PDA

Επιστροφή στο Forum : Πολύ μπέρδεμα...!


jim
17-04-07, 19:24
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους . διαβάζω εδώ και μέρες από τα παιδιά που άλλαξαν τα εργοστασιακά cd η κασετόφωνα ηηηηηη…….. και έχω μπερδευτεί .
Έχω λοιπών να κάνω κάποιες ερωτήσεις που για εμένα είναι πολύ σημαντικές , έχω ένα Ε46 2000 και έχει πάνω ραδιοκασετόφωνο με NAVI για όσους δεν το έχουν δει είναι αυτό με την μικρή οθόνη , θέλω λοιπών να το αλλάξω και να βάλω ένα MULTIMEDIA system μπορώ ? θα συνεργάζεται με το τιμόνι ? θα βλέπω των τηλεφωνικό κατάλογο του τηλεφώνου του αυτοκινήτου που τώρα βρίσκω ένα τηλέφωνο με χειρισμό από το τιμόνι και παίρνω ? αυτή η (οθόνη) η καινούργια θα μου δείχνει κατανάλωση κλπ που μου δείχνει τώρα και τέλος μπαίνει πάνω το I pod που τώρα έχω πάνω και το χειρίζομαι και αυτό από το τιμόνι ?

Snoopy
17-04-07, 20:32
χείμαρος.
Παναγία μου.

Αυτό που ζητάς είναι για δύσκολους λύτες.

Οτι θέλεις γίνεται, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι θα σου κοστίσει.

Στα kenwood και pioneer βλέπεις πληροφορίες του αυτοκινήτου - αυτό το λέω σίγουρα- για τα άλλα (αλλες μάρκες) δεν ξέρω να σου πώ.
με το τιμόνι συνεργάζεται, αλλά οι ερωτήσεις σου είναι πολύ ειδικές και καλύτερα να περάσεις απο ένα μαγαζί με ήχο...

BILL007
17-04-07, 22:03
+1 Στα λεγόμενα του φίλου παραπάνω...

Tasulis
17-04-07, 23:24
Δες και την Alpine, εχει μια σειρα την f1 που ειναι στα μέτρα που θέλεις.
Αλλα τσούζει.

Dark_Niaou
18-04-07, 15:46
Φίλε, εάν κοιτάξεις στο Θρετ του Κωστα Ε46 που αναφέρει τι ακριβως έχει βάλει και τι κάνει αυτό που έχει βάλει θα καταλάβεις ότι είναι σχεδόν το ίδιο που ζητας εσυ... Θα σε συμβούλευα να μπεις και να διαβάσεις το θρετ του και μετά ότι ερώτηση εχεις΄στείλε του πμ