PDA

Επιστροφή στο Forum : Σας γλιστράει το χαλάκι? (αφορά τις παλιατζούρες μας μόνο...)


moutraklas
03-04-06, 17:10
Σας γλιστράει το χαλάκι κάτω από τα πόδια όταν οδηγείτε? Εάν όχι τότε ανήκω μόνος σε μια ολόκληρη κατηγορία νευρωτικής διαταραχής διότι είναι κάτι που με βασανίζει από την πρώτη μέρα που οδήγησα. Αυτό το πράγμα να μαζεύεται το χαλάκι προς τα πεντάλ και γενικά να μην έχει ησυχία το γα$%^&*@νο!!! Εάν όμως νοιώθετε πότε πότε και εσείς έτσι, μπορείτε να κάνετε ό,τι έκανα κ εγώ. Δεν ανακάλυψα την Αμερική, απλά εφάρμοσα την λύση που η ίδια ΒMW έχει δώσει στο ε36 (φαντάζομαι και στα επόμενα μοντέλα). Α, και γι αυτό το λόγο ακριβώς το thread αυτό αφορά κυρίως e30ρηδες και πίσω...

Ό,τι έκανα περιγράφεται μέσα στο ζιπαρισμένο doc.

υγ. Είναι off topic αυτό που θα πω, συγγνώμη, αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post μετά από 2 μήνες! Θα ήθελα να το πω κάπου αλλού, αλλά το γεγονός που κάνει αδύνατο κάτι τέτοιο προήλθε από την ίδια ακριβώς αιτία της αποχής μου... :shakehead ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ :icon02:

manosbmw318ie30
03-04-06, 17:13
Το έκανες τελικά, έ? Εύγε! ;)

Άντε η κουκούλα τώρα... χε χε χε! Έρχεται και το καλοκαίρι!

ioanna
03-04-06, 17:14
Στη δικές μου μοκέτες είχε ήδη τέτοια κλιψάκια οπότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ακόμα κι όταν τις άλλαξα όμως λόγω φθοράς, φρόντισα να έχουν σκρατς από κάτω κι ομολογώ ότι δεν μου χει τύχει ποτέ να γλυστράει το πατάκι.Τώρα μετά τα κλιψάκια δε θα έχεις ξανά τέτοιο πρόβλημα.

Fad3In
03-04-06, 17:23
Σας γλιστράει το χαλάκι κάτω από τα πόδια όταν οδηγείτε?
Οχι,εχει αυτοκολλητη επιφανεια με σκρατσακια στην μια μερια! :D
Ν.

MrZ
03-04-06, 17:29
Χμ,καλή ιδέα...ίσως την εφαρμόσω στο χαλάκι του συνοδηγού το οποίο δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά σε όοολα τα αυτοκίνητα που μπαίνω είναι τσακισμένο μπροστα!?Το χαλάκι του οδηγού τρώει κόντρα από τη βάση του πεντάλ του γκαζιού και έτσι δεν μπορεί να φύγει μπροστά...οπότε δεν έχω πρόβλημα :dblthumb2

Θα μου βρεί κανείς λύση για τη μοκέτα της πλάτης των πίσω καθισμάτων(έχω 4πορτη Ε36)?Πήγα να την κουμπώσω και εκείνα τα τσουτσούνια σπάσανε(τα πλαστικά) Μούφα ποιότητα τα είδα...να πάω να βρώ καινούργια?Ή να το κάνω αλλιώς?

God
04-04-06, 10:23
Βρε παιδια γιατι δεν παιρνετε τα γνησια πατακια που εχουν τα κλιψακια και ειναι κομμενα/ραμμενα για το τουτουνι σας? 25 ευρω τα πηρα για το Ε30 απο τον Κορφιατη.