Θέμα: clay bar?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 08-10-07, 13:58
Το avatar του χρήστη Strax
Strax Ο χρήστης Strax δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 
Εγγραφή: 05-05-2004
Μηνύματα: 2.285
Strax has a spectacular aura aboutStrax has a spectacular aura about
Και εγώ όλα μου τα προϊόντα τα παίρνω από Αμερική.

Μου κάνει εντύπωση ότι μπορεί και βλέπεις αράχνες σε ασημί αυτοκίνητο. Γενικά αυτό είναι προνόμιο των σκούρων και κυρίως των μαύρων αυτοκινήτων. Αράχνες έχουν όλα τα χρώματα, απλά είναι εμφανή κυρίως στα σκουρόχρωμα (λόγω αντανάκλασης του ηλίου)

Για να καταλάβεις οι αράχνες γίνονται κυρίως στο πλύσιμο και στην ουσία πρόκειται για απειροελάχιστες γρατζουνιές. Για να φύγουν αυτές πρέπει να γυαλίσεις το χρώμα. Μετά πρέπει να κερώσεις για προστασία και ομορφιά.

Μια τέτοια κομπλέ διαδικασία περιλαμβάνει:

1) Καλό πλύσιμο
2) Πλαστελίνη
3) Πλύσιμο πάλι ή πέρασμα με κάποιο easy detail προϊόν
4) Γυάλισμα (Για να γίνει καλή δουλειά εδώ είναι απαραίτητος ο αλοιφαδόρος, αλλά και να εκτιμήσεις τι προϊόν θα χρησιμοποιήσεις, αφού ανάλογα με το βάθος του προβλήματος, χρειάζεται και το αντίστοιχο προϊόν). Με το γυάλισμα αφαιρείς ένα ελάχιστο μέρος του βερνικιού και έτσι αφαιρείς και το πρόβλημα.
5) Γυάλισμα με ηπιότερο προϊόν, κυρίως για τη θαμπάδα που δημιουργούν κάποια προϊόντα του πρώτου σταδίου (πάλι απαιτείται αλοιφαδώρος)
6) Πέρασμα/Προετοιμασία με κάποιο sealant ή κέρωμα
7) Sealant ή κέρωμα

Βασικά το νούμερο 4 κυρίως, αλλά και το 5 θέλει πολύ προσοχή γιατί μπορείς εύκολα να κάνεις ζημιά.

Ένα site με πολλές πληροφορίες (έχω ψωνίσει και από εκεί) είναι αυτό. Θα βρεις πολλές πληροφορίες σε κάθε θεματική ενότητα και για το τι κάνει το καθένα και για το πως πρέπει να γίνει κάτι.

Από θέμα προϊόντων εγώ έχω καταλήξει στα Menzerna. Είναι απλά καταπληκτικά και με "σχετικά" λογικά χρήματα. Για κερί προς το παρόν P21S.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strax : 08-10-07 στις 14:01
Απάντηση με παράθεση