Επιστροφή στο Forum : ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΜΕΛΗ?
megistanas
02-02-06, 12:10
Οι ιδεες πεφτουν βροχη σ'αυτο το κλαμπ και φυσικα αυτο ειναι οτι καλυτερο και για τα μελη!!!
Λοιπον: Υπηρχε η σκεψη-ιδεα να διοργανωθουν καλλιστεια για τα μελη του κλαμπ, ετσι σαν μια παρεα να μαζευτουμε, :bananasmi να διασκεδασουμε, να γελασουμε κλπ...μπορειτε να δειτε περισσοτερα και να ψηφισετε εδω: http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?p=55286#post55286
Μετα βεβαια επεσε στο τραπεζι και η ιδεα καλλιστειων αυτοκινητων του κλαμπ, οποτε και πρεπει να υλοποιηθει κι αυτη η ιδεα...:smokin: Ελπιζω βεβαια αυτη η ιδεα να μη λειτουργησει ανταγωνιστηκα, οπως και η προηγουμενη, να γινει δηλαδη για να περασοιυμε καλα πανω απ'ολα...και φυσικα ουτε και σ'αυτα τα καλλιστεια το ομορφοτερο αμαξι δε θα εχει ουδεμια ειδικη μεταχειρηση...απλα θα γινουν και παλι για ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ, Τ Α Μ Ε Λ Η . . .
Οποτε ας ψηφισουμε εδω αλλα και στο παραπανω link για τη γνωμη μας και για τη Κ Α Λ Ο Π Ε Ρ Α Σ Η μας το κυριοτερο!!!!:yippee:
Χωρις να θελω να σαμποταρω την ιδεα του φιλου megistana,:p: μηπως ειναι λιγο νωρις για μια τετοια ιδεα;:bugeye:
Θελω να πω πως, περασαμε μια κρισουλα (και ισως την περναμε ακομα),και μηπως κατι τετοιο αναζωπυρωση παλι αντιδικιες;!;
Σε αλλη φαση θα ηταν καταπληκτικη ιδεα,μα τον Μπελενος!!:rockon:
Υ.Γ. Ζητω συγνωμη απο τον φιλο megistana για το αρνητικο thread.
Παντα φιλικα,
Παντελης.
Το βρίσκω καλή ιδέα. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και πολύ πλάκα.
Όμως, θα πρέπει
1. Να επιλεχθεί μία κριτική επιτροπή.
είτε
2. Να μπορούν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ή forum-ίτες να ψηφίσουν.
Τώρα, δεν ξέρω υπό ποια μορφή λες να γίνει.
Μια θα μπορούσε να είναι, να δηλωθούν συμμετοχές από x αυτοκίνητα του club, να φωτογραφηθούν και να να γραφτούν 5 πράγματα για τα αυτοκίνητα αυτά (π.χ. εξοπλισμός, επιδόσεις κτλ) και να τοποθετηθούν σε ένα thread, όπου όλοι οι φίλοι του club να μπορούν να ψηφίσουν.
Άλλη μία είναι να οριστεί μέρος και χρόνος όπου θα είναι εκεί τα αυτοκίνητα, και όσοι παρευρεθούν να ψηφίσουν. Αυτό βέβαια, είναι και πιο δύσκολη περίπτωση, από άποψη συγχρονισμού και συμμετοχών.
Όπως και να έχει, 1η ή 2η περίπτωση, πολύ θα ήθελα να βοηθήσω όπως μπορώ για να γίνει κάτι τέτοιο.
Προσοχή όμως παιδιά, μην ξεχάσουμε ότι απώτερος στόχος πρέπει να είναι η διασκέδαση, το κέφι και η ευχαρίστησή μας.
:+1:
megistanas
02-02-06, 12:33
Νομιζω οτι πρεπει να δουμε αν και τι θελουμε...(εξ'ου και ψηφοφορια).
Τα διαδικαστικα θα τα βρουμε στο δρομο...θελουμε ακομα 1 μηνα για να κλεισει το threat...
Βεβαια μπορει και συμπληρωματικα να ανοιχτει νεα ψηφοφορια για το τροπο που θελουν τα μελη να γινει...(η δευτερη επιλογη).
Απλα ιδεα...
Dark_Niaou
02-02-06, 12:43
ποιος θα ειναι ο πιο BMW-motorΚΑΓΚΟΥΡΑς????
οπως και να ναι,θα εχει πλακα...μεσα λοιπον!!!!!
α ρε ιακωβε με τις ιδεες σου :kissass:
Πιστεύω πως εκτός από το υπέρ-τουτού του club,θα πρέπει να υπάρξουν και υποκατηγορίες ανάλογα με το αμάξωμα του αυτοκινήτου,τις επιδόσεις του,τη χρονολογία κατασκευής κτλ. Γιατί καλό π.χ. ένα 316ι,αλλά καμία σχέση -κι ελπίδα- δεν έχει απέναντι σ'ένα Μ.
να χορισετε λοιπον τα καλιστια σε κατηγοριες π.χ το πιο εργαστασιακα σιντιριμενο /καλογουστο το πιο σπορ / το πιο αντικα? κατι τετοιεσ κατηγοριεσ τελος παντον οστε ολοι να εχουν ελπηδες
Eγω θελω να παιξω στην κατηγορια των 315(οχι αλογων ρε, το μοντελο λιεμε).....ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!Θα περασω να παραλαβω το βραβειο στην απονομη.
Ευχαριστω
Μηπως θα ηταν καλυτερα να γινοταν καθε μηνα διαγωνισμος ομορφοτερου αυτοκινητου και ο νικητης να παρουσιαζε το οχημα του;(βελτιωσεις μηχανικες κ εξωτερικες κλπ) Να διναμε κι ενα συμβολικο δωρο.
Μηπως θα ηταν καλυτερα να γινοταν καθε μηνα διαγωνισμος ομορφοτερου αυτοκινητου και ο νικητης να παρουσιαζε το οχημα του;(βελτιωσεις μηχανικες κ εξωτερικες κλπ) Να διναμε κι ενα συμβολικο δωρο.
Κάτι σαν car of the month.
Χμμμμ,καλή ιδέα και αυτή. Θα μπορούσαν να γίνουν τα αρχικά καλλιστεία (κάτι σαν πιλότος) και μετά να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο.
Συμφωνω και υποστηριζω αυτη την ιδεα!!!!
Οσο για κατηγοριες με μια γρηγορη σκεψη,προτεινω
α)εξωτερικη
α1)Μικρες βελτιωσεις
α2)Full bodykit
β)εσωτερικη-σαλονι
γ)Μηχανικες βελτιωσεις
γ1)Light
γ2)2nd stage++ βελτιωσεις
και φυσικα ξεχωριστα για καθε μοντελο και αναλογως τα specs τους (2d-4d,4cyl-6cyl,M)
Μια πρωτη ιδεα ειναι αυτη....αμα οργανωθουμε το σκεφτομαστε και πιο λεπτομερως
Πολύ καλή ιδέα!
Εγώ θα πρότεινα τα διαδικαστικά και οι "όροι" να κανονισθούν από κοντα!!
megistanas
03-02-06, 14:15
Πολυ ωραιες ιδεες παιδες!!!
Δυστυχως ομως δε μπορεσω να βοηθησω να πραγματοποιηθουν ολες αυτες μονος μου καθ'οτι φευγω φανταρος...οχι οτι θα μπορουσα βεβαια ολα αυτα μονος...
Ας αναλαβουν πρωτοβουλιες καποια αλλα παιδια...
Φυσικα εγω που προτεινα το θεμα δε θα βγαλω την ουρα μου απ'εξω, δε θα τη βγαλω λαδι την υποθεση...θα βοηθησω οπως και οπου μπορω...
Δινω δυναμη σ'αυτο το event που αν και οταν γινει θα χαλασει κοσμοοοοο!!!
ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
04-02-06, 18:12
Εγώ είμαι μέσα για ότι να'ναι. και ο ζητάς μου μέσα είναι και αυτός!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.