PDA

Επιστροφή στο Forum : Case Studies


DoctorAbo
16-06-05, 13:28
Ανοίγω αυτό το thread για να προτείνω μια ιδέα που είχα.
Κατά καιρούς, όλο και κάποιος από την παρέα προχωράει σε εδνιαφέρουσες βελτιώσεις (μεγάλου μήκους και εύρους) στο αυτοκίνητό του.

Σκεπτόμουν, ότι θα μπορούσε κάποιος που κάνει σοβαρή αναβάθμιση να ανοίγει thread με τίτλο τι είχε και τι έκανε ή κάνει π.χ. (E36 1,6 σε E 36 328) κλπ κλπ. Στη συνέχεια θα μπορούσε να γράψει όλο το project, τα κόστη του, να βάλει φωτογραφίες κλπ όπως έκανε κάποτε ο DA Motorsport για το αυτοκίνητο του Scandalis.

Αυτό θα δημιουργήσει μια καλή βιλιοθήκη, με τεχνικά στοιχεία, με κόστη, με εικόνες κλπ. Κάθε επόμενος ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ανατρέχει και να παίρνει όλες τις πληροφορίες και τα "τρύκ" που γίνανε σε μια οργανωμένη τιμή.

Αυτά

:feedback:

Black5
16-06-05, 13:38
Πολύ καλή ιδέα. Πράγματι θα ήταν ενδιαφέρον να υπήρχε μία τέτοια "βιβλιοθήκη".

MPOWER
16-06-05, 13:40
Πολύ καλή η ιδέα σου Δημήτρη, αρκεί να γίνεταιο οργανωμένα και ολοκληρωμένα, χωρίς περιττά σχόλια και κίνδυνο να φύγουμε εκτός θέματος.
Για το λόγω αυτό θα φτιάξουμε μία καινούρια κατηγορία στα forums που θα ονομάζεται "Projects" και θα αφορά έτοιμα project cars και όχι ...θέλω να φτιάξω...!

MPOWER
16-06-05, 13:53
Η επιθυμία σας κύριε DoctorAbo....διαταγή! Δείτε την καινούρια κατηγορία στα forums! :cheers:

Minas DASC
17-06-05, 08:38
Προτεινω τα theads που θα ανοιγονται σε αυτη την κατηγορια να κλειδωνονται αμεσως, γιατι ειναι σιγουρο οτι θα αρχισουν αμεσως να γεμιζουν με off topics και ισως περιττα κολακευτικα σχολια.
Ολες οι ερωτησεις σε αυτον που το εχει κανει ας γινονται με πμ, και κατοπιν με edit θα μπαινουν προσθετες πληροφοριες βασει των πμ.
Λεω τωρα.... :idea:

DoctorAbo
17-06-05, 12:43
Η επιθυμία σας κύριε DoctorAbo....διαταγή! Δείτε την καινούρια κατηγορία στα forums! :cheers:

Τα σέβη μου, Κύριε Πρόεδρε !!!!!