PDA

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με τα Φωτα Xenon


bebez4
15-04-09, 12:13
Στο Ζ4 μου εχω βαλει aftermarket φωτα xenon. το προβλημα ειναι οτι απο την πρωτη μερα που τα εβαλα καθε φορα που παταω το βρενο, αναβει στο καντραν το λαμπακι βλαβης φωτων. μωλισ αφισω το φρενο το λαμπακι σβηνει. αυτο γινεται μεχρι που στο τελοσ καιγεται ο μετασχηματιστης! εχω αλλαξει 5 φορες μετασχηματιστη. με εχει κουρασει η ολη κατασταση ομως και αυτος που μουτα εβαλε δε μπορει να τα φτιαξει σωστα. δε ξερω τι να κανω. Μηπως κανεις γνωριζει τι μπορει να φταει ή μηπως μπορει να μοθ προτινει μια λυση? δεν αντεχω αλλο!

moumtzisa
15-04-09, 12:29
Ποια μάρκα έβαλες? Απο εκεί που τα αγόρασες σου είπαν άν ήταν συμβατα με BMW? Το πιθανότερο να μην είναι συμβατά με το αυτοκίνητο σου.

ΔημητρηςΜ3
15-04-09, 12:56
Βαλε μαμα και εισαι οκ!

DENTIST
15-04-09, 15:00
Mαζι με τα aftermarket xenon εβαλες εκτός απο μετασχηματιστή και ενα πυκνωτακι για να ξεγελάει τον εγκέφαλο?αν οχι(συνηθως τα aftermarke kit δε το περιεχουν) τότε πες σε αυτον που σου τα εβαλε να τα περάσει.20 ευρω έκαστο εχουν και τέλος τα προβλήματα.Επίσης τσέκαρε να είναι Η7 οι λάμπες.Αυτα μιας και μένα με ταλαιπωρησαν λιγο στην αρχη τα aftermarket xenon.

leyteris
15-04-09, 19:07
φιλε νομιζω οτι δεν εχει σχεση το φρενο που πατας με το μετασχηματιστη των ξενον.ειναι ανεξαρτητο το ενα πραγμα απο το αλλο.κατα αρχην βαλε καποιον να σου παταει φρενο και δες πισω εαν ειναι οκ οι λαμπες ,ή εαν ειναι βραχυκυκλωμενη καποια.επισης εκεινη την στιγμη να εχεις αναμενα και τα φωτα θεσης.Τωρα οσο αφορα το μετασχηματιστη των ξενον σιγουρα δεν θα ειναι cunbus oποτε δεν θα εχει συμβατοτητα και απο εκει και περα σιγουρα θα ειναι κινεζικος οποτε αξιοπιστια μηδεν.Ολοι οι κινεζικοι εχουν προβλημα (καιγονται)