PDA

Επιστροφή στο Forum : Pro Evolution Soccer (6)


Lil
20-05-07, 15:17
Pro Evolution Soccer 6

Απλα εχω λιωσει... το χω μελετησει εχω παρει μαστερ κτλ κτλ....

πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο game ποδοσφαιρακι.. ειτε σε κονσολα ειτε σε pc....

ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ?????

Stormrider
20-05-07, 20:45
:thefinger

Εδω και 3 χρονια στο κουρμπετι, αντμιν εδω και 2+ χρονια σε μια παγκοσμια λιγκα... www.evo-league.com

Δε λεω καλο το pes6 αλλα εχει πολλα σκατοbug.

Παιζεις online η offline? Δεν ειναι ακριβως το ιδιο:twak:

Lil
20-05-07, 21:50
εχουν περασει απ'τα χειριστρηρια μου ολοι οι τιτλοι της σειρας Pro Evolution Soccer απο τοτε που ηταν ISS(International Superstar Soccer Pro Evolution...) Επαιζα σε κονσολα Playstation 1,2 και τρελο λιωσιμο με παρεα κ πρωταθληματακια κατα καιρους.. αλλα και πρωταθληματα της περιοχης (2) και σε αλλα (βλ. 5ημερη (ε ειπαμε ειμαι καμενος)) σε PC παιζω σχεδον ενα μηνα και λογος αυτου ειναι το Ελληνικο Patch...

s318is
22-05-07, 23:47
Καταρχάς ότι γράφω παρακάτω έχει να κάνει με την έκδοση για PC.
Το 6 ειναι μακράν χειρότερο από το 4 και το 5.
Το σκεπτικό όταν βγάζεις τον αντικαταστάτη ενός αρκετά καλού παιχνιδιού,είναι να κρατήσεις τα καλά στοιχεία και να διορθώσεις τα λάθη.
Αυτό στο 6 δεν έγινε.Τα bugs είναι πολλά και δεν ξέρω ποιο να πρωτοπώ.
Καταρχάς οι πάσες.Πως γίνεται να υπάρχουν 2 παικτες για να δώσεις την πάσα (ο ενας αμαρκαριστος) και να δινει ο παίκτης στον μαρκαρισμένο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.Μόνο με την United δεν πολυσυμβαίνει αυτό για το λόγο που εξηγώ παρακάτω.
Η μη δυνατότητα επιλογής χειριστηρίων από την αρχή της λιγκας που φτιάχνεις με τους φίλους σου.Παντα δουλεύουν τα 2 πρώτα και αυτό πολλές φορές ειναι σπαστικό.Ασε που η επιλογή των κουμπιών γίνεται εκτός παιχνιδιού.
Το ΑΙ των παικτών είναι ανυπαρκτο.Παράδειγμα,όταν κατεβάζουν οι αμυντικοί την μπάλα,οι μέσοι κάθονται και τους κοιτάνε αντί να προωθηθούν.Επίσης οι αμυντικοί δεν κάνουν καθόλου καλά την δουλειά τους.Τα σουτ έχουν γίνει υπερευαίσθητα χωρίς λόγο και έχει αλλάξη γενικά η φιλοσοφία των σουτ.
Και ένα γενικότερο "κακό" όλων των παιχνιδιών ποδοσφαίρου,που ισχύει και εδώ,ειναι οτι πάντα υπάρχουν ενα-δυο ομάδες που είναι μακραν ανώτερες των άλλων.
Στις εθνικές πάντα είναι η Βραζιλία και στους συλλόγους η Man.United.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ουτε η σειρά FIFA είναι καλή.Οπότε δεν μπορουμε παρά να λιώνουμε όλοι με αυτό :)

optostyle
23-05-07, 09:38
Παρ'ολα αυτα +10000 σε ολους,γιατι ειναι το μοναδικο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι....Συμφωνω με ολους,αλλα σε τελικη ΜΟΝΟ με το PRO ..τη βρισκουμε,και με κανενα αλλο!!!!!!!!

Lil
23-05-07, 14:49
σε τελικη ΜΟΝΟ με το PRO ..τη βρισκουμε,και με κανενα αλλο!!!!!!!!
:+1: πες τα ρε οπτο....

optostyle
23-05-07, 18:00
Λοιπον εχουμε εξελιξεις στο θεμα PS3....μετα απο κανα μηνα που το εχω,ευκαιρισα να το αναβαθμισω,και να μπω στο PS STORE....το θεμα ειναι οτι μπορεσα και κατεβασα σε demo το GRAN TURISMO............λοιπον αυτο που εχω να πω ειναι ...Κ@ΥΛΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Παιδια η απολαυση της οδηγησης ειναι το κατι αλλο..οπως και τα γραφικα...βεβαια ειναι μονο μια πιστα,με καμμια 10αρια αυτοκινητα ,μεταξυ αυτων και μια ferrari.......μαγκες στην πρωτη ευκαιρια μπαξτε το...θα παιζουμε και on line..νεωτερα στο αμμεσο μελλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chris316
23-05-07, 23:55
PRO evolution soccer : ύμνος των παιχνιδιών ποδοσφαίρου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολούμαι με το άθλημα. Απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.
Playstation 3 : Έτυχε να το δοκιμάσω σε ένα πολυκατάστημα και απλά λέω ότι αυτή η κονσόλα ''τα σπάει''. Σχεδόν ξεπερνά την πραγματικότητα. Δοκίμασα το παιχνίδι F1 και απλά τρελάθηκα δεν έχω ξαναδεί πιο καλά γραφικά, πιο καλό gameplay , πιο καλή κονσόλα. Και πάλι συγχαρητήρια όπτο και να τη χαίρεσαι.

danis
31-05-07, 12:41
Καμμένος είμαι και γω με PES αλλά στην τελευταία έκδοση ξενέρωσα αρκετά και το ' χω κόψει τελευταίως...πολλές ατέλειες που δεν θα σχολιάσω εδώ.
Πάντως παραμένει ο βασιλιάς των ποδοσφαίρων και ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια ever :banghead:

ifrit21
02-06-07, 23:41
Εγώ περιμένω το PS7 kai to Gran Turismo 5 φυσικά , και όταν με το καλό βγει ,
θα πάρω και την logitech G25 τιμονιέρα .

Πάντως με το Grand Turismo HD, δεν τρελλάθηκα κιόλας .

Μπορεί να οδηγάω μία μαμά ε36 3.16ι αλλά στο ps3 θα είμαι κύριως με
το συμπλέκτη και το λεβιέ ταχυτήτων....