|
||||
|
||||
62 λίτρα ντεπόζιτο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στο δικό μου που το στρώνω ακόμα δείχνει 1050χλμ και κατανάλωση 5,7λ/100..... Το ρεζερβουάρ είναι 63Λ...
|
||||
|
||||
Τι λέτε τώρα...
Μιλάμε για τον δυνατότερο και οικονομικότερο κινητήρα diesel στα 2.000 cc Αυτή την στιγμή έχω ενα Toyota Avensis 2.0d manual και η κατανάλωσή μου δε πέφτει κάτω απο τα 8,5 l/ 100Km όσο συντηριτούκλα και να γίνεις! Αν πείς πως βαραίνει το ποδι σου λίγο μπορεί να παει στα 9,5! Και μιλάμε για κινητήρα με απόδοση 110 ίππους, όχι 177! Αχ... για αυτό αλλαξοπίστησα..... ![]()
|
||||
|
||||
Tα λάδια που βάζετε είναι αυτά μήπως?
CASTROL EDGE TURBO DIESEL 0W-30 Πόσο τα αγοράζετε το λίτρο (ή το 5λιτρο)??
|
||||
|
||||
Πάντος στα βενζινοκίνητα δεν έχει δείκτη,την ένδειξη την παίρνει από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου....όσο για τα Diesel πράγματι είναι πολύ οικονομικά και γρήγορα,καλά θα ήταν να είχαμε μια 5.30d αλλά δεν μας αφήνει και ο νόμος,βλέπεις μένουμε στην τσιμεντούπολη,δεν πειράζει και αυτό που έχουμε κάτι είναι,μόνο η βενζίνη μας ενοχλεί λίγο,αλλά τι να κάνουμε όλα δικά μας δεν μπορούμε να τα έχουμε!
|
||||
|
||||
Φανη τι ακριβως εχεις αλλαξει και το εφτασες στα 272 ΗΡ??
Παράθεση:
|
||||
|
||||
γιατι 530δ και οχι 535δ παλι τριλιτρο αλλα διο τουρμπο και 300 αλογα
![]() καπου διαβασα οτι κανεις αλλαγη λαδιων καθε 33.000 χλμ????? και δεν πηρες το τουρμπο στα χερια ακομα? 10.000 μαξιμουμ νομος ειναι αυτο |
|
||||
|
||||
Καλημέρα.
Άς κρατήσουμε τη συζήτηση στο θέμα της (E90 320d)..... YΓ: Για το κόστος του λίτρου στο λάδι κανείς??
BMW E90 320d Stage 1 (217HP) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη topmar : 24-04-08 στις 11:02 |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα.
Έχετε κάνει αλαγή λαδιών στα πρώτα 1000-2000χλμ στο δικό σας? Σε λίγο συμπληρώνω τα 2000χλμ και ο πωλητής του αυτ/του μου είπε επί λέξη: "Δεν αναφέρεται πουθενά στο βιβλίο του κατασκευαστή για 1η αλλαγή λαδιών στα 2000χλμ αλλά μερικοί πελάτες το κάνουν. Κοστίζει δε περίπου 150€ εάν ενδιαφέρεσαι...." Αναρωτιέμαι εάν τους τα πάω τα λάδια (Castrol Edge Diesel 0W30) που τα βρίσκω με 50€/5Λ θα την κάνουν την αλλαγή ή θα "ξινιστούν" ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πρέπει να είναι αυτό: Castrol Edge Turbo Diesel 0W-30 LL-04 http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7027068 Θα δείξεις ότι είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές Longlife της BMW (είναι LL-04), και απλά θα πληρώσεις την εργασία και το φίλτρο λαδιού που καλό είναι να αλλαχτεί επίσης.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|