|
|||||||
| Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Το αμαξι χρειαζεται μπλοκε ωστε να ξεκολαει προοδευτικα και αλογα για να μπορει να ξεκολαει.
εσυ, οπως ο ιδιος λες, εχεις προβλημα γιατι στο ιδιωνει μονο του στη μεση. Εγω αυτο το λαμβανω ως μαζεμα του πισω μερους. Πρακτικα το αμαξι σου δυσκολευεται να σπασει την προσφυση στον εξωτερικο τροχο για τους λογους που προανεφερα. Με το κορολακι το εκανες ευκολα γιατι απλα ειχε πολυ μικροτερα περιθωρια προσφυσης
|
||||
|
||||
|
Προσπάθησε να μπεις με λίγο περισσότερα χιλιόμετρα και με περισσότερο κομμένο το τιμόνι (όχι τέρμα) δηλαδή να ανοιχτεί λίγο πιο πολύ ο κώλος του αυτοκινήτου και οδήγα περισσότερο με το γκάζι και με μικροδιορθώσεις στο τιμόνι. Βασικά νομίζω πως θέλει ΑΕΡΑ το πράμα. Βρες εν ανάγκη ένα άλλο μέρος χωρίς παγκάκια που να συγχωρούνται τα όποια λάθη, ώστε να μπορείς να μπεις με πιο πολλά. Η πλατεία είναι μεγάλη σε άνοιγμα ή ψιλομικρή; Με ένα μπλοκέ θα έφτιαχνε πολύ η κατάσταση νομίζω, αλλιώς θέλει πολύ εξάσκηση. Εγώ πάντως χωρίς μπλοκέ το βρίσκω πιο εύκολο να μπαίνω σε πολύ ανοιχτές γλυστερές καμπές και με μπόλικα χιλιόμετρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valantis544 : 23-11-09 στις 22:52 |
|
|
|||
|
|||
|
ριξε μια ματια εδω...: http://www.wikihow.com/Drift-a-Car
αν δεν τα καταφερεις δεν πειραζει, ουτε ο πρωτος θα εισαι ουτε ο τελευταιος... θελουν και καποιο ταλεντο μερικα πραγματα εκτος της προπονησης που λεει ο δημητρης... |
|
|
|||
|
|||
|
μωρε θα παω αυριο να παρω δυο πισινα γουλια εντελως να δω τι θα κανει
αμα σκαλωνει και με κεινα τοτε αρχιζουμε οικονομιες απο αυριο για μετατροπη και να δω απο που θα μαζεψω το τσιγαρο το κοψαμε τα ποτακια τα κοψαμε με βλεπω να δινω κανα νεφρο οπως παμε ερε γλεντια που παθαμε με το μπεμβε το αξιζει ομως χαλαλι του πω πω ρε πηγε 12 αμαν και εχω δουλεια αυριο αμα σκεφτειτε τιποτα γραφτε ρε παιδια και εγω θα τα δω αυριο πριν τις δοκιμες μου |
|
|
|||
|
|||
|
ωραια τα λες φιλε μου βαλαντις θα ψαξω και αλλο μερος να δοκιμασω
ΣΜ6 δενξερω καλα αγγλικα φιλος, οταν καναμε στο σχολειο κατι χαου ντου γιου ντου λεγαμε μεχρι εκει σε ελληνικα δεν εχει τιπτα να δω; παω εφυγα παιδια δεν θα ανοιγει το ματι αυριο |
|
|
|||
|
|||
|
γιατι δεν δοκιμαζεις κατι τετοιο πρωτα ωστε να παρεις το κολάϊ...?
http://videos.streetfire.net/video/t...ift_186677.htm |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
καλό διάβασμα ![]() http://www.driftclub.gr/driforum/sho...AD%CF%82+drift
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
|
||||
|
||||
|
Mη βαλεις λιωμα λαστιχα πισω.δεν θα κανεις και πολλα.
θα ξεκιναει πιο ευκολα το παντιλικι αλλα δεν θα εχεις τον ελεγχο που χρειαζεσαι. μαθε το αυτοκινητο σου καλα και θα δεις οτι θα βγαινουν μονα τους τα παντιλικια.....
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
αααα και μπαντιλικια μεσο διαβασματος και μανιουαλς δεν θα μαθεις ποτε..ολα ειναι στο τιμονι σου και στο σωστο ταιμινγκ εφοσον δεν εχεις πολλα αλογα αλλα πρωτα μαθε αυτο που σου λεει ο Ζ3 2.2...ζυγιζε το πρωτα..δες που δεν εχεις τιμονι..απαραιτητη προυποθεση αναρτηση και χαμηλωμα...χωρις χαμηλωμα δεν πας πουθενα με αυτο το αμαξι οσον αφορα την μπαντα διοτι τι τιμονι του γινεται αθλιο και ακρως επικινδυνο
only God can judge me Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xxxvagos : 23-11-09 στις 23:39 |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
0000...Το έχω διαπιστώσει απο πρώτο χέρι...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-11-09 στις 23:42 |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|