|
||||
|
||||
Kερατέα ... με καλύτερη εκκίνηση εγώ ... ο Θοδωρής ήταν smg
|
|||
|
|||
καλή φάση...
βαγγέλη, εσένα η εισαγωγή ποιάς εταιρείας είναι??? |
|
||||
|
||||
ΜΚ Μοtorsport
|
||||
|
||||
πολυ καλη διαφορα!!μπραβο στον evangelo που μας εχει ανοιξει και λιγο τα ματια με τα ρημαδια που εχουμε παρει!!
|
|
||||
|
||||
εσυ τι θε ρε καμένο?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πάει καλα τελικά ε?χαχαχαχαχαχα
|
|||
|
|||
τι να θέλω και εγώ μωρέ...εδώ μπερδεύω το μπλόκ με την κεφαλή...
για τέτοια είμαστε τώρα??? απλή περιέργεια...ούτως ή άλλος και εσύ και ο ευάγγελος τα ίδια μου έχετε πεί. στο τέλος ξαλαφρώνεις απο αρκετά λεφτά...οπότε είπα και εγώ στο θέμα βελτίωση να πώ ![]() τελικά το διάβασμα είναι το πιο φουντωτικό και ταυτόχρονα και το πιο οικονομικό...άντε ρε παιδιά τουλάχιστο χαίρομαι για σας ρε!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
απο ρολαριστα 1ες 2ες εχετε περιπου την ιδια διαφορα???
|
||||
|
||||
Γειά σας..πρόσφατα έγινα κάτοχος Μ3 η οποία ήταν μετατροπή ονείρων που πραγματοποιήθηκε,έτσι λοιπόν έψαχνα πίσω στον χρόνο thread για την βελτίωση του μιας κ ειμαι μικρός στην παρέα μην σας ζαλιζω για θέματα που υπάρχουν.έτσι λοιπόν βρήκα αυτό το υπέροχο κ αναλιτικότατο θέμα από το ευάγγελο ο οποίος έκανε τρομερή ανάλυση κ ψάξιμο μπράβο..εγώ εχω το s50 3.0 με τα 286 της Ε36,σίγουρα θα ισχύουν τα ίδια σχετικά με Maf κ alpha N σε περίπτωση βελτιώσεις εισαγωγής,κάτι το οποίο εχω σκοπό να κάνω με carbon κ εγώ.Η απορία μου λοιπόν είναι:
Πως είναι καλύτερα να γίνει το alpha N,μέσο αγραφου,παράλληλου η απλά επαναπρογραματησμό εργοστασιακου??? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|