|
|
||||
|
||||
Ε90 320d
Καλησπέρα.
Ας γράψουμε εδώ όσοι έχουμε αυτό το μοντέλο (320d - 177HP) και να μοιραστούμε εμπειρίες & λύσεις στα τυχόν προβλήματα που βρίσκουμε...εάν.... Λοιπόν, το δικό μου είναι 7 ημερών και κατασκευής 18 Μαρτίου 2008. Ψάχνω εδώ που είμαι να βρώ καλύματα για τα καθίσματα αλλά δεν βρίσκω universal (φθηνλα δηλαδή) λόγω πλευρικών αερόσακων......καμμιά πρόταση για on-line αγορά? Τι πετρέλαιο βάζετε εσείς? Εγώ Aral Diesel Ultimate και γενικώς το "ενισχυμένο"...... Επίσης ψάχνω να βρώ manual στα Ελληνικά....καμμιά "άκρη" κανείς??
Πρώην κάτοχος BMW E90 320d Stage 1 (217HP).... Νυν κάτοχος VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi 300HP (Stage 1) R-Line DSG7 7seater Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη topmar : 17-04-08 στις 22:53 |
|
||||
|
||||
Εδώ είμαστε φίλε μου!
Σε λίγες μέρες θα δηλώνω και εγώ παρόν στην παρέα σας!
|
||||
|
||||
Γεια σου ρε φίλε.
Εχω 21000 χλμ και το μόνο που έχω επενδύσει πάνω στο αυτοκίνητο είναι 6,2 λ/100 χλμ μέση κατανάλωση (steptronic) και 1 λίτρο λάδι... Σε αντίτίμο έχω 35 κιλά ροπής και επιταχύνσεις που κόβουν την ανάσα. Σε κάθε πάτημα του γκαζιού κάτω απ τα 80 έχω σπινιάρισμα και μάλλον πάω για λάστιχα... Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο σε σημείο να έχω μισήσει τη βενζίνη. Κωστάκη μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έλα να με πιάσεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στρώσιμο το έκανες? Λάδι έκαψε 1Λ στα πόσα χλμ? Χρειάζεται συχνό έλεγχο δλδ? Τί πετρέλαιο βάζεις, απλό?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Καλημέρα.
Η ροπή που αναφέρει είναι εργoστασιακή για το 320d Φάνη YΓ: Έχουμε το ίδιο χρώμα στο αμάξι.....
|
||||
|
||||
Φανη τι ακριβως εχεις αλλαξει και το εφτασες στα 272 ΗΡ??
Παράθεση:
|
||||
|
||||
γιατι 530δ και οχι 535δ παλι τριλιτρο αλλα διο τουρμπο και 300 αλογα
καπου διαβασα οτι κανεις αλλαγη λαδιων καθε 33.000 χλμ????? και δεν πηρες το τουρμπο στα χερια ακομα? 10.000 μαξιμουμ νομος ειναι αυτο |
|
||||
|
||||
Η ροπή είναι η εργοστασιακή. Τα πίσω λάστιχα θέλουν αλλαγή γιατί λόγω κατάστασης ελληνικών δρόμων το αυτοκίνητο γλυστράει συνέχεια και επεμβαίνει το dtc. Λάδι έβαλα χθές το βράδυ, 800cc μετά από 21000 χλμ. Ο υπολογιστής λέει οτι θα χρειαστώ αλλαγή στα 33000. Diesel βάζω μόνο από BP...
Προσοχή στην παγοποίηση το χειμώνα. Έμεινα στη Βουλγαρία τα Χριστούγεννα και αναγκάστικα να το φέρω φορτωμένο μέσα στα χιόνια μέχρι τις Σέρρες. Έμεινε το βράδυ σε ένα γκαράζ και το πρωί πήρε μπρός κατευθείαν. Την επόμενη φορά έβαλα diesel σε βουλγαρικό πρατήριο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η ελληνική αγορά δεν έχει χειμερινό diesel με αντιπαγωτικά...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σέρρες είπες?? Από εκεί είσαι????
|
|