Επιστροφή στο Forum : Τρακάρισμα σε πεζοδρόμιο! Τι μπορεί να έπαθε?
desecrator
09-02-09, 02:58
Εδωσα το μωρο μου στον κολλητο (καλυτερα να του χα δωσει την γκομενα)
και πηγε ο γελοιος και τραβηξε ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ πανω στην στροφη. Οπως ηταν αναμενομενο του φυγε και πηγε κ εσκασε η πισω ροδα απο την μερια του οδηγου πανω στο πεζοδρομιο. Η ζαντα κομματια ( ευτηχως δεν του φορουσα αυτες που αγορασα πριν 3 μερες). Το κακο τωρα ειναι οτι οταν βαζω ταχυτητα μολις παει να κανει περιστροφη η ροδα ακουγετε σαν μηχανη του γκαζον. εννοειται οτι το αμαξι ακινητοποιήθηκε. Θα το παω μεθαυριο στον μαστορα αλλα για να ξερω στο περιπου τι με περιμενει.... τι μπορει να του χει μαμησει?
halkida116mpack
09-02-09, 03:10
αφου η ζαντα εγινε κομματια ξεχναμε την περιπτωση του να ηταν μονο ρουλεμαν τροχου.στο sierra που με ειχαν τρακαρει λιγο στον πισω τροχο δεν φαινοταν με το ματι αλλα ειχε φυγει ο πισω αξονας 4mm αλλα δεν εκανε οπως λες μονο ετρεμε λογω του οτι δεν γυρναγε καλα ο αξονας μεταδωσης.ελπιζω να ειναι κατι πιο ελαφρυ το δικο σου.
πόσο γελοίοι μπορεί να είναι μερικοί "φίλοι" όπου παίρνουν το ξένο αμάξι και το ********** ** ******...
Φίλος μου τράβηξε επίσης χειρόφρενο ενώ του τόνισα να μην κάνει *******...ευτυχώς δεν είχαμε στούκα...
τότε τον κατέβασα επιτόπου και του ορκίστηκα οτι δεν θα ξαναοδηγήσει αμάξι δικό μου...έχω αλλάξει 3 αμάξια απο τότε και δεν έχει πάρει κανένα βόλτα, αν και με έχει παρακαλέσει πολλές φορές...
Δε βγήκε τυχαία η ατάκα "Η γυναίκα και το αυτοκίνητο δε δανείζονται"
Εδώ εγώ στον ίδιο μου τον πατέρα δε το δίνω. Τι μου λες τώρα ...
Λεφτα εχει ο φιλος σου?:scratchch
Σαν καλος φιλος πρεπει να αναλαβει τη στουκα τωρα...
bmw330vasilis
09-02-09, 09:42
και ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ουτε στην μανα σου!!!!
Φιλε μου απο χτυπημα ροδας σε πεζοδρομιο πολλα μπορουν να συμβουν.
Τα πιο απλα ειναι ζαντα και ψαλιδια και μερικες φορες και αμορτισερ.
Τα μαμησιατικα ειναι να εχει παρει μουαγιε - διαφορικο μεχρι και η γεφυρα!
Πεστου φιλου σου να μαζευει λεφτα γιατι θα του χρειαστουν!
Πρεπει καποτε ολοι να καταλαβουμε οτι οι ******** ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!:drive2:
Είχα πάθει και εγώ το ίδιο πριν χρόνια με ένα XR3. Έκανα χειρόφρενο σε βρεγμένο, μου έφυγε και χτύπησε η μπροστινή ρόδα από τη πλευρά του οδηγού στο κράσπεδο του πεζοδρομίου. Το αμάξι με δυσκολία το οδήγησα μέχρι το συνεργείο με 10km/h αφού πήγαινε πάνω-κάτω σαν το αμάξι του Ντόναλντ..
Αποτέλεσμα: στραβωμένη τιράντα του ζανφόρ (αυτή που ενώνεται με το αμορτισέρ) και 150 ευρώ. :banghead:
Για την ιστορία, φίλος που του είχα δανήσει ένα παπί που έιχα κάποτε, πέρασε stop και τράκαρε με αμάξι. Δε μου πλήρωσε τίποτα :deal:
Κάποια πράγματα είναι θέμα έμφυτης παιδείας και τακτ. Δε μπορούμε να τους κάνουμε όλους ανθρώπους. :nixweiss:
Ρε παιδια καθιστε... Τι λετε τωρα ο φιλος δεν φταιει εδω το παιδι φταιει που εδωσε το αμαξι σε φιλο..
Σπανια φτενε οι αλλοι... Σκεψου αν δεν το εδινες..
Τεσπα αν να πουμε και κατι για το χτυπημα γιατι θα φαμε WARNING>...
Η ζαντα εγινε κομματια? δεν νομιζω... αν ειναι ετσι τοτε ψαλιδια αξονες ρουλεμαν και αναρτηση... :P:P:P
Μια φορά έδωσα το αμάξι μου να το οδηγήσει άλλος και το μετάνοιωσα.Από τότε,δεν υπήρξε δεύτερη.
Στο κάτω κάτω,αν είναι να το σπάσεις το αυτοκίνητο σου,να το σπάσεις εσύ και όχι ο οποιοσδήποτε...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.