|
Ενδοκλαμπικές Οι "μονομαχίες" μεταξύ μελών του BMW-Motorsport.gr Το παρόν φόρουμ βρίσκεται υπό επιτήρηση! Αν το κλίμα δεν είναι απόλυτα ήρεμο και φιλικό, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης!! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δικαβαλος δεν παω ποτε για να μην παρω κανεναν στον λαιμο μου Γιωργο! Οταν κοβουμε την κοντρα εκει που μας συμφερει και λεμε αλλα αυτα μου φαινονται καριερες μην τα ριχνετε σ εμενα. Το εκανε και με το κομπακτ το ιδιο δεν ειμαι ο μονος. Ηξερα την συμπεριφορα του απο πριν γι αυτο και απεφευγα. Τωρα πειτε οτι θελετε πραγματικα χεστηκα φιλε!!! |
|
||||
|
||||
τα καλα πατηματα πλεον δεν γραφονται μεσα στα φορουμ!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ελα ρε Μιχαλη τωρα,πραγματικα στο λεω και μονο διαβαζωντας αυτα εδω,βγαζεις ενα θεμα που καθε αλλο παρα εσυ εισαι.Αφου σε ξερω χρονια,τα λεμε και καθε μερα και καθε αλλο παρα η εικονα που βγαζεις εδω με αυτα που διαβασα...
Τι παει να πει ειχα ακουσει ρε φιλε για τον εναν και τον αλλον...εγω που σας ξερω και τους 2 σου λεω οτι καμια σχεση δεν εχει αυτο που μπορει να φανταζεται ο ενας για τον αλλον.Και στο λεω μπεσα αυτο.Και στην τελικη ρε συ,και για μενα εχουνε πει τα χιλια μυρια..οκ και εγω χεστηκα οπως ακριβως λες και εσυ,αλλά εσυ που με ξερεις,εισαι σε θεση να κρινεις αν αυτα που λενε στεκουν ή οχι.Γιατι λοιπον να μην σταθεις στην δικια σου αποψη και να ακους τους αλλους?Κατσε μαθε τον αλλον και μετα κρινε Εγω δεν διαβασα κατι εριστικο στο πρωτο ποστ του Νασου,το διαβασα ομως στην δικη σου απαντηση μετα.Κατσε ηρεμησε και ξαναδιαβασε τα και εσυ.Δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας και με εκνευριζει και μενα που σας ξερω και τους 2 και γνωριζω τους χαρακτηρες σας Παντως δεν ειδα πουθενα να λεει κανεις οτι δεν ησουν μπροστα καθαρα.Αποτι ειδα δημιουργησες θεμα εσυ λογω της αποστασης αν ηταν μισο καροτσι ή οχι...A kill is a kill και για εναν προφυλακτηρα.Ησουν μπροστα απο το 2ο καλυτερο μαμα Μ3 ( ) και μπραβο σου.Ολα τα άλλα ειναι λεπτομερειες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo_3D : 10-01-14 στις 20:52 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 10-01-14 στις 21:15 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν σε καταλαβαίνω, για ποια συμπεριφορά ξέρεις και από που? Τι υπαινιγμοί είναι αυτοί και από πού και ως πού? Η δική σου συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και εχθρική εξ αρχής. Έχεις κολλήσει με το κόμπακτ....με το κόμπακτ πηγαίναμε σταθερά στη μισή καρότσα έως τα 200 χωρίς τάσεις ανοίγματος, δηλαδή μέχρι πόσο έπρεπε να πατήσουμε στις 10 το βράδυ, και τι παραπάνω να δούμε? Με εσένα είδαμε σε δύο διαδοχικά ανοίγματα μισή με μία καρότσα ως τα 240. Εάν εσύ θες να πιστεύεις ότι στο τρίτο πάτημα έγινε το θαύμα και ξαφνικά μου έκανες 2 κενά....ο κάθε νοήμων αναγνώστης μπορεί να κρίνει. Αυτά από εμένα. Θα σε παρακαλέσω να μην ξανααναφερθείς προσβλητικά στο πρόσωπό μου, μέχρι στιγμής σε κάθε συνάντηση με τα παιδιά κάνουμε ανοιγματάκια, γελάμε, σχολιάζουμε με σεβασμό ο ένας με τον άλλο και βγάζουμε συμπεράσματα για τα αμάξια μας. Τίποτε άλλο...το κλίμα που έχεις δημιουργήσει είναι κλίμα βούτας και δεν είναι του στιλ μου. Και γω όταν ανοίξαμε με τον Άγγελο και ήταν κολώνα υπέρ μου, όταν μου είπε ότι τελικά είχε ξεφούσκωτα λάστιχα τον πίστεψα χωρίς αμφιβολίες και σεβάστηκα απόλυτα αυτό που μου είπε γιατί δεν είμαι κακοπροαίρετος και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ άτομα που μου είναι συμπαθή. Αντιθέτως, εσύ με αμφιβητείς σε ότι και να πω, δεν σέβεσαι το λόγο μου, και ήσουν κακοπροαίρετος (όλα αυτά για τη συμπεριφορά μου το μαρτυρούν) από την αρχή. Ο μόνος λόγος που σου τα γράφω αυτά είναι γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά και το θεμα "φιλικό άνοιγμα" κατευθύαν το ανηγαγες σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχες με εμένα χωρίς να με ξέρεις καν....μάλλον σε κομπλεξάρισε το υφος του νικητή που διέκρινες.....(τι άλλο θα ακούσουμε....έλεος!) Επίσης σε παρακαλώ εκτός από παραφιλολογία, εξηγησέ μας πως κατάργησες τον κόφτη τελικής από το σαζμάν, γιατί είναι φόρουμ και θέλουμε να μάθουμε μιας και μέχρι σήμερα ξέραμε πως αυτό γίνεται μόνο με ecu tuning.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να ξανανοίξετε και σε περίπτωση που η διαφορά παραμείνει η ίδια να γίνει αμέσως μετά έλεγχος από θύρα OBD και να δούμε τις παραμέτρους και των 2 αυτοκινήτων Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο Νάσος είναι μαμά , απλά μεταβιβάζεις το αυτοκίνητο σου σε ένα κοινοφελές ίδρυμα και τελειώνει η υπόθεση Καλό είναι πριν βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα να σκεφτόμαστε λιγάκι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι εννοείς με την λέξη ποντικιές για εξήγησέ μας λίγο εαν θες.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
α)μεταξυ αγνωστων (καλη ωρα)και επειτα απο προσκληση-προκληση(κι ας μην ηταν απο σενα προσωπικα) δεν λεγεται δοκιμη. β)ξαναλεω(βαρεθηκα βασικα) οτι δεν το εκανα με διαθεση, εγινε κατοπιν πιεσης των αλλων διοτι γνωριζω καποια πραγματα παραπανω και επαληθευτηκα.Δεν ειχα καμια καψα να πατησω με 46αρι. Εχω ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ πολλακις. γ)Δεν νομιζω να ειδες θρεντ για πατημα με παιδι μεσα απο το φορουμ διοτι ολα ηταν σε φιλικο κλιμα παντα και ποτε φαγωμαρα οπως καλη ωρα. Το συγκεκριμενο θρεντ σαφως και ανοιχτηκε καθαρα για να ειπωθουν τα πραγματα ετσι οπως εγιναν και οχι οπως θα ηθελες. Η καλη διαθεση κοπηκε με το που εκοψες το πατημα για να κρατησεις το αποτελεσμα που σε συμφαιρει 1 καροτσι στα μετρα σου. Ανηφορα γιοκ ντεν παταει που λεμε εμεις βουτισιοι. δ)δεν ειναι επιθεση, ουτε στολισμα αυτο που σου κανω πιστεψε με. Δεν εχω λογαριασμους τους εχω εξοφλησει ολους δοξα το Θεο. ε)αφου ειναι φορουμ κι ενδιαφερεσαι να εμπλουτισεις τις γνωσεις της παρεας εδω, να δειξεις λοιπον και τον αναλογο ζηλο ανοιγοντας ενα θρεντακι και εξηγοντας μας 5 πραγματακια εσυ ο γνωστης για το ecu tunning κλπ ζ)Τον Ξανθοπουλο τον γνωριζεις......;; η) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι σχεση εχει το καλο παιδι ρε Στεφ;;Τον ξερω κι απο χτες ή αναλυουμε προσωπικοτητες εδω;Του το ειπα και μπροστα του και του ιδιου οταν τον ρωτησα ,τι φοραει επανω κι οτι εχω μαθει οτι φοραει προγραμμα. Μου λεει ΜΑΜΑ κι εγω πιστευω αλλο. Και ολ αυτα πριν το πατημα. Οτι γνωριζω προσωπικα απο το παιδι ειναι το χτεσινο πατημα και η συμπεριφορα του μετα κρυβοντας σκοπιμα το αποτελεσμα. Τελος !αυτο ειδα αυτο λεω. Το τι πρεσβευει σαν ανθρωπος ουτε ξερω, ουτε στην τελικη μ'ενδιαφερει να μαθω. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|