|
|||||||
| Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Για να κανεις το παρατεταμενο που λες, (δεν ξερω βασικα τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα εγω θα μιλησω για πολυ παρατεταμενο) πρεπει να εχεις μπλοκε διαφορικο. Με ελευθερο (ή αλλιως ανοιχτο) διαφορικο, οπως το δικο σου, το δικο μου, και του 99% οσων ειναι στο forum, δεν γινεται αυτο. Γινεται μονο στην περιπτωση που το δαπεδο γλιστραει παρα πολυ (π.χ. σε γλιστερο δρομο μετα απο βροχη) αλλα κι εκει δεν εχει και τρελη επιτυχια. Αυτος ειναι και ο λογος που οπως λες σου μαζευει. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι γιατι στα ανοιχτα διαφορικα, ο τροχος που χρειαζεται την περισσοτερη δυναμη κατα τη διαρκεια ενος "πεταγματος", ειναι και ο τροχος που την χανει, με αποτελεσμα να μαζευεται η ουρα. Προς το παρον, δοκιμασε να "τσιμπησεις" λιγο το χειροφρενο στην εισοδο της στροφης, για να αποσταθεροποιηθει το αμαξι, και μετα συνεχισε με γκαζι για να γλιστραει. Αλλα πρωτα εξασκησου σε πιο ανοιχτο χωρο, χωρις παγκακια πεζοδρομια και κολονες, για να δεις τη συμπεριφορα του αυτοκινητου.
|
||||
|
||||
|
ασχετο αλλα υπαρχει μπλοκε για 16αρη????
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
ΡΕ Βάγγο θα με τρελάνεις.... καλύτερα και από τα M3 ρε φίλε πως το κάνεις αυτό χωρίς ιπποδύναμη????
|
||||
|
||||
|
Παιζεις με τον πονο μας Γιωργαρα! Για 46αρι δεν υπαρχει καθολου για τετρακυλινδρο.. απο τη bmw τουλαχιστον.. αλλα πιστευω αν ειχε βγει κατι after market, ολο και καποιος θα το 'χε δει. Το χω ρωτησει σε κανα δυο threads.. μεχρι και δικο μου thread ειχα φτιαξει αλλα αρχ***α.
|
||||
|
||||
|
καταλαβα ουτε κανα μαγαζη?? κατι ρε παιδι μου τη αδηκια ειναι αυτη??
δεν μας ληπατε κανεις..
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Και πλεον δεν ισιωνω πουθενα με το 316! Α! Ειμαι και χαμηλωμενος 4 ποντους.. Δεν θα ξεχασω τη μερα στο καρτοδρομιο(μη πως για τα λιμανακια και με κραξουν) που εβγαλα 5 γυρους διπλωμενος με τον MeL Compact.. ΑΑΑΑαααχ ρε φουστη Θαναση τι μου θυμισες, ποτε θα το ξανακανουμε??!! Ολα αυτα χωρις πλοκε.- Το πλοκε ειναι για τους φλωρους.. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Απαιχτο βιντεο,απαιχτοι τυποι,απαιχτοι τυποι.. Για κατι τετοιες στιγμες παντως ειναι που η ζωη ωραια.. ![]() Υ.Γ..bmwpaouer μην αγχωνεσαι,κι εγω παλευω στο παρκιν του αεροδρομιου με το Ζ και μεχρι στιγμης ειμαι για κλαματα.. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
υ.γ εγω οταν τα κανα στο δρομο με αμαξι φτιαγμενο απο την αρχη για drift..μου συρατε τα παντα (και καλα κανατε)...και εδω δινετε συμβουλες για καποιον να τα κανει στο δρομο???
|
||||
|
||||
|
Στο drift δεν απαιτουνται και τα τρελα αλογα.. αρκει να εχεις κολημενο διαφορικο ή εστω καποιο ποσοστο μπλοκε. Δεν εννοω πως συμφωνω με τα λεγομενα του Βαγγου.. καραφλιανα μολις το διαβασα! Αλλα νομιζω πως το γραφει πιο πολυ μεταφορικα κι οχι στα σοβαρα. Με ανοιχτο διαφορικο δεν παμε πουθενα!! Σε δρομο με μια καποια προσφυση, θα μαζεψει αμεσως μολις το βαρος αρχισει να επαερχεται.
|
||||
|
||||
|
Νικο δεν πιστευω πως τον παροτρινει κανεις να τα κανει στο δρομο.. Σε καμια αλανα να τα δοκιμασει, ειδικα τωρα που ειναι ακομα αρχαριος.
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|