|
||||
|
||||
Καλα εννοείται αυτό εγω υπολογίζω 3 4 μέρες σιγουρα θα μείνει μέσα το αμαξι ! Για τα ιμιτασιόν δεν άκουσα όμως καμιά γνώμη αν και δεν το πολύ ψήνω έτσι κι αλλιώς !
|
|
||||
|
||||
Το φτερό αυτό εννοείται πως φτιάχνεται αλλά τα μεταχειρισμένα ίσως να είναι πιο φθηνό από την εργασία για να φτιαχτεί, και γλυτώνεις και τον στόκο.
|
|
|||
|
|||
Και το βάψιμο αν βρεις άσπρο
|
|
||||
|
||||
Η αλήθεια είναι με στεναχωρεί λιγο ολο αυτό γιατί όπως είπα το αμάξι είναι του 92 και μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να αλλάξω ούτε βίδα στο σασί αλλα και να γεμίσουμε στοκους τώρα δεν είναι λύση !
Βρήκα σε έναν στην λεωφόρο δημοκρατίας και μου το δίνει 60 ευρώ ειναι με τρύπα για το φλας οποτε θα χρειαστεί να την κλείσουμε ! Για τοποθέτηση και βαφή μου είπαν γύρω στα 200 ευρώ συν το ίσιωμα και κόλλημα του μαρσπιε ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BMW Power : 28-01-14 στις 09:07 |
|
|||
|
|||
Όλα πολλά μου φενοντε παντός αυτό το να κλίσεις τιν τρύπα δεν είναι τόσο αξιόπιστο με τον Κέρο μπορεί να σκάσει ο στόκος
|
|
||||
|
||||
Η αυτο όμως πρέπει να γίνει η να ανοίξω και απο την άλλη μεριά τρύπα και να περάσω καλωδίωση για να βάλω φλας! Ασε που εχω βάψει και τις φασες άσπρες και το μαύρο φλας θα φαίνεται ψηλό άκυρο έτσι δεν είναι ;;;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μα σε τι τρύπες συνεργεία πηγαίνετε ρε σείς??????????
|
||||
|
||||
Φαντάζομαι χωρίς να είμαι ειδικός ότι θα κολλήσει κάποιου είδους μέταλλο στην τρύπα και για το τελειωμα ίσως να χρησιμοποιούσε και λίγο στοκο ! Αγαπητέ rapid fast ευχαρίστως να ακούσω και την δική σου εκδοχή για τι θέμα μιας και φαντάζομαι πως κάτι παραπάνω θα ξέρεις απο εμένα !
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εσωτερικά θα το βάψει και θα το πισσάρει.. Στόκο θα περάσει για να φέρει την επιφάνεια όπως θέλει.. Εγώ θα τρυπούσα και το άλλο φτερο, και θα έβαζα το φλάς στην θέση σου.. Είναι καλή ευκαιρία, και καλή αναβάθμιση..
|
||||
|
||||
δικιο εχεις και εγω θα ηθελα να το βαλω απλως δεν βρισκω κατι να ταιριαζει στο ιντερνετ οσο και αν εψαξα γιατι εμενα ειναι λευκο το αυτοκινητο και οι φασες λευκες επεισης και δεν θα ταιριαζει να ειναι μονο τα πλαινα φλας μαυρα !!! μηπως εχεις κατι εσυ στο μυαλο σου που εγω δεν γνωριζω ;;; εκτος βεβαια καποιων χρωμιομενων που κατα την γνωμη μου δεν βλεπονται !
|
Tags |
e36, ε36, φτερο |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|