Επιστροφή   BMW-Motorsport.gr > Γενικές Συζητήσεις > Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης

Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-11-09, 23:37
Το avatar του χρήστη panagakiss
panagakiss Ο χρήστης panagakiss δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

panagakiss is on a distinguished road
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bmwpaouer Εμφάνιση μηνυμάτων
καταλαβαινω τι μου λετε και ευχαριστω που ασχολειστε

κινδυνος δεν υπαρχει εχω βρει μια πλατεια αδεια παντα και απο ασφαλτο σαπουνι και παντα βραδυ
οσο για τη δυναμη του 1600 νταξει το ξερω θελει δουλεια
αλλα πιο παλια ρε παιδι μου με μια κορολα που μαθαινα σα να τα έκανε πιο ευκολα και ας ηταν και ψοφιμι, τουτο δω ρε παιδι μου σα να σε μαζεύει απο μονο του κανει
να πάταγα πιο πολυ γκαζι αλλα φοβαμαι μη φύγει η μουρη μεσα στη στροφή και φαω κανα παγκάκι

κοίτα ενω πιστευω οτι μπορει να το κανει σα να γατζωνει ρε παιδι μου απο μονο του
να εβαζα τιποτα 40 πίεση στα πίσω λάστιχα αραγε;
Corolla AE86? Γιατι αν μιλας για τετοιο corolla, να ξερεις πως ακομα και σημερα ειναι απο τα τοπ ντριφταδικα. Επισης εκεινο ειναι πιο ελαφρυ, και εχει και διαφορετικο ζυγισμα απο το δικο σου.

Για να κανεις το παρατεταμενο που λες, (δεν ξερω βασικα τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα εγω θα μιλησω για πολυ παρατεταμενο) πρεπει να εχεις μπλοκε διαφορικο. Με ελευθερο (ή αλλιως ανοιχτο) διαφορικο, οπως το δικο σου, το δικο μου, και του 99% οσων ειναι στο forum, δεν γινεται αυτο. Γινεται μονο στην περιπτωση που το δαπεδο γλιστραει παρα πολυ (π.χ. σε γλιστερο δρομο μετα απο βροχη) αλλα κι εκει δεν εχει και τρελη επιτυχια. Αυτος ειναι και ο λογος που οπως λες σου μαζευει. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι γιατι στα ανοιχτα διαφορικα, ο τροχος που χρειαζεται την περισσοτερη δυναμη κατα τη διαρκεια ενος "πεταγματος", ειναι και ο τροχος που την χανει, με αποτελεσμα να μαζευεται η ουρα.
Προς το παρον, δοκιμασε να "τσιμπησεις" λιγο το χειροφρενο στην εισοδο της στροφης, για να αποσταθεροποιηθει το αμαξι, και μετα συνεχισε με γκαζι για να γλιστραει. Αλλα πρωτα εξασκησου σε πιο ανοιχτο χωρο, χωρις παγκακια πεζοδρομια και κολονες, για να δεις τη συμπεριφορα του αυτοκινητου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-11-09, 23:52
Το avatar του χρήστη george kaleas
george kaleas Ο χρήστης george kaleas δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

george kaleas is on a distinguished road
ασχετο αλλα υπαρχει μπλοκε για 16αρη????
Παλιά 23-11-09, 23:59
Το avatar του χρήστη MeLcompact
MeLcompact Ο χρήστης MeLcompact δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

MeLcompact is on a distinguished road
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
δουλεια θελει φιλε...εγω οταν πηρα το 316 (στην πρωτη λυκειου αν θυμαμαι καλα) δεν μπορουσα ουτε στον τοπο να το σπινιαρω..τωρα??? με φοβουνται τα Μ3
αααα και μπαντιλικια μεσο διαβασματος και μανιουαλς δεν θα μαθεις ποτε..ολα ειναι στο τιμονι σου και στο σωστο ταιμινγκ εφοσον δεν εχεις πολλα αλογα

αλλα πρωτα μαθε αυτο που σου λεει ο Ζ3 2.2...ζυγιζε το πρωτα..δες που δεν εχεις τιμονι..απαραιτητη προυποθεση αναρτηση και χαμηλωμα...χωρις χαμηλωμα δεν πας πουθενα με αυτο το αμαξι οσον αφορα την μπαντα διοτι τι τιμονι του γινεται αθλιο και ακρως επικινδυνο
Εγώ με το 18αρη το Compact είμαι διπλωμένος για 1 χλμ τουλάχιστον...
ΡΕ Βάγγο θα με τρελάνεις.... καλύτερα και από τα M3 ρε φίλε πως το κάνεις αυτό χωρίς ιπποδύναμη????
Παλιά 24-11-09, 00:02
Experienced User

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george kaleas Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχετο αλλα υπαρχει μπλοκε για 16αρη????
Παιζεις με τον πονο μας Γιωργαρα! Για 46αρι δεν υπαρχει καθολου για τετρακυλινδρο.. απο τη bmw τουλαχιστον.. αλλα πιστευω αν ειχε βγει κατι after market, ολο και καποιος θα το 'χε δει. Το χω ρωτησει σε κανα δυο threads.. μεχρι και δικο μου thread ειχα φτιαξει αλλα αρχ***α.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 00:05
Το avatar του χρήστη george kaleas
george kaleas Ο χρήστης george kaleas δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

george kaleas is on a distinguished road
καταλαβα ουτε κανα μαγαζη?? κατι ρε παιδι μου τη αδηκια ειναι αυτη??
δεν μας ληπατε κανεις..
Παλιά 24-11-09, 00:06
Το avatar του χρήστη fanisk
fanisk Ο χρήστης fanisk δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

fanisk has a spectacular aura aboutfanisk has a spectacular aura aboutfanisk has a spectacular aura about
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
δουλεια θελει φιλε...εγω οταν πηρα το 316 (στην πρωτη λυκειου αν θυμαμαι καλα) δεν μπορουσα ουτε στον τοπο να το σπινιαρω..τωρα??? με φοβουνται τα Μ3
αααα και μπαντιλικια μεσο διαβασματος και μανιουαλς δεν θα μαθεις ποτε..ολα ειναι στο τιμονι σου και στο σωστο ταιμινγκ εφοσον δεν εχεις πολλα αλογα

αλλα πρωτα μαθε αυτο που σου λεει ο Ζ3 2.2...ζυγιζε το πρωτα..δες που δεν εχεις τιμονι..απαραιτητη προυποθεση αναρτηση και χαμηλωμα...χωρις χαμηλωμα δεν πας πουθενα με αυτο το αμαξι οσον αφορα την μπαντα διοτι τι τιμονι του γινεται αθλιο και ακρως επικινδυνο
Εγω με το 316 διπλωνω με 4η πλεον..βεβαια εριξα πολυ διαβασμα σε φορουμς και manuals για να τα καταφερω, αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Και πλεον δεν ισιωνω πουθενα με το 316!
Α! Ειμαι και χαμηλωμενος 4 ποντους..

Δεν θα ξεχασω τη μερα στο καρτοδρομιο(μη πως για τα λιμανακια και με κραξουν) που εβγαλα 5 γυρους διπλωμενος με τον MeL Compact..
ΑΑΑΑαααχ ρε φουστη Θαναση τι μου θυμισες, ποτε θα το ξανακανουμε??!!

Ολα αυτα χωρις πλοκε.- Το πλοκε ειναι για τους φλωρους..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 00:07
Το avatar του χρήστη GREY
GREY Ο χρήστης GREY δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

GREY is on a distinguished road
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sm6 Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατι δεν δοκιμαζεις κατι τετοιο πρωτα ωστε να παρεις το κολάϊ...?

http://videos.streetfire.net/video/t...ift_186677.htm

Απαιχτο βιντεο,απαιχτοι τυποι,απαιχτοι τυποι..
Για κατι τετοιες στιγμες παντως ειναι που η ζωη ωραια..

Υ.Γ..bmwpaouer μην αγχωνεσαι,κι εγω παλευω στο παρκιν του αεροδρομιου με το Ζ και μεχρι στιγμης ειμαι για κλαματα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 00:09
Το avatar του χρήστη nik200
nik200 Ο χρήστης nik200 δεν είναι συνδεδεμένος
Experienced User

nik200 will become famous soon enoughnik200 will become famous soon enough
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bmwpaouer Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραια τα λες φιλε μου βαλαντις θα ψαξω και αλλο μερος να δοκιμασω
ΣΜ6 δενξερω καλα αγγλικα φιλος, οταν καναμε στο σχολειο κατι χαου ντου γιου ντου λεγαμε μεχρι εκει
σε ελληνικα δεν εχει τιπτα να δω;

παω εφυγα παιδια δεν θα ανοιγει το ματι αυριο
φιλε παουερ...ολα τα ειδα εκτος απο το πιο απλο...εγω στην θεση σου..θα εστριβα τιμονι και παραλληλα συμπλεξια (δινοντας παραπανω στροφες)..για να δωσω δυναμη πισω...προσεξε θελει εμπειρια αυτο που λεω...επισης θα χεις ζεστανει καλα τα μπροστινα λαστιχα...πριν μπεις..για να μην σου βγαλει μουτρα....επισης και σκανδιναβικο μπορεις να κανεις (φλικ)...αλλα και αυτο θελει εμπειρια...γενικα χωρις μπλοκε..το αμαξι μπορει να γαντζωσει οποτε θελει...και επισης μια καλη αναρτηση χρειαζεται....

υ.γ εγω οταν τα κανα στο δρομο με αμαξι φτιαγμενο απο την αρχη για drift..μου συρατε τα παντα (και καλα κανατε)...και εδω δινετε συμβουλες για καποιον να τα κανει στο δρομο???
Παλιά 24-11-09, 00:10
Experienced User

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MeLcompact Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ με το 18αρη το Compact είμαι διπλωμένος για 1 χλμ τουλάχιστον...
ΡΕ Βάγγο θα με τρελάνεις.... καλύτερα και από τα M3 ρε φίλε πως το κάνεις αυτό χωρίς ιπποδύναμη????
Στο drift δεν απαιτουνται και τα τρελα αλογα.. αρκει να εχεις κολημενο διαφορικο ή εστω καποιο ποσοστο μπλοκε. Δεν εννοω πως συμφωνω με τα λεγομενα του Βαγγου.. καραφλιανα μολις το διαβασα! Αλλα νομιζω πως το γραφει πιο πολυ μεταφορικα κι οχι στα σοβαρα. Με ανοιχτο διαφορικο δεν παμε πουθενα!! Σε δρομο με μια καποια προσφυση, θα μαζεψει αμεσως μολις το βαρος αρχισει να επαερχεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 00:13
Experienced User

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
υ.γ εγω οταν τα κανα στο δρομο με αμαξι φτιαγμενο απο την αρχη για drift..μου συρατε τα παντα (και καλα κανατε)...και εδω δινετε συμβουλες για καποιον να τα κανει στο δρομο???
Νικο δεν πιστευω πως τον παροτρινει κανεις να τα κανει στο δρομο.. Σε καμια αλανα να τα δοκιμασει, ειδικα τωρα που ειναι ακομα αρχαριος.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές