|
|||
|
|||
Εσπασε το κέλυφος στο σημέιο που δένει με τον κινητήρα. Το κόλλησα σε δικό μου μηχανουργείο κ έκτοτε ψαχνω για ΜΤΧ ώστε να κάνω τράμπα το κέλυφος. Βέβαια αυτό συνέβη μετά απο 220.000κμ και 13 χρόνιας ζωής του.
|
||||
|
||||
Για τα υπόλοιπα ανταλλακτικά εάν χρειαστείς κάτι τι κανείς; Ανέφερες ότι ο Σπανος δεν φέρνει πια τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω χρειαστεί κάτι. Οι ιμάντες, τα ρουλεμάν και τα λάδια του είναι κοινά ανταλακτικά. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι σε περίπτωση που σπάσει το σώμα κέλυφος του compressor, που αυτό δεν υπάρχει πια.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Tο κιτ αυτο ειναι παρα πολυ καλο το ειχα κι εγω και λεω ειχα γιατι πουλησα το αμαξι. Eιχα βαλει ιντερκουλερ και ειχα φτιαξει σε τορνο ενα δαχτυλιδι που ειχα βιδωσει επανω στον τροχαλια στροφαλου και σηκωσα 1.1 bar. και με προγραμμα το αμαξι εβγαλε 360 αλογα αλλα ειχα 2.8 μοτερ. καπου εχω τα πατρον για τις σωληνωσεις του ιντερκουλερ αν θελει καποιος κι εχω και φωτο του τροχαλια.
|
||||
|
||||
Μερικες φωτο για το πως εφτιαξα τον μεγαλυτερο τροχαλια στροφαλου.
Ετσι ωστε να δωσει πιο πολλες στροφες στον κομπρεσορα και να συκωσει πιεση. Αυτο εγινε γιατι δεν υπαρχουν τροχαλιες του συγκεκριμενου κομπρεσορα.
|
|