|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...at=0&_from=R40 Εγω τα πηρα απο αυτον http://www.ebay.co.uk/sch/bremssatte...1&_ipg=&_from= αλλα η δουλεια μπορει να γινει πολυ φθηνοτερα, διοτι στην ουσια ειναι ενα απλο αυτοκολλητο.. αυτο που παιζει ρολο ειναι τα χρωματα της ///Μ και απλα να το κοψετε στο σωστο παχος της γριλιας.. Εμενα ο φακελος ειχε 5-6 κομμενες λωριδες σε διαφορετικο παχος η καθε μια.. σκεφτειτε οτι πηρα την πιο λεπτοκομμενη και την εκοψα στη μεση.. Ισως παιζουν διαφορες στις γριλιες μεταξυ των μοντελων της BMW..
|
||||
|
||||
μπαξαμε ζαντουλες... Rota Drift Force 9x18 front 10.5x18 rear...
![]() ![]() ![]() α ναι μπαχτηκε και ενα toyota του 93 για να μπουν οι ζαντες..... ^_^
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δώσε πόνο!! Μεγειά Μάνο!!!!
|
||||
|
||||
Ήμουν σίγουρος. Καλορίζικο και πανέμορφο.
|
||||
|
||||
hahahahaha ε τα πάντα για ενα σκάλωμα!!!!
![]() ευχαριστω παιδια!
|
||||
|
||||
Τι να λέμε....το καλύτερο και πιο όμορφο sports car ever....
|
||||
|
||||
Αναγκάστηκα να ποστάρω από το κινητό....τέτοια φουντωση
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο Μανο.. Ακομα και μετα απο τοσα χρονια, ΝΑΙ, ειναι ταβλα το αμαξι..!!!
Να σαι καλα και να το χαρεις.. Εισαι σε καλο δρομο..!! Σε θυμαμαι απο χρονια στο motorsport να λες για αυτο το συγκεκριμενο..!!!! ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ειναι πολλα τα φουντωματα... και εδω και 2 μηνες πριν το παρω... εχω φτιαξει σπιτι αποθηκη με JDM πραγματα πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να τα βαζω στο αμαξι χαχαχα
Παράθεση:
μ χε λειψει αυτο που περναγα κ με το bmw ελλαδα πριν απο χρονια... same story different cars ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|