PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...


tsambu
25-06-06, 00:49
Προσφατα σε μια συζητηση περι οδηγων και παραβασεων, καποιος πεταξε την αποψη, οτι οι οδηγοι bmw και δη της σειρας 3 δειχνουν ιδιαιτερα ασχημο οδηγικο χαρακτηρα και ακρως επιθετικο τροπο οδηγησης θελοντας να επιβεβαιωσουν οτι αξιζουν να οδηγουν το status symbol που κρατουν στα χερια τους. Ομολογω οτι γενικοτερα η συζητηση ηταν ακρως ενδιαφερουσα, με ατομα που δεν ηταν απαραιτητα συντηρητιικοι οδηγοι, με καλες κατα την γνωμη μου αποψεις
ασχετα αν σε ορισμενα διαφωνουσα.
Αυτο οπως αντιλαβανεστε, μου γεννησε την απορια.Τελικα,για μας που οδηγουμε bmw, τι σημαινει αυτο το αυτοκινητο?
Ειναι μονο η οδηγικη ευχαριστηση που προσφερει, ή και οσα κρυβει το σηματακι απο πισω? Στο site αν δεν κανω λαθος ειναι πανω απο 2000 ατομα, τοσο διαφορετικα μεταξυ τους, αλλα με ενα κοινο παθος. Η μηπως δεν ειναι ΚΑΙ παθος? Αρα και ποικιλες οι αποψεις...

rapid_fast
26-06-06, 08:06
Η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα πάντα...
Πάντως, αν μου ανάψει τα φώτα ένα πούντο, δεν θα κάνω δεξιά, θα πατήσω γκάζι...

Panoz
26-06-06, 08:47
Πολύ ωραίο θέμα! Πιστεύω πως οι άνθρωποι που προσπαθούν να φανούν "ανώτεροι" οδηγώντας ένα καλό και ακριβό αυτοκίνητο, έχουν ψυχολογικό πρόβλημα. Αναμφισβήτητα, ένα καλό αυτοκίνητο προσθέτει "κύρος" στον οδηγό του. Προσοχή όμως! ¶λλο να είναι αυτοσκοπός του ανθρώπου να πουλήσει "μούρη" με ένα αυτοκίνητο (και στο παρασκήνιο να μην έχει χρήματα ούτε για βενζίνη) και άλλο να χρησομοποιεί το προσδιδόμενο "κύρος" για σκοπούς όπως επαγγελματικές συνναλαγές. Αυτά όσο αναφορά τα αυτοκίνητα τύπου "πολυτελούς λιμουζίνας".

Όσο αφορά τα σπόρ αυτοκίνητα, τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Και εδώ υπάρχει η κατηγορία "πουλ μούρ" αλλά η χειρότερη κατάσταση είναι ο συνδυασμός του "πουλ μούρ" με τη πλήρη άγνοια γρήγορης οδήγησης και δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Πιστεύω πως ελάχιστοι είναι εκείνοι (στην Ελλάδα πάντα) που αγοράζουν σπορ αυτοκίνητο για να εκμεταλευτούν τις δυνατότητές του. Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν ως μέσο αυτοπροβολής και επίδειξης.

Προσωπικά, ότι και να μου ανάψει τα φώτα θα κάνω δεξιά. Εκτός και αν έχω κέφι (και οι συνθήκες το επιτρέπουν) για ασφαλές παιχνίδι. Και αυτό πάντα με προυποθέσεις....Αυτά!

alexk
26-06-06, 10:42
Πράγματι, πολύ ωραίο το θέμα. Θα φάω ban στο τέλος.

Εγώ θα ήθελα να πω την ταπεινή μου άποψη μετά από χρόνια και μετά απο συζητήσεις με φίλους, γονείς κτλ.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα άν οι οδηγοί bmw έχουν ένα συγκεκριμμένο επιθετικό στυλ οδήγησης, μιας και όλοι όσοι έχουν ένα καλό και γρήγορο αυτοκίνητο σήμερα εκπέμπουν "επιθετική" ακτινοβολία (π.χ. οδηγοί RX8, SLK, S3, S2000, Subaru, M3 κτλ.). Μερικές φορές, οι οδηγοί bmw έχουν προκλητικό τρόπο οδήγησης, παρ'όλο που τα κυβικά τους είναι λίγα, και αυτό γιατί έχουν bmw (ανωτερότητα της μάρκας, και που δεν πάει τι έγινε? εγώ έχω bmw). Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει, η παρουσία της όμορφης ύπαρξης στο δεξί κάθισμα. Το γερμανικό άτι παίρνει και 50 άλογα επάνω και ο οδηγός γίνεται ένας νέος Winkelhock στο 320i BTCC.:chair: Εκεί ειδικά, πρέπει να αποδειχτεί στην όμορφη ύπαρξη, το πόσο γρήγορο είναι αυτό το αυτοκίνητο, και εκτελεί τα "κουβαδάκια".

Μεγάλα ταλέντα, οι οδηγοί των Χ5 και ειδικά των is, που για να δείξουν πολλές φορές ότι το όχημά τους είναι το "γρήγορο Χ5" περνάνε από δεξιά, σύριζα στο κράσπεδο, ενίοτε πάνω από το κράσπεδο, καμμιά φορά πάνω από νταλίκες κτλ κτλ, γιατί το όχημα πάει και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Και ενώ οι αγωνιστικού χαρακτήρα ελιγμοί λαμβάνουν χώρα, κοιτάνε δεξιά αριστερά να δουν άν όλοι δίπλα τους τους θαυμάζουν.

Κατηγορία Ζ4. Οι μισοί ίσως είναι γαμπροί (με όλη τη σημασία που αποδίδει ο Action Man) και οι άλλοι μισοί γνωρίζουν πολύ καλά το στήσιμο και το πάτημα αυτού του οχήματος και το λατρεύουν.

Και τέλος η κατηγορία Μ. Μου κάνει εντύπωση πως από μια ιντερνετική παρέα, βρέθηκε ξαφνικά το 80% να μην συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από Μ3. Τα 2.5 δεν πάνε βήμα και τα 3.0 σέρνονται. Απίστευτο. Απομυθοποιήσαμε τα πάντα. Ακόμη και Μ3 με 340+ άλογα, είναι αργό γιατί υπάρχει το Μ6 με 507. ΟΛΕ :banghead: Βέβαια, όλη η κοινωνία πλέον έχει απλοποιήσει το θέμα των ίππων. Πριν μόλις 5 χρόνια, έλεγες αμάξι με 200 άλογα και ήταν σεβαστό και επιθυμητό. Σήμερα, αυτοκίνητο με 200 απλά τσουλάει. Γιατί, πως να το κάνουμε, να σε περνάει ένα Ibiza FR. Όχι ρε αδερφέ, θα πάρω Μ3 να μην περνάνε τα ibiza. Και φυσικά θέλουμε όλοι μπλοκέ διαφορικό γιατί έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες του οχήματός μας και χρειαζόμαστε ένα μπλοκέ γιατί όταν σηκώνουμε τους 2 τροχούς στον αέρα, δεν επιταχύνουμε λόγω έλειψης μπλοκέ.

ΥΓ : δεν βγάζω τον εαυτό μου από αυτά που ανέφερα παραπάνω, μιας και εγώ έχω κάνει-κάνω τα ίδια :nod:

STR
26-06-06, 11:56
Αν ρωτησεις τους κατοχους ενος Ε46 136ci για παραδειγμα,γιτι επελεξαν αυτο το αυτοκινητο,θα σου πουνε,γιατι ειναι Γερμανικο,εχει καλη ποιοτητα κατασκευης,ειναι ομορφο(υποκειμενικο αυτο)κι εχει και πισω κινηση.
Εγω παραπεμπω στο Golf Gti το οποιο εχει ολα τα παραπανω εκτος την πισω κινηση.Αλλα και ποιος με 316 μπορει να χαρει πληρως τις αρετες της πισω κινησης.Η απαντηση κατα την γνωμη μου ειναι οτι το πηραν γιατι ειναι BMW με οτι αυτο σημαινει.(Παρακαλω δεν θελω να θιξω τους κατοχους 316.Ημουν κι εγω ενας απο αυτους).
Επισης,αν και ειναι λιγο υποθετικο,αν βαλεις ενα σηματακι fiat στο καπο,οι πωλησεις θα πεσουν κατακορυφα κι ας προκειται για το ιδιο αυτοκινητο.
Τελος για να γενικευσω την απαντηση μου,νομιζω οτι κυριως λογος αγορας ενος BMW ειναι το ονομα του και μετα οσα προσφερει.Το μεγαλυτερο ποσοστο τουλαχιστον

race535
26-06-06, 12:28
Το εξης φαινομενο φιλοι μου δεν παρουσιαζεται μονο στους ελληνικους δρομους αλλα και σε αλλες χωρες,οπως και η Γερμανια.
Οι Ελληνες στο κατω κατω εχουν στερηθει για παρα πολλα χρονια ενα καλο αυτοκινητο και οπως και να το κανουμε τους βγαινει ενα καποιο *αποθημενο*
οταν πλεον εχουν αποκτησει το πολυποθητο!!!!
Αλλα αυτοι οι Γερμανοι οι μπαγασηδες ειναι εντελως για γελια!!!
Εκει να δειτε "πουλ μούρ" απο κατι τυπους που τρεμουν στην ιδεα της πλαγιωλισθησης εχοντας Porsche,Maserati,BMW και αλλα λοιπα τερατα,που τα εχουν απλα και μονο γιατι μπορουν να τα εχουν και οχι γιατι ξερουν τι κανει
αυτο που αγορασαν!!!Τα περισσοτερα απο αυτα τα αυτοκινητα δεν εχουν οδηγηθει ποτε για τους λογους που κατασκευαστηκαν και φυσικα μην μας ξεγελα το γεγονος το οτι μπορουν να πανε με 250 χλμ σε μια τεραστια ευθεια των εθνικων οδων τους,αυτο δεν ειναι καν σπορ οδηγηση!!
Εξου και τα χιλιαδες δυστηχηματα που καταγραφοντε στους γερμανικους δρομους με τα πρωτα χιονια του χρονου.
Αλλα τις Κυριακες στους δημοφιλεις δρομους καθε πολης γινεται παναγυρι απο επιθετικα κοκκορακια με Bostonians ροζ T-shirt και λουκουμι(ξερετε που) που πατανε γκαζι λιγο πριν παρκαρουν για να δηλωσουν την αφιξη τους στις περαστικες πιτσιρικες και τους λοιπους ανταγωνιστες......και η μουρη ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!!!!!

alexk
26-06-06, 12:29
Αν ρωτησεις τους κατοχους ενος Ε46 136ci για παραδειγμα,γιτι επελεξαν αυτο το αυτοκινητο,θα σου πουνε,γιατι ειναι Γερμανικο,εχει καλη ποιοτητα κατασκευης,ειναι ομορφο(υποκειμενικο αυτο)κι εχει και πισω κινηση.
....Αλλα και ποιος με 316 μπορει να χαρει πληρως τις αρετες της πισω κινησης.
Στράτο, προσπαθώ γενικότερα να είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ. Το 316 είναι πισωκίνητο, και η πίσω κίνηση έχει πολλά θετικά (πέραν του drift και μόνο που εμείς βλέπουμε). Μερικά από αυτά, καλή ποιότητα κύλισης, χαμηλός θόρυβος συστήματος μετάδοσης, καλό ζύγισμα, τέλειο σύστημα διεύθυνσης. Όμως, το να έχεις ως μοναδικό επιχείρημα για το αυτοκίνητό σου, ότι είναι bmw και δεν είναι κουβάς, το θεωρώ σούπερ κομπλεξική-παραπονιάρικη αντίδραση. Σέβομαι να πει κάποιος ότι εγώ αγαπώ αυτό το αμάξι, επειδή είναι όμορφο, είναι αθόρυβο, έχει ωραίο εσωτερικό, έχει καλή ανάρτηση, καλή παθητική ασφάλεια και γενικότερα το γουστάρω τρελά. Αλλά το επιχείρημά σου να είναι κομπλεξική αντίδραση για τους άλλους "κουβάδες" είναι άκυρο.

Και στο κάτω κάτω της γραφής. Είτε έχεις yugo, είτε gallardo πρέπει να γουστάρεις αυτό που έχεις και να το σέβεσαι. Αν είσαι κομπλεξικός, κακό στον ευατό σου κάνεις.

Geo_3D
26-06-06, 12:48
Mεγαλοι σε ηλικια ανθρωποι παιρνουν BMW γιατι εχει ενα κυρος
Ολοι οι υπολοιποι που εχουν BMW ειναι γιατι ειτε ειναι γαμπροι,ειτε γιατι ειναι συνηδητοποιημενοι στο τι αγοραζουν και θελουν να χαρουν τις οποιες αρετες που προσφερει η εταιρια στα αυτοκινητα της (βλ. σπορ χαρακτηριστικα,τελειο ζυγισμα κλπ κλπ)

oldcarskickass
26-06-06, 13:09
.....

Και στο κάτω κάτω της γραφής. Είτε έχεις yugo, είτε gallardo πρέπει να γουστάρεις αυτό που έχεις και να το σέβεσαι. Αν είσαι κομπλεξικός, κακό στον ευατό σου κάνεις.

Επειδή το διάλεξες όμως όχι γιατί δε μπορείς να αποκτήσεις κάτι καλύτερο γιατι κακά τα ψέματα ΟΛΟΙ εδώ μέσα θα ήθελαν ένα Μ3.

Τώρα γιατί αυτό απαντάται στα BMW γενικότερα πιστεύω ότι είναι λόγω της φιλοσοφίας της μάρκας.Δλδ ότι το 316 με κάποιες αλλαγές στο Look μοίαζει με Μ3(ειδικότερα το e36),Εγώ πχ έχω ένα γνωστό στην Ξάνθη ο οποίος έδωσε καμιά δεκάρα χιλιάρικα για να κάνει το 316 του(ναι 316) να μοιάζει με Μ3(φτερά εξατμίσει εσωτερικό(ζήλεύω) μέχρι και το καντράν.
Δεν κατακρίνω το 316 (ένα e36 έχει η μάνα μου και πιστεύω την καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ) αλλά με ενοχλεί το γεγονός της επίδειξης με ΜΟΝΟ σκοπό την επίδειξη καινα νομίζουν οι άλλοι(ειδικά το αντίθετο φύλο) ότι έχεις λεφτά και χέρια και οδηγάς Μ3 ενώ στην πραγματικότητα έχεις 1600(αξιοσέβαστα κατά τα άλλα)κυβικά.

EVANGELOS
26-06-06, 14:14
Συμφωνώ με την κεντρική ιδέα των παραπάνω και ειδικά με το σχόλιο περί απομυθοποίησης των πάντων, κατά τη γνώμη μου οι ποιό χαρακτηριστικές κατηγορίες είναι :

a) Το αμάξι μου ...μαμάει... κλασικός τύπος που νομίζει ότι το 318ci είναι πύραυλος... μέχρι να φάει το τσαγάκι του από golfάκι gti 10ετίας και να ηρεμήσει

b) Είμαι ο James Bond ... το αμάξι μου και πύραυλος είναι και θα οδηγώ σαν σε καταδίωξη στους δρόμους του Monaco , μετά την δέκατη σφήνα στη Βουλιαγμένης το 316 αρχίζει να χορέυει και οι μούντζες πάνε σύννεφο...

c) Η ζωή αρχίζει στα 300 (άλογα...) όλα τα αμάξια που δεν είναι Μ δεν πάνε μία , τα 330 είναι taxi κτλ... τώρα αν μπορεί ο μέσος οδηγός να εξαντλήσει το τρίλιτρο και αν χρειάζεται μπλοκέ ... αυτό είναι άλλο θέμα , ας είναι καλά το DSC...

d) Κάμπριο λόβερς , με το z4 ανοικτό και mp3 Μαζωνάκη κυκλοφορεί στην παραλιακή σαν σε video-clip του Ρουβά , τώρα τι βαυαρικό straight six οδηγεί τι peugot cabrio για τον λόβερ είναι το ίδιο και το αυτό , το αμάξι είναι προέκταση του πουλιού....

e) Όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε λίγο από όλα τα παραπάνω αν και προσπαθούμε να κρατήσουμε μία ισορροπία .. νομίζω..
γιατί κακά τα ψέματα, όλοι έχουμε κατά καιρούς κάνει τη φιγούρα μας οπότε πριν κατηγορήσουμε κάποιον άλλο ας δούμε πρώτα και τον εαυτό μας...

alexk
26-06-06, 14:31
Επειδή το διάλεξες όμως όχι γιατί δε μπορείς να αποκτήσεις κάτι καλύτερο γιατι κακά τα ψέματα ΟΛΟΙ εδώ μέσα θα ήθελαν ένα Μ3.

Κοίτα, συμφωνώ ότι όλοι θέλουμε το ωραίο, το καλό, το όμορφο σε όλες τις πτυχές της ζωής μας (γυναίκα, σπίτι, αυτοκίνητο, σκάφος κτλ). Αλλά το θέμα είναι και τι μπορεί να έχεις. Τώρα, να είσαι δυστυχισμένος π.χ. επειδή δεν μπορείς να πάρεις το Μ3 το θεωρώ ανούσιο.

Ευτυχία είναι η κατανόηση της πραγματικότητας.

TSINTZAS PARIS
26-06-06, 14:42
Κυρίες-οι
Καλό το θέμα αλλά όλα είναι θέμα αυτογνωσίας και του τι έχεις και ζητάς σε αυτή την ρημάδα την ζωή..Εμένα μου αρέσει η ΒMW γιατί ρε παιδί μου σου παρέχει αίσθηση ασφάλειας ,πολύ καλή αίσθηση κύλισης και λιτή αεροδυναμική γραμμή..
Πάντως διαφωνώ με το μήνυμα της STR ότι αν βάλεις σε 316 σηματάκι Fiat οι πωλήσεις του θα πέσουν κατακόρυφα. Το καινούργιο 316 (και ιδίως το CI) είναι πολύ ποιό ποιοτικό και όμορφο απο μεγαλύτερα μοντέλα παλαιότερων ετών. Αυτά και ...τελείωσα.

God
26-06-06, 14:53
Αλλα και ποιος με 316 μπορει να χαρει πληρως τις αρετες της πισω κινησης.

Εγω! :chair:

Καλα, περα την πλακα το Ε30 ειναι και πιο ελαφρυ οποτε και το αμοιρο Μ40 τραβαει αρκετα καλα...απο την στιγμη που με γεμιζει εμενα, στους αλλους περισσευει.


Κακα τα ψεμματα ομως, το αμαξι δεν το πηρα για το γκαζι του. Ειπε κανεις οτι θελω να παιζω most wanted σε live εκδοση? Εχουμε και το playstation.

Το πηρα γιατι ειναι ενα πολυ γερο αυτοκινητο, πολυ ασφαλες, με καλα κρατηματα για την κατηγορια και τα χρονια του (οσοι λενε οτι τα bmw πετανε κωλο πρεπει να μαθουν να οδηγουν θα'λεγα), εμπορευσιμο και με πληθωρα ανταλλακτικων (και πετρα να σηκωσεις Ε30 θα βρεις). Επισης εχει πολυ χαμηλη συντηρηση και πολυ νορμαλ καταναλωση, χωρις να φοβασαι να πας να δεις τον φιλο σου στην Πατρα γιατι το αμαξι ειναι μικρο και θα 'αναψει' στην εθνικη. Εχει καλους χωρους (χωρανε τουλαχιστον 5 κοριτσια + οδηγος μεσα, δοκιμασμενο απο εμε και μαλιστα με το διπορτο, οποτε καντε τα κουμαντα σας) και δεν φοβασαι να πας στο σουπερ-μαρκετ μηπως τυχον δεν χωρανε οι κυβοι κνορ στο καθισμα του συνοδηγου.

Για το θεμα κολληματος/οδηγησης, θα ελεγα οτι δεν μου καιγεται καρφακι αν με περασει και ποδηλατο. Στο κατω κατω στα φαναρια με περνανε συνεχεια παπακια, πρεπει να παρω καμια R1 για να τους την λεω? Οδηγω σχετικα...πολυ αγαρμπα και 'γρηγορα' αλλα ποτε δεν κανω κοντρες, εκτος απο ελαχιστες ειδικες περιπτωσεις. Χαρακτηριστικη σκηνη ειναι που ανεβαινα την Θηβων στα γρηγορα (120-140) πηγαινοντας στην σχολη μου, σταματω σε ενα φαναρι και σταματωντας σε ενα φαναρι σταματα διπλα μου σπινιαροντας ενα peugeot 206 και μου κανει ο οδηγος 'ρε φιλε παμε αλλη μια?'. Η απαντηση μου ηταν 'συγνωμη ρε φιλε, αλλα δεν σε ειχα δει...'.:drive2:

Ναι, ειμαι απιστευτα ερωτευμενος με το αυτοκινητο μου, το αγαπω και το σεβομαι, και δεν το βαζω τιμωρια οταν με περναει καμια καφετερια. Στο κατω κατω οι γρηγορουληδες με τετοια αμαξια (για να μην πω με ΚΑΘΕ αμαξι) ειναι λιγο-πολυ κομπλεξικοι. Χαρακτηριστικη σκηνη στην εθνικη οδο με το αμαξι του πατερα μου (Ε34 525) πηγαινοντας Κινετα, με 140 και ενα ibiza μολις το περασαμε απο δεξια σπαστηκε να τα δωσει ολα να περασει...τελικα περασε, ο πατερας μου πηγαινε σταθερος μονιμα και μολις περασε με ρωταει ο πατερας μου '40 χρονια επαγγελματιας οδηγος, εγω δεν ξερω να οδηγω η το αμαξι δεν τραβαει τελικα?'...

Τελος, ειναι απιθανο να αναφερεσαι στο αμαξι σου και να λες 'αυτη ειναι η μπουμπου μου'! :dblthumb2

MrZ
26-06-06, 18:04
Για το θέμα του status symbol θα διαφωνήσω πλέον εκτός και αν αναφερθούμε στα καινούργια και ακριβά μοντέλα της φίρμας.Γιατί τώρα τελευταία εγώ και οι κολλητοί καθόμαστε και μετράμε πόσες "μπέμπες" θα περάσουν από μπροστά μας την ώρα που πίνουμε την καθιερωμένη φραπεδιά. Οπότε, BMW υπάρχουν πολλές αλλά επειδή έχεις το σήμα δεν σημαίνει ότι είσαι και λεφτάς.

Επιθετική οδήγηση?Sorry,αλλά άμα είναι να τρέξεις και να κάνεις σφήνες το κάνεις και με Atos(με πλαίσιο πινακίδας BurnOut,αυτοκόλλητα XL,στην πόρτα η κλασσική λίστα του τί θέλω να αγοράσω και πίσω στη χειρότερη ένα "Ν").

Εγώ?Βασικά η "μπέμπα" μου έτυχε...Την πούλαγε φίλος τη στιγμή που είχα πολλά προβλήματα με το Ford,το οδήγησα και...το γούσταρα.Δεν κάνω κόντρες(ίσως για πλάκα σε άδειο δρόμο αλλά πολύ σπάνια,δεν το επιδιώκω).Οδηγώ επικίνδυνα?Καλύτερα θα με κρίνετε εσείς στο δρόμο παρά εγώ,συνήθως οδηγώ χαλαρά αλλά καμιά φορά ίσως κάνω καμιά σφήνα.(κολλητηλίκια,προφυλακτήρες κλπ δεν παίζουν).Όσο για παιχνίδια με το πίσω μέρος...όσο πιο συχνά μπορώ...ναι σε δημόσιους δρόμους αλλά πάντα στα όρια της ασφάλειας.Μ'αρέσει στην ευθεία να ταλλαντέυεται το πίσω μέρος(έχω κάνει προσπέραση έτσι και με κοιτάγανε σα χάνοι:chair: )το κάνω επίτηδες,δεν σημαίνει ότι πετάει μόνο του επειδή είναι BMW.Αφού μπορώ και με διασκεδάζει το κάνω.

Προτιμώ να ανοίγω τα τζάμια και την οροφή από το air condition(δεν ξέρω καν αν έχει φρέον μέσα).

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη στο θέμα "Ήθελα Μ3 αλλά τα λεφτά μου φτάνανε μόνο για 316" καθώς δεν ξεκίνησα για Μ3 και δεν μου αρέσει να αλλάζω αυτοκίνητα.Προτιμώ αυτό που έχω να είναι μοναδικό.Ίσως στο μέλλον να γίνει Μ3, ή απλώς turbo.

Όσο για το look M3 θα διαφωνήσω.Και εγώ θέλω να βάλω αλλά όχι για να λέω ότι είναι Μ3 ενώ δεν είναι.Απλώς είναι το ομορφότερο look που κυκλοφορεί για BMW.Ότι άλλο έχω δεί είναι κραυγαλέο και υποβαθμίζει το αυτοκίνητο.Είναι τα μόνα κομμάτια που το κάνουν τόσο όμορφο.

Αυτά:dblthumb2

STR
26-06-06, 19:07
Πάντως διαφωνώ με το μήνυμα της STR .
O STR παρακαλω.Σεβαστη η αποψη σου,αλλα επιμενω στην δικη μου οτι περα καποιων ανησυχων νεαρων(που εχουν το αυτοκινητο για διασκεδαση κιω οχι μονο ως μεσο μεταφορας) οι υπολοιποι δεν θα το αγοραζαν.

Geo_3D
26-06-06, 19:12
Όσο για το look M3 θα διαφωνήσω.Και εγώ θέλω να βάλω αλλά όχι για να λέω ότι είναι Μ3 ενώ δεν είναι.Απλώς είναι το ομορφότερο look που κυκλοφορεί για BMW.Ότι άλλο έχω δεί είναι κραυγαλέο και υποβαθμίζει το αυτοκίνητο.Είναι τα μόνα κομμάτια που το κάνουν τόσο όμορφο.

:+1::+1::+1::+1:

NICK_M3
26-06-06, 21:18
Ας πω και γω την ταπεινη μου άποψη...
μου έχει τύχει πολλές φορές στον δρόμο αυτό που λέμε κομπλεξαρισμένος οδηγος..επειδή πήρε ενα αυτοκινητο "καλό" έγινε ξαφνικα ο γιος του μαμαω...
εγω προσωπικά δεν είχα πάντα Μ στην ζωη μου έιχα όμως πάντα bmw και ξέρω πολύ καλά να σέβομαι και να εκτιμω αυτο που έχω εγω και ο καθένας στον δρόμο..πηγαίνω ταξίδι και κινούμαι με 140-150 χλμ και πάντα με προσπερνάνε διάφοροι στον δρόμο κοιτώντας περιέργα και δεν ξέρω και γώ τι λένε και απο μέσα τους.
κάποιες φορές που επιλέγω να κινηθώ γρήγορα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται στον δρόμο...οι ίδιοι που με είχαν περάσει πιο πριν ας πούμε δεν κουνιούνται απο την αριστερή λωρίδα με ΤΙΠΟΤΑ!!!νομίζουν οτι το καινούργιο μεγαθηριο των 1800κεκ ή των 2000κεκ είναι ο άρχοντας του δρόμου...ένα συνδρομο που περισσότερο διακατέχει τους ιδιοκτήτες των merc παρά κανέναν άλλο πιστεύω....δεν είναι θέμα μάρκας οχήματος απλά θέμα νοοτροπίας και κόμπλεξ του συγκεκριμένου ατόμου...πόσες φορες δεν έχω προσπεράσει ιδιοκτήτες άλλων Μ που απλά τσουλάνε στον δρόμο επειδικνύοντας το καλό και ακριβό αυτοκινητό τους σε κάθε γυναίκα που κυκλοφορεί στον δρόμο....οι περισσότεροι απο εδώ πάντως ξέρουν πολύ καλά τι έχουν και όσους έχω δει και προσωπικά ξέρουν και να το δουλεύον...αν πάρω για παράδειγμα εμένα πάλι το δικό μου το αυτοκινιτάκι έχει μόνο έναν σκοπο...ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΔΗΓΗΚΑ!!!καμία γκόμενα και καμία επειδιξιομανία....όσοι έχουν κάτσει μέσα ξέρουν τι εννοω...το ίδιο και ενα porshe που ο ιδιοκτητης του ξέρει τι πήρε...ας μην το βάζουμε λοιπόν κατα μάρκες αυτοκινήτων και ας το βάλουμε ανα κατηγορία ανθρώπων....
παλι πολλα είπα...

sheriff
26-06-06, 22:36
Κατηγορία Ζ4. Οι μισοί ίσως είναι γαμπροί (με όλη τη σημασία που αποδίδει ο Action Man) και οι άλλοι μισοί γνωρίζουν πολύ καλά το στήσιμο και το πάτημα αυτού του οχήματος και το λατρεύουν.






d) Κάμπριο λόβερς , με το z4 ανοικτό και mp3 Μαζωνάκη κυκλοφορεί στην παραλιακή σαν σε video-clip του Ρουβά , τώρα τι βαυαρικό straight six οδηγεί τι peugot cabrio για τον λόβερ είναι το ίδιο και το αυτό , το αμάξι είναι προέκταση του πουλιού....


αυτα που γραφετε δεν απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα και πιστευω δεν ειναι μονο οι μισοι αλεξη αλλα πολλοι παραπανω που το αγορασαν γιατι ειναι macho διθεσιο,ισως γιατι δεν εφταναν οικονομικα ενα boxter.

αλλα αυτοι που του πινουν το αιμα και οσο μπορουν φτανουν στα ορια τους γιατι του αυτοκινητου δεν φτανονται τα ορια που να χτυπιεσαι κατω βγαζουν τους υπολοιπους ασπροπροσωπους:icon02: :icon02:

βαγγελη θα διαφωνησω οτι υπαρχουν προεκτασεις τετοιου τυπου.οποιος το πιστευει χανει το νοημα και στην συγκεκριμενη περιπτωση παιρνει ενα 2λιτρο και οχι ενα 3λιτρο αλλωστε αν του ξηλωσεις τα σηματακια ελαχιστοι το ξεχωριζουν

tsambu
26-06-06, 23:22
Οταν πρωτοαντικρισα το Ε39,πανε πολλα χρονια,ηξερα οτι αργα η γρηγορα θα το παρω.Απλως μου αρεσε.

Η καλυτερη μου με το αυτοκινητο? Το πρωι, πριν φυγω για την δουλεια.
Γρηγορος ελεγχος με το ματι αν ολα ειναι οκ(ξερετε οσοι το αφηνουμε εξω), η πρωτη μιζια, και η μερα ξεκιναει.Και ξεκιναει καλα.Απλως με φτιαχνει.Συμφωνουμε?
Χιλιαδες πραγματα αγοραζουμε,κανουμε, λεμε, σχεδιαζουμε, ονειρευομαστε για τους αλλους. Δεν βαριεσαι. Η ζωη ειναι μικρη.
Ας εχουμε κι εμεις ενα παιχνιδι για την παρτη μας.
Και οι αλλοι?Αδιαφοροι.Σ' ενοχλω κυριος? οχι.Παρε το δρομο σου λοιπον...
Αυτα.

Action Man
27-06-06, 09:18
Συμφώνω με αρκετούς....έχουμε γεμίσει γαμπρούς...έλεος πια...!!!!

Fanatic
27-06-06, 10:31
Eγω το εχω πει πολλες φορες...το 80% των οδηγων BMW ειναι μ@λ@κες κομπλεξικοι που το εχουν για να πουλανε μουρη...ευτυχως εδω μεσα εχω γνωρισει πολλους απο το 20% που απομενει και ξερουν γιατι εχουν BMW...

paspas
27-06-06, 10:58
Ελεος ρε παιδια!!!Τοσες μερες γραφετε (οχι ολοι) με μια επιθετικοτητα.....
Λες και ειναι κακο να εχεις τελικα BMW.Το γενικεψατε πολυ μερικοι.
Σηματακια και ονοματα και και και......
Αν καποιος αισθανεται ασχημα που εχει BMW μην τυχον και τον πουν γαμπρο,μ@______κα η κομπλεξικο να το πουλησει και να παρει τιποτε αλλο
Α!Φυσικα να μας πει μετα και τα κριτηρια με τα οποια το αγορασε

Fanatic
27-06-06, 11:56
Ελεος ρε παιδια!!!Τοσες μερες γραφετε (οχι ολοι) με μια επιθετικοτητα.....
Λες και ειναι κακο να εχεις τελικα BMW.Το γενικεψατε πολυ μερικοι.
Σηματακια και ονοματα και και και......
Αν καποιος αισθανεται ασχημα που εχει BMW μην τυχον και τον πουν γαμπρο,μ@______κα η κομπλεξικο να το πουλησει και να παρει τιποτε αλλο
Α!Φυσικα να μας πει μετα και τα κριτηρια με τα οποια το αγορασε

Φιλε μου μαλλον παρεξηγησες τον τροπο που κραζουμε μερικα πραγματα...Ισα ισα ειναι καλο να εχεις ενα πολυ ωραιο αμαξι...απο την αλλη να σου πω ενα παραδειγμα...μιλαγα με ενα παλικαρι για Ζ4 και ποσο μου αρεσει σαν αμαξι και το μονο σχολιο που εκανε ηταν....''ναι ρε φιλε ειναι τζαμι, οι γκομενες αν σε δουν με Ζ4 ανοιγουν τα ποδια'' και trust me το πιστευε(32 ετων αυτος)...αυτη την λογικη κραζουμε οι περισσοτεροι πιστευω...

alexk
27-06-06, 12:07
''ναι ρε φιλε ειναι τζαμι, οι γκομενες αν σε δουν με Ζ4 ανοιγουν τα ποδια''

Εγώ είμαι μαζί με το φίλο σου!!! :gaysex:
Πέτροοοοοο, στείλε μου το Ζ4 κάτω...:yipee:

Elias_Z3
27-06-06, 12:10
Εγώ είμαι μαζί με το φίλο σου!!! :gaysex:
Πέτροοοοοο, στείλε μου το Ζ4 κάτω...:yipee:
Μηπως θες το Ζ3 το ιδιο κανει:love:

Action Man
27-06-06, 12:17
Εγώ είμαι μαζί με το φίλο σου!!! :gaysex:
Πέτροοοοοο, στείλε μου το Ζ4 κάτω...:yipee:
:deal:
το θέλω και γω για 15 μερούλες...:thinkerg:

Elias_Z3
27-06-06, 12:18
Eγω το εχω πει πολλες φορες...το 80% των οδηγων BMW ειναι μ@λ@κες κομπλεξικοι που το εχουν για να πουλανε μουρη...ευτυχως εδω μεσα εχω γνωρισει πολλους απο το 20% που απομενει και ξερουν γιατι εχουν BMW...
Αυτο ειναι αληθεια. Οι περισσοτεροι αγοραζουν ενα καλο αυτοκινητο, bmw, Mercedes, Audi, για να την 'πουν" στο γειτονα και για να ριξουν καμια γυναικα. Κυκλοφορουν με 40 χλμ/h στην παραλακη για να προλαβουν να τους δουν ολοι και αν καποιος δεν τους δει εχουν και τη μουσικη τερμα για να ακουστουν.
Ευτυχως ομως οχι ολοι.

alexk
27-06-06, 12:21
Αυτο ειναι αληθεια. Οι περισσοτεροι αγοραζουν ενα καλο αυτοκινητο, bmw, Mercedes, Audi, για να την 'πουν" στο γειτονα και για να ριξουν καμια γυναικα. Κυκλοφορουν με 40 χλμ/h στην παραλακη για να προλαβουν να τους δουν ολοι και αν καποιος δεν τους δει εχουν και τη μουσικη τερμα για να ακουστουν.
Ευτυχως ομως οχι ολοι.

Εγώ όμως ξέρω 2 γαμπρούς με Ζ3 που χαλβαδιάζαν ένα Χ5 και ένα μοντέο και ένα Γαρδέλη πάνω σε μια μηχανή που έκανε το ίδιο επίσης, ενώ ένας γνήσιος βλαμμένος ξεμπάζωνε μπροστά και φυσικά δεν είδε τίποτα...:bullhorn:

Και εδώ που τα λέμε, να γίνουν τα Ζ4/Ζ3 να πάμε καμμιά γαμπριάτικη βόλτα. Καλές οι πίστες, αλλά δεν έχει κοριτσάκια εκεί...:thread:

manosm3
27-06-06, 12:23
Μηπως θες το Ζ3 το ιδιο κανει:love:
Hλια... Χωρις πλακα... Το χρειαζομαι για 1-2 εβδομαδες...Δεν κανω πλακα...:deal: Αν εισαι καλος ανθρωπος και ΦΙΛΟΣ, θα μου το δωσεις!

Elias_Z3
27-06-06, 12:24
Πλακα πλακα οι ιδιες οι γυναικες, οχι ολες, κανουν μερικους να σκεφτονται ετσι. Αν ο ιδιος τυπος ειναι σε ενα γαμπριατικο θα γινει "χαμος" και αν ο ιδιος τυπος ειναι σε ενα μικρο αυτοκινητο απλα δεν γυριζουν να κοιταξουν.

Fanatic
27-06-06, 12:28
Ηλια ισχυει αυτο που λες, απλα το θεμα ειναι να μην ειναι ο αυτοσκοπος αγορας ενος αυτοκινητου...

alexk
27-06-06, 12:31
Ηλια ισχυει αυτο που λες, απλα το θεμα ειναι να μην ειναι ο αυτοσκοπος αγορας ενος αυτοκινητου...

Θα σε χαλούσε δηλαδή να σου την πέφτουν όλα τα μωράκια στο δρόμο ε?
:banhim:
Wake up

ΥΓ: Βλέπω και τον αδερφό μου με το Ζ4... Καμμία δεν του κολλάει, καμμία. Γκρινιάζει κάθε φορά η κοπέλα του. Αμ θα του κάνω ανταλλαγή το compact να μην του δίνει καμμία σημασία ;)

Elias_Z3
27-06-06, 12:32
Ηλια ισχυει αυτο που λες, απλα το θεμα ειναι να μην ειναι ο αυτοσκοπος αγορας ενος αυτοκινητου...
Απλα για πολλους ειναι αυτοσκοπος. Οπως ειπαν και αλλα παιδια νωριτερα λιγοι ειναι αυτοι που επιλεγουνε ενα τετοιο αυτοκινητο για αυτα που προσφερει.

Fanatic
27-06-06, 12:32
Θα σε χαλούσε δηλαδή να σου την πέφτουν όλα τα μωράκια στο δρόμο ε?
:banhim:
Wake up

ΥΓ: Βλέπω και τον αδερφό μου με το Ζ4... Καμμία δεν του κολλάει, καμμία. Γκρινιάζει κάθε φορά η κοπέλα του. Αμ θα του κάνω ανταλλαγή το compact να μην του δίνει καμμία σημασία ;)

Και με το Ε21 δεν πανε ασχημα τα πραγματα...χαχαχαχα:boink:

Action Man
27-06-06, 12:33
.......from souvenirrrr nanananaanna nnaaaa naaaaaaaaaaa

alexk
27-06-06, 12:39
.......from souvenirrrr nanananaanna nnaaaa naaaaaaaaaaa

Καλά τραγούδα εσύ...

Εγώ θα πάρω μερσεντέ Σίγμα Λάμδα Κάππα, και θα είμαι ο καλυτερότερος όλων... χαχαχαχαχαχα

Πέραν της πλάκας, πιστεύω ότι στους νέους ανθρώπους που δεν έχουν κατασταλλάξει (π.χ. όπως ο Action Man που γίνεται γαμπρός) είναι και αυτό ένα κριτήριο. Πόσο απήχηση έχει το αυτοκίνητο στο γυναικείο φύλο. Και λογικό είναι αυτό. Δηλαδή, ρούχα φοράτε ότι σας αρέσει μόνο, ή και τι αρέσει ταυτόχρονα στις κοπελίτσες? Μην πείτε όχι αμέσως... Θα φάτε χοντρό κράξιμο.:bullhorn:

manosm3
27-06-06, 12:42
ΘΕΛΩ ΕΝΑ Ζ3 Ή ΕΝΑ Ζ4 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Υ/Γ: ΦΩΝΑΣΚΩ!!!!

Fanatic
27-06-06, 12:42
Δηλαδή, ρούχα φοράτε ότι σας αρέσει μόνο, ή και τι αρέσει ταυτόχρονα στις κοπελίτσες? Μην πείτε όχι αμέσως... Θα φάτε χοντρό κράξιμο.:bullhorn:

Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο και εχεις δικιο, απλα οταν πας να παρεις ρουχα δεν παιρνεις μονο αυτα που γραφουν με μεγαλα γραμματα ARMANI, DKNY κτλ, παιρνεις και οτι σου αρεσει (και ειναι γενικα αποδεκτο-δηλαδη σου παει κιολας) και ας μην κανει κρα οτι ειναι ακριβο, trendy και ''γυναικομαγνητης''

Action Man
27-06-06, 12:43
Απλά μερικές φορές ειναι τετοιες οι συγκιρίες.....που για να κολλαει το όχημα πρεπει να είναι ψιλοτούμπανο....με την απαραίτητη μουσικη υπόκρουση.......... με το γυναικείο άρωμα να ξεχύνεται στο δερμάτινο σαλόνι.......:love: :love: ...μπλα..μπλα.........μπλα........κτλ
Σε μια τέτοια φάση το "γαμπριάτικο όχημα" είναι η καλύτερη λύση

manosm3
27-06-06, 12:43
Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο και εχεις δικιο, απλα οταν πας να παρεις ρουχα δεν παιρνεις μονο αυτα που γραφουν με μεγαλα γραμματα ARMANI, DKNY κτλ, παιρνεις και οτι σου αρεσει (και ειναι γενικα αποδεκτο-δηλαδη σου παει κιολας) και ας μην κανει κρα οτι ειναι ακριβο, trendy και ''γυναικομαγνητης''
Εγω ψωνιζω με μια φιλη μου! :105whistl :deal: :105whistl :deal:

Elias_Z3
27-06-06, 12:48
Απλά μερικές φορές ειναι τετοιες οι συγκιρίες.....που για να κολλαει το όχημα πρεπει να είναι ψιλοτούμπανο....με την απαραίτητη μουσικη υπόκρουση.......... με το γυναικείο άρωμα να ξεχύνεται στο δερμάτινο σαλόνι.......:love: :love: ...μπλα..μπλα.........μπλα........κτλ
Σε μια τέτοια φάση το "γαμπριάτικο όχημα" είναι η καλύτερη λύση
Τελικα οπως καταλαβαμε το "νινι σερνει καραβι...."

alexk
27-06-06, 12:48
Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο και εχεις δικιο, απλα οταν πας να παρεις ρουχα δεν παιρνεις μονο αυτα που γραφουν με μεγαλα γραμματα ARMANI, DKNY κτλ, παιρνεις και οτι σου αρεσει (και ειναι γενικα αποδεκτο-δηλαδη σου παει κιολας) και ας μην κανει κρα οτι ειναι ακριβο, trendy και ''γυναικομαγνητης''

Φίλε, άλλο το μπλουζάκι armani, που είναι σχεδόν ίδιο με ένα esprit π.χ. (κόψιμο, ύφασμα κτλ) και άλλο ένα αυτοκίνητο. Το μπλουζάκι άσχετα από τη μάρκα μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα (πόσο ποιοτικό είναι, πόσο ωραίο φαίνεται κτλ).

Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε άλλο thread. "Γυναίκες και τρόπος κατάκτησης. Μέθοδοι - συμπεριφορά - υλικά αγαθά".:rofl2:

ΥΓ : Θα γίνω ο πρώτος mod που θα φάει ban στο τέλος...

Action Man
27-06-06, 12:50
Τελικα οπως καταλαβαμε το "νινι σερνει καραβι...."

ti na sou kano....eleipes sthn kouventa peri sygkirion......rota ton alexi na sou pei...

from souvenir nanananananananananaaaaaaaaaaaaaaaaaa


sorry gia ta greeklish

Fanatic
27-06-06, 12:51
http://www.zroadster.com/galerie/data/501/qp.jpg

Γμτ μπαινουν στην μεση του δρομου ετσι ξαφνικα...ειπαμε...κυτταριτιδα

manosm3
27-06-06, 12:52
Τελικα οπως καταλαβαμε το "νινι σερνει καραβι...."
Μονο καραβι;;;
Ολος ο κοσμος αλλαζει για χαρη μιας γυναικας... ΟΛΟΣ ΟΜΩΣ... Ενας πλουσιος, με δυναμη στα χερια του, μπορει να μας καταστρεψει για μια γκομενα...:chair:
Γιατι δεν κανουν το ιδιο για τους αντρες οι γυναικες;

Action Man
27-06-06, 12:56
Παραλιακό μαγαζί.....τρελό ντύσιμο........απίστευτη μουσική.......λευκό κρασί(χατζημιχάλης chadurne)......καθαρή ατμόσφαιρα......γυναικείο άρωμα.....και τέλος.....γαμπριάτικο ανοιχτό όχημα με απίστευτο τραγουδάκι να ακούγεται από τα ηχεία την ώρα της επιστροφής........ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!!

alexk
27-06-06, 13:04
Γιατι δεν κανουν το ιδιο για τους αντρες οι γυναικες;

Γιατί είμαστε ζώα, γι'αυτό. Κατά τα άλλα κυνηγοί όπως λέει ένας φίλος από εδώ μέσα.

Οι συγκοιρίες, ίσως να είναι από αυτά που σου μένουν στη ζωή... Καταστρεπτικά τα επακόλουθά τους, αλλά είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Εκεί, όπως είπε και ο ¶ξιον Μάν, ένα τούμπανο όχημα είναι ότι καλύτερο. Δηλαδή παράδειγμα, θα αφήσω τη φαντασία μου...

Σενάριο 1 : Έχεις πάει για φαγητάκι στο Εν Πλω με την απόλυτη γυναίκα. Είναι όμορφη, είναι έξυπνη, είναι ενδιαφέρουσα κτλ κτλ. Έχει λουστεί στο άρωμα, φοράει τρελό φουστανάκι με πεδιλάκι με ψηλό τακουνάκι και λουράκι με στρασάκια (για τον Παντέλο αυτό...). Αφού έχεις φάει τα φαγητάκια τα ωραία, έχεις πιει τα κρασάκια σου κτλ. φεύγετε για να πάτε ρομαντική βόλτα προς Σούνιο. Έξω, ο βλαμμένος alexk έχει το CSL με BBS LM 19αρες, αγωνιστική ανάρτηση, carbon δίσκους και εξάτμιση τιτανίου (σαν του sxint ένα πράγμα) και φυσικά, δεν έχει ούτε ηχοσύστημα για μείωση βάρους(αυτό είναι το CSL απόλυτο όχημα για εμένα προσωπικά). Και ξεκινάς να πας βόλτα. Ασε, μαμήθηκε η υπόθεση, ούτε μουσική ούτε τίποτα. Μόνο ο ήχος από την εισαγωγή. ¶ν η κοπέλα δεν είναι κόρη βελτιωτή, μέχρι τη Βάρκιζα θα σου πει να κάνεις άκρη να πάρει ταξί.

Σενάριο 2 : Είπαμε όπως πριν, Εν Πλω κτλ κτλ κρασάκια, αρωματάκια, πεδιλάκια κτλ κτλ. Και πας έξω και μπαίνεις στο τίγκα Ζ4 του αδερφού με το ηχοσύστημα, τα τίγκα λευκά δέρματα, ανοιχτή η οροφή, τα μαλλιά της θεάς ανεμίζουν, το άρωμα σε μεθάει, η μυρωδιά της νύχτας...

Πες μου τώρα, ποιο σενάριο θα ήταν τέλειο? Το 1ο ή το 2ο. Για εμένα προσωπικά το κομματάκι του 1ου σεναρίου θα γίνει κάποτε, αλλά μόνο το θέμα CSL. Όλα τα άλλα, δεν κολλάνε... Έχεις φάει άκυρο.

Οι συγκοιρίες θέλουν κατάλληλο όχημα.

Action Man
27-06-06, 13:18
Οι συγκοιρίες θέλουν κατάλληλο όχημα.
Έτσι!!!!
Πάντως πιστεύω ότι και το 25άρι compact είναι πολύ καλό συγκοιριακό όχημα....:idea:

manosm3
27-06-06, 13:20
Etsi!!!!
Pantos pistevo oti kai to 25ari compact einai poly kalo sygiriako oxima....:idea:
Το βαζει αγγελια παιδια!!
Σκεφτομαι πρωτο αμαξι κανενα Ε36 estoril, ειναι συγκοιριακο οχημα;:thinkerg:

ygkamoulak
27-06-06, 13:48
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα ακριβά καί σπορ αυτοκίνητα είναι νινοπαγίδα καί πιστεύω ότι αυτό είναι αρεστό σε όλους τους κατόχους αυτών και θα συμφωνήσω ότι το "φρούτο"του πουλ-μουρ κυκλοφορεί σε μεγάλο αριθμό.Εγώ πάντως επέλεξα για μια ακόμη φορά τη συγκεκριμένη φίρμα με το ci,μια και είμαι χρόνια πλέον στο κουρμπέτι με τη συγκεκριμένη μάρκα τον αριθμό 12,2002-is-m3-320ci.Το αυτοκίνητο το έχω στη κυριολεξία μόνο γιά ταξίδια μιάς και στη πόλη κυκλοφορώ είται με τη μηχανή είται με το starletaki μου(εξαιρετικό-δεν σπάει δε χαλάει)και δηλώνω ότι είμαι λάτρης του αυτοκινήτου και σαν οδηγική συμπεριφορά και σαν desing,αλλά παραδέχομαι ότι και σε ένα μικρό βαθμό γιά το prestige του,και λέω σε μικρό βαθμό γιατί αφενός δεν το κυκλοφορώ καθόλου μέσα στη πόλη και αφετέρου το έχω look μαμά ούτε καν ζάντες όπως καί όλα τα μπεμπέ που είχα

InsaneDriver
27-06-06, 16:24
Δεν λέει κάτι ρε παιδιά...Από τη στιγμή που το χρήμα είναι ο παράγοντας που επηρεάζει τη ζωή μας, αυτό θα συμβαίνει...

Όπως βλέπουμε γαμπρούς με Μ3 και Ζ4, έτσι βλέπεουμε και φραγκάτους 50ρηδες-60ρηδες με 25χρονα μωρά. Τι να λέει αυτό;;; Και στις δύο περιπτώσεις κανένας δεν μπορεί να φτάσει στα όριά του το εκάστωτε ''εργαλείο''...:p:

e39_528
27-06-06, 21:23
Εβρε παιδια μι βαρατε,διλαδι δεν καταλαβα σιματακια,γκομενες,πατατες,γαμπροι,νυφες,βαυαροι,κ αι αλλα 1002 διαβασα,αν ενας καραγκιοζις εχει 316 Μ3 look και μετα παρει ενα SL,ML κ.τ.λ ο καραγκιοζις μετα θα ειναι σοβαρος κυριος που κανει παντα δεξια?προσωπικα πιστευω θα παραμινι καραγκιοζις.

InsaneDriver
27-06-06, 21:53
Δηλαδή αν ένας έχει 316 look Μ3, γιατί να είναι καραγκιόζης;;; Γουστάρει ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί να αποκτήσει και το φτιάχνει εξωτερικά, αρκεί να μην κάνει καγκουριές και γυφτιές.

Εγώ π.χ έχω Μ3 με look 316...:bugeye: Για αυτό γυρνάει τόσο. Και άσε τους τύπους με τα Μ3 να μην μπορούν να ντριφτάρουν πουθενά.:rofl2:

millionairesteam
28-06-06, 09:10
παιδες τα δικα μας αυτοκινητα της δικης μας ορεξης και φυσικα της μαρκας που ολοι γουσταρουμε τα πηραμε για εναν λογο...ειναι μπεμπε!με δυο λογια.ΑΠΟΛΑΥΣΗ σε ολους τους τομεις

NICK_M3
28-06-06, 11:10
Και άσε τους τύπους με τα Μ3 να μην μπορούν να ντριφτάρουν πουθενά.:rofl2:
ελα?
πως?
τι?:angryfire

alexk
28-06-06, 11:17
ελα?
πως?
τι?:angryfire

Νίκο, μην σηκώνεις πίεση επιτόπου. Ο Χάρης μιλά λογικά για ένα ποσοστό ιδιοκτητών Μ3 που ανέρχεται στο 80-90% και δεν βγάζουν ποτέ το DSC, μην κινδυνέψουν.

NICK_M3
28-06-06, 12:13
Νίκο, μην σηκώνεις πίεση επιτόπου. Ο Χάρης μιλά λογικά για ένα ποσοστό ιδιοκτητών Μ3 που ανέρχεται στο 80-90% και δεν βγάζουν ποτέ το DSC, μην κινδυνέψουν.
απλα μην παιρνει η μπαλα τους παντες αλεξ
άλλωστε στο προηγούμενο ποστ μου το είπα και μόνος μου για αυτους τους κυριους....

InsaneDriver
28-06-06, 13:15
Δεν μιλάμε για όλους βρε Νίκο...Για ένα συγκεκριμένο ποσοστό μιλάμε:nono:

Christos 330i ///M
28-06-06, 13:43
Ολοι μας εχουμε την τρελλα τον ερωτα το κολιμα οπως θες πεστε με την Μ3 ειται ΒΜWδοβιοι ειται μι BMWδοβιοι απλα το ποιο μεγαλο ποσοστο δινουν βαση στο εξωτερικο...
Διοτι για να παρεις ειται να στησεις απο την αρχη ενα Μ3 ξερουμε ολοι μας οτι ειναι πανακριβο ειδικα οπως ειναι τα πραγματα στην συμερινη εποχη...
Το θεμα ειναι να μην φτανει το θεμα στην γκαγκουρια εκει χαλαει ολη η υποθεση...
Ειται καλως ειται κακως οι ποιο πολοι δεν ειχαν απο τα 18 τους Μ3 σωστα???
Ολα ερχονται με την σειρα τους βεβαια με παραδειγμα τα δικα μου βιματα και πολλων αλλων...
Παντως οταν βλεπω ενα BMW ομορφα στιμενο με τα λιγα απαραιτητα πραγματα που χρειαζεται ασχετα μα τα κυβικα του το χαιρωμαι...
Επειτα η γκομενα δεν βλεπει αν ειναι Μ3 η Μpack η απλο βλεπει το σιμα...
Και εκει κολαει . . .

NICK_M3
28-06-06, 14:06
Δεν μιλάμε για όλους βρε Νίκο...Για ένα συγκεκριμένο ποσοστό μιλάμε:nono:
οκ οκ μην βαρατε
απλα το ειδα και φουντωσα!!! :)

EVANGELOS
28-06-06, 14:40
Aυτό που διαχωρίζει τον κομπλεξικό από τον κολλημένο (που εγώ τουλάχιστον είμαι) είναι ο λόγος που τον οδηγεί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο...

Πρωσωπικά το Ε39 αποφάσησα να το πουλήσω όταν στο service του Κουλούρη είδα Μ3 46άρι με ανοικτό καπό στο διαγνωστικό να χτυπάει κόφτες με νεκρά...
Το να βλέπεις 6 πεταλούδες να ανοιγοκλείνουν και να ακούς το διαμάντι S54 να ουρλίαζει έκανε για μένα τη διαφορά...

Το ξέρω ότι από μούρη ένα Ζ4 (ακόμα και το 2λτ) ένα SLK ή ένα boxster απλό πλεονεκτούν , το ξέρω ότι στον αδαή το Μ είναι σαν το 316 αλλά για μένα αν τελίκα το πάρω στα π@π@ρι@ μου τι λέει ο κάθε αδαής αναγνώστης top gear και η κάθε γκόμενα (η δικιά μου πάντως αν της πω ότι πήρα 45χιλ αμάξι γιατί γουστάρω το εξαπετάλουδο και γιατί το Μ-differential διαφορικό της Μ3 είναι αλλού , τη βλέπω να με χωρίζει...)

Τώρα μην αρχίσουν τα "τι τα θες ρε φίλε τα 343 και τι να το κάνεις το μπλοκέ..." για μένα το αμάξι ΔΕΝ είναι μόνο για να πηγαίνω στη δουλεία (έχω και το honda γι'αυτό)

Action Man
28-06-06, 14:43
η δικιά μου πάντως αν της πω ότι πήρα 45χιλ αμάξι γιατί γουστάρω το εξαπετάλουδο και γιατί το Μ-differential διαφορικό της Μ3 είναι αλλού , τη βλέπω να με χωρίζει...)

Εγώ της το είπα.........:icon18: :lockie:

EVANGELOS
28-06-06, 14:46
Εγώ της το είπα.........:icon18: :lockie:

Με βλέπω αν το πάρω να είμαι ο πρώτος που βάζει 316 pack σε Μ3...

Elias_Z3
28-06-06, 14:57
Οριστε τι αλλο μπορει κανουν μερικοι για να πουλησουν μουρη

MrZ
28-06-06, 18:23
Οριστε τι αλλο μπορει κανουν μερικοι για να πουλησουν μουρη
Χαχαχαχα:D καλό...μου θυμίζει τη διαφήμιση του χιουντάι με την κουκούλα του αυτοκινήτου. Το νόημα διαφέρει βέβαια.

e39_528
28-06-06, 21:07
Δηλαδή αν ένας έχει 316 look Μ3, γιατί να είναι καραγκιόζης;;; Γουστάρει ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί να αποκτήσει και το φτιάχνει εξωτερικά, αρκεί να μην κάνει καγκουριές και γυφτιές.

Εγώ π.χ έχω Μ3 με look 316...:bugeye: Για αυτό γυρνάει τόσο. Και άσε τους τύπους με τα Μ3 να μην μπορούν να ντριφτάρουν πουθενά.:rofl2:
Μαλον παρεξιγιθηκα,δεν το ενωουσα οπως το καταλαβες,και εγω ειχα καποτε Ε36 328 Μ3 λοοκ,αλλα το ειχα Μ λοοκ επιδει το γουσταρα εγω το τι ελεγε η γκομενα,ο γειτονας ο απεναντι ουτε που με ενδιεφερε.

Fanatic
29-06-06, 10:15
αλλά για μένα αν τελίκα το πάρω στα π@π@ρι@ μου τι λέει ο κάθε αδαής αναγνώστης top gear



Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα...ισα ισα στο top gear μεχρι να βγει το rs4 το καινουριο το ειχαν σαν το απολυτο king sport sedan και γενικα μονο καλα εχω ακουσει στην εκπομπη για το Μ3...απο την αλλη ακομα και να δειχνει ενα Μ3 σαν 316 δειχνει ακομα οτι ειναι ενα ακριβο αυτοκινητο οποτε αμα θελει κανει και την μουρη του ενας κομπλεξικος...ισα ισα πλεον που η λεξη Μ3 εχει γινει θρυλος, οποτε απο πουλ μουρ αλλο τπτ....τι νομιζεις οσοι εχουν Μ3 Ε46 στην Ελλαδα (που ειναι παρα πολλα) ξερουν αν τους πεις για Μ differential και για το εξαπεταλουδο?? Μπααααααααα:smokin:

alexk
29-06-06, 11:37
Τελικά διαπιστώνω ότι είμαστε όλοι γαμπροί!:banned:

Ρώτησα το πρωί στο φωναχτόκουτο, έστειλα 2 SMS (το ένα σε ιδιοκτήτη) να ρωτήσω τι 0-402μ κάνει το Μ5 και κανείς δεν απάντησε.

Δεν αφήνουμε κανένα πληκτρολόγιο να διαβάσουμε και να οδηγήσουμε τίποτα.

EVANGELOS
29-06-06, 19:49
Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα...ισα ισα στο top gear μεχρι να βγει το rs4 το καινουριο το ειχαν σαν το απολυτο king sport sedan και γενικα μονο καλα εχω ακουσει στην εκπομπη για το Μ3...απο την αλλη ακομα και να δειχνει ενα Μ3 σαν 316 δειχνει ακομα οτι ειναι ενα ακριβο αυτοκινητο οποτε αμα θελει κανει και την μουρη του ενας κομπλεξικος...ισα ισα πλεον που η λεξη Μ3 εχει γινει θρυλος, οποτε απο πουλ μουρ αλλο τπτ....τι νομιζεις οσοι εχουν Μ3 Ε46 στην Ελλαδα (που ειναι παρα πολλα) ξερουν αν τους πεις για Μ differential και για το εξαπεταλουδο?? Μπααααααααα:smokin:

Εντάξει το "top gear" ήταν ενδεικτικό , εννοώ τον μέσο αναγνώστη-θεατή του μηχανοκίνητου τύπου που ανεξάρτητα τι γράφουν τα σοβαρά έντυπα, τελικά θα αγοράσει SLK ή Cayenne (αν έχει φράγκα) και RX-8 αν δεν έχει πολλά.

Εννοώ το μέσο Έλληνα που πετάει τα λεφτά του για πανάκριβα SUV με τεχνολογία 90's (cherokee) και αποθεώνει ότι γράφουν οι 4τροχοί (μέχρι να κάνει engine flooding to rx-8 και να αναρωτιέται γιατί δεν πήρε 325...), που δίνει 10χιλιάρικα (τουλάχιστον) για Μ-pack και 19'' ζάντα στο 316 αντί να αγοράσει το 318 , που ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν κάποιοι (βλ. Πάνος) που αγοράζουν Μ5 ή Μ6 αντί για SL500 (που δε μπορεί μερσεντές είναι θα είναι καλύτερο....??!!).

Όσον αφορά την άγνοια πολλών οδηγών για το αυτοκίνητό τους θα συμφωνήσω 100% με χαρακτηριστικό παράδειγμα όμως όχι τόσο τους κατόχους Μ3 όσο τους κατόχους ΒOXSTER που νομίζουν σχεδόν όλοι ότι έχουν GT3 και τα παπούδια με CAYENNE που θεωρούν ότι οδηγούν Enzo με λάστιχα off-road , εκεί να δεις γέλια...

EVANGELOS
29-06-06, 20:11
Τελικά διαπιστώνω ότι είμαστε όλοι γαμπροί!:banned:

Ρώτησα το πρωί στο φωναχτόκουτο, έστειλα 2 SMS (το ένα σε ιδιοκτήτη) να ρωτήσω τι 0-402μ κάνει το Μ5 και κανείς δεν απάντησε.

Δεν αφήνουμε κανένα πληκτρολόγιο να διαβάσουμε και να οδηγήσουμε τίποτα.

0-402 @ aprox 13 sec

manosm3
29-06-06, 23:39
Όσον αφορά την άγνοια πολλών οδηγών για το αυτοκίνητό τους θα συμφωνήσω 100% με χαρακτηριστικό παράδειγμα όμως όχι τόσο τους κατόχους Μ3 όσο τους κατόχους ΒOXSTER που νομίζουν σχεδόν όλοι ότι έχουν GT3 και τα παπούδια με CAYENNE που θεωρούν ότι οδηγούν Enzo με λάστιχα off-road , εκεί να δεις γέλια...
Πλακα-πλακα, το cayenne turbo ειναι πολυ δυνατο!!! Μονο μειονεκτημα, για μενα, ειναι οτι εχει αυτοματο κιβωτιο και σε συνεργασια με το Turbo lag, αργει να υπακουσει στο αποτομο πατημα του γκαζιου.

vasilis-E36
30-06-06, 01:32
Kαι να πω οτι οι γενικευσεις ποτε δν ωφελησαν κανενα μια και σχολια απο αλλους του τυπου ¨πηρε μπεμβε και την ειδε...ελα με το μ@λ@κισμενο με το 316 κπλ ειναι σημαδια κομπλεξισμου οποτε μη τα λαμβανεται υποψη σας!οταν ακουω τους λεω:αν στο χαριζαν να το δινες πισω!

τωρα τελευταια ολοι τα εχουν βαλει με τα BMW και τα ALFA ROMEO! μα γιατι;;; ισως επειδη ειναι τα μονα με σπορ χαρακτηρα; ή μαλλον τα μονα με χαρακτηρα!