PDA

Επιστροφή στο Forum : τελικο καζανάκι σε M43TU19.


ThaNOS E46coupe
12-08-10, 00:40
παίδες με τρώει απο καιρό να βάλω τελικό ανοξείδωτο μιας κ η μαμά εξάτμηση έχει γίνει χρέπι...η ερώτησή μου λοιπόν... άν βάλω ΜΟΝΟ τελικό χειροποίητο καταργόντας το μεσαίο καζανάκι τι αποτελέσματα θα έχω ώς προς τις επιδώσεις του κινητήρα μου? κ δέν περιμένω να μου δώσει άλογα η τίποτα τέτοιο,αντιθέτως δέ θέλω να χάσει ... απλά θέλω λίγο θόρυβο.όχι σαν πεζώ ή σάξο,(αυτό το σπαστικό ήχο που κάνουν οι κουβάδες), μηλάω για ελαφρύ μπάσο κ όχι σε βαθμό που να κουράζει...περιμένω εμπεριστατωμένες απόψεις απο εμπειρίες σας και σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων....;)

ziaba
12-08-10, 02:01
Εάν καταργήσεις το μεσαίο μπορεί να χάσεις κ ολας βάλε ένα τελικό κατά προτίμησή να ναι μάρκα κ σχεδιασμένο για το αμάξι σ χωρίς να χρειαστεί να κόψεις κ να ράψεις τίποτα. Πιστεύω θα σαι κομπλέ από ήχο κ από επιδόσεις

antreas
12-08-10, 03:44
Πανε σε έναν καλο εξατμισα και πες του τι ακριβως θες
να σε φτιαξει ενα χειροποιητο τελικο καζανακι.αμα καταργησεις το μεσαιο
επειδη εισαι ατμοσαιρα θα χασεις δυναμη χαμηλα και μεσαια γιατι δες θα κανει
σωστη συμπιεση καυσαεριων που ειναι απαραιτητη στα ατμοσφαιρικα.Ετσι
το χα κανει και γω οσο ημουν ατμοσφαιρα.

Driftakos
12-08-10, 07:58
Οταν ειχα αλλαξει στο δικο μου εξατμιση λογω μετατροπης, δεν εβαλα μεσσαιο καζανακι, μονο ενα πιο ελευθερο τελικο. Εξηγησα στον εξατμισα τι ηθελα απο θεμα θορυβου, και ο εξατμισας αφου μου εφτιαξε τις σωληνωσεις κολλησε προχειρα καποια τελικα για να ακουσω τον ηχο που κανει το καθενα και να διαλεξω. Και φυσικα πως μου αρεσουν στο ματι.
Τωρα για τις επιδοσεις που ρωτας, αυτο που μου ειπε να κανω, και μπορει να ειναι και μουφα αλλα αυτο εκανα, δεν βαλαμε καταλυτη ελευθερο οποτε κραταει καποιο μπακπρεσουρ στα καυσαερια.

zaharias
12-08-10, 08:00
Θανο, η πιο οικονομικη λυση ειναι το χειροποιητο.. Μην καταργησεις το μεσαιο γιατι εκτος απο λιγο ροπη που θα χασεις θα εχεις και πολυ βαβουρα (στο λεω γιατι το ειχα αφαιρεσει δοκιμαστικα και εκανε αρκετο θορυβο)..

mike21
12-08-10, 08:01
το έχω κάνει,έβγαλα το μεσαίο και έβαλα ένα μεγάλο τελικό,έβγαλε πάρα πολύ φασαρία,σε κουραστικό βαθμό,πιστεύω ότι αλλάζοντας μόνο το τελικό θα πετύχεις αυτό που θες

ThaNOS E46coupe
12-08-10, 14:22
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά , με καλύψατε πλήρως...δέ θέλω να κάνει σαν το is του κολλητου μου που δέν μπορείς να ταξιδέψεις απο την πολύ βαβούρα,!!!!!!!!΄άρα τελικό χειροποίητο κ το μεσαίο καζανάκι επάνω!!