|
Ταξίδια Γράφουμε τις εντυπώσεις μας και προτάσεις απο οδικά ταξίδια που έχουμε κάνει |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Με συγκινήσατε ρε!! Να'στε καλά όλοι!!
Συγγνώμη και απο το admin/mod team για το off topic και τις μεταφορές Παμε εναν-εναν τωρα Αυτό μ'εφαγε Παράθεση:
Παράθεση:
Ο Brolly ειναι για γουρι, για να σου αναπτυξω πλήρως το πως μπηκε θελουμε μερικες μπυριτσες! Εχει τις ριζες του σε Japanland μερια παντως. Ειμαι σιγουρος πως νιωθεις ετσι για το Carina. Τ'αμαξια τελικα εχουν ψυχη, δεν ειναι απλα ενα υλικό αγαθό. Και μεταφέρουν ενα κομματι του πνεύματος των ιδιοκτητών τους. Παράθεση:
-Ειδες τελικα, τερμα κατω και τα λαστιχα δεν ακουμπανε στους θολους, ειδες το σωστο offset τι κανει. -Ναι ναι (πατερας) -Ε, μια coilover να το κανουμε τερμα κατω τωρα, αποδείχθηκε πως δεν εχουμε προβλημα -Ε βεβαια, πού αλλου θα κατεληγες εσυ.. Παράθεση:
Η πολη έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο απο τοτε. Το γήπεδο της City το γκρέμισαν και χτίστηκαν 3ώροφα-4ώροφα τώρα, εκεί έμενα. Για τα Hillfields ισχύουν οι φήμες? Τώρα πλεον περναγες ασφαλής απο εκει, αν και συνεχιζουν να'ναι καπως περιεργα! Στο κέντρο τον τελευταίο μήνα τελείωσαν τα έργα ανάπλασης και είναι αρκετά καλυτερο. Παράθεση:
Ευχαριστώ αδερφέ, να'σαι καλά!! Παράθεση:
Ειναι πολύ περιεργο οταν ξενοικιάζεις πλεον και φεύγεις. Κλάματα, φωτογραφίες (μεχρι και το μπανιο χαχαχα), αλλα μολις ξεκινησεις το δρόμο της επιστροφής, όλα καλα. Παράθεση:
Παράθεση:
Θα δουμε, τα πράγματα ειναι ρευστά πλεον, κι έτσι βολεύομαι!! Παράθεση:
Παράθεση:
Αν δεν είχε παρκιν απο πισω το σπιτι (στην τυχη το εμαθα το 2ο ετος χαχα) και δεν είχα το μοντέλο να μεταφέρω, ίσως και να μην ερχόταν το αμαξι επάνω. Εγώ πάντως ζηλεύω εσένα που ειχες το Nissan εκει!! Αυτο με τα παπούτσια εχω αρχίσει και το συνειδητοποιώ.. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι, αυτοκινητο, θα βαλω φωτό να το δεις! Προσιτό σπορ πισωκίνητο καταλληλο και για καθημερινή χρήση ηταν το θεμα της πτυχιακης μου, φαντασου 318is - Silvia κλπ φαση Το ξανάκανα ΑΝΕΤΑ φιλε, είναι τρομερή εμπειρία! Κριμα που η βενζινη ειναι στην τιμή που ειναι και δεν ειναι πλεον καιροί για πολλά χιλιομετρα. 2 μερες μετα πηγα χωριο (ήταν εκλογές), 2 ώρες ταξιδι, και φαινόταν πως πηγα για καφε. Φαινεται πως αγαπαω ε? Το cruise το'ψηνα και το παραψηνα!! Παράθεση:
Σχεδιασμό Αυτοκινήτων τελείωσα
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
|||
|
|||
Για αυτο ειναι μπροστα στην εκπαιδευση οι Αγγλοι... Οτι θες να σπουδασεις το βρισκεις! Αντε βρες εδω στην Ελλαδα σχετικο αντικειμενο.... Χαιρετα μου τον πλατανο!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γενικά απο πλευράς κρατικού συστήματος ειναι πολύ καλοί.
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
μπραβο μαριε και εις ανωτερα....
συγκινηθηκα με το roof spoiler......και οχι μονο....τ ο υ μ π α ν ο !χαχαχαχαχα ευχομαι τα καλυτερα....χχεχε. υ.γ. 2 led depo Πισω και εισαι κομπλε....
|
|