PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανακατασκευή-Μετατροπή Ε21(από 316 σε 320)


Almirante
16-03-10, 23:34
Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Χρειάζομαι βοήθεια από οποιονδήποτε γνωρίζει σχετικώς.
Αποκτησα πρόσφατα μια Ε-21 316 μοντέλο 79 (στην άδεια κυκλοφορίας 84) σε αρκετά καλή κατάσταη. θέλω να την κάνω καινούργια και ταλλαντεύομαι μεταξύ του να βρω ότι ανταλλακτικά χρειάζομαι (ταμπλώ, φτερά, υαλοκαθαριστήρες κλπ κλπ κλπ) και να την κρατήσω ως έχει (316) και να πάρω κάπια στιγμή πινακίδες ΕΛΠΑ, ή να την μετατρέψω σε 320 (κομπλέ μετατροπή). Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ξέρω τι προβλέπεται από τη νομοθεσία. Δηλαδή μπορώ να τοποθετήσω για παράδειγμα έναν κινητήρα M42 από νεότερη έκδοση? Τέλος πάντων όπως και να χει ακόμα κι αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτά, τουλάχιστον όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω ανταλακτικά, τροπέτα κλπ, θα τον παρακαλούσα να μου στείλει πληροφορίες. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με ηλιοροφές (έχει κάποια εμπορίου η οποία μάλλον είναι μεγαλυτέρων διαστάσεων από αυτές της αντιπροσωπίας) τουλάχιστον να δω αν μπορώ να την επισκευάσω πριν οδηγηθώ σε αντικατάσταση ουρανού. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

NIKOS Z3
16-03-10, 23:45
εγω μπορω να σου πω για εδω στο ηρακλειο μαγαζι με ποικηλια μεταχειρησμενς αντ/κων bmw λυρωνης στη οδο ιερολοχητων τηλ στο 11888 εσυ που μενεις για να δουμε εκει κοντα?

Almirante
17-03-10, 18:58
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Είμαι Αθήνα αλλά θα βρω το τηλέφωνο αυτού που μου είπες και στην περίπτωση που δεν βρω τίποτα εδώ θα ψάξω στον δικό σου. Και πάλι ευχαριστώ φίλε.

ThaNOS E46coupe
19-03-10, 00:26
φιλε Almirante το σκέφτηκες καλά αυτο που πας να κάνεις? το προσπάθησα κ εγω πρίν απο 5-6 χρόνια κ είχα ενα πολυ καλοδιατηριμένο 320 Ε21 εξακίλινδρο. με aircondition ηλ παράθυρα ηλιοροφή ηλ καθρέπτες ηχοσύστημα κ συναγερμό που φώναζε στα ελληνικά"βοήθεια κλέφτες".όποιος το έβλεπε μου έλεγε τι κουκλι που το είχα... η κατάληξή του ήταν να ξηλωθούν όλα κ να λιώνει στα χτήματα κ σε ερημικούς δρόμους....ξέρω πως νοιώθεις, αλλα μηπως το μετανιώσεις? δες κ στο garage μου. να δέις το πριν κ το μετά.....αν πάντως το αποφασίσεις να το ξεκινήσεις , σου έυχομαι καλό κουράγιο....

mike21
20-03-10, 15:27
φιλε καλησπερα,εαν αποφασισεις οτι θες οντως να το κρατησεις και να το φτιαξεις μπορω να σε βοηθησω σε οτιδηποτε χρειαστεις,ηλιοροφη,μοτερ,ανταλλακτικα,τιμες και οτι αλλο θες,οσο αφορα τις πινακιδες αυτο που ζητανε ειναι να εχει εξωτερικα πραγματα εποχης και το ταμπλο της μανας του,δεν τους ενδιαφερει το μοτερ,δες το γκαραζ μου και ισως παρεις μερικες ιδεες.

mafias
20-03-10, 16:26
Παιδιά απ' ότι ξέρω είναι απαραίτητη προυπόθεση να φοράει το ίδιο μοτέρ, αυτό στα ίδια κυβικά δηλαδή και απο ίδιο μοντέλο, δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο το ψάχνουν.
Α, και να μην έχει γίνει αλλαγή χρώματος.

Υπάρχουν και παράπλευρες οδοί βέβαια...

mike21
20-03-10, 18:00
ισχυει αυτο που λες και το κοιτανε αλλα υπαρχουν και αλλες πινακιδες εκτος απο ΦΙΛΠΑ για να κρατησει κανεις παλιο αυτοκινητο οπως ΙΟ και κατι καινουργιες για βολταδικα αλλα δεν θυμαμε τα αρχικα τους.