PDA

Επιστροφή στο Forum : σερβις του τουτου!


gtsaktiris
12-05-05, 11:21
ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! :wub: ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΘΡΕΦΤΑΡΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ε30 ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΕΡΙΑ!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ BMW ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,ΣΤΑΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?ΕΠEΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ3 Ε30 EVO SPORT S14 MOTER ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. :smiley_ab :smiley_ab (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)!!!!!!!!!!!!

manosm3
12-05-05, 11:24
ΤΟ Μ3 Ε30 EVO SPORT S14 MOTER ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ
Συγνωμη που θα ειμαι εκτος θεματος!
Τι ηθελες και το εγραψες; Εχεις να ακουσεις ερωτησεις μεχρι πρηξιματος απο φαν αυτου του αυτοκινητου!

Καλυτερα θα ηταν να το ψαξεις αρκετα για να κανεις σερβις σε αυτο το αυτοκινητο μιας και το αγαπας τοσο πολυ και δε θες δυσαρεστες εκπληξεις!

m3power
12-05-05, 13:25
και γιατι δεν πας μεσα στην αντιπροσωπεια;;;;

Fanatic
12-05-05, 13:26
Καλωσηλθες φιλε!Πες μας και λιγα πραγματα για σενα και το μωρο!Πρωτα να το δουμε απο κοντα να προσκυνησουμε και μετα το συζηταμε το θεματακι....περα απο την πλακα υπαρχουν διαφοροι που εχουν καλο ονομα για τετοια ///Μοτερ...βεβαια ειναι τσουχτερα τα πραγματα βεβαιως βεβαιως!!

BMW Power
12-05-05, 13:44
Εγώ για αυτό το αυτοκίνητο θα πρότεινα να βρεις κάποιον που έχει και αγωνιστική εμπειρία πάνω σε αυτά τα μοτέρ. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που είχα πάει κάποτε το Μ3 μου (Ε30 και αυτό), δεν είχαν ούτε το κατάλληλο μπουζόκλειδο!!! :icon11:

ygkamoulak
12-05-05, 15:20
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΣΙΤΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ

thomas
12-05-05, 17:21
Να κάνεις σέρβις θέλεις???? (Λάδια, ξύδια, νερά....)

Τι σημαίνει να μου ρυθμίσει όπως θέλω το τουτού??
Έχει πρόβλημα και δεν δουλεύει σωστά???
ή μήπως ξέρεις περισσότερα από το τμήμα Μ της BMW και θέλεις την δική σου άποψη για αυτό το μοτέρ και τις δικές σου προσωπικές ρυθμίσεις, (άλλο χρονισμό, άλλα μείγματα, διαφορετικά μπουζί, πείραγμα στο λουφτ...), δηλαδή ψάχνεις κάποιον για να εκτελεί μηχανολογικά τις εντολές σου?

ή τελικά ψάχνεις κάποιον για να σου βελτιώσει το μοτέρ για να πηγαίνει ακόμη καλύτερα???

Το πρώτο είναι σχετικά απλό. (υπάρχουν 5-10 άνθρωποι στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να σου κάνουν αξιόπιστα σέρβις)

Το δεύτερο το ακούω λίγο τρομακτικό. Και πάλι κάποιος με καλή γνω΄ση του μοτέρ, που το έχει λύσει μερικές φορές θα μπορεί να εκτελέσει τις εντολές σου (χωρίς ευθύνη τελικά για το αποτέλεσμα...)

Το τρίτο είναι το πιο δύσκολο. Οι βελτιωτές για ένα τέτοιο μοτέρ είναι δύο το πολύ τρείς, με τον έναν να βρίσκεται εκτός Αττικής.

Το πρώτο ακούγεται επίσης σχετικά οικονομικό, τα επόμενα δύο....

m_power_lunatic
12-05-05, 17:59
Χαιρομαι που αλλο ενα Μ3 Ε30 ηρθε στην παρεα μας!Εαν διαβασεις παλαιοτερα thread μου θα καταλαβεις γιατι.....ειμαι τελειως lunatic με το συγκεκριμενο ///Μωρο!Καταρχην μια βασικη ερωτηση.....που ολοι ξερουν ποια ειναι...ΓΝΗΣΙΟ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ?Τελευταια εθεαθη στα Β.Π γνησιο Μ3 Ε30 CECOTTO EDITION κοκκινο αριθμημενο με προελευση Θεσσαλονικης αλλα με κοκκινα μπουζοκαλωδια στο μοτερ εκ των υστερων προφανως τοποθετημενα!Μηπως εισαι ο εν λογω ιδιοκτητης? :bowdown:

gtsaktiris
13-05-05, 11:08
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2004 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ 318ις look m3 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ :angryfire !Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ,ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ!) ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΤΑΩ.ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΡΥΘΙΣΜΑ ΜΠΕΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΚΑΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2,3 Η ΤΟ 2,5!ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΓΕ LOTYS ΕLISE ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ 1 ΑΜΑΞΙ ΧΑΛΑΡΑ!ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ Η ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SERBIS ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ! ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΖΗΤΑΩ?


Α!ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑΤΡΟΠΗ(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ!)ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ CLUB ΓΙΑΤΙ H ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ :icon42: ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 'ΟΜΟΣΤΑΒΛΟΥΣ' ΤΗΣ (αν μου επιτρεπεται αυτη η εκφραση!)

m_power_lunatic
13-05-05, 12:33
Φανταζομαι δεν απευθυνεσαι σε εμενα......ρωταω γιατι τα γνησια σπανιζουν και εχουν σαφως αλλη αξια απο τις μετατροπες αλλα αυτο δεν καταδικαζει μια πολυ καλη μετατροπη να το ξεκαθαρισουμε αυτο!Προχειρα θα σου πω μερικα ονοματα για να πας για service το ///Μωρακι σου.Εδω Αθηνα μπορεις να πας σε Βουδουρη και στον Μητση που εχουν ασχοληθει αρκετα με το συγκεκριμενο μοτερ και για επαρχια στον Αλεκο στο Αργος και στη Θεσσαλονικη στον Παπαδοπουλο.Διαλεξε και παρε...... :)

gtsaktiris
13-05-05, 13:01
ΟΧΙ!ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ!ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΙΛEΩΘΩ?

m_power_lunatic
13-05-05, 17:26
Καταφερα να κερδισω μια ακομα βολτα με Μ3 Ε30.......πλακα κανω δεν παρεξηγηθηκα,παρολ αυτα η βολτα-βολτα ε? :bowdown:

Geo_3D
13-05-05, 21:37
Εγω ομως παρεξηγηθηκα.Δε με κανεις και μενα μια βολτα να λυθει η παρεξηγηση????? :ices_ange

manosbmw318ie30
13-05-05, 21:59
Λοιπόν. Εγώ αισθάνομαι τόσο παρεξηγημένος που μόνο με βόλτα εις διπλούν μπορώ να ξε-παρεξηγηθώ!!! :icon42:

Μ3-Ε30 Η μεγάλη μου αγάπη (και αυτή!!! :wub: :wub: )

alexk
13-05-05, 22:02
Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που είχα πάει κάποτε το Μ3 μου (Ε30 και αυτό), δεν είχαν ούτε το κατάλληλο μπουζόκλειδο!!! :icon11:
Υπάρχουν πάντως και εξουσιοδοτημένα που έχουν όλα τα ειδικά εργαλεία γι'αυτό το μοτέρ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Γιατί εγώ δεν έχω υπ'όψιν μου κανένα ελεύθερο που να έχει π.χ. ειδικό εργαλείο για να συγχρονίζει/ρυθμίζει τις πεταλούδες (που θέλουν ρύθμιση συχνά). Οι πιο πολλοί μάλιστα δεν ξέρουν καν γιατί είναι οι τάπες που έχει στο χταπόδι και τις καταργούνε...

manosm3
13-05-05, 22:34
ΟΧΙ!ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ!ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΙΛEΩΘΩ?
Φιλε μου εγω δεν σου ξαναμιλαω! Εκτος κι αν με κανεις δυο "πλαγιες" βολτες με το Μ3 ή με αφησεις να το οδηγησω λιγακι με εσενα μεσα! :drive2:

gtsaktiris
14-05-05, 12:18
MANOM3 ESY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! :ices_ange :ices_ange ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ..................ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? :ices_ange

manosm3
14-05-05, 12:27
MANOM3 ESY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! :ices_ange :ices_ange ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ..................ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? :ices_ange

Φιλε μου πες μου οτι μενεις θερμοπυλων και θα τρελαθω!

Fad3In
14-05-05, 12:32
Καταρχην καλοταξιδο!
Εχω μερικες παρατηρησεις!
ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ δεν το πας σε αντιπροσωπεια BMW;!;
Δε νομιζεις οτι αξιζει τα λεφτα της σωστης συντηρησης;!; :nod:
Και...
Εχω μια 318ι και της κανω ευλαβικα τα σερβις και εσυ αφηνεις το S14 χωρις;!; Προσεξε το για να σε προσεχει! Κανενα αυτοκινητο δεν ειναι
αυτοεπισκευασιμο!
Ν.

gtsaktiris
14-05-05, 12:33
ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦ. ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!Α!ΕΚΛΕΙΣΑ SERBIS ΣΤΟ ΣΙΤΤΑ-ΦΛΑΣΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SERBIS! GRRRRRRRRRRRRR :whip:

manosm3
14-05-05, 12:44
ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦ. ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!Α!ΕΚΛΕΙΣΑ SERBIS ΣΤΟ ΣΙΤΤΑ-ΦΛΑΣΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SERBIS! GRRRRRRRRRRRRR :whip:

Κι εγω ανυπομονω να το οδηγησω! :smashtard

gtsaktiris
14-05-05, 12:56
ΛΕΩ,ΜΑΝΟ Μ3,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! :smashtard

manosm3
14-05-05, 14:52
ΛΕΩ,ΜΑΝΟ Μ3,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! :smashtard

ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΛΛΟ: ΤΟ Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;]

A και κατι αλλο: Αν δεν μου δωσεις το Μ3 βολτα δε θα κανουμε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ drift!