|
|||||||
| Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κατι πήρε το αυτάκι μου οτι τα νέα φορολογικά μέτρα δε θα επηρεάζουν μισθωτούς και συνταξιούχους! Γιατί λοιπόν να τους επηρεάσουν τα τεκμήρια ? Αναμένουμε..
|
|
|
||||
|
||||
|
Έχω ένα 1600άρι και ένα 2200. Όπως καταλαβαίνεις σύμφωνα με τον πίνακα των τεκμηρίων θα πρέπει να δηλώνω ετήσιο εισόδημα της τάξεως των 38500€ μιας και το τεκμήριο διαβίωσης είναι προσθετικό πράγμα μη εφικτό για ένα απλό δημόσιο υπαλληλάκο (μόνιμο) σαν εμένα χαχαχα
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Εγω που Μ3 3000 τι να κανω. Δηλαδη αν ειχες παλι 3000 μπορουσες να τα σπασεις σε 2 ατομα..? Και αν ναι δεν θελει π.χ 75.000 εισοδηματα και απο τους 3?
|
|||
|
|||
|
ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΕΙΤΕ
KYΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ Goody’s Αγίου Στεφάνου, όπως βγαίνεις από την Εθνική ερχόμενος από κέντρο Αθηνών προς Λαμία. Μετά την έξοδο από την Εθνική στρίβεις δεξιά και στο φανάρι που θα βρεις αριστερά (άσε που φαίνεται και από την διασταύρωση ενώ είσαι στην Εθνική) ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΨΕΙ http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr |
|
|
|||
|
|||
|
Για τη φορολογία τόνισε ότι διευρύνεται η φορολογική βάση, ώστε να συμπεριλάβει εισοδήματα που δεν δηλώνονται, προωθούνται διορθώσεις στη φορολογία του κεφαλαίου και αλλάζουν ορισμένοι ειδικοί τρόποι φορολόγησης, που δημιουργούσαν σοβαρές αδικίες.
Ταυτόχρονα -συνέχισε- θεσπίζεται η περαιτέρω μείωση των συντελεστών φορολόγησης, τόσο για τα φυσικά όσο και για τα νομικά πρόσωπα. Παράλληλα, ανακοίνωσε «δυναμική συνέχεια» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής -«μια βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά»- με ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών και καθιέρωση τεκμαρτού εισοδήματος. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolos : 06-09-08 στις 20:30 |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
την κατσαμε την βαρκα......τεκμηριο η κατοχη οχηματος ανω των 1401 κυβικων.
δλδ το 2010 θα ειμαι χωρις το 5αρι μου.κλαψ. εντελως αποτυχημενη κυβερνηση......καλα ηταν με τον σημιτη εντελη......
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Περαστικά μας.........
|
|
|
||||
|