|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους .
Σε ψάξιμο για δυσλειτουργία του ac compressor ανακαλύφτηκε ότι δεν άνοιγε εκτός των άλλων και η δεύτερη σκάλα του βεντιλατερ με πολλές και διάφορες συνέπειες. .Θα χρειαστώ άμεσα αντικατάσταση βεντιλατερ.Εχει κάποιος εμπειρία από τα after market ( αντοχή -ποιότητα ) η πάω για μεταχειρισμένο η καινούργιο γνήσιο . |
|
||||
|
||||
πρέπει να δεις αν είναι με ρεζίστορς το βεντιλατέρ και γιαυτό δεν δεν μπαίνει στην δεύτετη σκάλα, ίσως είναι ποιο οικονομικό να αλλάξεις την αντίσταση αφού δουλεύει το βεντιλατέρ
|
||||
|
||||
Τι εννοείς ρεζιστορς .Πάνω το βεντιλατερ έχει κάτι σαν μικρό εγκέφαλο .Σε αυτό αναφέρεσαι.?
Τελικά έβαλα ένα της MAHLE -BEHR .Αλλα έχω ένα φόβο. Πήρα όμως πίσω το δικό μου που θεωρητικά δουλεύει η πρώτη σκάλα. Εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοούσες από πάνω για ρεζιστορς. Υπάρχει στην αγορά σκέτος εγκέφαλος ? |
|
||||
|
||||
ναι αυτό το εγγεφαλάκι στην πάνω μεριά του πλαστικού που τα καλόδιά του πάνε στο μοτέρ. Το μοτερ ή δουλεύει ή δεν δουλεύει τις σκάλες τις φτιάχνει το εγγεφαλάκι/μετασχηματιστής ότι είναι το συγκεκριμένο.
https://www.google.com/search?q=e46+...h=937&biw=1920
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MZ3 : 17-07-20 στις 10:10 |
|
||||
|
||||
Ο.k.
Υπάρχει σκέτος ο εγκέφαλος ? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|