PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανάρτηση για Ζ4 coupe


alekos_911
30-09-09, 18:01
Αγαπητοί συμφουρίτες σήμερα πήγα το αμάξι για μια ευθυγράμμιση. Το ανεβάζουμε και ο μάστορας μου λέει ότι οι γωνίες γενικά είναι οτι να ναι. Σκέψη νο1: πριν δυο μήνες είχα πάει το αμάξι για ευθυγράμμιση σε γνωστό της αθήνας (πουπάκι κάπως έτσι) εκείνος ο οποίος μου φάνηκε εμπειρος δεν ανεφερε κάποιο σημαντικό πρόβλημα απλώς το ίσιωσε αλλα δεν είπε πχ το αμάξι σου είναι ότι να ναι. Υπάρχει περίπτωση τη δεύτερη φορά το μηχάνημα να έβγαλε λάθος? Αν οχι κάμπερ κατλ ρυθμίζονται? Αν οχι μου πρότεινε νέα ανάρτηση. Λαμβάνωντας υπόψη ότι δεν θέλω κατι τρελό αλλά θέλω κάτι λίγο καλύτερο από το εργοστασιακό τι ανάρτηση θα προτείνατ? και ποιός θα μπορούσε να τη ρυθμίσει?

EVANGELOS
30-09-09, 18:26
Φίλε μου πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο και κάνε ευθυγράμμιση με το ΜΗΧΑΝΗΜΑ της BMW και τα ανάλογα βάρη όπως προτείνει η εταιρία !!!

Είναι άκρως περίεργο να έχει "παραδόσει πνεύμα" η ανάρτηση σε τόσο καινούργιο αμάξι !!!

Παρεπιπτόντως η εταιρία έχει σετάρει την ανάρτηση με τα run flat (δεδομένης της επιπλέον ακαμψίας των πλαινών του ελαστικού) ... οπότε αν τα έχεις αντικαταστήσει με "κανονικά" ελαστικά θα έχεις θέμα !

merbeind
30-09-09, 18:27
Eγω για οτι αμαξι ειχα εβαλα bilstein σε after και ημουν παντα πολυ ευχαριστημενος.Και στο z4 οταν αλλαξω τα μαμα bilstein θα βαλω

alekos_911
01-10-09, 19:13
Πηγα σήμερα το αμάξι στο σπανό για ευθυγράμμιση με το μηχάνημα hunter που έχει και ταυτόχρονα και μια αμορτισερομέτρηση. Τα αποτελέσματα? Ολα είναι σε άριστη κατάσταση...