|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
δεν το ήξερα, αλλά όπως και να χει το θέμα είναι να διορθώσεις το πρόβλημα, αν μπορείς να το φτιάξεις με μικρό κόστος γιατί να μην το κάνεις??
|
||||
|
||||
Παιδιά, έχω αλλάξει και τα δύο πίσω φανάρια, πριν 2 χρόνια το πρώτο & πέρσυ το δεύτερο (μοντέλο '95). Η διαφορά της τιμής μεταξύ πορτοκαλί και λευκού ήταν ελάχιστη. Αν θυμάμαι καλά 105 € το πορτοκαλί, 120 € το λευκό. Αν σας ενδιαφέρει ακριβώς μπορώ να ψάξω τα τιμολόγια... Σε μένα δυστυχώς δεν τα ΄παιξαν και τα δύο ταυτόχρονα κι΄ έτσι άλλαξα κατ΄αρχήν το πρώτο σε πορτοκαλί, αφού αν έβαζα το λευκό θα έπρεπε να αλλάξω και τα δύο. Που να φανταστώ πως ακριβώς ένα χρόνο μετά θα τα 'παιζε και το δεύτερο!
Τώρα, όσον αφορά την βλάβη αυτή καθ΄εαυτή, στην περίπτωση μου είχαν "καεί" οι άκρες από τις επαφές των stop πάνω στο "σώμα" του φαναριού. Τα ντουΐ δεν είχαν τίποτα, γι' αυτό και δεν αλλάχτηκαν. Η επισκευή με καλάϊ, απ' όσο πρόσεξα, μπορεί και να παίζει... Δεν σας κρύβω πως μου πέρασε από το μυαλό, αλλά δεν είχα ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσα να κάνω "πλαστική - επανορθωτική επέμβαση"! Τα λαμάκια φαινόντουσαν σαν καμμένα και είχαν λυώσει / παραμορφωθεί. Επίσης είχαν μαυρίσει, σαν να είχαν καεί... Είχα σκεφτεί απλά να τους ξαναδώσω σχήμα με καλάϊ. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό το "κάψιμο" ήταν πιο εκτεταμένο και είχε ίσως καταστρέψει την "γραμμή" σε μεγαλύτερο μήκος - και όχι μόνο στην άκρη.
|
||||
|
||||
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και μου έχουν σπάσει τα νεύρα σήμερα
|
|
||||
|
||||
στο Ε36???? η λύση είναι μία!!! κολλητήρι - καλάι - και καλωδιάκια για να τα συνδέσεις εκτός αν είναι μόνο τα ντουί προβληματικά και τα αλλάξεις...
|
|
||||
|
||||
τα ντουί είναι σε τέλεια κατάσταση όπως και τα φανάρια.πάντως θα αλλάξω τα 2 ντουί τις πορείας και βλέπουμε
|
|
||||
|
||||
Κι εγω ειχα τετοιο προβλημα αλλα εβγαλα το δουι ξεστραβοσα λιγο τα σιδερακια κι εδω και 3 χρονια δε μου το ξανα εκανε!
|
|
||||
|
||||
με τον καιρο τα λαμακια του ντουι ανοιγουν εγω εβαλα καινουργια στα πισω φαναρια γιατι μου εκαιγαν τις λαμπες συχνα..ειναι το λεγομενο ηλεκτρολογικο "αρτ".
|
|
|||
|
|||
Και εγω ελυσα το προβλημα με αλλαγη των ντουι.
|
Tags |
πρόβλημα φανάρι, e36, ε36, φανάρι στοπ |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|