PDA

Επιστροφή στο Forum : Ιστοριούλα για (απόπειρα) αγοράς Μ3 Ε36


konc
27-07-06, 17:51
Καλησπέρα, είπα να σας διηγηθώ μια ιστουριούλα που προσωπικά τη βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστική. Δεν τα είδα με τα μάτια μου, αλλά για το άτομο που τα είπε δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλλω, ούτε έχει σχέση με BMW για να βγάζει ιστορίες με αυτές. Τώρα, αν τα έβγαλε από το μυαλό του, ε, μπράβο για την φαντασία του!

Για όσους δεν με ξέρουν, δουλεύω κάποια χρόνια DJ και η νύχτα έχει και τις "περίεργες" γνωριμίες της. Ένας από αυτούς λοιπόν, ολίγον τεράστιος, νευρικός και με αρκετές μηνύσεις για ξυλοδαρμό(!) έψαχνε να αγοράσει το παραπάνω αυτοκίνητο. Βρήκε ένα με 23.000 και πήγε να το δει. Όχι ότι το κατέχει το θέμα δηλαδή, εξωτερικά περισσότερο. Του άρεσε, ρωτάει λίγα και κοφτά (φανταστείτε το στυλ του αν μπορείτε) αν είναι ελληνικό, γνήσιο μιας και τα περισσότερα ως γνωστόν είναι μετατροπές, αν είναι δηλωμένο κλπ... Τα ακούει όλα καλά και χωρίς πολλά-πολλά γίνεται η μεταβίβαση. Πριν το πάρει στα χέρια του όμως ρώτησε με νόημα τον νεαρό που το είχε αν είναι όλα καλά και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρει για το αυτοκίνητο γιατί αν κάτι βγει στην πορεία θα υπάρξει πρόβλημα... Ο νεαρός έκανε την πάπια!

Μετά την αγορά πάει σε αντιπροσωπεία με γνωστό του μηχανικό να δουν το αμάξι και να κάνει σερβις αν κάτι χρειαζόταν. Του λέει στο τέλος δειλά-δειλά ο μηχανικός ότι το αμάξι είναι καλό αλλά... μετατροπή!

Το ίδιο βράδυ έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι του νεαρού ένας μικρός στρατός και τον περιμένουν να γυρίσει! Γυρνάει ο καημένος, του την πέφτουν κάμποσοι "περίεργοι" και του λέει ο τύπος: "Αν και σε προειδοποίησα, σου δίνω μία ακόμα ευκαιρία. Αύριο το πρωί το αγοράζεις πίσω 25.000".
Όπως καταλαβαίνετε... έτσι έγινε, γιατί αλλιώς... :icon02:

Το χειρότερο είναι ότι αφού ο νεαρός μετακόμισε (χεσ...νος προφανώς) το ξαναέβαλε αγγελία 26000. Και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και ξαναπάει ο ίδιος που συνέχιζε να ψάχνει για αυτοκίνητο να το αγοράσει! Απ' ότι έμαθα τη δεύτερη φορά που συναντηθήκανε τον κρατάγανε κανά-δυό αλλά δεν έγινε τίποτα κακό :)

danis
28-07-06, 13:54
Χεχε,του πήρε και 2000 παραπάνω για ψυχική οδύνη ε?
Καλά του έκανε...η ατιμία και η πουστ** πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά...:flipa:

ΝΙΚΟΣ Z3schnitzer
02-08-06, 09:05
Χαχαχαχαχ Σωστός... Να μας τον γνωρίσεις... Θα τον χρειαστούμε για μελλοντική αγορά....