PDA

Επιστροφή στο Forum : face 2 face


J.MULLER
14-03-06, 19:10
Υπάρχει κανείς από το club που θα δηλώσει συμμετοχή στο face 2 face ,που θα γίνει στα Μέγαρα 18 και 19 Μαρτίου;
Ρωτάω, για να ξέρω εάν θα εκπροσωπίσω το club ή όχι;

STR
14-03-06, 19:17
Εγω απο σενα το μαθαινω τωρα.Θα προσπαθησω να ειμαι εκει.Τι ωρες θα ειναι το event?

makman
14-03-06, 19:32
Εγω απο σενα το μαθαινω τωρα.Θα προσπαθησω να ειμαι εκει.Τι ωρες θα ειναι το event?
και τι ακριβως ειναι αυτο?

E36M3ZF
14-03-06, 22:42
Για ενημερώστε ρε αδέλφια τι ακριβώς είναι αυτο γιατι ....αν είναι αυτο που ψηλιάζομαι.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΦΙΛΕ.....ξερεις εσυ....χεχεχεχεεεεεεεεεεε

Action Man
14-03-06, 22:46
Φανταζομαι θα εχει τρελο θεαμα............θα ερθω!(θεατης)

Geo_3D
14-03-06, 22:50
Αν γνωριξω καλα...στηνεται ο ενας στην αρχη της πιστας και ο αλλος στη μεση της,και κανουν χρονομετρημενα

Action Man
14-03-06, 22:53
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9738

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
15-03-06, 03:22
Θα πάει κανείς τελικά??

Fanatic
15-03-06, 08:50
Το κακο ειναι οτι στις χαμηλες κατηγοριες, πχ 1600 δεν εχουμε ελπιδα απεναντι σε rallakia κτλ...πιστευω σε μεγαλυτερες κατηγοριες θα παμε καλα...οσοι εχουν την δυνατοτητα να κατεβουν και να συμμετασχουν θα ειναι πολυ καλη φαση....και θα κανουμε και εξεδρα!!

bmw316i
15-03-06, 08:56
Εννοείτε πως στην εξέδρα θα ζητοκραυγάσουν πολλοί για σένα!!
Όπως κατάλαβες θα είμαι άλλος ένας θεατής μαζί με τους υπόλοιπους!!:clap:

Octane
15-03-06, 10:53
Αν γνωριξω καλα...στηνεται ο ενας στην αρχη της πιστας και ο αλλος στη μεση της,και κανουν χρονομετρημενα
Οπως τα λεει ο Geo ειναι.
Ενας στηνεται στην αφετηρια + ενας ακριβως απεναντι (πριν την Κ8).
Ειναι χρονομετρημενα + απ'οτι ξερω αυτη τη φορα θα γινει σε ολοκληρη την πιστα + οχι στη μικρη (δε θα κοψουν δλδ Κ3,Κ4 + Κ5 της μεγαλης + καλα θα κανουν!!)
Θα ηθελα πολυ να ερθω + γω :icon42: αλλα δυστυχως θα το παρακολουθησω την αλλη βδομαδα στο dvd :( (παλι καλα...)

Υ.Γ. J.MULLER πηγαινε να τους δειξεις τι θα πει bmw power!!!:bowdown:

Fairytale
22-03-06, 04:17
Το ξημέρωμα της Κυριακής μας βρίσκει να γυρίζουμε από τρελή σκυλοκατάσταση (2ψήφιου χιλιομέτρου) στην Εθνική Οδό. Η ιδέα πέφτει σχεδόν αθώα: "Δεν πάμε από τα Μέγαρα... που έχει event"? Καμία αντίδραση από την συνοδό!!! Ξανά επιχειρώ... Η απάντηση -"Ο.Κ ας το δούμε και αυτό"- έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η πολύμηνη "εκπαίδευση" της έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς!!!
Φθάνοντας στην πίστα βλέπουμε ότι όλος ο καλός ο κόσμος (αγωνιζόμενοι) είναι ήδη εκεί και οι θεατές καταφθάνουν!!! Τα διπλανά χωράφια γίνονται ο απαραίτητος χώρος στάθμευσης (γιατί παραμένει ακόμη άλυτο αυτό το θέμα, άραγε ???) και με βήμα ταχύ περνάμε την είσοδο, σπεύδοντας για τον (ευλογημένο εκείνη την στιγμή) καφέ. Καταπίνοντας τον με βουλιμία περιδιαβαίνουμε τους χώρους στάθμευσης των αγωνιστικών (όλων των κατηγοριών) χαιρετώντας γνωστούς και φίλους μιας εποχής που δείχνει τόσο μακρινή πια (σνιφ, σνιφ, δάκρυ...). Η συνοδός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιλογές στους συνδυασμούς χρωμάτων (!!!) των αγωνιστικών, ενώ η μπαρουτιασμένη μυρωδιά των οκτανιωμένων καυσίμων αποτελεί την δική μου επιλογή (φυσικότατη μετά το φυτιλιασμένο ουίσκι της προηγουμένης).
Εμπρός για την εξέδρα... Οι ιαπωνικοί προσωμοιωτές WRC έχουν αρχίσει στροφάρουν (υπό γωνία) στην πίστα προσφέροντας... θέαμα. Λίγο αργότερα οι αγώνες αρχίζουν.
• Γύρα πρώτη: ο γνωστός άγνωστος Κ.Παπανικολάου διαλύει εύκολα με το rall-άκι των 210 ανακοινώσιμων ίππων (ναι, καλά!!!) τον όποιο ανταγωνισμό.
• Γύρα δεύτερη (και η πλέον χορταστική ακουστικά): Ο Μ.Σταφυλοπάτης με το Ford GT40 των 500 ίππων :bugeye: ξεκινά πρώτος και πολύ γρήγορα καταπίνει (δίνοντας γύρο) τους πάντες και τα πάντα. "Όλα τα λεφτά", πάντως ήταν η αγωνιστική Marlboro-Alfa Romeo που, μόλις ζέστανε το μοτέρ της, άρχισε τις... ξυραφιές ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους. :bowdown: Μάστορες οι γείτονες στην μουσικότητα των κινητήρων τους.
• Γύρα τρίτη (η πιο θεαματική): Τα 3 (ex-DTM) Honda Accord ήρθαν, είδαν και νίκησαν (σχεδόν όλα, μιας και την 3η θέση τελικά πήρε ο συμπαθής «κοντός» Michael με την καναρινί Μ3Ε30 group A που προσπάθησε αλλά και βοηθήθηκε από την τύχη αφού το 3ο Accord αναγκάστηκε να ρίξει τον ρυθμό του). ¶ξιος και ο έτερος μπεμβεδάκιας της γύρας Α.Hλιάδης με την πορτοκαλί-μαύρη (nice!!!) Μ3Ε30 που μόλις είδε ότι η θέση του από την 4η δεν βελτιώνεται, flick-αρε και drift-αρε ΠΑΝΤΟΥ ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις... μπάντες του.
• Γύρα τέταρτη: Οι ιαπωνικές φτερούγες!!! Όπως όλοι οι γνωρίζοντες στοιχημάτιζαν, το αγωνιστικό Ralliart Mitsubishi EVO VI T.M. των 300 ίππων, (εδώ και αν :rofl2: ...) του A.Αθυμαρίτη, πήρε την καρό προσπερνώντας νεότερους και ισχυρότερους αλλά βολτάδικους ανταγωνιστές. Τι ακόμα διαπιστώσαμε? Το EVO VI T.M. είναι ότι πιο όμορφο και "αντρίκιο" υπάρχει σαν σχήμα σε αυτήν την κατηγορία. Και ότι μπορεί τα αυτοκίνητα της Πούλιας (Subaru) να έχουν απίστευτο ήχο (ακόμα και στο ρελαντί) αλλά σαν ασφάλτινα αγωνιστικά τα EVO είναι αλλού!!!
Και τι άλλο είδαμε? Μα πολύ όμορφες παρουσίες :flirt: ανάμεσα στον πάρα πολύ κόσμο με καμπύλες που... αχρήστευαν κάθε μοιρογνωμόνιο!!! Οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες (δυστυχώς) ούτε από την συνοδό και άρχισε... η γκρίνια: "Εεε, δεν πάμε σιγά, σιγά" (λάθος επιλογή λέξης για το μέρος!!!). Τι και αν ο, ως συνήθως ξεκαπίστρωτος, Κ.Πατσουρέας προσπαθούσε σε ρόλο εκφωνητή-σχολιαστή να συγκρατήσει το πλήθος από το φευγιό (με παραινέσεις προς τις κυρίες να μην γκρινιάζουν και να μείνουν αφού ακολουθούσαν γυναικείες συμμετοχές), τίποτα. Και κάπως έτσι φύγαμε νωρίς, χάνοντας και το Face 2 Face…, για το ιστορικό για τα κρέατα του Πολυδένδρι (και με ενδιαφέρουσα φιδίσια διαδρομή, ώστε να μας φύγει και η έξαψη (λεπτός χαρακτηρισμός).
Τα περάσαμε όμορφα (για την συνοδό δεν παίρνω και όρκο), όμορφα, όμορφα (τραγουδιστά). Επόμενο ραντεβού στο cart-όδρομο.
C U out there

Action Man
22-03-06, 08:44
Ειχα παει και γω.Θα ποσταρω φωτογραφιες οταν μπορεσω.

bmw316i
22-03-06, 08:48
Ειχα παει και γω.Θα ποσταρω φωτογραφιες οταν μπορεσω.

Ναι ρε Παντελή πόσταρε καμμιά φωτογραφία να έχουμε κι εμείς που δεν πήραμε φωτογραφικές και κάμερες....

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ
22-03-06, 18:10
Αγαπητοί φίλοι καλά που φύγατε και δεν μείνατε να δείτε το ηρωικό Μ3 ενός από τη Λάρισα (αυτό το γκρι με το καπό το karbon και της ζάντες της bbs motorsport k@bl@ ) να χάνει από ένα RX8 ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ MAZDA με 240 άλογα και να κλαίμε όλοι μαζί αλλά μια μάχη έχασε ο φίλος μας όχι τον πόλεμο.
Την άλλη φορά μετά από προπόνηση εντατική θα πάρει το αίμα του πίσω ...!!!:icon42: :countdown

Kostas Christ
23-03-06, 11:24
Παντα παιζουν ρολο και τα χερια και δεν φτανει μονο το αυτοκινητο οποτε μην συγκινουμε λαθος πραγματα