PDA

Επιστροφή στο Forum : αδιαβροχοποιηση!!!


p_sE36
22-12-04, 12:05
σημερα πηγα και αγορασα απο το σπανο ενα μπουκαλακι υγρο, impregnating agent λεγεται, το οποιο απ'οτι εχουν αναφερει αρκετα παιδια στο thread "περιποιηση" κανει πολυ καλη δουλεια στην αδιαβροχοποιηση της κουκουλας.. αφου το πηρα, με εστειλαν σε καποιον να μου εξηγησει πως χρησιμοποιειται, το κοιταξε, και μου ειπε, αυτο το πηρες για αδιαβροχοποιηση? λεω, ναι, γιατι τωρα που εβρεχε 2 μερες ειδα κατι σταγονες μεσα, και λεει, εβγαζε παλια ενα αλλο η bmw που το εχει καταργησει τωρα, αυτο που πηρες δε θα κανει τιποτα ιδιεταιρο(!!!), απλα κλεινει καποιους πορους.... και ενω γραφει οτι πρεπει να αραιωθει σε 2,5 λιτρα νερο και να απλωθει με σφουγγαρι, μου ειπε να μην το αραιωσω καθολου με νερο για να κανει δουλεια, και αφου τον ευχαριστησα που μου εκανε την τιμη να ασχοληθει μαζι μου (το γνωστο υφος!), εφυγε... ηθελα απλα αν καποιος ξερει αν οντως κανει δουλεια το συγκεκριμενο υγρο και πως πρεπει να χρησιμοποιηθει σωστα να μας πει τη γνωμη του γιατι οι βροχες συνεχιζονται και φανταζομαι θα ειναι αρκετοι οι ενδιαφερομενοι!!!

MPOWER
22-12-04, 12:11
Ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες που γράφει έξω από το προιόν!
Αυτό που κάνει το impregnating agent είναι να μην αποροφά η υφασμάτινη κουκούλα σου το νερό και έτσι να σχηματίζει σταγόνες νερού πάνω της όπως η βροχή σε φρεσκοκερωμένο αυτοκίνητο!

Strax
22-12-04, 12:11
Το συγκεκριμένο κάνει πολύ καλή δουλειά και πράγματι αδιαβροχοποιεί την κουκούλα. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και φρόντισε να μη σου πέσει πάνω στη λαμαρίνα! Πάντως αν βλέπεις σταγόνες μέσα, αυτές προέρχονται κατά 99% από τα λάστιχα της κουκούλας και την εφαρμογή τους και όχι από το πανί της.