PDA

Επιστροφή στο Forum : Group Buy δερματα λεβιε/χειροφρενου...ισως?


God
29-05-06, 23:13
Επειδη ελαβα αρκετα pm για τα δερματα (φουσκες χειροφρενου και λεβιε) που εχω φορεσει στη μπουμπου και ενδιαφερθηκαν και ατομα που τα ειδαν και απο κοντα, ειπα μηπως ενδιαφερεστε να κανονισω για μια μαζικη αγορα μια και ειναι απο το εξωτερικο. Αν μαζευτουν τουλαχιστον καμια 10αρια να μπω στην διαδικασια, αλλιως να παω για κανενα μπανακι! :ban:

Τα δερματα ειναι απο 'φιλο' μου στην Ιρλανδια (οχι πως ειμαστε κολληταρια αλλα εχουμε μιλησει αρκετες φορες και στο τηλεφωνο, εχω αγορασει απο αυτον 6-7 φορες, ειναι σωστος), ολα απο Ιταλικα-Γερμανικα δερματα με διπλη ραφη και οχι φτηνοδουλειες. Αποτι θυμαμαι πανε περι τα 26-27 ευρω το κομματι αναλογα με το δερμα, χρωμα/σχεδιο και αυτοκινητο και 47-50 ευρω τα σετ (χειροφρενο-λεβιες ασορτι), παλι αναλογα με το αυτοκινητο. Πρεπει να υπαρχουν για ολα τα BMW. Μια ιδεα μπορειτε να παρετε απο τις φωτο στο γκαραζ μου, στο δικο μου εχω φορεσει και στο λεβιε και στο χειροφρενο τυπου Μ3.

Ανοιγω αυτο το thread για να δω αν υπαρχει ενδιαφερον, ωστε να στειλω ενα μυνημα στον ανθρωπο να μου στειλει μερικες φωτογραφιες και τιμες. Για εκπτωση κομματακι δυσκολο το βλεπω (μου κανει ηδη εκπτωση στις τιμες του!) αλλα λογικα τουλαχιστον θα χαρισει τα μεταφορικα (η θα του τα φαω με το ζορι).

Το μονο τραγικο της υποθεσης ειναι οτι αναγκαστικα θα πρεπει να μου δωσετε/στειλετε τα χρηματα μπροστα για να του τα στειλω μεσω τραπεζης. Δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης, σας αγαπαω και εκτιμαω αλλα φοιτητης ειμαι και δεν μπορω να πληρωσω εγω προκαταβολικα απο την δικη μου τσεπη! Για τους εκτος Αθηνων, μπορω μετα να σας τα στειλω με courier (6.5 ευρω χρεωνει η Γεν.Ταχυδρομικη για απλη αποστολη και τα πληρωνετε οταν παραλαβετε).

Για να δουμε, υπαρχει ενδιαφερον, να ρωτησω για παραπανω πληροφοριες?

God
30-05-06, 20:25
Δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον ουτε απο αυτους που μου εστειλαν pm καν, οποτε ας κλειδωθει/διαγραφει.

Ευχαριστω.