|
Υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα εκτός από BMW Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για μοντέλα αυτοκινήτων άλλων εταιρειών (Ναι, υπάρχουν και τέτοια) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το Ζ/28 στρίβει για 1969...στο κάτω κάτω ο οδηγός το κουμαντάρει...ας το είχα εγώ...
Edit: Το Ζ/28 package έστριβε καλύτερα από τις συνομίλικες του BMW... Είχε μοτερ 302 high revving, άλλη ανάρτηση, 4 δίσκους με 4πίστονες (στην έκδοση του 69), ήταν για ομολογκασιόν στο Trans Am SCCA κλπ...Τα μεγάλα SS (350-396) είχαν πολύ βάρος πια από τον big block(396) και φυσικά τα λιγοστά 427 αλλά με 600-650+Nm δεν νοιαζόταν κανείς. Το μοτέρ (το 302) ήταν όλο σφυρήλατο. Έλεγαν για 290ps στις 5200 και στο δυναμόμετρο συνέχιζε να ανεβάζει μέχρι τις 6800 (350 με ένα 4πλο, 380 με τα optional 2 4πλα cross ram που από ότι έλεγαν οι ειδικοί επί της εποχής, στα έδιναν μαζί να τα βάλεις μόνος σου...)
Result:Banned by Administrator Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dim77 : 27-07-17 στις 20:06 |
|
||||
|
||||
Μου αρέσει η τροπή που πήρε το thread
Τα βροχερά βράδια που ήμουν στην Αγγλία, πίσω απο τον υπολογιστή, περνούσα τις ώρες μου διαβάζοντας για ο,τι αυτοκινητικό έβρισκα. Έτσι λοιπόν έμαθα οτι τα Αμερικανάκια δέν είχαν τα εργαλεία μόνο για τις ευθείες, αλλα ορισμένοι ανεβοκατέβαιναν τα βουνά και τα φαράγγια τους, το λεγόμενο canyon racing, κάτι αντίστοιχο με το λατρεμένο Touge των σχιστομάτηδων και το B road bashing που κάναμε με τους mates στο Νησί. Η λέξη Mulholland Dr, λέει πολλά, συνήθως για το αριστούργημα του Lynch, αλλα απο το '60 και μετά, οι Αμερικάνοι φίλοι μας πήγαιναν εκεί με τα κτήνη τους και κατέβαιναν το λόφο. Mustangs, 'vettes, Camaros, Porsches, Datsun Z cars και Jaguars, μεταξύ άλλων, διαγωνίζονταν για το ποιός θα κοροιδέψει καλύτερα την κυρα-Φυσική και τους νόμους της και θα στρίψει γρηγορότερα. "Δίχως δίπλωμα οδηγώ στο mulholland με ηλιοβασίλεμα", που λέει και ο Λεξ.
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E36 RULES!! : 27-07-17 στις 22:05 |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
καλά τα ιαπωνικά αλλά τελικά αφού έπαιξα με αυτά μια 5ετία θα γυρίσω σε Bmw
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δύσκολοι πάντως γενικά οι αποχωρισμοί... (για μένα τουλάχιστον)
|
||||
|
||||
Και για να μην είμαι εντελώς off-topic:
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Το φιεστάκι κομπλέ?
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
Ακόμα και με τάσια.....ε Μάριε?
|
||||
|
||||
Χειμωνιάζει!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! Το οτι έχει τάσια, αλλα πλυστικά φανών, με ξεπερνάει
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|