PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΤΑΚΙ ΤΑΠΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ


zmy5710
06-11-07, 15:32
το αμαξι μου ειναι 316 compact 98 και οταν το αγορασα δεν προσεξα οτι οταν κλειδωνω το αμαξι αυτο δεν κλειδωνη ανοιξα το πορτ μπαγκαζ και ειδα οτι εχει τραβηγμενο ενα σα κορδονι που ειναι λεει για το πορτακι, αυτο επισκευαζετε ,αλαζεται.τι γινεται?:smashtard

konas
06-11-07, 15:34
Ειναι αυτο που ξεκλειδωνει το πορτακι χειροκινητα. Λογικα οταν το τραβας μετα πρεπει να ξαναγυριζει στην αρχικη του θέση. Οποτε μετα θα κλειδωνει.
Για δοκιμασε να το ξανατραβηξεις (οχι με ολη σου τη δυναμη και σου μεινει στο χέρι) μπας και ξαναγυρισει πισω, μηπως ειχε κολλησει.

thanassis
06-11-07, 21:21
λοιπόν, επειδή το έχω σκαλίξει αρκετές φορές!!!! άνοιξε το κάλυμα(επένδυση) στο πορτ-μπαγκάζ και έλεγξε το σημείο στο οποίο "κρεμάει" το κορδόνι που λες. το συγκεκριμένο κορδόνι είναι για την περίπτωση που μείνεις από μπαταρία, γίνεται υπερασφάλιση και δεν ανοίγει το πορτάκι και τραβάς το κορδόνι το οποίο τραβάει χειροκίνητα το πυράκι που κανονικά θα άνοιγε αυτόματα... επίσης έλεγξε τη φίσα αν είναι καλά κουμπωμένη, μήπως σε κάποια επισκευή ή έλεγχο βγήκε και δεν ξαναμπήκε σωστά.... αλλιώς ίσως χρειαστείς αλλαγή μονάδας.... (αν υπάρχει μέσα η συσκευή και δεν αφαιρέθηκε μετά από καμιά τράκα!!!)

zmy5710
06-11-07, 22:36
ευχαριστω πολυ μαγκες γεια την βοηθεια σας