PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ Ζ4!!!!


djkostas20
30-03-10, 10:23
Λοιπόν, πριν από 4 μήνες περίπου ξεκλειδώνοντας άκουσα ένα διπλό χτύπημα από την πόρτα του συνοδηγού.... Παρατήρησα λοιπόν ότι δεν ξεκλείδωνε! Πήγα στην bmw και μου είπαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρικός εσωτερικός μηχανισμός ο οποίος μάλιστα δεν μπορεί να ψεκάστει με σπρέυ για υγρασία διότι η πλακέτα είναι σε κουβουκλιάκι κλειστό που έρχεται fix.... ωραία ως εδώ!!!
Παραγγέλνω και εγώ λοιπόν την κλειδαριά... Επειδή δεν υπήρχε Ελλάδα περιμένω μία εβδομάδα και όταν ήρθε, ακριβώς την προηγούμενη μέρα η κλειδαριά έφτιαξε μόνη της ως δια μαγείας!!! Οπότε και εγώ δεν τη άλλαξα...
Μέσα σε αυτούς τους 4 μήνες άλλες 4 φορές έχει χαλάσει και ξαναφτιάξει μόνη της....άλλες φορές κάνει μία μέρα, άλλες 3, άλλες μία εβδομάδα.... Όλες τις φορές χαλούσε βροχερές μέρες....
Επειδή το πήγα για μία γενική συντήρηση τους είπα να την αλλάξουν κιόλας την κλειδαριά να τελειώνω με αυτό το θέμα...

Χθές λοιπόν πήγα το αυτοκίνητο και στη Πάτρα έχει να βρέξει μέρες και η κλειδαριά λειτουργούσε μια χαρούλα!!! Με το που παρκάρω στο συνεργείο βγαίνω, κλειδώνω και επειδή ξέχασα κάτι ξεκλειδώνω και να σου πάλι χάλασε....παρόλο που δεν είχε βρέξει!!!!!

Το θέμα όμως δεν είναι ότι χάλασε , αλλά ότι δεν μπορώ να την φτιάξω.....χαχαχαχα.....μου είπαν στο συνεργείο ότι για να ανοίξουν ταπετσαρία πρέπει να ξεκλειδωσει η πόρτα αλλίως θα κάνουν ζημιά!
Να λοιπόν κάτι που δεν έχει προνοήσει η bmw... Δλδ άμα δεν ξαναφτιάξει ποτέ τότε θα πρέπει να πληρώσω και την κλειδαριά(175€ + εργασία) αλλά και καινούρια ταπετσαρία!!!

κυριακος
30-03-10, 11:03
Αυτό με την διάφορα θερμοκρασίας να μη δουλεύουν κλειδαριές είναι σύνηθες και άλλες φορές είναι ηλεκτρική η αίτια και άλλες φορές είναι μηχανική.
Αυτό μπορεί να διαγνωστεί αφού βγει η ταπετσαρία.Κακός αλλάζουν πράγματα στην τύχη χωρίς να βρίσκουν την αίτια οι αντιπροσωπίες και να εγγυώνται για αυτό που προτείνουν σαν επισκευή.δεν χρειάζεται χρόνο άλλα εμπειρία.
Αν την χει κράτηση την πλακέτα που άλλαξες χαρεισετην σε κάποιον που την έχει ανάγκη .

Πιο πολύ αυτό το φαινόμενο μου κάνει για αλληλεπίδραση συναγερμού σε συνδυασμό με κάτι απ τα έξτρα ηλεκτρονικά που έχει τ αμάξι σου και ίσως να σου έχει κάψει ασφάλεια
η κάτι συνέβη στα διακοπτακια της κλειδαριάς (κάποιο κόλλησε ) και έστελνε συνεχώς ίαση στην πλακέτα .

Τώρα στο αδιέξοδο που σε έχουν φέρει να μην μπορείς να πειράξεις την ταπετσαρία(προφανώς έχει τον γρύλος απανωτής? δεν ξέρω γιατί)
μπορείς να κάνεις ένα δυο πρακτικά:

1)βγάζεις τους πόλους της μπαταρίας ίσως για κάνα τέταρτο να αδειάζουν πλήρως οι πυκνωτές(πρόβλημα στον συντονισμό της κουκούλας δεν θα έχεις στο εγγυώμαι καιν έχεις ελα να στο φτιάξω)

2)αν έχει πρόσβαση από το πλάι η πόρτα σου προς το χερούλι της κλειδαριάς δοκίμασε να περάσεις ζεστό αέρα μέσα στη ταπετσαρία.

djkostas20
30-03-10, 11:10
Συναγερμό δεν έχω...οπότε λογικά δεν είναι από αυτό....Τώρα αν έχει χαλάσει κάποιο διακοπτάκι αυτό δεν το ξέρω!!! thanks anywayyyyyyyyyyy


**** off topic... τι θα γίνει με σένα σήμερα....Μόνο μαζί θα μιλάμε μου φαίνεται!!! Εδώ και σε άλλα θέματα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

djkostas20
30-03-10, 14:49
Τελικά μόλις το πήρα...η πόρτα άνοιξε καικλειδαριά αλλάχτηκε! Ελπίζω να τελειώσουν τα βάσανα..........