|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λάμπα φρένου σε ε36
Καλησπέρα επειδή δεν αντέχω άλλο κάθε 2-3 μέρες να ανοίγω τα καπάκια και φτιάχνω την λάμπα του φρένου που δεν κάνει καλη επαφή πάνω στο φανάρι μήπως έχει βρει κάποιος κάποια λύση?
Νομίζω οτι είναι γενικό πρόβλημα σε αυτο το μοντέλο γιατί έχω δει πολλά στο δρόμο να ανάβει το ενα στοπ. Βασικά έχουν φαγωθεί τα σιδεράκια στο ντουι που μπαίνει η λάμπα και έχει κάνει μια τρυπουλα στο σιδερο που ακουμπάει το ντούι στο φανάρι. Τα φανάρια είναι μαμά....απο το 94 |
|
||||
|
||||
Αλλαξε ολο το φαναρι. Σε απλο πορτοκαλι σαν αυτο που εχεις δεν ειναι καθολου ακριβο.
|
||||
|
||||
ρε παιδιά πλάκα κάνετε???? υπάρχουν σκέτα ντουί 3€ το κομμάτι!!!!!!
εγώ τα έχω αλλάξει όλα....
|
||||
|
||||
το πρόβλημα διορθώθηκε αλάζοντας το ντούι?να πάω την δευτέρα να παρω ρε παιδιά γιατι όσες το πήγα στην αντιπροσωπία για κανονικο σερβις που τα ελένχουν όλα το έφτιαχναν λιγακι αλλά μετα από λίγο πάλι τα ίδια ποτε δεν μου ειπαν να τα αλλάξω για να ησυχάσω.
|
|
||||
|
||||
πηγαίνεις, παίρνεις τα ντουί που θέλεις τα περνάς και είσαι οκ!!!!
τα περισσότερα τα έχω αλλάξει και λύθηκε το πρόβλημα...
|
||||
|
||||
Θαναση ο ανθρωπος λεει οτι υπαρχει προβλημα στη βαση του φαναριου οποτε οσα ντουι και να αλλαξει μπορει να μη φερουν αποτελεσμα. Δινει 30 ευρω για ενα φαναρακι(δε θυμαμαι αν πηγαινουν ζευγαρι)και καθαριζει...Ας κανει μια δοκιμη με το ντουι και μετα βλεπει.....
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω με ντούι πρώτα και μετα θα δω μηπως παω για φανάρι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
απλώς τα ντουί βγάζουν πρόβλημα, καίγονται τα λαμάκια τους δηλαδή εκεί που πατούν επάνω στο φανάρι..... και επειδή και μένα είναι 92άρι και το έχω συναντήσει το πρόβλημα... πολύ απλά θα κάνει μια δοκιμή και θα δείξει!! αλλά και σε διαφορετική περίπτωση, και το φανάρι να φταίει δηλαδή, υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος και σχεδόν ανέξοδη (σε ένα 307 της οικογένειας έκανα την πατέντα με καλάι και έκλεισα την τρύπα στην επαφή γιατί ήταν στο μπροστινό φανάρι και δεν έλεγε να αλλάξω ολόκληρο φανάρι για το φλασάκι και μόνο....) όρεξη να υπάρχει!!!
|
||||
|
||||
φιλε μη βιδωνεις τερμα την λαμπα και εισαι οκ
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |