|
Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά Αγγελίες προσφοράς και ζήτησης για αξεσουάρ και ανταλλακτικά |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολύ καλή η απόφαση. Θα μειώσει όσους θέλουν να προωθήσουν απλώς προϊόντα!
Παράκληση. Μπορεί να μου πει κάποιος από τους mods πότε στέλνεται η λίστα ενεργών χρηστών στις συνεργαζόμενες εταιρείες? Αγόρασα κάποια πράγματα από την "Κουλούρης", αλλά η λίστα ήταν η παλιά, που δεν με περιελάμβανε! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ναι, το ξέρω ότι είμαι στην λίστα Dark_Niaou. Στην "Κουλούρης" όμως είχαν ακόμα την προηγούμενη...που δεν ήμουν. Αυτό ρώτησα. Πότε την στέλνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μην παρεξηγηθώ. Μια απλή απορία είχα... |
|
||||
|
||||
Aπ' όσο γνωρίζω μέσα στην εβδομάδα θα σταλλουν οι καινουριες λιστες.
|
||||
|
||||
ΟΚ. Ευχαριστώ για την απάντηση...
|
|
|||
|
|||
κατι εγινε και δεν μπορω να βαλω αγγελια.μηπως ξερει κανεις τι εγινε?
|
|
||||
|
||||
διάβασε παραπάνω... δεν είσαι εστορίλ αρα δεν μπορείς.... πρέπει να δώσεις πρώτα τα στοιχεία σου
|
||||
|
||||
οταν βγηκε η νεα λιστα μελων εως 30/6 δεν ειχα σημπληρωσει ολα τα στοιχεια μου, κατι που εχει γινει ομως τωρα ,θα πρεπει να περιμενω 1,5 μηνα για να βαλω αγγελια μια φιλτροχοανη που μου περισευει ?
|
||||
|
||||
Η λίστα ανανεώνεται κάθε 3 μήνες όπως είπες και εσύ, άρα μέχρι τότε δυστυχώς δεν θα μπορείς να βάλεις αγγελία. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να ανανεώνουμε τη λίστα κάθε φορα που ένα μέλος συμπληρώνει τα στοιχεία του για αυτό και επιλέξαμε το 3μηνο.
|
||||
|
||||
Πως μπορω ρε παιδια να γινω ενεργο μελος ????
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|