουμε. Μ όμως δε θα πάψουμε ποτέ να έχουμε.

DRIFTER
11-10-04, 19:26
Σήμερα το απόγευμα είπα να βγάλω λίγο τη κλούβα να την ξεμπουκώσω την καημένη....Οπότε πήγα στις γνωστές στροφές που μπορώ να κάνω ανετα....η πλακα ήταν οτι όταν έκανα ένα μπάσιμο ήταν ένας μπάρμπας σχετικά μες τη μέση και με το που με βλέπει κόλλησε πάνω στο τοίχο σε ένα σπίτι και με έβριζε :D :p

Nick_compact
11-10-04, 21:33
το cayenne ακόμα και το turbo τρώει πολύ ξύλο από το Μ3.μόνο στο ο-100 στέκεται δίπλα του.εκπληκτικό αυτοκίνητο πράγματι αλλά πότέ δεν θα το έπαιρνα.μην καταντήσουμε σαν τα αμερικανακια που χάρην του lifestyle έχουν γεμίσει την Νέα Υόρκυ με hummer.δεν εξυπηρετεί κανέναν απολύτως σκοπό την στιγμή που η Μ3 φτιάχτηκε για έναν και μόνο λόγο: SHEER DRIVING PLEASURE .ακούς εκεί τζιπ Porshe οι ιερόσυλοι

Fanatic
12-10-04, 08:41
το cayenne ακόμα και το turbo τρώει πολύ ξύλο από το Μ3.μόνο στο ο-100 στέκεται δίπλα του.εκπληκτικό αυτοκίνητο πράγματι αλλά πότέ δεν θα το έπαιρνα.μην καταντήσουμε σαν τα αμερικανακια που χάρην του lifestyle έχουν γεμίσει την Νέα Υόρκυ με hummer.δεν εξυπηρετεί κανέναν απολύτως σκοπό την στιγμή που η Μ3 φτιάχτηκε για έναν και μόνο λόγο: SHEER DRIVING PLEASURE .ακούς εκεί τζιπ Porshe οι ιερόσυλοι

Συμφωνω απολυτα!

aVog
12-10-04, 09:08
Αναφορικά με όλα αυτά και επειδή μου κάνουν εντύπωση τα σχολια σας, έχετε δεί κόντρα των δύο ή οχι!!!
1.Για να σας το λέω πάει να πεί οτι το εχω δεί και οτι είμαι σίγουρος οσον αφορά αυτο που είδα. Τοσο καιρό στο φόρουμ ένα πράγμα που δεν εχω πει ειναι παπατζες για κόντρες :mad: !!!
2. Επειδη η αίσθηση μου είναι οτι οι ποιο πολύ απο εμας΄γνωρίζουν απο αυτοκίνητα αρκετά καλά αναρωτιέμαι ρε μάγκες αν το έχετε δεί ποιοτικά και τα λέτε αυτά ή απλά πάτε να κοντράρεται καθαρά σοβινιστικα (εάν συμβαίνει το δέυτερο τότεσυμφωνώ απόλυτα γιατι άλλωστε τι PORSCHE τι ΒΕΝΖ και οι δύο εχθροι :mad: είναι και λάθος μου που μπήκα :rolleyes: )!!!!!
ΑΑΑ και κατι τελευταίο και εμενα ο πατέρας μου Χ5 έχει και το γουστάρω αυτο το αμαξι όσο κανένα, πολυ απλα όμως κακά τα ψέματα... η διαφορά είναι μεγάλη!!! :eek:

Fanatic
12-10-04, 10:02
Εγω συμφωνησα στο οτι ηταν ιεροσιλια απο μια εταιρια σαν την Porsche να βγαλει τζιπ!Απο εκει και περα σιγουρα δεν αμφισβητω οτι το αμαξι ειναι αλλου!Αλλα οπως και να εχει δεν ξερω ρε Αντωνη??Καλυτερο απο ενα Μ3???Σε ολα τα επιπεδα επιδοσεων???Στις στροφες αν μπει αυτο οπως το Μ3 δεν θα κανει 5 τουμπες? :p .

DoctorAbo
12-10-04, 10:24
Αναφορικά με όλα αυτά και επειδή μου κάνουν εντύπωση τα σχολια σας, έχετε δεί κόντρα των δύο ή οχι!!!
1.Για να σας το λέω πάει να πεί οτι το εχω δεί και οτι είμαι σίγουρος οσον αφορά αυτο που είδα. Τοσο καιρό στο φόρουμ ένα πράγμα που δεν εχω πει ειναι παπατζες για κόντρες :mad: !!!
2. Επειδη η αίσθηση μου είναι οτι οι ποιο πολύ απο εμας΄γνωρίζουν απο αυτοκίνητα αρκετά καλά αναρωτιέμαι ρε μάγκες αν το έχετε δεί ποιοτικά και τα λέτε αυτά ή απλά πάτε να κοντράρεται καθαρά σοβινιστικα (εάν συμβαίνει το δέυτερο τότεσυμφωνώ απόλυτα γιατι άλλωστε τι PORSCHE τι ΒΕΝΖ και οι δύο εχθροι :mad: είναι και λάθος μου που μπήκα :rolleyes: )!!!!!
ΑΑΑ και κατι τελευταίο και εμενα ο πατέρας μου Χ5 έχει και το γουστάρω αυτο το αμαξι όσο κανένα, πολυ απλα όμως κακά τα ψέματα... η διαφορά είναι μεγάλη!!! :eek:

aVog φίλε μου εύχομαι να μην παρεξηγήθηκες. Μηδέποτε αμφέβαλλε κανείς μας για δηλώσεις ή παρατηρήσεις σου, και πολύ περισσότερο μηδέποτε σε πήρε κανείς μας ανάλαφρα. Για μένα, η συγκεκριμένη μορφή αυτοκίνησης (Cayenne, X5, Grand Cherokee κλπ κλπ) εκπροσωπεί περισσότερο status symbol και λιγότερο πραγματική οδήγηση. Χρηστικά μου θυμίζει σα να πηγαίνω με ένα άρμα μάχης στο περίπτερο. Η κατανάλωση που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα, ο παράλογος όγκος τους μέσα στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις κλπ δε με φτιάχνουν. Τέλος δε με φτιάχνει καθόλου ο τσαμπουκάς με τον οποίο κινούνται οι οδηγοί τους με την έννοια..... σούρχομαι !!!!!
Το αυτοκίνητό σου, ή το αυτοκίνητό μου είναι τουτούλια για πραγματική οδήγηση. Είναι μηχανήματα που δεν προκαλούν, δεν είναι ενεργοβόρα, παραμένοντας φιλικά στη χρήση και την όψη.

Nick_compact
12-10-04, 10:36
5????15 θα κάνει!!!!Εγώ ούτε θέλω να σε κοντράρω Avog ούτε λέω οτί δεν είναι καλό το cayenne.αν το έλεγα θα ήμουν... βλάκας.Αλλά συγκριτικά με το Χ5 δεν στέκει γιατί κάνει στον ίδιο κυβισμό 50% παραπάνω το porsche.Αυτό που είπα για τις επιδόσεις το είπα βάσει μετρήσεων που έχω δει δεν ξέρω τι γίνεται real time.τι ευκινησία μπορεί να έχει ένα αμάξι(ο θεος να το κάνει αμάξι αυτό το κτήνος) δυομιση τόνων ότι και να έχει στην ανάρτηση?ποιό σκοπό εξυπηρετεί αυτό το αυτοκίνητο?Και αν το porsche είναι state of the art σε τεχνολογία εγώ θα υπενθυμίσω τα εξής: M Variable lock 100%,6 πεταλουδίτσες,SMGII κατανομή50/50 και άλλες πολλές τεχνολογικές λεπτομέρειες πουκάνουν την διαφορά.αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας της M gmbh και η τεχνογνωσία των μηχανικών της που της επέτρεψαν επιτέλους να βγάλει ένα αυτοκίνητο,μια "ταπεινή" τριάρα με το θρυλικό πια Μ μπροστά,που ρεζιλεύει την 911!!!Το τέλειο!Και έρχεται και η Μ5..!!Ζ ή τ ω τ α Μ!!(έτσι όπως έχει γίνει πια μόνο αυτά αντιπροσωπεύουν πλήρως την φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της BMW)

Octane
12-10-04, 11:25
Στελιο + Nick_compact , ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ + αυτο δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα!!
Διαβαστε αλλη μια αυτα που γραφετε + θα το διαπιστωσετε + μονοι σας!!
Φιλικα παντα,
Πανος.

Octane
12-10-04, 11:29
Ξυπνησα στραβα σημερα + γραφω μ'αυτο το υφος!!
Ο Στελιος με ξερει + δε νομιζω οτι τιθεται θεμα παρεξηγησης!!
Nick ελπιζω επισης!!

aVog
12-10-04, 11:34
Εγω συμφωνησα στο οτι ηταν ιεροσιλια απο μια εταιρια σαν την Porsche να βγαλει τζιπ!Απο εκει και περα σιγουρα δεν αμφισβητω οτι το αμαξι ειναι αλλου!Αλλα οπως και να εχει δεν ξερω ρε Αντωνη??Καλυτερο απο ενα Μ3???Σε ολα τα επιπεδα επιδοσεων???Στις στροφες αν μπει αυτο οπως το Μ3 δεν θα κανει 5 τουμπες? :p .

Πιστεψέ με γυρνόντας για αθήνα απο λαγονήσι μπήκε με 160 στην αριστερή πριν τις τρύπες και δεν ακούστικε τίποτα ουτε απο λάστιχο όπως και δεν αναψε ούτε μισό αντισπίν!!! :eek:

Για μένα, η συγκεκριμένη μορφή αυτοκίνησης (Cayenne, X5, Grand Cherokee κλπ κλπ) εκπροσωπεί περισσότερο status symbol και λιγότερο πραγματική οδήγηση. Χρηστικά μου θυμίζει σα να πηγαίνω με ένα άρμα μάχης στο περίπτερο. Η κατανάλωση που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα, ο παράλογος όγκος τους μέσα στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις κλπ δε με φτιάχνουν. Τέλος δε με φτιάχνει καθόλου ο τσαμπουκάς με τον οποίο κινούνται οι οδηγοί τους με την έννοια..... σούρχομαι !!!!!
.

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :p Συμφωνώ εν μέρη (αν δεν είχα διαλέξει ΕΓΩ το Χ5 για τον πατέρα μου θα συμφωνούσα απόλυτα!!!! ):eek:



M Variable lock 100%,6 πεταλουδίτσες,SMGII κατανομή50/50 και άλλες πολλές τεχνολογικές λεπτομέρειες πουκάνουν την διαφορά.αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας της M gmbh και η τεχνογνωσία των μηχανικών της που της επέτρεψαν επιτέλους να βγάλει ένα αυτοκίνητο,μια "ταπεινή" τριάρα με το θρυλικό πια Μ μπροστά,που ρεζιλεύει την 911!!!Το τέλειο!Και έρχεται και η Μ5..!!Ζ ή τ ω τ α Μ!.
Εδω μάλιστα ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑΑΑ!!!
ΕΤΣΙ για να μαθένουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι !!!!!

Ray
12-10-04, 12:15
Ίσως με έχει επιρεάσει του TOP GEAR το επεισόδιο που έκανε τεστ στο Cayenne...συνεχίζω να το θεωρώ κακάσχημο. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχουν τζιποειδή μέσα στη μεγαλούπολη...όλους φορτιγατζίδες και λεωφορειατζήδες τους φωνάζω όταν οδηγάνε σπαστικά με στυλάκι πουλ-μουρ...

S38B38 Monsta
12-10-04, 14:22
Παίδες μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά μια Cayenne TURBO ρίχνει πολύ ξύλο σε Ε46 Μ3. Το χω δει με τα μάτια μου ουκ ολίγες φορές (και το έχω νιώσει στο πισινό μου) διότι ο κολλητός μου φέρνει αμάξια απ έξω.

Και δε μιλάω για μία-δυο φορές κόντρα 0-100. Μιλάω για ξέσκημα στη Βουλιαγμένης αργά το βράδυ με δύο διαφορετικά Ε46 Μ3 (το ένα με πρόγραμμα + εξάτμιση) και μία CAYENNE TURBO.

Πολλές φορές πάνω-κάτω, πολλές εκκινήσεις, πολλές ρεπρίζ και πολύ ξύλο, μιλάμε μέχρι τα 160-170 για 3+ Καγιεννίσιες καρότσες μπροστά και το βελτιωμένο Μ3 να μη μπορεί να μαζέψει με τίποτα. Μετά τα 200 η απόσταση αρχίσει να μειώνεται, αλλά μέχρι τότε είναι πολύ αργά για τις περισσότερες κόντρες (και τους περισσότερους ελληνικούς δρόμους).

Αυτό το αυτοκίνητο δεν αστειεύεται, όσο για τη ποιότητα μιλάμε νιώθεις αμέσως ότι βρίσκεσαι σε εντελώς άλλο επίπεδο από μια 'ταπεινή' Χ5.

Όσο για τις τιμές, το να πάρει κάποιος καινούρια το βρίσκω εντελώς ασύμφορο. Βρίσκεις πια μεταχειρισμένη TURBO με ~120 χιλιαρικάκια.

alexk
13-10-04, 08:12
Άσχετο με το Cayenne αλλά ο BMW Power και ο Santo θα με καταλάβουν.
BMW X5 LeMans.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Fanatic
13-10-04, 08:57
Καθολου ασχετο Αλεξη!!!Ποσα αλογα ειχαν πει για το πρωτοτυπο??700?? ;)

M3MAN
13-10-04, 10:09
Παίδες μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά μια Cayenne TURBO ρίχνει πολύ ξύλο σε Ε46 Μ3. Το χω δει με τα μάτια μου ....

Αμ το έχω δει και εγω με τα ματια μου....είμαι παθών.
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?p=4534&highlight=cayenne#post4534

BMW Power
13-10-04, 12:02
Άσχετο με το Cayenne αλλά ο BMW Power και ο Santo θα με καταλάβουν.
BMW X5 LeMans.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.


Όχι βρε φίλε μην μου το θυμίζεις αυτό. . . . . λυπήσουμε!!! μόλις ξύπνησα και στον ύπνο μου έβλεπα μόνο Μ να κάνουν κακά πράγματα!!!!

stef
13-10-04, 21:15
Παραμένει ένα κακάσχημο τέρας που ασχημαίνει τους δρόμους όμως παρά τα άλογα και την πολυτέλεια...:cool:

Αυτό φίλε μου είναι θέμα υποκειμενικό!
Για εσένα μπορεί για τον φίλο μας όχι...! ;)

stef
13-10-04, 21:19
το cayenne ακόμα και το turbo τρώει πολύ ξύλο από το Μ3.μόνο στο ο-100 στέκεται δίπλα του.

Θα μου επιτρέψεις όχι απλά να διαφωνήσω φίλε μου αλλά και να στο τεκμηριώσω, αφού έχει ανοίξει το συγκεκριμένο Cayenne με Μ3 Ε46 φίλου και έμεινε λίιιγο πίσω το Μ3...!
Αυτά, και όσον για τον ουρανό που έγραψο ο φίλος μου ο avog , έχω να πώ πως ήταν σουέτ, για να μην ξεχνιόμαστε...!

stef
13-10-04, 21:32
Επειδή πολύς λόγος βλέπω να γίνεται για το Cayenne Turbo, θα ήθελα να σας πω επειδή τυγχάνει και εγώ να έχω πάει 3-4 "καλές' βόλτες με το συγκεκριμένο θηρίο , έχω να πω πως όχι απλά στρίβει, αλλά στρίβει πολλάκις καλύτερα από πάρα πολλά αυτοκίνητα και ας το κατηγορείτε μερικοί πως και μεγάλος όγκος είναι και δεν στρίβει κλπ κλπ κλπ !
Το αμάξι είναι θεικό και ας παραδεχτούμε μερικές φορές ορισμένα πραγματα και ας μην γινόμαστε μονόπλευροι!
Κοιτάχτε τα πράγματα σφαιρικά και αντικειμενικά γιατί αλλίως χανόμαστε!
Μην εθελοτυφλείτε και ποτέ μα ποτέ μην είστε απόλυτοι για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε από κοντά!
Eπίσης κάποιοι κατηγορείτε την Porsche ότι δεν ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά της να φτιάχνει jeep, δηλάδή η BMW πριν το Χ5 έφτιαχνε....??
Μην τρελλαθούμε κιόλας!
Όσο για την κόντρα με Μ3: σας παραπέμπω στην απάντηση πιο πάνω!

Υ.ΓΌσο για το Χ5 Le Mans φίλε AlexK είναι αλλού στο Nurburgring....
U know what I mean.....

panspi
14-10-04, 19:35
Παιδία καλησπέρα, Με λένε Παναγιώτη συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο και οργανωμένο σας club,

Νομίζω όμως οτι σε κάποια πράγματα όπως το θέμα που έχουν θίξει ο φίλοιμου avog και stef λειτούργειτε εν αγνοία, όπως ίσως να κάναμε και οι περίσσοτεροι. Σίγουρα κάθε αμάξι δεν φτίαχτειτε για τον καθέ ένα εαν ήταν έτσι όλοι θα είχαν Μ3 , Ζ4 Χ5, S3 cayenne κλπ.

Σας θυμίζω τα σχόλια που είχαν πει όταν πρωτοβγήκαν οι καινούργιες 5αρες και 7αρες BMW, Tα χερότερα άκουγες από θέμα σχεδιασμού, σήμερα αυτό έχει αλλάξει κατά πολύ.

Το Cayenne είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο και δη το Τurbo, η Porsche πάντα πρωτοπορεί και κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πόλλες άλλες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, για θυμηθείτε τι είχε γίνει με το boxster με το 928 και 968....

Έτσι και τώρα αυτό έκανε για πείτε μου με πιο αυτοκίνητο μπορείς ναπας με πέντε φίλους σου να μετακομίσεις όλο το σπίτι σου, με απόλυτη ασφάλεια, άργά σε χίονια ή σε χωμάτινο, να στρίψεις κομμάτια , να πας με 280χλμ και όλα αυτα με την γραβάτα σου ή με την φόρμα σου μέσα σε 2,6 τόνους.

Όσον αφορά το θέμα τεχνολογία, τα οκταπίστονα μπροστά και εξαπίστονα πίσω φρένα η αεροανάρταση η οποία χαμηλωνεί ή σηκώνει το αμάξι 23 πόντους η ρ΄θμιση σε κούτσουρο ή πολύ μαλακό της ανάρτησης, τα άπειρα προγράμματα του κιβωτίου το οποό μαθένει τον τρόπο οδήγησης του εκάστοτε οδηγού σας φαίνονται λίγα, μάλλον πολύ μπροστά ακόμα και από το smg 2... δεν κατηγορώ απλώς πάντα κάτι υπάρχει το οποίο είναι μια κλάση πάνω από το δικό μας και αυτό κακό δεν είναι, καλό είναι για μας κάνει να το επιθυμούμε και τελικά να το κατακτούμε με διάφορους τρόπους.

Δυστυχώς το Cayenne είναι πολύ μπροστά από Μ3 και αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στην τεχνολογία του. Όπως το καινούργιο Μ5 θα είναι μπροστά από το Cayenne καθαρά για τους ίδους λόγους. Λοιπόν κάλό θα είναι να μην κρίνουμε όταν δεν ξέρουμε για κάτι, πολύ μου αρέσει το αμάξι και ας με πείτε πουλ μουρ στο κάτω κάτω εσείς γιατί πείρατε BMW μήπως και για πουλ μουρ ΝΑΙ είναι αλλά δεν παύει να είναι στα χέρια κάποιου πολεμική μηχανή που δεν διστάζει σε τίποτα.

Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα και προς θεού μην με δείτε με κακό μάτι, φιλικά μιλάω και πάνω από ολα γιατί μου αρέσουν πολύ τα αμάξια όπως και εσάς μακάρι να σας γνωρίσω και από κόντα κάποτε και να ανταλλα΄ξουμε απόψεις γιατί όλη μας η ζωή γύρω από αυτό κινείται:lol: ;) ;)

Geo_3D
14-10-04, 20:19
Καλως ηρθες στην παρεα μας.Στο θεμα μας τωρα.Σε βρισκω πολυ σωστο και τον τροπο σκεψης σου πολυ λογικο.Ειτε μας αρεσει,ειτε οχι,τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος μας panspi.Ας μην υπερβαλουμε λοιπον για καποια πραγματα που ειναι ηλιου φαεινοτερο πως ειναι ετσι,λεγοντας πως δεν ειναι.Αυτα :)

DoctorAbo
14-10-04, 20:36
Μεγάλε Paspi καλώς ήρθες στη παρέα.
Καλά τα λες, καμμία αντίρηση για το ότι η Cayenne μπορεί να είναι γρηγορότερη, ποιοτικότερη, και γενικά σε άλλη κλάση σε σχέση με μια Μ3.

Για μένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ των 2 αυτοκινήτων. Είναι 2 τελείως διαφορετικά κατασκευάσματα. Είναι σα να συγκρίνεις κεράσια με καρπούζια.

Πάντως ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που συνέλεξα σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο. Οψέποτε το συναντήσω στο δρόμο με τη μικρή φτωχή μου Μ3 θα σφυρίζω αδιάφορα και θα κοιτάω από την άλλη.

Όμως...σκεπτόμουν πάλι .......... πως αν συναντούσα μια Cayenne turbo στο δρόμο Ελασώνας / Κοζάνης θα την προκαλούσα σε κόντρα όσο πιο άγαρμπα μπορούσα. Όσο πιο άγαρμα μπορούσα. :p

tasosbmwe30
16-10-04, 02:18
Παιδία καλησπέρα, Με λένε Παναγιώτη συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο και οργανωμένο σας club,

Νομίζω όμως οτι σε κάποια πράγματα όπως το θέμα που έχουν θίξει ο φίλοιμου avog και stef λειτούργειτε εν αγνοία, όπως ίσως να κάναμε και οι περίσσοτεροι. Σίγουρα κάθε αμάξι δεν φτίαχτειτε για τον καθέ ένα εαν ήταν έτσι όλοι θα είχαν Μ3 , Ζ4 Χ5, S3 cayenne κλπ.

Σας θυμίζω τα σχόλια που είχαν πει όταν πρωτοβγήκαν οι καινούργιες 5αρες και 7αρες BMW, Tα χερότερα άκουγες από θέμα σχεδιασμού, σήμερα αυτό έχει αλλάξει κατά πολύ.

Το Cayenne είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο και δη το Τurbo, η Porsche πάντα πρωτοπορεί και κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πόλλες άλλες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, για θυμηθείτε τι είχε γίνει με το boxster με το 928 και 968....

Έτσι και τώρα αυτό έκανε για πείτε μου με πιο αυτοκίνητο μπορείς ναπας με πέντε φίλους σου να μετακομίσεις όλο το σπίτι σου, με απόλυτη ασφάλεια, άργά σε χίονια ή σε χωμάτινο, να στρίψεις κομμάτια , να πας με 280χλμ και όλα αυτα με την γραβάτα σου ή με την φόρμα σου μέσα σε 2,6 τόνους.

Όσον αφορά το θέμα τεχνολογία, τα οκταπίστονα μπροστά και εξαπίστονα πίσω φρένα η αεροανάρταση η οποία χαμηλωνεί ή σηκώνει το αμάξι 23 πόντους η ρ΄θμιση σε κούτσουρο ή πολύ μαλακό της ανάρτησης, τα άπειρα προγράμματα του κιβωτίου το οποό μαθένει τον τρόπο οδήγησης του εκάστοτε οδηγού σας φαίνονται λίγα, μάλλον πολύ μπροστά ακόμα και από το smg 2... δεν κατηγορώ απλώς πάντα κάτι υπάρχει το οποίο είναι μια κλάση πάνω από το δικό μας και αυτό κακό δεν είναι, καλό είναι για μας κάνει να το επιθυμούμε και τελικά να το κατακτούμε με διάφορους τρόπους.

Δυστυχώς το Cayenne είναι πολύ μπροστά από Μ3 και αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στην τεχνολογία του. Όπως το καινούργιο Μ5 θα είναι μπροστά από το Cayenne καθαρά για τους ίδους λόγους. Λοιπόν κάλό θα είναι να μην κρίνουμε όταν δεν ξέρουμε για κάτι, πολύ μου αρέσει το αμάξι και ας με πείτε πουλ μουρ στο κάτω κάτω εσείς γιατί πείρατε BMW μήπως και για πουλ μουρ ΝΑΙ είναι αλλά δεν παύει να είναι στα χέρια κάποιου πολεμική μηχανή που δεν διστάζει σε τίποτα.

Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα και προς θεού μην με δείτε με κακό μάτι, φιλικά μιλάω και πάνω από ολα γιατί μου αρέσουν πολύ τα αμάξια όπως και εσάς μακάρι να σας γνωρίσω και από κόντα κάποτε και να ανταλλα΄ξουμε απόψεις γιατί όλη μας η ζωή γύρω από αυτό κινείται:lol: ;) ;)


BMW omos de tha einai!!!!!

alexk
16-10-04, 07:26
Doctor> Μαζί σου και εγώ!

panspi> Φίλε Παναγιώτη, καλώς ήρθες κατ' αρχάς. Μετά, επειδή ανέφερες τεχνικά και καινοτομίες. Λοιπόν.... Ας θυμηθούμε όλοι μαζί τι υπήρχε στην κατηγορία τζίπ δρόμου (που δεν υπήρχε άλλωστε) πριν την εμφάνιση του Χ5. Ποιο τζίπ είχε μονοκόκ σασί, ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (δρόμου), τόσο ισχυρά φρένα, τις επιδόσεις και την οδηγική συμπεριφορά του Χ5? Μήπως η bmw έφερε την επανάσταση?

Επίσης, σχετικά με το σασμάν. Το steptronic το οποίο υπάρχει στην bmw εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, είναι ένα σασμάν με νευρωνική συμπεριφορά (self-learning & self-adjustable). Να θυμίσω επίσης ότι η πρώτη που έβαλε σασμάν με κουμπάκια στο τιμόνι (έτσι για να γουστάρει ο BMW Power και ο Santo) είναι η Alpina, το 1988. Τέλος, το SMG 2 είναι ένα σασμάν που μπορεί να συγκριθεί με f1. Ας μην το συγκρίνουμε με ένα αυτόματο... Καλές οι οκταπίστονες, δεν λέω, αλλά όταν έρ8ει η ώρα για τακάκια και θέλει για 2 σετ (εμπρός-πίσω) 2 χιλ ευρώ, το ξανασυζητάμε.

Σέβομαι και αγαπώ την Porsche σαν εταιρεία. Αλλά για εμένα το Καγιέν δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της Porsche. Μετά, δεν φαίνεται ότι είναι Porsche. Από πίσω είναι σαν ΚΙΑ. Και είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα πολλά χρήμματα και να μην φαίνεται τι είναι. Φαντάσου ένα SL να έμοιαζε ο κώλος του με το 206 CC???

compact
16-10-04, 09:00
ειναι τρομερο αυτοκινητο το porsche αλλα στον σχεδιασμο "κατι" δεν παει καλα.
ειναι σαν 996 με 30" ζαντολαστιχα!!!
σιγουρα θα ηθελε μια πιο επιθετικη μουρη(πιο καθετη εννοω).

τεχνολογικα ειναι μπροστα απο το χ5, αλλα στα 180000ευρω θα εβαζε και η bmw ηλεκτρουδραυλικες αναρτησεις ,dvd,εκτινασωμενα καθισματα και αλλα κουλα!!!

εχω κανει test drive το χ5 4,6is με 350hp και εμεινα μαλακας!!!!
παναλαφρο τιμονι,τρομερα φρενα,τρομερο γκαζι,τρομερο τρομερο.......και απο εμφανιση!!

Fanatic
16-10-04, 09:45
Παιδια ας παει καποιος να ζητησει ενα Χ5 4,8is και ας βαλει τα παντα που δινει η bmw για το Χ5!Μιλαμε για 22 σελιδες extra!Θα δειτε οτι δεν θα υπολειπεται σε τιποτα απο το Porsche και συν της αλλης θα εχει αυτο το θαυμα το X-drive το οποιο μου το ανελησαν χθες στον Σπανο και επαθα πλακα!Μιλαμε για 0,015 δευτερολεπτα για να αναγνωρησει οτι ο τροχος εχει χασει προσφυση ωστε να στειλει ροπη στους αλλους τροχους!Αντε γεια!!!Και οι bmw εχει την αποκλειστικοτητα για αυτο το συστημα για 2 χρονια!Μεχρι τοτε ολα τα αλλα τζιποειδη στο θεμα της τετρακινησης θα ειναι πισω!Για να λεμε και την αντιπερα οψη!Μαματο το cayenne αλλα εξισου μαματο και το Χ5!!!Στο μονο που υπολειπεται το Χ5 4,8is απο το cayenne turbo ειναι τα αλογα και οι επιδοσεις αφου το μεν εχει 360 αλογα ενω το αλλο 450.Απο ροπες το Χ5 εχει 8 κιλα παραπανω!Τεχνολογικα και παλι τα 2 πιστευω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα και οσοι εχουν διαβασει τον extra εξοπλισμο για το Χ5 θα καταλαβουν.Αααα και μια απορια εχω αν μπορει να μου λυσει καποιος.Ειναι στο ασχετο μεταξυ επιδοσεων Μ3 και cayenne.Το Μ3 εχει 4,3 κιλα ανα ιππο ενω το cayenne turbo εχει 5,2! Πως γινεται να ριχνει τοσο τσαι στο Μ3??Δεν αμφισβητω λεγομενα απλα μου κανει εντυπωση!

Geo_3D
16-10-04, 14:16
Το Μ3 εχει 4,3 κιλα ανα ιππο ενω το cayenne turbo εχει 5,2! Πως γινεται να ριχνει τοσο τσαι στο Μ3??Δεν αμφισβητω λεγομενα απλα μου κανει εντυπωση!

Μικρη η διαφορα στην σχεση κιλα/ιππο,μεγαλη δε η διαφορα ατμοσφαιρας και τουρμπο στα συγκεκριμενα κυβικα και 110 αλογα παραπανω

BMW Power
17-10-04, 01:32
Να θυμίσω επίσης ότι η πρώτη που έβαλε σασμάν με κουμπάκια στο τιμόνι (έτσι για να γουστάρει ο BMW Power και ο Santo) είναι η Alpina, το 1988. Τέλος, το SMG 2 είναι ένα σασμάν που μπορεί να συγκριθεί με f1. Ας μην το συγκρίνουμε με ένα αυτόματο...


Πες τα Χρυσόστομε!!!!

Όταν έβγαλε η ALPINA το switchtronic έπαθε πλάκα πολύς κόσμος και ακόμη το κιβώτιο αυτό, με την τρομερή εξέλιξη από τότε, είναι κορυφαίο!!!!

Όπως και με τα SMG που είναι πάντα τα πιο γρήγορα στις αλλαγές από οποιοδήποτε άλλο. Οπότε δεν μιλάμε για σύγκριση στην τεχνολογία, μιάς και δεν μπορείς να συγκρίνεις ούτε τις παραγόμενες μονάδες από κάθε εταιρία.

Φοβερή εταιρία η Porsche αλλά το cayenne το θεωρό παιδί του marketing και όχι παιδί της Porsche. ;)

Black5
17-10-04, 10:01
Όπως και με τα SMG που είναι πάντα τα πιο γρήγορα στις αλλαγές από οποιοδήποτε άλλο.

Το DSG της Audi δυστυχώς είναι πιο γρήγορο!! Κάπου είχα διαβάσει ότι σχεδιάζει και η BMW κιβώτιο με δύο δίσκους.....

Action Man
17-10-04, 10:12
Το DSG της Audi δυστυχώς είναι πιο γρήγορο!! Κάπου είχα διαβάσει ότι σχεδιάζει και η BMW κιβώτιο με δύο δίσκους.....
Φιλε ΒLACK5 το SMG ειναι πολυ πιο γρηγορο απλα χρειαζεται εξοικειωση.

Black5
17-10-04, 10:14
Φιλε ΒLACK5 το SMG ειναι πολυ πιο γρηγορο απλα χρειαζεται εξοικειωση.

Τι εννοείς εξοικείωση?

Action Man
17-10-04, 10:27
Χρειαζεται λιγος καιρος για να μαθεις να παιζεις με το αυτοκινητο αλλα οταν το μαθεις....Απο την αλλη αλλα κιβωτια ειναι πιο απλα στον χειρισμο αλλα οχι τοσο αμεσα.

DRIFTER
17-10-04, 21:18
Απο χθές δεν έχω σταματήσει το κάπσιμο....χθες εκανα ανάποδα στην αγαπημένη μου στροφη(Είχε έρθει και ένας φίλος μου) μεχρι που καποια στιγμη βγηκε ενας μπαρμπας απεναντι που είναι το σπίτι του...και με πλακωσε στα καντήλια(Η απάντηση που πήρε...ασσεε μααςς ρε μπααμρπααα και κοίτα να μαθαίνεις αλλα έφυγα γιατι οντος το είχα γα***** το θέμα :p :p .Σήμερα πήγα σε μια άλλη γ....η διαδρομή προς το χωριό μου...κανα 40λεπτο δρόμο να πας...(εξαρταται πως πας)...Βέβαια είχα και τους γονείς μου μέσα αλλα δεν πτοήθηκα....Δέν έκανα ανάποδα άλλα πήγαινα πσιλοκομμάτια...ΑΥΥΤΑΑΑΑ :D

Geo_3D
18-10-04, 00:49
Eτσι μπραβο.Χρειαζονται εκπαιδευση οι γονεις

melos86
18-10-04, 02:48
Σε εμενα παντως οταν βαζω τους γονεις μου μεσα στο αυτοκινητο ο "κοφτης"-πατερας επεμβαινει μετα τα 130-140... ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!!! ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? Ολα αυτα συμβαινουν γιατι ειμα ακομα νεος οδηγος (εχω κλεισει 4μηνες στο τιμονι μονο) αλλα που θα παει ? θα τους μαθω τι θα πει ΟΔΗΓΗΣΗ!! :cool:

Fanatic
18-10-04, 08:59
Εγω τρια χρονια τωρα τους κανω βολτα χωρις το παραμικρο λαθος και συνεχεια εχω την φωνη τους στα αυτια μου!Δυστηχως some things never change :mad:

DRIFTER
18-10-04, 09:32
Καλά και εμένα στην αρχή μου είχαν αλλάξει τα φώτα ούτε ραδιόφωνο δεν με άφηναν να ανοίξω αλλα τώρα cool....Αφου μου είπαν οτι στα επόμενα γενέθλια μου θα μου δώσουν το car να πάω οπου θέλω... :)

Ripper
18-10-04, 09:42
Ego pantos pote den antimetopisa provlima! Epidi ematha na odigao apo to 14 mou kai o pateras mou mou emathe "grirori odigisi" (ixa kani apira xiliometra se strofes,blepe andros) den ixa kanena provlima.
To diploma to pira sta 19!!! dioti variomouna na to doso (eno ixa kani ta mathimata!!!) dioti eperna to car0 opote ithela edo stin giro perioxi!!!
Kai molis to edosa xoris na exo to xarti sta xeria mou piga kai me mia fili lagonisi!!

DRIFTER
18-10-04, 09:52
Πρωσοπικά δεν γουστάρω χωρίς διπλωμα......Οδηγάω μόνος μου απο τα 12 αλλα με το θείο μου απο 8....βεβαια στην αρχή τα γνωστά μονο τιμόνι....αλλα μετά όλα....!Τώρα ΄το πέρνω όποτε θέλω εδώ γύρω αλλα και εθνική εδω πέρα για πάω προς χωριό η κάπου αλλού...Οι μπάτσοι με ξέρουν με χαιρετάνε με μηχανάκι δεν με σταματάνε...ολα οκ...αλλα δεν θέλω χωρίς δίπλωμα...γιατι πρώτον ο διάλος έχει πολλά ποδάρια και δεύτερον εσύ πας στο δρόμο ο άλλος ο Μ...Σ αν πέσει απάνω σου??Καί φυλακή και πάει το δίπλωμα στα 21 και τον πίνεισ αγρίος για μια ζωή και άμα γίνει ακόμα ποιο στραβη?Ασε..

DRIFTER
18-10-04, 09:54
Να σημείωσω οτι οδηγάω για 6 χρόνια σχεδόν

InsaneDriver
18-10-04, 13:45
Εγώ πάλι από τα 12 έπαιρνα το m3 e-36 του πατέρα και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος μου το έδινε. Πάντα θυμάμαι τον πατέρα μου να μου δίνει το αυτοκίνητο χωρίς να έχει πρόβλημα και ίσως αυτή η συμπεριφορά του να μη με ώθησε να το πάρω ποτέ κρυφά.

Θυμάμαι μια φάση στα 16,5-17 μου όπου μου το είχε δώσει στην Εγνατία και πήγαινα με 160-170 και μου λέει: Πάτα το κι άλλο.... :eek:
Τώρα πια ο πατέρας μου όταν οδηγάω και είναι συνοδηγός, έχει το ρόλο του Ζαν Τόντ αφού πετάει ατάκες όπως: ρίχτου, πέρνα τον και τέτοια.

Πριν ένα χρόνο γυρνάγαμε οι δδυο μας με το 520 το δικό του από το χωριό μας και ήταν ένα Α6 1,8 ΤQ από τον Ισθμό και προς την Αθήνα και ο τύπος πήγαινε γρήγορα. Ε τον παίρνω στο κυνήγι εγώ από πίσω και στην ευθεία των μεγάρων μου λέει ο father την ατάκα ρίχτου. :D Τον πλησιάζω τελικιασμενος και μπαίνουμε στη δεξιά στροφή μετά τα Goodys με 230 κοντερίσια και ο τύπος με το Αudi με πέρναγε βασανιστηκά και αργά :mad: .
Οπότε του λέω: Πέταξέ το πατέρα, ρεζίλι με έκανε το αυτοκινητό σου... :D και λέει αυτός: αν οδηγούσα εγώ δεν θα με πέρναγε....ντόινγκκκκ

Fanatic
18-10-04, 18:35
Σωστος ο Insanedriver ο πρεσβυτερος!!!!!! ;)

DRIFTER
19-10-04, 17:25
Ωραίοςς ο fatherr!!!!! :D

DRIFTER
26-10-04, 14:24
Eνα θα πώ γιατί και να θέλω τόσα σκηνικά που έχουν γίνει δεν μπορώ να τα γράψω.....Η μάνα ενός φίλου μου με εμπιστεύθηκε και μας δίνει το αμάξι της να κάνουμε βόλτες...... :p :p (Του έχουμε πιειιιι τοο ΑΙΙΜΜΑΑΑΑ(μονο εγώ οδηγώ)VW POLO 1.4.

Octane
26-10-04, 18:02
Eνα θα πώ γιατί και να θέλω τόσα σκηνικά που έχουν γίνει δεν μπορώ να τα γράψω.....Η μάνα ενός φίλου μου με εμπιστεύθηκε και μας δίνει το αμάξι της να κάνουμε βόλτες......(Του έχουμε πιειιιι τοο ΑΙΙΜΜΑΑΑΑ(μονο εγώ οδηγώ)VW POLO 1.4.

Εκμεταλλευτη!!! :p
Ελπιζω να μην το διαβασει αυτο η μητερα του φιλου σου!! :)
Υ.Γ.Τα Πολακια δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ!!!Μιλαω εκ πειρας ΜΕΓΑΛΗΣ!! :cool:

DRIFTER
26-10-04, 20:45
Xε Χε....και να τα δεί δεν θα μου πεί τιποτα.......μιλάμε την έχω καταβρή αφου με είχε δει που έκανα ένα χειρόφρενο και μου είπε απλά να προσέχουμε....Οντός δεν καταλαβαίνει τπτ.....με τόσα που το έχω κάνει τώρα κάνει εναν ποιο ανοιχτό΄ήχο απο πριν(ξεμπούκωσε) και λέω να βγάλω το φίλτρο να δώ πως θα ακούγετε...χεχεχε.

Υ.Γ. E30MANIAC έπρεπε να σε είχα στη στροφή κάτω στη παραλία...πάω να κάνω μπάσιμο και είχαν μαζευτοι αρκετοί και βλέπω δεν ερχότανε κανένας οπότε το βάζω και πριν μπεί καλα καλά χραπ το δένω και τη πέρνω με το πλαι....ομως το μαζεπσα γιατι ενας που ερχότανε απο πάνω μου αναβόσβηνε τα φώτα....ήταν ένας φίλος μου χεχεχε...και στο κατέβασμα έπεσε ποιο πολλή γέλιο αφου την ώρα που μπήκα δεν μίλαγε κανένας εκτός απο τον φίλο μου που λεει παει σκοτωθήκαμε το φάγαμε το πεζοδρόμιο αλλλααα ευτυχως δεν αγοράσαμε τπτ....μετα ξανακατέβηκα(κανα 5αρη φορες αναιβοκατεβηκα)αλλα με πήγε αίμα....δεν έκανα μπάσιμο αλλα ήταν το ΧSARA (μπατσικό απο πίσω μου κολλητα...και να έχω χεστεί και τώρα τη κάνω...καλα λέω στα παιδιά έτσι και με σταματήσουν θα κάνω την κλαμμένη χήρα...και με το που πάω προς τα πέρα τσουπ και το Primera....ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ....ομως τέλος καλα ολα καλα δεν με σταματήσανε αν και με είδανε....δλδ εγώ δεν κοίταγα ο φίλος μου μου το είπε..... :p ...Μετά πήγα σε ένα μέρος που μαζεύονται οι γρήγοροι και καθήσαμε να ηρεμήσουμε.....ααυτταααα

DRIFTER
27-10-04, 19:23
Σήμερα είδα την κοπελιά που ήταν μέσα σε μια βόλτα που είχαμε παει με τουσ φίλουσ μου...και την έφερε μαζί μια φίλη μου.......με το που της μιλάω και της λέω καλήσπερα....με κοιταει και με το που θυμαται ποιος ήμουνα(πρώτη φορά την έβλεπα τότες. μετά την βόλτα) Καλά όλα βρε αλλα άλλη φορά να πάμε για καφέ αξέχαστος μου έμεινες....πήγαινε και λίγο χαλαρά....

Υ.Γ. Τήν ώρα που πήγαίναμε την ρώτησα αν θέλει να κόπσω και να μην κάνω ττ....η απάντηση της ήταν οχι μωρέ μια χαρά ειναι..... :d

E30MANIAC
28-10-04, 18:41
ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΣΤΡΟΦΗ :D ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 'ΧΡΕΠΙ' ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :p

DRIFTER
29-10-04, 08:37
Αντε ντε!Σε περιμένω......μην αλλάξεις λάστιχα :p

Elen
29-10-04, 21:47
Eγώ έχω κόλλημα με τα φτιαγμένα! εχτές λοιπόν που πήγα στον θείο οδήγησα το ολοκαίνουριο CIVIC του.Επειδή όμως τώρα αρχίζω να μαθαίνω (είμαι 15...)ήταν συνοδηγός.Βάζω μπρός(ισιάδι ήταν)και φτάνω έως και τέταρτη όμως εκεί που ήταν να κόψω λίγο για στροφή τα έχασα γιατί άργησα και έστριψα με 4η ανεβάζοντας το χειρόφρενο και κάνοντας ένα Super Drift.To κακό είναι πως από την πολύ ταχύτητα χτύπησα λίγο στα πλάγια το civic του θείου μου .Τα πήρε στην κράνα και εγώ τώρα θα χορταίνω με το Αlmera του πατέρα μου...πάλι καλά που ήταν ευρύς ο χώρος.........

Geo_3D
29-10-04, 22:17
Eγώ έχω κόλλημα με τα φτιαγμένα! εχτές λοιπόν που πήγα στον θείο οδήγησα το ολοκαίνουριο CIVIC του.Επειδή όμως τώρα αρχίζω να μαθαίνω (είμαι 15...)ήταν συνοδηγός.Βάζω μπρός(ισιάδι ήταν)και φτάνω έως και τέταρτη όμως εκεί που ήταν να κόψω λίγο για στροφή τα έχασα γιατί άργησα και έστριψα με 4η ανεβάζοντας το χειρόφρενο και κάνοντας ένα Super Drift.To κακό είναι πως από την πολύ ταχύτητα χτύπησα λίγο στα πλάγια το civic του θείου μου .Τα πήρε στην κράνα και εγώ τώρα θα χορταίνω με το Αlmera του πατέρα μου...πάλι καλά που ήταν ευρύς ο χώρος.........
Καλως ηρθες στο club του DRIFT (εστω και με δυσαρεστη καταληξη).
Η προσπαθεια μετραει,οχι τοσο το αποτελεσμα!!!!!!!!! :D

DRIFTER
02-11-04, 08:35
Εγώ είμαι 17 αλλα και ποιο τυχερός σε 2 σημεία απο σένα..φίλε μου.ΤΙ εννοώ.Ξέρω να κάνω drift αλλα μόνο με πισωκίνητο αλλα επειδή μου έχει κάτσει κατάσταση με μπροστινοκίνητο αποφάσισα να μάθω drift και με μπροστινοκινητο...

Ας πάμε στις δικές μου ανωριμότητες....στη συγκεκριμένη στροφή(της παραλίας μας) είναι απότομη αριστερή όταν κατεβαίνεις κατηφορικη.(με τη πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό να δείτε)με αποτέλεσμα στις 6 φορές που πέρασα της 2 να μπήκα με χειρόφρενο...το αποτέλεσμα στο κατεβασμα το πρώτο να μπω μπάσιμο....όπως και στο ανέβασμα...χωρίς χειρόφρενο.τη δεύτερη φορά που κατεβαίνω αφου βλέπω ότι δεν ερχότανε κανένας το δένω περνάω ξυστά απο το γωνιακό πεζοδρόμιο ο αριστερος εμπρος τροχός (δεν το ξανακάνω σκέτη τύχη ήταν )και με αποτέλεσμα να το κατεβάσω και να συνεχίσω κανονικά(Τέλειο μου βγήκε ευτυχώς:P).Στο ανέβασμα έχοντας δευτέρα ανοίγομαι λίγο βλέπω ψυχή κανένας εκτός απο μια παρέα φίλοι μου που κάθονταν στη στροφή..φορτώνω λίγο δευτερα και το δένω απο τη αρχή της στροφής μπαίνω στη στροφη με το πλάι και λίγο πριν βγώ και να πιάσω την ευθεία το κατεβάζω αλλά οι τροχοί οι πίσω δεν έλεγαν να πάρουν κίνηση και έτσι με γύρισε χωρίς να ακουμπήσω πουθενά...έβαλα πρώτη και συνέχισα...γράφοντας.Κατά της 2:30 γυρνώτας απο ένα χωριό σχετικα που είχαμε πάει βολτα μας κολλάει απο πίσω ένα ΙΒΙΖΑ TOP GUN πολλή ωραίο κάνω δεξιά με περνάει...και στις στροφές δεν τον έπιανα με τπτ....αφου πάντα εμένα γινότανε νευρικό...μετά αφου έκοπσε πάω απο πίσω χωρίς να τον περάσω κατεβάζω δευτέρα και με το που πάει να φύγει πατάω τέρμα αλλα ούτε εκεί τον έπιανα οπότε γύρισα με ένα τσαγγγάαακιιι....Γυρνώντας ξανά στα λημέρια μας πετυχαίνω έναν φίλο μου με ένα civic 1,2 και κανονιζουμε να πάμε δεξαμενή(το ψηλότερο μέρος της πόλης μας με τέλεια θέα και απομακρυσμένο πάνω πάνω σε ένα βουνό...τι έχουμε???Ανάβαση.Εκεί πήρα το αίμα μου πίσω..δεν με έπιανε με τπτ...με τα πολλά η ώρα πήγε 4 και είπαμε να πάμε σπιτάκι μας να ηρεμήσουμε και λίγο το POLO...Αυτααα.....περισσότερα το άλλο Σάββατο.... :D

Elen
03-11-04, 13:54
Και βέβαια είσαι πιο τυχερός αφού σε ένα χρόνο θα είσαι πλέον ''νόμιμος''...Αλλά κοίταξε,εγώ έκανα drift τυχαία και κάπως μου βγήκε.Πλέον θα κάνω χωρίς τη τύχη μόνΗΗΗΗ μου!Καλό το αφιερωματάκι σου για τα drifts αλλά αμάν και πώς μου βγήκε να το μεταφράσω............(και βέβαια όπως θα κατάλαβες είμαι φίληηηη και όχι -ος)

DRIFTER
03-11-04, 16:53
Xε χε.Οντως ήθελε λίγη ώρα για την μετάφραση.....Τhanx.Αυτό ελπίζω και εγώ φίλη μου..να περάσει ο καιρός να βγάλω το γ...ο το δίπλωμα και μετά.............. ;) .Οπως καταλαβαίνεις....δεν θα στέκομαι ούτε λεπτό τον πρώτο καιρό...


Y.Γ. Keep drifting γιατί αν δέν πάθεις δεν θα μάθεις......(έχω οδηγήσει almera και δυστυχώς δεν βοηθάει πολλή στα drift το τιμόνι του χεχε....κeep trying.

Y.Γ. Sorry για το φίλος δεν το ήξερα....απο εδώ και πέρα φίλη :o :) ;)

DoctorAbo
03-11-04, 17:07
Ρεεεεε περιμένετέ με και μένα. Σε 7 χρονάκια βγάζω και γω δίπλωμα. Να πηγαίνουμε μαζί βλότες. :eek: (Μήτσος)

DRIFTER
03-11-04, 17:10
εννοείτε φίλε μου...υπομονή.... ;) .

DRIFTER
07-11-04, 19:41
Μετά απο πολλή καιρό που είχα να πάρω τη κλούβα μου....σήμερα έβρεξε...οπότε μόλις σταμάτησε βγήκα μια βόλτα στη εξοχή στην αγαπημένη μου στροφή κοντά στο σπίτι να ξεσκουριάσω κάνοντας λίγο drift...Αλλά πέθανα στο γέλιο..την στιγμή που κατέβαινα..χαλαρά προς τη στροφή και ανοίγοντας λίγο πριν τη στροφή να έχει ροπή η δευτέρα...ήταν και ο γέρος(ο συνηθης ύποπτος)..και με το που με είδε μπήκε μέσα στην αυλή του(ήταν στο δρόμο κάτι κοίταγε στο car του........πέθανα στο γέλιο.... :D :D

PS.Λέτε να υπονοούσε τίποτα?? :D :p

e30
08-11-04, 00:57
Ναιιι ναι ναιιιιι ρεεεεεεεεεεε... μετά από ενάμιση μήνα ξαναείδα τη μπέμπα μου!!! Μου την είχαν παρατημένη μέσα στο garage μέσα στις σκόνες!! Την κάνω λοιπόν ένα μπανάκι και σε μιάμιση μέρα κάνω 710km χώρις φυσικά κάποιο σκοπό... μόνο βόλτες..:))).. Μιλάμε φυσικά τις γνωστές σε όλους μας εικόνες.. υπο γωνία...!! υπήρξε όμως και μια στιγμή που μου κόπηκαν τα πόδια. Στη γνωστη για τους σκυδραίους 90μοιρών στροφή της πλατειας βγαίνω και το σπάω μέχρι και τρίτες... και βλέπω στον καθρεφτη έναν φάρο χρώματος μπλε να μου χαμογελάει (ναι ήταν κρυμμένοι).. Stop αλαρμ χειρόφρενο το δίπλωμα στο χέρι έτειμος να τους το χαρίσω και να πάω να ξαναδώσω εξετάσεις!! Μου λέει το ηλικιωμένο όργανο σε έντονο ύφος Μα καλά είδες πως πήρες τη στροφή????????? Πως πας αγόρι μου?????4-5 φορές πρεπεί να είπε τις παραπάνω εκφράσεις... μου κάνει αλκοτέστ και μου λέει το θεϊκο "έτοιμος.. φύγε και να προσέχεις είναι επικίνδυνα πράμματα αυτα.."

DRIFTER
08-11-04, 07:45
Ρε Σίμο παιδί μου και στο έχω πεί...μην κάνεις τέτοια πράγματα...(ενώ έχει μπάτσους)..κανε μια αναγνωριστική πρώτα!!!! :p :p

KEEP DRIFTING

tasosbmwe30
08-11-04, 14:08
Ναιιι ναι ναιιιιι ρεεεεεεεεεεε... μετά από ενάμιση μήνα ξαναείδα τη μπέμπα μου!!! Μου την είχαν παρατημένη μέσα στο garage μέσα στις σκόνες!! Την κάνω λοιπόν ένα μπανάκι και σε μιάμιση μέρα κάνω 710km χώρις φυσικά κάποιο σκοπό... μόνο βόλτες..:))).. Μιλάμε φυσικά τις γνωστές σε όλους μας εικόνες.. υπο γωνία...!! υπήρξε όμως και μια στιγμή που μου κόπηκαν τα πόδια. Στη γνωστη για τους σκυδραίους 90μοιρών στροφή της πλατειας βγαίνω και το σπάω μέχρι και τρίτες... και βλέπω στον καθρεφτη έναν φάρο χρώματος μπλε να μου χαμογελάει (ναι ήταν κρυμμένοι).. Stop αλαρμ χειρόφρενο το δίπλωμα στο χέρι έτειμος να τους το χαρίσω και να πάω να ξαναδώσω εξετάσεις!! Μου λέει το ηλικιωμένο όργανο σε έντονο ύφος Μα καλά είδες πως πήρες τη στροφή????????? Πως πας αγόρι μου?????4-5 φορές πρεπεί να είπε τις παραπάνω εκφράσεις... μου κάνει αλκοτέστ και μου λέει το θεϊκο "έτοιμος.. φύγε και να προσέχεις είναι επικίνδυνα πράμματα αυτα.."



φθηνα την γλιτωσες κακομοιρη μου!!!!μην το πεις "ουτε του παπα"!!!!!!!!

Octane
08-11-04, 14:35
Ναιιι ναι ναιιιιι ρεεεεεεεεεεε... μετά από ενάμιση μήνα ξαναείδα τη μπέμπα μου!!! Μου την είχαν παρατημένη μέσα στο garage μέσα στις σκόνες!! Την κάνω λοιπόν ένα μπανάκι και σε μιάμιση μέρα κάνω 710km χώρις φυσικά κάποιο σκοπό... μόνο βόλτες..:))).. Μιλάμε φυσικά τις γνωστές σε όλους μας εικόνες.. υπο γωνία...!! υπήρξε όμως και μια στιγμή που μου κόπηκαν τα πόδια. Στη γνωστη για τους σκυδραίους 90μοιρών στροφή της πλατειας βγαίνω και το σπάω μέχρι και τρίτες... και βλέπω στον καθρεφτη έναν φάρο χρώματος μπλε να μου χαμογελάει (ναι ήταν κρυμμένοι).. Stop αλαρμ χειρόφρενο το δίπλωμα στο χέρι έτειμος να τους το χαρίσω και να πάω να ξαναδώσω εξετάσεις!! Μου λέει το ηλικιωμένο όργανο σε έντονο ύφος Μα καλά είδες πως πήρες τη στροφή????????? Πως πας αγόρι μου?????4-5 φορές πρεπεί να είπε τις παραπάνω εκφράσεις... μου κάνει αλκοτέστ και μου λέει το θεϊκο "έτοιμος.. φύγε και να προσέχεις είναι επικίνδυνα πράμματα αυτα.."

Τι να σου πω ρε φιλε,εσυ απ'οτι φαινεται εισαι πιο τυχερος + απο μενα!! :)
Καλα δεν ξερω σιγουρα αλλα οταν το διαβασα αυτο σκεφτηκα!! ;)
Εχω γραψει μερικες φασεις σ'αυτο το thread.
Κανε ο,τι κανεις αλλα τα ματια σου 54 για φαρους (+μη γιατι ουκ ολιγοι ειναι "κρυφοι") + παντα με προσοχη για τους αλλους χρηστες του δρομου + για σενα!!

Octane
08-11-04, 16:51
Λοιπον,χθες πηγαινα στην Autobahn + ενα κομματι περιπου 8 χιλιομετρων(αυτο που ειναι γυρω απ'την πολη) εχει οριο 100!!!
Ειχα αφησει εναν μπροστα που πηγαινε με 150-160 να..."ελεγχει",αφου συχνα πυκνα εχουν ρανταρ + ακολουθουσα σε αποσταση 100-200 μετρων!!Αυτο γινοταν για κανα πενταλεπτο ωσπου καποια στιγμη μπαινω στην αριστερη λωριδα (αφου τα προηγουμενα δευτερολεπτα δεν προσπερνουσα κανεναν + ημουν δεξια) + παω να προσπερασω!Ξαφνικα καταλαβαινω οτι ο τυπος που ημουν ετοιμος να προσπερασω ηταν εκεινος που ειχα αφησει να πηγαινει μπροστα + ειχε κοψει!!Μειωνω ταχυτητα ετσι ωστε να τον περασω αργα αργα + εκεινη τη στιγμη,παρατηρω στο αυτοκινητο που ηταν ακριβως μπροστα του (station με πινακιδες απο αλλο μερος->Τουριστας κοινως) απ'το δεξι παραθυρο να βγαινει ενα παλουκι κοκκινο με την ενδειξη STOP!!!Περιττο να πω οτι πλακωθηκα στα φρενα + μπηκα απο πισω απ'τον αλλο!!Βγηκαμε + οι τρεις στην ιδια εξοδο,+ εκεινον τον σταματησαν,αφου προφανως "ετρεχε" πολυ!!!
Παλι τη γλυτωσα + πολυ φτηνα μαλιστα!!!Τσαμπα δηλαδη!! :)

DRIFTER
09-11-04, 09:41
Oπότε και εσύ πολύ τυχερός :D ..... :hello: .

DRIFTER
14-11-04, 10:33
Χθές μετά απο πολλή συζήτηση με έπεισε ο φίλος μου να πάρουμε το polo να πάμε καμια βόλτα....δεν θα ξαναπώ τι έκανα αλλωστε σας έχω ζαλίσει......μονο κάτι τρελοί σαν και εμένα τα διαβάζουν συνέχεια :pth: :loser: ......το μόνο που θα πώ είναι ότι χθές έπεσε πολλή drift και έχασα τον υπολογισμό απο τα χειρόφρενα...ο φίλος μου πήγε να κάνει εμετό...ζαλίστηκε απο τα πολλά και σταμάτησα να πάρει αγέρα :cheers:

Panoz
16-11-04, 10:33
Ανωριμότητες?....Χμμμμμμ.....

1) Σβούρες με Golf 3 16V στην Αγγλία υπό βροχή (κλασικά!), με πιάνουν οι μπάτσοι και με αναγκάζουν να περπατήσω μέχρι το τμήμα (3χλμ) για να ξενερώσω και να ξαναπάρω το αμάξι μου....

2) Αγγλία πάλι με το Golf, βάλθηκα να κυνηγήσω ένα Audi Quattro Coupe (αυτό με το 5κύλινδρο μοτέρ και τα 220 άλογα)....ώς ψυχάκιας λοιπόν, είχα την εντύπωση ότι ήμουν ο Vatanen και ότι δεν θα μου έφευγε ο τύπος....και όμως σε μια αριστερή κλειστή, ο τύπος μπαίνει με τα 1000 άνετος και εγώ πάω κατευθείαν ευθεία με τα 1000 σε χωράφι!....σκυλί το Golf πάντως....δεν έπαθε τίποτα!

3) Με Honda Civic V-Tec του 92, κυνηγούσα ένα φίλο με Alfa 33 1.7 16V στη Κατεχάκη, στη τελευταία παρατεταμένη αριστερή στροφή πρίν την ευθεία του ΓΝΑ. Πάνω στη στροφή λοιπόν και με 160, εμφανίζεται παππούς με ALfa 75 στην αριστερή λωρίδα με 50......φρένα (ελαφρά), το Alfa κρατάει, το Civic σηκώνει πίσω αριστερό τροχό (στο νήμα δε σκοτώθηκα) και συνεχίζουμε απτόητοι, διακοσαρίζοντας στην ευθεία (πλήρης αναισθησία).

Και άλλα πολλά που δε μπορούν να δημοσιευθούν.....λεπτομέρειες απο κοντά για όποιον θέλει ;)

Nick_compact
16-11-04, 20:34
Μάλλον είμαι ο πρώτος εδώ πέρα που πήγα 215 km στο κοντέρ με 116i και μάλιστα με το οδόστρωμα βρεγμένο!

konstantinos
21-11-04, 19:21
Πριν καιρο οταν τα λαστιχα μου ηταν σε ασχημη κατασταση εκανα πολλες βλακειες με τη BMW στο κεντρο της αθηνας(!).Η χαρα του παιδιου γιατι για να πεταξει κωλο ενα αυτοκινητο 1,5 τονων και 113 ιππων θελει προσπαθεια και ιδανικες συνθηκες.Μια μερα εντελως αψυχολογητα κατεβαινοντας εναν καθετο μολις βγηκα στη βασιλισσης σοφιας στο υψος του χιλτον στριβοντας απο τον καθετο πατησα γκαζι και φυσικα ο κωλος εφυγε.Εβλεπα τους οδηγους απο το αλλο ρευμα στα ματια χωρις να εχω γυρισει το κεφαλι μου.Αναποδα τιμονια,μαζευα μαζευα ωσπου γλιτωσα το τετ α κε την τελευταια στιγμη.Τα χρειαστηκα.Δεν πρεπει να ειχαν στρωσει ακομη την νεα ασφαλτο. Πρεπει να εφαγα πολλες μουτζες.

ks50:50
21-11-04, 22:43
Δεν ντρέπονται να ρίχνουν μούτζες.Χειροκροτήματα έπρεπε...

Octane
02-12-04, 13:45
Να'μαι παλι στην αγαπημενη μου στηλη!!
(Δυστυχως ομως δε γραφω συχνα γιατι εχω παθει ψυχολογικο εδω που ειμαι + νομιζω οτι με παρακολουθουνε συνεχεια + παντου!!)
Προχθες λοιπον καθως γυριζα απο ενα φιλο(σ'ενα μερος λιγο πιο εξω απ'το Ibk),βρισκομαι σε μια διασταυρωση με πολυ κοσμο απο ολες τις μεριες,να περιμενω το πρασινο.Σκεφτομαι:"θα την κανω,εδω στον κοσμο μπας + μου περασει το προβλημα" "δε μπορει να ειναι παντου τα στρουμφακια" "ειναι μεσα στο δασος,στους επαρχιακους δρομους,στον αυτοκινητοδρομο,στην πολη,θα ειναι + σ'αυτο το χωριο + την ιδια στιγμη που θα την κανω"!?!?!?!?!?
Πρασινο,ξεκιναω αφηνοντας τον μπροστινο να φυγει λιγο + μπαινω αριστερα με ενα αναποδο 70 μοιρων (ναι,τις μετρησα μια-μια :pth: ) (επιασαν τα κρυα,γι'αυτο γλιστραει) (αλλιως νομιζω οτι οδηγω xTi :angryfire ) (χα,καλο,επιτελους βρηκα υπογραφη!!)
Ολα καλα,αλλα επειτα απο 2 δευτερολεπτα (ναι,τα μετρησα + αυτα) σκαει μυτη περιπολικο απ'το αντιθετο ρευμα!!ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΠΑΛΙ!!!
+ το ψυχολογικο μου παραμενει!! :mad:

melos86
02-12-04, 14:01
Χθες το εσκισα το αμαξακι!!! Για πρωτη φορα εσπασα το φραγμα των 200km/h και αν καποιοι λενε οτι η ζωη αρχιζει στα 200 τοτε καταφερα να "ζησω" για μερικα δευτερολεπτα και ηταν πραγματικα απιστευτη εμπειρια...!(εφτασα μεχρι τα 210χλμ/ωρα στο κοντερ αλλα μετα ψιλοφοβηθηκα) Ολα αυτα στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης και στο σημειο μετα το τουνελ και κατευθυνομενος προς Καλαμαρια! Η βραδια βεβαια δεν εμελε να τελειωσει εκει μιας και εκανα και τα πρωτα μου σβουριλικια -που αλλου- στο παρκινγκ του Cerrefour... 140 αλογα, πισω κινηση, υγρασια στην ασφαλτο (υπαχει αραγε καλυτερος συνδυασμος??) :bowdown:

:bowdown: BMW E36 318is :wub: :dance:

Geo_3D
02-12-04, 14:15
[QUOTE=melos86] 140 αλογα, πισω κινηση, υγρασια στην ασφαλτο (υπαχει αραγε καλυτερος συνδυασμος??)
[QUOTE]
Ολα αυτα που λες αλλα με βρεγμενο το parking.Τοτε θα χρειαζοσουνα και πυξιδα!!!!!! :bowdown:

DRIFTER
02-12-04, 18:28
XMMM ναι υπάρχει..........λασπώδρομος...(χωματόδρομος αλλα πριν είχε βρέξει πολλή) με τη κλούβα μου.....δεν χρειάζεται άλογα.....εγώ ένιωωθα λές και είχα 500 ακομα και με τρίτη έγραφε...(4 έχει)χε χε χε

BMW Power
03-12-04, 16:45
Σκεφτομαι:"θα την κανω,εδω στον κοσμο μπας + μου περασει το προβλημα" "δε μπορει να ειναι παντου τα στρουμφακια" "ειναι μεσα στο δασος,στους επαρχιακους δρομους,στον αυτοκινητοδρομο,στην πολη,θα ειναι + σ'αυτο το χωριο + την ιδια στιγμη που θα την κανω"!?!?!?!?!?
Πρασινο,ξεκιναω αφηνοντας τον μπροστινο να φυγει λιγο + μπαινω αριστερα με ενα αναποδο 70 μοιρων (ναι,τις μετρησα μια-μια :pth: ) (επιασαν τα κρυα,γι'αυτο γλιστραει) (αλλιως νομιζω οτι οδηγω xTi :angryfire ) (χα,καλο,επιτελους βρηκα υπογραφη!!)
Ολα καλα,αλλα επειτα απο 2 δευτερολεπτα (ναι,τα μετρησα + αυτα) σκαει μυτη περιπολικο απ'το αντιθετο ρευμα!!ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΠΑΛΙ!!!
+ το ψυχολογικο μου παραμενει!! :mad:


Αυτά είναι τα δράματα του εξωτερικού. Μπορεί να θέλουμε όλοι να μείνουμε για πάντα στην Γερμανία όπου δεν υπάρχουν όρια στην εθνική αλλά μέσα στην πόλη ούτε ένα κωλιδάκι δεν μπορείς να κάνεις χωρίς τον φόβο ότι θα σου την πέσουν 100 περιπολικά από παντού!!!! :icon42:

Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι στην Αγγλία έκανα τα πρώτα μου κωλήδια με τον καλλίτερο δάσκαλο (MPOWER) και το καλλίτερο αυτοκίνητο Μ3 Ε30!!!!!!! Βογκήξανε οι πλατείες και τα parking του Halfords και του Tesco.

Octane
03-12-04, 21:54
Αυτά είναι τα δράματα του εξωτερικού. Μπορεί να θέλουμε όλοι να μείνουμε για πάντα στην Γερμανία όπου δεν υπάρχουν όρια στην εθνική αλλά μέσα στην πόλη ούτε ένα κωλιδάκι δεν μπορείς να κάνεις χωρίς τον φόβο ότι θα σου την πέσουν 100 περιπολικά από παντού!!!! :icon42:

Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι στην Αγγλία έκανα τα πρώτα μου κωλήδια με τον καλλίτερο δάσκαλο (MPOWER) και το καλλίτερο αυτοκίνητο Μ3 Ε30!!!!!!! Βογκήξανε οι πλατείες και τα parking του Halfords και του Tesco.

Το φανταζομαι!! :bugeye:
Πανικος!!

ks50:50
04-12-04, 12:27
Εγώ χθες τα ξημερώματα τράβαγα τα μαλλιά μου.Ήμουν στην εθνική προς Λαμία.Πήγαινα γύρω στα 190 και βλέπω στο μεσαίο μία Porsche 911 Turbo.Το πατάω και φτάνω 200 και αρχίζω να τον πλησιάζω.Με τον που τον φτάνω ήμουν έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό.Ο τύπος πήγαινε με 200 και μπαλαμούτιαζε την γκόμενα που είχε :banghead:

tasosbmwe30
04-12-04, 12:57
Εγώ χθες τα ξημερώματα τράβαγα τα μαλλιά μου.Ήμουν στην εθνική προς Λαμία.Πήγαινα γύρω στα 190 και βλέπω στο μεσαίο μία Porsche 911 Turbo.Το πατάω και φτάνω 200 και αρχίζω να τον πλησιάζω.Με τον που τον φτάνω ήμουν έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό.Ο τύπος πήγαινε με 200 και μπαλαμούτιαζε την γκόμενα που είχε :banghead:


μηπως ηταν μια ασημι με αριθμο πινακιδας 6000??????

DRIFTER
05-12-04, 10:57
Εχθές μέχρι της 1 είμουνα στη παραλιακή μας στροφή.....αυτο που ζήσαμε όλοι χθές εδώ ήταν κάτι το ξεχωριστό.Είδαμε μπασίματα και ανοίγματα απο μηχανακια,μηχανές,αμάξια,φορτηγακια,τζιπ......

Αλλά αυτός που χαρακτηρίστηκε ως άντρας με big @@ ήταν ένα παληκάρι ο οποίος έκανε μπάσιμο με τη νταλίκα του SCANIA και με τη καρότσα του μαζί.....όλοι λέγαμε δώστου...αλλα δεν περιμέναμε να το βάλει(η στροφή είναι πολλή στενή). όμως ο τύπος όχι μόνο το έβαλε αλλα το έβαλε όλο με το πλάι....όλοι είχαμε μείνει μ....ς:confused: :icon11:

kacey
06-12-04, 01:49
Κοιταξτε εδω κατι αλητες...

http://www.tfrc.gr/images/custom/vids/park07.zip

http://www.tfrc.gr/images/custom/vids/park06.zip

InsaneDriver
06-12-04, 17:20
Κοιταξτε εδω κατι αλητες...

http://www.tfrc.gr/images/custom/vids/park07.zip

http://www.tfrc.gr/images/custom/vids/park06.zip

Αλήτες...Κοντράκηδες...Ουυυυ...666....Ουυυυ... :drive2:

Αυτός με την μαύρη Compact ποιος να είναι άραγε? :p

DRIFTER
07-12-04, 08:50
Κάποιος τρελός...Χάρη τον λένε..Τον έχεις ακουστά? :flipa:

Vanatorul
08-12-04, 01:32
τι Cayenne ρε παιδιά, με δουλεύετε; Με 180.000 πάρτε εσείς το Cayenne, εγώ θα πάω να πάρω μία Μ5 SMG III και τι μου λέτε τώρα εσείς για το βόδι με τα πολλά άλογα το ακούω βερεσέ. Καλή η ιδέα της Porche για άνοιγμα στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ένα βόδι δεν θα είναι παρά ένα βόδι (κοινώς jeep, suv ή όπως αλλιώς θέλετε). Η Μ5 είναι πυραυλοκίνητο ΑΜΑΞΙ εδάφους εδάφους.
Μήτσος

MZ3
19-12-04, 00:16
Αναφορικά με όλα αυτά και επειδή μου κάνουν εντύπωση τα σχολια σας, έχετε δεί κόντρα των δύο ή οχι!!!
1.Για να σας το λέω πάει να πεί οτι το εχω δεί και οτι είμαι σίγουρος οσον αφορά αυτο που είδα. Τοσο καιρό στο φόρουμ ένα πράγμα που δεν εχω πει ειναι παπατζες για κόντρες :mad: !!!
2. Επειδη η αίσθηση μου είναι οτι οι ποιο πολύ απο εμας΄γνωρίζουν απο αυτοκίνητα αρκετά καλά αναρωτιέμαι ρε μάγκες αν το έχετε δεί ποιοτικά και τα λέτε αυτά ή απλά πάτε να κοντράρεται καθαρά σοβινιστικα (εάν συμβαίνει το δέυτερο τότεσυμφωνώ απόλυτα γιατι άλλωστε τι PORSCHE τι ΒΕΝΖ και οι δύο εχθροι :mad: είναι και λάθος μου που μπήκα :rolleyes: )!!!!!
ΑΑΑ και κατι τελευταίο και εμενα ο πατέρας μου Χ5 έχει και το γουστάρω αυτο το αμαξι όσο κανένα, πολυ απλα όμως κακά τα ψέματα... η διαφορά είναι μεγάλη!!! :eek:

an eixe o pateras sou to 4.8 me foul extra.. tote i diafora tha itan midamini padou..

melodic
19-12-04, 03:35
perasmeno kalokairi arga to bradi meta apo mia iremi bolta stin paralia tou loutrakiou pros kazino... strivw aristera meta to kazino gia na bgw ston kentriko...to meros ekei mera xwris spitia liga phota fardis dromos kai me liga xwmata... e lew apo mesa mou edw eimaste.... arxizw ta kafrilikia kai xafnika meta apo mia tin epomeni aristeri pou tin pira portes blepw ena fako na mou kanei sima... lew tsopanis tha einai.... den ekane akri kai o sinodigos mou leei na koxw giati tha ton fame... telika stamatisa giati mpike mprosta mou kai itan enas me politika 35xronon peripou...kai blepw na skane mesa apo ta dentra 5-6 atoma... xafnika lew paei tha girisw athina me ta podia kai xwris braki....
telika mou leei o enas astinomia sbise tin mixani kai xetriponw ena vitara xwmeno mesa sto xwrafi... apo tin mia anakoufistika pou itan astinomikoi apo tin alloi lew ok tha girisw athina me ta podia alla me ta rouxa mou...

dialogos twra... pou pas???
paw sto hype (club)
tha prolaveis na ftaseis?
a den paw sinexeia etsi apla mou arese i proigoumeni strofi..

gelia apo ta 5-6 atoma ekeipera...
entomexi bgenw exw kai o enas einai skimenos kai blepei tin pisw zanta kai ta diavaze ta lastixa.. kai mou leei ti einai? tou lew is .
a mou leei 140 aloga
tou lew paketo ligo parapano... kai pernei ena portokali lemoni kai to petaei sto vitara vrizontas...kala mou leei fige fige...
eno bazw mprosta mou leei sou exw parei ton aritho fige wrea...
arxizw kai egw koftes me nekra kai afima simblekti kai xathika mesa sto kapno...

giati na min einai etsi kai oi astinomikoi tis glyfadas??? :bowdown: :bowdown:

DRIFTER
20-12-04, 08:13
Εχθές ήταν για άλλη μια φορά η χαρά του παιδιού......έβρεξε και όπως καταλαβαίνεται στο σπίτι δεν πρόκειτε να καθόμουνα...βέβαια δεν είχα κανέναν να με τραβάει και αναγκάστηκα με το ενα χέρι να μπαίνω και με το άλλο να προσπαθώ να κρατήσω σταθερό το κινητό......δόξα το θεό λόγο της γλίτσας ήταν σα να είχε μπλοκέ σε επίπεδο 100% χε χε κλούβα rulezzz.... :bowdown:


ps.Όποιος θέλει mms i am here...

tzort
22-12-04, 14:23
H ZOH ARXIZEI STA 250, ME LAMBORGHINI MURCELIAGO MAMISIA,NA ANOIGEI META TA 200 OPOS TO M3 META TA 100!!!

TO KONTER EDEIXE MEXRI 300,META FOBITHIKA NA TO PATHSO ALLO.

V@rwnos
22-12-04, 15:49
H ZOH ARXIZEI STA 250, ME LAMBORGHINI MURCELIAGO MAMISIA,NA ANOIGEI META TA 200 OPOS TO M3 META TA 100!!!

TO KONTER EDEIXE MEXRI 300,META FOBITHIKA NA TO PATHSO ALLO.
Mήπως μιλάς για μια "κίτρινη" MURCELIAGO???

stef
22-12-04, 16:37
Μικρέ μην μπερδεύεσαι!
Αυτό που βλπεέις εσύ δεν είναι Murcielago αλλά Gallardo!
Και πληροφοριακά το λέω ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 κίτρινες... :bugeye:

alpinakias
22-12-04, 19:21
geia sas pedia.
na anaferto sto filo me to Murcielago.i zoi malon pio pitano na telioni meta ta 250.kalo ergalio alla poli mapa piotita poles atelies alla ine kati fisiologiko gia italiko aftokinito.na se rotiso otan to 1975 bgike to m1 me 275 telikes ti ekane i lamro?otan to 1989 ebgale i alpina B10 Bi Turbo gia tous gnostes me 292 teliki sta hartia konter 330 pou itan i Lambro?sou lei kati M5 montelo 2004 horis kofti 330 teliki.mipos gnorizis gia to kainourgio tis Alpina B5 pentara me 500 aloga 325 teliki.kalo to lambro allaaaaa gia poso kairo???ohi gia 200.000km 300.000 km..eeeee??to gnorizo to ergalio ekatsa apo dipla kai to treksame sti pista sto erebnitiko kentro tis Porsche.na sou po ena kalo m3 csl to pigeni pipa kolo stis strofes den ine oli i dromi eftia.osi pisti proseltete sti galanolefki. otan ebgaze i BMW kinitires gia aeroplana prin 70-80 hronia nomizo i Lambro ebgaze trakter sosta?

alpinakias
22-12-04, 19:25
aaa min ksehaso ida kai to kainourgio ergalio tis HARTGE sto auto motor schow Essen.kalo ergalio seira 1 metatropi me m5 e39 mihani piragmeni 450 aloga...afto to ergalio kernai tsagakia sti lambro kai i zoi ksekinai apo ta 300...ekei pou teleioni tou murcielago diladi

Fanatic
22-12-04, 20:16
Μιας που λεμε για lambo(και ιταλικα supercars) που ακομα βγαζει τρακτερ νταξει δεν λεω εξωτικο αμαξι αλλα πλεον ολα τα εξωτικα αμαξια κατα την γνωμη μου-πλην porsche(gt2 rulezzzzz) εχουν γινει πολυ deliκατα και με καθολου αντρικη εμφανιση...συν οτι ειδα το παρακατω σηματακι σε ενα αμαξακι απο αυτα που εχουν στα ξενοδοχεια να κουβαλανε βαλιτσες(σαν αυτα σε golf course για να κουβαλανε μπαστουνια)...τι να ξερουν απο πραγματικη σπορ οδηγηση???Για εντυπωσιασμο στο monte carlo κανουν(οχι στο ραλλυ...).... :thefinger

DRIFTER
10-01-05, 08:03
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ.......Καλημέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου..........την βδο΄μάδα που μας πέρασε είχα ανέβει αθήνα και χάρη στο φίλο μου τον Παναγιώτη(E30MANIAC που τον ευχαριστώ πάρα πολλή) μου έδωσε τη χαρά να οδηγήσω μετά απο κάποια εξαρτήματα που έβαλε το οποίο το έκανε ποιό δυνατούτσικο.........

Θετικά:Τέεελεεειιααα δεν ίσιωνα πουθενά μύρισαν τα λάστιχα κάναμε μεταξύ μας διαγωνισμό drift.....(τον έφαγα χαχα..να 'χαμε και μπλοκέ αλλά τι να το κάνεις με τέτοια γλίτσα που έχει κάτω χεχε).Ολα τέλεια το μόνο που έβλεπες ήταν ένα αμάξι ακόμα και στην ευθεία να πηγαίνει πέρα δώθε. :bowdown:


Αρνητικά:1-2 άσχημες στιγμές που είχα που μου έφυγε :thefinger (και ο Παναγιώτης τα είδε όλα) :bs: :bs:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

E30MANIAC
13-01-05, 18:32
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ!!

E36 M3 USA
14-01-05, 01:56
pe hste trelh :mad: poy ta kanate afta xorhs emena :icon11:

E30MANIAC
14-01-05, 13:58
ΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :p ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,ΟΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ!

DRIFTER
01-02-05, 09:30
Λοιπόοονννν χθές έκανα το πρώτο μου DRIFT(όχι ανάποδο) με τη κλούβα ααλλάά....με κατέβασμα απο τρίτη σε δευτέρα...δεν το είχα ξανακάνει........(με τη κλούβα)τη λυπόμουν......αλλά τελικά είπα δεε γ@.... το αποτέλεσμα ήταν τέλειο μάλιστα το έκανα με τον πατέρα μου μέσα και δεν μίλησε......ρύθμιζε το αμάξι και κοιτάγαμε αν πάει καλά...ότι και να κάνω εκείνη τη στιγμή το μόνοπου λέει...........Πως το είδες :whip: :chair: :feedback:

Xs-man
02-02-05, 09:57
Παντως με 180.000 ευρω εγω δε θα σκεφτομουν ουτε στιγμη να παρω "Πορσε τζιπ"! Με 120.000 ευρω παιρνεις την Μ5 Ε60 η οποια φυσικα τσαγιαζει το πορσικο αφου ζυγιζει μισο τονο λιγοτερο και εχει και 50 αλογα παραπανω.... 0-100 σε 4,7 Η Μ5... ποσο κανει η Καγιεν? και ποσο κανει τα
0-200?

DRIFTER
03-03-05, 17:48
Τι έγινε ρε παιδιά και χαθήκατε????Αφου βλέπω ζοηράδα....


ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΚΛΛΟΥΒΑ ΣΕ ΥΣΗΧΙΑΑΑ!!ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ :drive2:

manosm3
03-03-05, 23:05
Ανωριμοτητα (απο πλευρασ μαμας σου!) ειναι να κανεις παντες με τη μαμα σου μεσα στο αυτοκινητο για να της μαθεις να οδηγει ετσι και αυτη να συνεχιζει να ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως και να σε βριζει κιολας! :icon42: Απ την επομενη φορα θα χρεωνω ταριφα και το μαθημα με την ωρα! το τερπνον μετα του ωφελιμου! :idea: Α! και θα της κανω και τεστ στα 20 με αριστα το 19.8 :smashtard :dance:

DRIFTER
04-03-05, 18:17
ΓΙΙΥΥΟΥΥΧΟΥΥΥΥ.....Σταμάτησε να βρέχει και βγήκα κατά της 10 το βραδάκι να πάω σε κάτι φίλους μου στη παραλία.......για να κάνουμε και καμια βραδυνή ειδική......πολύ λάστιχο και το κουφό της ιστορίας...σε ένα μπάσιμο μου ύστερα απο ένα ελαφρό drift.....σηκώθηκε ο πίσω εσωτερικός στροχός πάνω στη στροφή......

Fad3In
05-03-05, 16:05
Παπανικολη τμημα απο Κηφισιας προς Ν.Ιωνια...προχτες το βραδυ...
Ενας τρελος με ενα μπλε σκουρο Ε30 πηγαινε κομματια αναμεσα στην κινηση με τουλαχιστον +40χμ απ τα αλλα αυτοκινητα και με γκομενα μεσα! :icon42: :p
Μεχρι που ενας ασφαλιτης τον σταματησε επισης με BMW,E36 ομως... :dupe:
Τεσπα,την γλυτωσαμε....
Οσοι ετυχε να δουν,ειδαν...οι υπολοιποι την επομενη φορα,ελπιζω χωρις σκατοασφαλιτες! :flipa:
Ν.

Xeno-318is
06-03-05, 07:41
Anorimotita einai na ksekinas na diasxiseis oli tin europi (ksekinontas aptin agglia) me ena fiestaki 1,1 tou 95 fyska apo pragmata(se port-bagage,pisw ka8isma,brosta kai genika opou xwrage na strimwxeis prama..eixe!!) 3 mantraxalades panw apo 90 kila ekastos, ergaleia kai ena set flatzes..gia kalo kai gia kako..!!2 meres prin ksekinisi to taxidi sou loipon pou paradoxos ola htane etoima kai proka8orismena...kapou xaneis to diplwma sou..kai epeidi de prolabeni na vgei alo apo ellada..apofasizis na to riskaris!!Ksekinas loipon to taxidi sou me 4 meres aypnias..logw metakomisewn,kouvalimatos,exetastikis ktl..ktl!...Afou ftaseis dover kai pleon exi anoixi to mati gia ta kala aptin yperkatanalwsi red-bull frapogalou ktl,ftanei h seira sou gia na mpeis sto ferry boat!Brosta sou stamataei mpatsiko kai to autokinito pou vriskete akribws mprosta sou gdinete kyriolektika,apo moketes mexri moter!!(eki eipa pws den tin glitwnw..edw 8a minw olo to kalokeri)! Afu tin glitwsa eki,se kana 2 bloka sto velgio,ala tosa sti germania..eftasa me ta xilia zoria stin ellada opou kapou sto nauplio me stamatise enas sympa8estatos baskinas kai otan tou eksigisa apo pou erxome..oxi mono diplwma ktl de mou zitise, ekane mono to stauro tou o an8rwpos kai mu eyxi8ike kalo ypoloipo!! To paradoxo einai pws iksera tis kyrwsis pou proorizei o nomos se ka8e xwra gia mi katoxi diplwmatos...apla tis agnoisa kai eipa..oti an einai na ginei..8a ginei..Otan eftasa stin ellada kai siniditopoiisa to poses fores sta8ika tyxeros skeftika pws oxi apla eimai anwrimos...ala epikindina..k*%fardos!! :chair:
Pantws...den to metaniosa!! Htane apisteuti empeiria...na vlepis tis prassines 5ares stin autobahn stamatimenes stin akri h ales fores na se prospernane me 200+ kai sy xalaros sto matraka sou na akous peggy zina kai na pineis frappa!! :dance:

DRIFTER
07-03-05, 10:07
Έεελλαα μωρέ....σιγά τα πράγματα.... :p



ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ???? :flipa: :flipa: :chair:

Xeno-318is
07-03-05, 20:08
Triti mesimeriatika!!!Les giauto?? :idea: :chair:

bmw316i
04-04-05, 08:29
Εγώ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είχα κατέβει στο χωριό μου.
Λόγω 15μερης αποχής από την οδήγησή μου με το BMW μου
μου ήρθε να πάω σε ένα δρόμο με στροφιλίκια(περίπου 1 χιλιόμετρο).
Ήτανε Σαββάτο αυτοκίνητο κανένα και ξεκίνησε το show.
Ντριφταρίσματα μέχρι αηδίας,σε κάθε στροφή βρισκόμουνα κάθετα και
πήγαινα.Αυτά το Σαββάτο.Πάω ξανά τη Κυριακή με τον αδερφό μου
και πάλι τα ίδια...Ώσπου σε μια στροφή γλιστράει λίγο παραπάνω και βρέθηκα
"τετακιαρισμένος" και χωμένος μέσα σε ένα χωράφι(ευτυχώς έξω έξω) :drive2: !
Με τα πολλά πέρασε ένα αγροτικό, με τράβηξε στο δρόμο και έπειτα γύρισα σπίτι!Η μοναδική ζημιά στο αμάξι είναι ένα κομματάκι στο χείλος ζάντας να λείπει.Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ξανακατέβω στο χωριό μου θα το ξανακάνω

DRIFTER
04-04-05, 08:39
Μπράβο ρε φίλε πάντα τέτοια...όσο για την άσχημη στιγμή μην αγχώνεσαι όλοι έχουμε φύγει κάπου......το θέμα είναι να μην βγαίνεις πολύ!......

DRIFT TO LIVE :yippee:

DRIFTER
04-04-05, 10:32
Να πώ και εγώ μία.Είμαι με ένα φίλο μου(αυτός έχει δίπλωμα) και αποφασίζουμε να τον φάω στην ειδική μου(χώμα)όπου πάω και κάνω drift.Εγώ έκανα τον co-driver αλλά δεν με ακουγε συνέχεια....τέλος πάντον...όπως του έλεγα τις στροφές ταχύτητα να μπεί και τέτοια...του λέω για μια στροφή απότομη αλλα μου λέει εε σιγά με αποτέλεσμα να βγεί και να αγοράσει λίγο χωραφάκι....Μπράβο λλααλακα...καλά τα κατάφερες....και έχεις και τετρακίνητο..... :rofl2: :rofl2: ....απώλειες δεν είχαμε εκτός απο τη ζάντα που χτυπήκε λίγο(με ένα σφυρί το φέραμε λίγο ήταν ελάχιστο στο χείλος η ζημιά....πάντος περάσαμε καλά.ειδικά όταν πήγα να τον μάθω πως να κάνει κυκλάκια γύρω απο ένα παρκάκι μικρό ολοστρόγγυλο......και αφού είχαμε τραβήξει τα βιντεάκια μας και είμασταν έτοιμοι να φύγουμε έρχεται ένασ κάγκουρασ και λέει θα καλέσουμε την αστυνομία γιατί ξηλώνετε το δρόμο και τέτοιες μπαρούφεσ..το παρκάκι αυτό είναι στη παραλία σε ένα χω΄ριό και κανείς δεν πάει εκεί για βόλτα είναι σαν πίστα.μεγάλη αλάνα :)

Octane
18-04-05, 11:23
Φερθηκα "ανωριμα" προχθες το βραδυ!!
Πηγαινα μια φιλη μου σπιτι της (με το Cupra) + στο δρομο ειδα 3-4 μπλοκα για ελεγχο αλκοολ κλπ!
Καποια στιγμη σε μια διασταυρωση,στριβω αριστερα, αλλα την ιδια στιγμη ξεκιναει απο απεναντι ενα κοκκινο Golf 3 καρασαραβαλιασμενο + πισω του ακριβως αλλος ενας!Στιγμιαιες σκεψεις που κανω "Τι εκαναν αυτοι σταματημενοι πανω στο πρασινο φαναρι???" + την ωρα που τον αφηνω να μπει μπροστα μου(αφου ειχε κατα καποιο τρομο προτεραιοτητα)με κοιταει ο οδηγος καθολη τη διαρκεια της στροφης + γυρισμενος απ'τη θεση του κατα 120 μοιρες!!!+σα να μην εφτανε αυτο,πηγαινει + "σαν την κοτα,με 30 μεσα στην πολη"!!Τον προσπερναω σε διπλη γραμμη,επιταχυνει + το Cupra σε χρονο dt (ουτε καν θυμαμαι με ποσα πηγαινα) + μου λεει η κοπελα διπλα μου "εδω ειμαστε"!!Ευτυχως ειχαν περασει μονο 5-6 δευτερολεπτα απ'την ολη φαση!
Σταμαω δεξια,παει να κατεβει + διπλα μου σταμαει το Golf!!Βγαινουν + οι δυο ντιμενοι αστυνομικοι με το παλουκι στο χερι(το stop) + πιανουμε κουβεντα!

-Βιαζεσαι?
@Εγω οχι,η φιλη μου ομως ναι,γιατι την ποναει η κοιλια της(ολο τα ιδια ψεμματα λεω) :rolleyes:
-Διπλωμα
(Το βλεπει αμεταφραστο-ευτυχως ημουν + με ελληνικες πινακιδες αυτη τη φορα-ενω εγω του μιλαω σπαστα γερμανικα)
"Spyros???" μου λεει,
@"Meines Vater νέιμ" (να + το αγγλικο :D ),του απανταω! :p
-Να το μεταφρασετε γιατι την επομενη φορα θα σας το παρουμε,μου λεει!
@Κλασσικα ανοιγω κουβεντα για το που θα το κανω κλπ
+ ευτυχως με αφησε να φυγω χωρις "να μου παρει μετρα"!!

Μια ακομα φορα τη γλιτωσα,αλλα αυτη τη φορα σκεφτομαι να παω να το μεταφρασω γιατι με εχουν σταματησει 6-7 φορες ως τωρα + επειδη το μερος ειναι μικρο,συντομα θ'αρχισω να συνανταω τους ιδιους παλι!!

Fad3In
18-04-05, 13:27
Χεχεχε εστω και δυσκολα κανει και η 2α σου! :yippee:
Παντως σχετικα με το GOLF ειλικρινα διαβασα την ιστορια και εκνευριστηκα... :angryfire Ελεος με τους ασφαλιτες με τα συμβατικα... :banghead:
Ν.

DRIFTER
09-05-05, 10:21
Εχθές αποφάσισα να πάω με τη κλούβα μια ειδική διαδρομή σε χωματόδρομο.....αφού έβγαλα μερικά πράγματα απο πίσω(βλέπε δουλειά του πατέρα μου να είναι τίγκα στα εργαλεία η κλούβα) ξεκίνησα την ειδική και αφού πήγαινα κοπία και με το πλάι σε όλες τις στροφές.......σταματάω στην άκρη λίγο και κατεβαίνω να (ψωνιστώ εντάξει το παραδέχομαι για μια στροφή που τη πήρα τέλεια και να κοιτάξω τις γραμμές) ξαναμπαίνω και σε μια ευθεία αν και έχει 2 σπίτια που δεν μένει κανένας μέσα φαινόταν καθαρό όχι ποιά όμως μιας και απο εκεί πέρασα με 90 και η σκόνη μου θύμιζε acropolis πέφτω στα φρένα για να κατεβάσω και διαιστώνω πώς η θα έμπαινα μέσα στη στροφή τη κλειστή με 60 η θα έπερνα τον φίλο μου να έρθει με το τρακτέρ να με τραβήξει απο το χωράφι.....λίγο πρίν τη στροφή κατεβάζω δευτέρα το αμάξι γυρνάει και μπαίνω στη στροφή με 60 και με το πλάι ενώ μέσα στο αμάξι μπήκαν κάτι φυλλαράκια απο ένα πουρνάρι στην αλλαγή για να συνεχίσω με το πλάι στην επομενη στροφή με τρίτη παρακαλώ μια και η 2α είχε φορτώσει ......σταματάω μετά και το αφήνω να ξεμιρίσει λίγο και πάω σπίτι μου σαν κύριος....το μόνο γαμώτο ήταν ότι θα ήθελα να είχα μια videoκάμερα.....

papajim
09-07-05, 16:34
Εγω το κουμανταρο αρκετα καλα το αμαξακι μου με το ASC απενεργοποιημενο, αλλα αναγνωριζω οτι εχω ορια και πολλη δουλεια ακομα για να αποκτησω καλη εμπειρια.
ε...μια βροχερη μερα (πολυ βροχη ομως) ξεχασα οτι εχω ορια και μου ηρθε η φαεινη ιδεα να δω πως παει στο βρεγμενο.
Για ποτε μου φυγε,που πηγε,πως εκανα αυτο το 180 μοιρες,ουτε που καταλαβα.
Χωρις ζημιες ευτυχως... αλλα τα χρειαστηκα :bs:
Τι μου κατεβαινει στο μυαλο μερικες φορες :nixweiss:

DRIFTER
09-07-05, 22:38
Δεν είναι τπτ φίλε μου.Μην αγχώνεσαι :D ...ως γνωστόν όποιος κάτσει σε τιμόνι μπέμπας κάτι παθαίνει :dance:

Geo_3D
11-09-05, 04:23
Μιας και το θυμηθηκα.
Ανωριμοτητα ειναι να εχεις 3 κοπελιες στο ταπεινο 316 σου,
να βλεπεις στο δρομο σταματημενη Μ3 Ε46 (οταν ειχαν πρωτοβγει τα Μ3 Ε46)Phoinix Gold,
να σταματας διπλα της,
να βλεπεις μεσα εναν τυπο 45αρη+ με γαντια στα χερια και να μιλαει στην 20-23χρονη ξανθια υπαρξη στο δεξι καθισμα του Μ3,
να του λες "Μπορω να κατσω λιγο εδω να χαζεψω το αμαξι σου,
να σου λεει "ελα εσυ απο εδω,να ερθω εγω απο εκει" (προφανως για να εχει παρεα 3 κοπελες αντι για 1),
εγω να λεω "εγινε",
να κατεβαινω απτο αμαξι,
οι κοπελιες να εχουν μεινει με το στομα ανοιχτο,
να κατεβαινει και ο τυπος,
να μου κραταει την πορτα ανοιχτη,
να μου λεει εμπα κατσε,
να κανει και μετα μια την πορτα να την κλεινει,
να βρισκομαι εγω πλεον πισω απτο τιμονι της Μ3,
να ειναι και SMG,
να μην εχω ριξει ουτε μια ματια στην ξανθια διπλα που ηταν θεα,
ο τυπος να το παιζει cool θελοντας προφανως να το παιξει καπως μπροστα στην ξανθια,
και με το αποκορυφωμα της βραδιας να ειναι η εξης φραση του:"Να μπω και γω μεσα και να το πας μια βολτα για να δεις τι μπορει να κανει?"

Και ερωτω:Ανωριμοτητα ειναι να εχεις μεγαλο τουπε θελοντας να πουλησεις μουρη στις κοπελιες,δινοντας για βαρβατη βολτα σε καποιον παντελως αγνωστο την ομολογουμενως αμαξαρα σου ήήήήήήήήήήήήήήήή να του λες "οχι ευχαριστω" σκεφτομενος μην τυχει καμια στραβη,οχι απαραιτητα απο εσενα αλλά απο κανα λακαμα που θα πεταχτει απτο STOP,και να σιχτιριαζεις μεχρι σημερα την ωρα και την στιγμη που το ειπες,γιατι που θα ξαναβρεις τετοιο μαλ......εεε συγνωμη,τετοια ευκαιρια????????????????

manosm3
11-09-05, 12:03
Τελικα πηγες βολτα με την ξανθια θεα και την χρυση θεα; :)

DaRk_AnGeL
11-09-05, 22:01
Μετά... απλά ξύπνησε :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Geo_3D
12-09-05, 06:01
Μετά... απλά ξύπνησε :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Kαι ομως ειναι αληθεια :nod:
Και το κερασακι στην τουρτα,εκτος απτο οτι τελικα δεν το πηγα βολτα το αμαξι,ηταν και το κατσαδιασμα της μιας εκ των 3 κοπελιων,καθοτι ηταν η κοπελα μου,για το γραψιμο που εφαγε ολο το υπολοιπο βραδυ.Εμ τι νομιζες κουκλα μου?Ετσι ευκολα το ξεπερνας αυτο?!?!?!?!

jackdaniels
12-09-05, 08:16
Από παλιά έχω ένα κόλλημα με τα περιπολικά, απλά δεν αντέχω να τα ακολουθάω απο πίσω με 50 όπως πάνε συνήθως και βέβαια αυτο το "χόμπι" μου έχει στοιχήση ακριβά,έτσι στις ποιό σημαντικές επιτυχίες μου έχω να θυμάμαι προσπέραση περιπολικού μέσα σε πυκνοκατοικημένη τουριστική περιοχή (80 Ευρώ), προσπέραση στην εθνική με 160 "ξυρίζοντας" τους (αναμένο δικαστήριο) και ΄χωσιμο μεταξύ 2 ΕΚΑΜίτικον τζίπ (παραλίγο να φάο ξύλο)!!! Άντε και εις ανώτερα (ίσως προσπεράσο το διοικητή τις τροχαίας καμιά μέρα :thefinger )

E36 RULES!!
12-09-05, 10:49
Λοιπόν, εγώ είμαι 16, κ έτσι δν έχω να σας διηγηθώ τρελές ιστορίες με πισωκίνητα που σβούριζαν ανελέητα, ούτε για τρελλά καψίματα... Έχω όμως να σας πω μια ιστοριούλα, με πρωταγωνιστές το 316ι, τα λάστιχά του, που έιναι 6 χρόνων, τον πατέρα μου που οδηγούσε, εμένα που τον έψηνα για ανοίγματα και έναν παππού με Porsche Boxter...
Είμαστε λοιπόν Πάτρα, στο φανάρι πριν από τη veso, και κινούμαστε προς το κέντρο της πόλης. Πριν έρθουμε σε αυτό το σημείο, η boxter, με 2 γέροντες μέσα είχε περάσει με κοκκινο, κόβοντας εμάς που είχαμε πράσινο. Νευριάζω εγώ και λέω στον πατέρα μου να κάτσει δίπλα του στο φανάρι και να τον τσαντίσει.
Που λέτε, είμαστε στο προαναφερθέν φανάρι, πρώτοι-πρώτοι, to BMW και η porsche. Ο πατέρας μου παίζει με το γκάζι, περιμένοντας να ανάψει πράσινο. Με το που ανάβει, κάτι ο δρόμος που έχει μηδενική πρόσφυση εκεί πέρα, κάτι τα λάστιχα, ψαρεύει η 316 όπως ψαρεύουν και τα Μ3(ή περίπου έτσι, μην είμαι κα βλάσφημος...), πεταγόμαστε μπροστά, βάζει στις 5000rpm ο πατέρας μου 2α, και κόβει. Ο κυριούλησ με το πορσικό, σα να μη συνέβαινε τπτ, ήρθε δίπλα μας κανονικότατα.

Πολλοί θα πείτε "ρε τον κάγκουρα με το 316", άλλοι θα πείτε "σας έγραψε στα @@ του". Το θέμα είναι οτι εγώ έσπασα πολλή πλάκα, και το ξανάκανα άνετα

PS: Θέλω Ε30 Μ3 EvolutionIII!!! Πού θα βρώ?????

Kostas Christ
12-09-05, 13:37
Ανωριμοτητα ειναι να κατεβαινεις καθετα ενα βουνο και μαλιστα τρεχοντα πηγαινοντας κανονικα με το πλαι γιατι μολις εφτασες στην κορυφη σε πηρε ο θειος με την 530ντισελ οτι εφτασε στο σπιτι και στο δινει για βολτα ανα πασα στιγμη για πεχνιδακι στις στροφες.
Επισης εναι ανωριμοτητα να πηγαι σε στριφτερη διαδρομη με κικ νταουν και να μη σου καιγεται καρφι και ας εισαι 16 και αν σε πιασουν την εβαψες
Ομοιως ειναι το να πηγαινεις Πατρα-Ιτεα (πατερας μου) με ενα 316 Ε36 με 5 ατομα και να μπαινεις στη στροφη με 120

apocalypse3000
31-01-06, 09:42
ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ 2CV ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ 16 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΡΥΦΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΒΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ Ε36 ΣΟΥ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΓΙΑ ΝΑ DRIFTΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚ.....ΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΠΟΙΛΕΡ.

Panoz
31-01-06, 09:47
ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ 2CV ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ 16 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΡΥΦΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΒΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ Ε36 ΣΟΥ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΓΙΑ ΝΑ DRIFTΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚ.....ΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΠΟΙΛΕΡ.

Σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.bmw-motorsport.gr/forums/faq.php

Stunt Mike
06-06-10, 13:22
Ανωριμοτητα ειναι να κανεις παντιλικια σε πλατεια στα Βριλησσια,να σε σταματαει Αστυνομια και να σου λεει με συγκαταβατικοτητα:γιατι ρε παιδια δεν πατε στην Πεντελη που ειναι πιο ερημικα?...και ν'απαντας:Απο κει ηρθαμε!!! :)

lykos_m3
06-06-10, 13:34
πηγαινα με 280χλμ δεν σταματησα σε μπλοκω...αποτελεσμα 3 μηνες με αναστολη 2 μηνεσ το διπλωμα και 2800 προστιμο

manosm3
06-06-10, 13:41
Ανωριμοτητα ειναι να κανεις παντιλικια σε πλατεια στα Βριλησσια,να σε σταματαει Αστυνομια και να σου λεει με συγκαταβατικοτητα:γιατι ρε παιδια δεν πατε στην Πεντελη που ειναι πιο ερημικα?...και ν'απαντας:Απο κει ηρθαμε!!! :)

Στις πλατειες της Κυπρου ή στην Ηρωων; (την τετραγωνη)

kanonas M3
06-06-10, 16:02
πηγαινα με 280χλμ δεν σταματησα σε μπλοκω...αποτελεσμα 3 μηνες με αναστολη 2 μηνεσ το διπλωμα και 2800 προστιμο

γιατι μπορουσες να σταματησεις εκει που θελανε????:bananasmi:bananasmi:bananasmi

pilot_1000RR
06-06-10, 21:41
ανωριμότητα κύριοι είναι να δεις το ταχύμετρο του 1000 να γράφει 299 και εσύ να είσαι με σορτσάκι,t-shirt και σαγιονάρα διχαλωτή!!:smokin: :smokin:

Tomi
07-06-10, 00:10
Είναι να σπάς σασμάν στο καντέτ και να δουλεύει αν βάλεις πρώτα τετάρτη,να το κυκλοφορείς έτσι και να κάνεις και μπάντες όπου γλιστράει!!!Να μένεις από δυναμό και επειδή θες να πάς για καφέ,να παίρνεις το αμάξι χωρίς να φορτίζει μόνο με την μπαταρία, να μένεις στο δρόμο(επόμενο ήτανε..),να σε φορτίζει ο μπαμπάς του κολλητού με το αμάξι του,και αντί να βάλεις μυαλό και να γυρίσεις σπίτι να συνεχίζεις για τον καφέ!!!!Ευτυχώς κουτσά στραβά με γύρισε μετά..Ή να σκουντάς κάθε πρωί μετά για να πάρει επειδή η μπαταρία πέθανε και όλο να λες θα πας να την αλλάξεις αλλά δεν.. :D

AK_E30 325
07-06-10, 10:46
Στις πλατειες της Κυπρου ή στην Ηρωων; (την τετραγωνη)

Χρονια πριν μπροστα στην εκκλησια με το δεξι μπασιμο,αριστερο πλασε,δεξι εβγα!!Και τουμπαλιν:friday: Νομιζω εγινε πεζοδρομος πλεον....

george316
07-06-10, 13:30
σε μια συναντηση επειδη το κλιμα ηταν πολυ υποτονικο,ειπα να κανω την αρχη και να σβουριξω λιγο το bmw,μπας και ανεβει λιγο η διαθεση....
ε...οταν σβουριζεις το 28ρι.....μενεις με λινα......επειδη τρεμει πλεον ολο το αμαξι ..πρεπει να αλλαξω λαστιχα........
μετα απο τη δουλεια θα παω..τελικα ειναι δυσκολοι οι καιροι...δεν μας περνει για ανωριμοτητες...ουτε σε θεμα βενζινης,ουτε σε θεμα ελαστικων

stef
07-06-10, 13:44
πηγαινα με 280χλμ δεν σταματησα σε μπλοκω...αποτελεσμα 3 μηνες με αναστολη 2 μηνεσ το διπλωμα και 2800 προστιμο

Απορώ πώς σε σταμάτησαν!
Έχω βρεθει συνοδηγός σε αυτοκίνητο με 270 και στο σήμα του αστυνομικού μέχρι να τον δούμε τον είχαμε περάσει και δεν μπήκε φυσικά κανείς στην διαδικασία να μας ακολουθήσει....

super duper
07-06-10, 13:58
ανωριμότητα δεν ξερω πλακα παντος ειχε τωρα που το αφηγούμε.
αγριος 16αρης παιρνω το ραλλακι του αδερφου και ντουγρου για γλυφαδα (ημερα παρασκευη). αφου εκανα μαλ..ιες με σταματα ζητας και αφου το επαιξα ξανθοπουλος και κλαφτηκα οσο τιποτα με αφησε με την παροτρυνση να μην ξαναπατησω εκει.
Ο αδερφος ηταν διακοπες με γκομενα με μηχανη οποτε και την επομενη ειχα διαθεσιμο το αμαξι, ωραια σκεψη. Το καβαλησα με αλλους 3 και ντουγρου ο μαλ..ασς γλυφαδα, ουτε ραντεβου να ειχα με το μπατσο .Με σταματησε με πηγε ολο το σ/κ στην ψειρου αυτοφωρο και ποινικο μητρωο με 60 ημερες .

καλη φαση

lykos_m3
07-06-10, 14:36
Απορώ πώς σε σταμάτησαν!
Έχω βρεθει συνοδηγός σε αυτοκίνητο με 270 και στο σήμα του αστυνομικού μέχρι να τον δούμε τον είχαμε περάσει και δεν μπήκε φυσικά κανείς στην διαδικασία να μας ακολουθήσει....

δεν σταματησα το γραφω αυτο ειχε ρανταρ και μου ηρθε σπιτι