PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε34 Μ5 vs Focus RS & GOLF αγνώστων στοιχείων vs Fazer 600


S38B38 Monsta
04-04-05, 22:36
ΟΚ είμαστε οικογενειακώς (4 άτομα + καρότσια/μπιμπερό/πάνες/κρέμες/παιχνίδια/παιδικά καθίσματα κτλ...) με το δράκουλα και επιστρέφουμε από Βουλιαγμένη, αφού προηγουμένος είχαμε καταβροχθίσει τον άμπακα.

Μόλις έχω πιάσει λοιπόν τη Λ. Βουλιαγμένης και καθώς πλησιάζω το 1ο φανάρι, εκεί στη κάτω Βούλα, βλέπω μπροστά μου τη λεία....Focus RS που έχει σταματήσει στο κόκκινο και στη δεξιά δεξιά λωρίδα. Χωρίς να είμαι λοιπόν σίγουρος αν θέλει να παίξει, σταματάω από πίσω του (δίπλα είχε άλλα τουτου) και περιμένω για το πράσινο. Ανάβει, και ξεκινάμε σχετικά σβέλτα, αλλά κάπου μου κόβεται η φόρα οπότε για να μη πέσω πάνω του αλλάζω σε 2α και ο τύπος το σανιδώνει. Αναγκαστικά κάνω το ίδιο, αλλά κάπως καθυστερημένα άρα χάνω λίγο έδαφος. Είμαι λοιπόν σταθερά πίσω του 1 καρότσα και ενώ γεμίζει η 2α μου είμαι σίγουρος ότι θα τον φτάσω. Μάταια όμως. Η απόσταση δεν μικραίνει αλλά ούτε και μεγαλώνει, αλλαγή σε 3η και το ίδιο σκηνικό μεχρι τα 130 περίπου, όπου πλακωνομαστε στα φρένα για το επόμενο φανάρι. Καθώς εξελίσσεται αυτή η σκηνή μπροστά μας παίζουν ενα RX8 με ένα Γκολφ.

Πλησιάζουμε στο φανάρι και καταφέρνω να χωθώ στη μεσαία λωρίδα, ελπίζοντας ότι ένας από τους παραπάνω θα στηθεί δίπλα μου. Κανείς δεν τα καταφέρνει και βρίσκονται όλοι μία σειρά αυτοκίνητα πίσω μου και αριστερά, οπότε αναγκαστικά ξεκινώ χωρίς δράματα (δε με χαλάει, αφού έχω τελειωμένο δίσκο-πλατό και πατινάρω σε καλή άσφαλτο για πλάκα). Ανοίγομαι λίγο παραπάνω ώστε να τους δώσω την ευκαιρία και το χώρο να περάσουν τους Sunday drivers και να έρθουν δίπλα μου, πράγμα που τελικά γίνεται με το Golf το οποίο by the way ήταν τύμπανο με μεγάλες ζάντες, μπλε στο χρώμα και πίτα. Ο τύπος κρατά μια απόσταση περίπου 2 καρότσες από εμένα και βλέπω ότι με περιμενει να ανοίξω. 3η λοιπόν περίπου 4Κ στροφές και το σανιδώνω. Αρχίζει να χάνει έδαφος αργά αλλα σταθερά και στα τελειώματα της 3ης μου (155 χλμ) έχει μείνει πίσω άλλες 2 καρότσες. Impressive για Golf!!!! Mάλλον 1.8Τ φτιαγμένο θα ήταν, ο δε τύπος φανερά εκνευρισμένος για το τσαγάκι, άρχισε να κάνει κάτι σφήνες (μετα αφού είχαμε πλακωθει στα φρένα) μεσα στη κίνηση, λες και θα τον ακολουθούσα...

Λίγο αργότερα φτάνουμε στο φανάρι πριν τη Βούτα και μη έχοντας κανεναν να παίξω τα 'βαζω' με ένα καινούριο Fazer 600. Δεν κανω τρελή εκκίνηση-ούτε και κείνος, αλλά από 2ες-3ες-4ες ήταν μπροστά μου περίπου 2 καρότσες. Η δε πλάκα ήταν ότι δεν το περίμενε, και κοιτούσε συνεχεια στον καθρέφτη του, μη μπορώντας να καταλάβει γιατί δεν μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο.

:D

αυτά τα ολίγα

Strax
05-04-05, 10:54
Πολύ καλό! Κάπου πάντως καταλαβαίνω τον τύπο να έχει νεύρα! Έφαγε τσάι από "(4 άτομα + καρότσια/μπιμπερό/πάνες/κρέμες/παιχνίδια/παιδικά καθίσματα κτλ...)"! Έχει και ένα δίκιο! Νομίζω ότι αυτός είναι ο ορισμός του Μ! Τα κάνω όλα παντού!

Fad3In
10-04-05, 14:47
Αναγκαστικά κάνω το ίδιο...

:) Εχει πλακα οπως το θετεις! χεχεχ Καλη κοντρα και καλο ξυλο εριξες παντως...ΚΑι το αμαξι σου πρεπει γενικα να δινει ρεστα με το N.Pack!
:cheers:
N.