PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ BMW


wolfman
02-05-05, 12:51
Οφείλω να αναφέρω την εμπειρία μου με την οδική βοήθεια της BMW. Την Μεγάλη Παρασκευή, στον δρόμο προς Κόρινθο, μου παρουσιάσθηκε πρόβλημα στον κινητήρα και με ενδεικτικό λαμπάκι στο καντράν. Τηλεφώνησα στην οδική βοήθεια της BMW και η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν διαθέτουν mobile αυτοκίνητο στην περιοχή Κορίνθου και ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν στην προκειμένη περίπτωση είναι να μεταφέρουν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία της Κορίνθου και το κοιτάξουν την Τρίτη του Πάσχα (μετά από 4 μέρες δηλαδή). Οταν τους ερώτησα τι θα κάνω τόσες ημέρες χωρίς αυτοκίνητο και πως θα πάω στην δουλειά μου την Τρίτη του Πάσχα (σημειωτέον εργάζομαι στο αεροδρόμιο των Σπάτων), μου απήντησαν ότι "αυτό είναι δικό σας πρόβλημα". Παρά τους ψηλούς τόνους και τις διαμαρτυρίες μου η απάντηση ήταν στερεότυπη "δεν στέλνουμε mobile αυτοκίνητο σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 50 χιλιομέτρων". Τελικά επιστρατεύθηκε φίλος που εργάζεται σε άλλη εταιρία οδικής βοήθειας και επέστρεψα στη Αθήνα.
Ολα τα παραπάνω λεγόμενά τους δεν είχαν κάνει τον κόπο να μου τα εξηγήσουν όταν μου πωλούσαν το αυτοκίνητο (318 Ci, 7/2002 και που στοίχισε το αρκετά μεγάλο ποσό των 42000 Ευρώ - συνολικά).
Λυπάμαι ειλικρινά για το φιάσκο. Η Toyota είναι πολύ πιο εξυπηρετική όσον αφορά το Yaris της συζύγου μου.

ΥΓ. Αν κάποιος κύριος της επίσημης αντιπροσωπείας της εταιρίας ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα είμαι την διάθεσή του!!
(6948603898).

bmwfan
03-05-05, 23:35
Παντως αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια για κινητα συνεργεια της Bmw οτι δεν πανε μεγαλυτερες αποστασης των 50Κμ.Τωρα εσενα γιατι δεν στο εξηγησε ο πωλητης που σου πουλησε το αυτοκινητο ισως να ειναι δικο του λαθος και δεν νομιζω οτι φταιει η επισημη αντιπροσωπεια.
Ετσι και αλλιως διαγνωση που αφορα λαμπακι κινητηρα τα στελνουνε ολα στο συνεργειο.
Τους ειπες να στο μεταφερουν αθηνα και δεν δεχτηκαν;

ks50:50
04-05-05, 09:35
Ούτε εγώ ήξερα ότι δεν πάνε σε αποστάσεις πάνω από 50 χιλιόμετρα

stef
04-05-05, 14:15
Proswpika thn exoume xrisimopoieisei prin kamia 10aria xronia kai mas sumperiferthikan apsoga!
Sorry gia ta greekglish alla den exw elliniko menu :mad:

VIC
04-05-05, 18:39
ουτε κι εγω το ηξερα αυτο για τα 50 χλμ. οποτε σκοπιμως περναει στα ψιλα γραμματα...παντως μια φορα που τους καλεσα ηταν αψογοι. κολπο που ισως και να πιασει αν ειστε στα 50 και κατι χλμ. : παρτε τηλ στην αντιπροσωπεια σας και ζητηστε τον πιο οικειο υπαληλο ειτε ειναι απο τις πωλησεις ειτε απο το συνεργειο και βαλτε τον να παρει αυτος τηλ. για να ερθουν!!! ΠΡΟΣΟΧΗ χρειαζεται υφος εκνευρισμενο αλλα και πολυ ευγενικο που να τον χτυπησει κατευθειαν στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ. αχρειαστοι να ειναι...