PDA

Επιστροφή στο Forum : check this out!!


zaharias
03-05-07, 00:14
Καλησπερα παιδες. Εδω και λιγο καιρο εχω τσεκαρει ενα μαγαζι απο το ιντερνετ που βρισκεται στη Θεσσαλονικη. Μετα απο ανταλλαγη μηνυματων με το μεγαλο αφεντικο του φορουμ (administrator), δινω την ηλεκτρονικη διευθυνση του μαγαζιου διοτι εχει μεγαλη ποικιλια προιοντων και αρκετα καλες τιμες. Εγω εχω παραγγειλει απο το συγκεκριμενο μαγαζι καποια πραγματακια και τα περιμενω απο μερα σε μερα για να σας μεταφερω και τις εντυπωσεις μου.
Ο καταλογος με ολα σχεδον τα προιοντα και τις τιμες τους οι οποιες ειναι τελικες, δηλαδη με φπα, ειναι on line, οποτε για το μονο λογο που θα χρειαστει να επικοινωνησετε μαζι τους ειναι για τον τροπο πληρωμης και τον χρονο παραδοσης.
Να αναφερω οτι εγω δεν εχω καμια απολυτως σχεση με το συγκεκριμενο μαγαζι, τυχαια το βρηκα και επειδη ειμαστε εδω μαζεμενη μια πολυ μεγαλη και καλη παρεα, θεωρησα οτι θα πρεπει να σας το πω για να αγοραζουμε πραγματακια για τα μωρα μας στις καλυτερες τιμες!
Ενδεικτικα, να αναφερω οτι η τιμη για ενα τελικο supersprint ηταν η πιο χαμηλη αναμεσα σε 4-5 μαγαζια που πηρα και ρωτησα(στην Ελλαδα ετσι, δεν εχω ψαξει απο Γερμανια, αν και νομιζω οτι πανω κατω βγαινουν τα ιδια λεφτα με αυτο το μαγαζι). Στα περισσοτερα προιοντα ειναι φθηνοτερα, σε καποια αλλα οχι, αλλα τουλαχιστον θα μπορειτε να κανετε συγκριση με αλλα μαγαζια και να επιλεξετε το φθηνοτερο.
Ακομα να προσθεσω οτι για ομαδικες αγορες γινονται αλλες τιμες.

http://www.streetandcircuit-shop.biz

Ριξτε μια ματια και τα λεμε. Και εννοειται οτι οποιος βρει καπου φθηνοτερα να ενημερωνει τους υπολοιπους.:bullhorn: